torsdag 13 oktober 2011

Microsoft lanserar officiellt Windows Phone i Indien med trio av Mango enheter

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/13/microsoft-officially-launches-windows-phone-in-india-with-trio-o/:
Du kanske redan har kunnat få en Windows Phone enhet i Indien utan alltför mycket besvär, men Microsoft har bara nu gjort det helt officiellt - komplett med Windows Phone Marketplace, röstigenkänning stöd och en trio av Mango enheter. Det inkluderar bara HTC Radar början, vilket kommer att vara tillgängliga nästa vecka för den lokala motsvarigheten till $ 490, medan Samsung Omnia W och Acer Allegro (som tros vara samma som W4 ) är inställd på att följa någon gång i november. Av de tre är Allegro sägs vara den billigaste för partiet, och det finns också några rapporter om att det kommer att lanseras i Europa för € 299 (eller ca $ 400) off-kontrakt. De nyfikna på Radar kan kolla in vår recension från ett par dagar sedan.

Microsoft lanserar officiellt Windows Phone i Indien med trio av Mango enheter ursprungligen visades på Engadget on Wed, 13 oktober, 2011 01:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechnoBuffalo | källa WinRumors | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar