tisdag 18 januari 2011

Bloodhound SuperSonic bilen börjar konstruktion: 1.000 km / h på Intel Atom-processorer (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/18/bloodhound-supersonic-car-begins-construction-1-000mph-on-intel/:
Bloodhound SuperSonic bilen börjar konstruktion: 1.000 km / h på Intel Atom-processorer - och en jetmotor (video)
Vi såg mockup tillbaka i juli och snart kommer vi att få se den äkta varan. Byggandet av Bloodhound SSC pågår, med ett planerat toppfart på över 1.000 mph artighet av en jetmotor lånat från en Typhoon stridsflygplan sitter i ryggen - och en trio av Intel Atom -processorer i sittbrunnen som kommer att köra ett antal ombord diagnostik och system telemetri. Visst, kommer de inte att lägga till den allmänna inriktningen för den sak, men inte heller kommer de att lägga mycket av en förlust för det elektriska systemet. Om allt går enligt planerna så kommer bilen att vara klar i slutet av detta år och kommer att börja hastighet går i början av 2012. Kanske då Intel kommer att ha något lite snabbare att smälla in där.

Fortsätt läsa Bloodhound SuperSonic bilen börjar konstruktion: 1.000 km / h på Intel Atom-processorer (video)

Bloodhound SuperSonic bilen börjar konstruktion: 1.000 km / h på Intel Atom-processorer (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 18 Jan 2011 11:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BBC News | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar