tisdag 18 januari 2011

Florida län kommissionen säger MagicJack hoppat ut på 911 avgifter

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/18/florida-county-commission-says-magicjack-skipped-out-on-911-fees/:
MagicJack har befunnit sig i mer än ett par omtvistad konfrontationer innan, och det verkar som det nu är landas i en annan med Kanawha County kommissionen i Florida, där dess moderbolag YMax Communications bygger på. Det är nämligen att MagicJack har misslyckats med att samla in 911 avgifter och i sin tur betalar de medel till länet, som bygger på de avgifter för att finansiera sin 911 larmcentral - eller, som Kanawha County kommissionens ordförande Kent Carper succintly uttrycker det, "det finns ingenting" magic "om Magic Jack." För det är en del insisterar MagicJack att det inte är en "Voice-over-Internet" har och därmed är inte skyldig att betala 911 avgifter, och vidare tillagt att det inte ens kunde ta ut de avgifter på grund av sättet sin produkt säljs. Vi får helt enkelt vänta och se hur väl det argumentet håller upp när MagicJack ansikten statens Public Service kommissionen den 1 mars - som för övrigt redan har nekat MagicJack begäran om att avvisa målet.

Florida län kommissionen säger MagicJack hoppat ut på 911 avgifter som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 18 Jan 2011 15:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Charleston Gazette | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar