fredag 23 september 2011

Fly or Die: Hur lång är Qwikster för denna värld?

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mPpsbb-msZA/:

Om du får din DVD-skivor från Netflix, snart namnet på den välbekanta röda kuvertet kommer att Qwikster. Men hur länge är Qwikster för denna värld? I denna episod av Fly or Die , John Biggs och jag gräva i för-och nackdelar av tjänsten.

Tidigare i veckan meddelade Netflix det blir separera sin DVD-by-mail service från den strömmande film-tjänsten. DVD-by-mail näringslivet kommer att döpas Qwikster och inkluderar tv-spel. Strömmande verksamheten kommer att hålla Netflix varumärke. Kunderna kan fortfarande prenumerera på båda, men i mina ögon Netflix är ett effektivt sätt påskynda döden av sin DVD-verksamhet genom att göra det besvärligt att hantera båda tjänsterna. Istället för en webbplats och en kö av filmer och TV, kommer de två tjänsterna kräver olika konton. Netflix är verkligen tvingar kunder att välja vilken tjänst de vill ha och det är hoppas att de väljer det strömmande en.

Allt detta pågår medan skålen nätverk försöker att återuppta Blockbuster, som nu kommer att erbjuda sina egna s treaming-plus-DVD-tjänsten till skålen abonnenter kallade storfilm Pass. (Vilket märke tror du är starkare? Svara på vår enkät ).


Företag: Netflix
Webbplats: netflix.com
Startdatum: 23 september

350Green Lägga 400 Mer EV laddning stationer i USA

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AhKonGaryIQ/:
350Green logo

Kalifornien-baserade elbil laddstationen utvecklare 350Green kommer att köpa och installera över 400 laddningsstationer från tillverkare Technologies Coulombs har bolaget aviserat. De nya tilläggen kommer att rullas ut över hela USA för att bygga ut 350Green nät till över 1000 stationer. Dessutom kommer de stationer som drivs av ChargePoint Network, Coloumb är EV-laddning infrastruktur som även innefattar portaler för användning av värdar, vagnsparksansvariga, drivrutiner och verktyg.

350Green har för närvarande projekt i New York, Pennsylvania, Illinois, Indiana och Kalifornien. Det är i färd med att installera Nivå 2 och DC snabbladdare i olika konsumentvänlig platser som Walgreens drog butiker och på fastigheter som ägs av fastighetsutvecklare som Simon Property Group , som äger hundratals av gallerior, butiker och butiker över hela USA

Walgreens hade tidigare ett kontrakt till Miami-baserade Bil Laddning Group , ett drag som skulle kunna tyda på att en enda EV laddstationen leverantören inte kan hantera ett helt rikstäckande utbyggnaden på egen hand. (Bil Laddning koncernens stationer kommer också att stödja ChargePoint Network).

Under tiden kommer Coulomb, som laddar över 26.000 fordon i 14 länder världen över, att ge sina ChargePoint nätverkstjänster till 350Green nya stationer. Den ChargePoint Nätverket kommer att tillåta 350Green att spåra intäkter, avgifter, kostnader, utnyttjande och andra tjänster EV. Förare kommer att kunna använda ChargePoint s 24 / 7 support, alternativ fakturering och mobila apps (iPhone, Android, Blackberry) som erbjuder laddningsstatus, plus stationen läge, tillgänglighet och navigering.

Enligt en färsk rapport , allt från 13 till 40.000.000 plug-in elbilar kommer att vara på väg år 2030, även modeller som Nissan LEAF, GM Chevrolet Volt, Fisker Karma, Tesla Model S, Ford Focus EV och andra. Station utbyggnader gillar det här kommer att vara avgörande för att göra övergången mer möjligt för förare.



Growing Up Geek: Zachary Lutz

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/23/growing-up-geek-zachary-lutz/:
Välkommen till Växa upp Geek , en pågående funktion där vi tar en titt tillbaka på våra ungdomar och berätta historier om att växa upp att vara nördar som vi är. Idag har vi vår egen Bidra Mobile Editor, Zachary Lutz .

Kanske det kräver en särskild ras med stolthet bära etiketten "geek". Nej, jag talar inte om cirkusartister som biter huvudet av kycklingar (kontrollera den ursprungliga betydelsen av ordet), men om människor som du och jag, det folk som bedriver sina intressen till en fantastisk grad. Det spelar ingen roll om din passion är stickning, fiska eller paddla kajak, om du är en nyfiken person som alltid törstar att lära sig mer, det finns en god chans kommer vi att komma överens. För mig, mitt fack råkar vara så att datorer - och, mer nyligen, mobil teknik. Visst kan man skylla det på alldeles för många timmar framför skärmen, men som en viss egen befogenhet popstjärna kan säga, jag skulle vilja tro att jag föddes här sättet.

Fortsätt läsa växa upp Geek: Zachary Lutz

Growing Up Geek: Zachary Lutz publicerades ursprungligen på Engadget fre, 23 Sep 2011 16:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

KISSmetrics hjälper dig att slipa på forumet som verkligen frågan med Cohort Rapporter

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/j0NNDJvG92g/:
www.kissmetrics

Kissmetrics , en analys start som hjälper dig att hålla koll på hur dina användare använder din webbplats, är att lägga ett nytt verktyg till sin svit av produkter idag: Cohort Analys .

Kohorter, för de som inte är bekant med dem, är grupper av användare som registrerar sig under en viss tidsperiod (säg, alla som registrerat sig mellan 1 januari och 7, 2011). Och analysera dem kan ge värdefulla insikter i hur människor använder (eller har slutat använda) din tjänst. Kissmetrics grundarna Neil Patel förklarar att fåfänga mått vi ofta ser som diskuteras i pressen, som totalt användaren räkna, kan vara missvisande. Till exempel kan din webbplats har ökat totalt sett användning varje månad, men att tillväxten kan drivas helt av en ökning i nya registreringar - som skulle kunna maskera det faktum att din äldre användare är bleknar bort.

Det är där kohort rapporter komma till hands: de kommer att låta dig bryta ditt totala användarbas i olika grupper, sedan se hur var och en av de grupper som använder tjänsten under, säg, de följande sex månaderna. Detta kan vara användbart både för att mäta det aktuella värdet för användarna, och att se hur mycket av en sammanstötning nya funktioner har på varje grupp av användare. Kissmetrics också låter dig ytterligare bryta dina användare ut i kohorter utifrån hur de var hänvisade till din webbplats.

Patel erkänner att det finns andra tjänster som har föresatt sig att erbjuda Cohort rapporter samt, inklusive Mixpanel och RJMetrics, men säger att deras produkter, åtminstone när det gäller kohorter beträffar, ge användarna mindre flexibilitet (han också tror Kissmetrics är lättare att användning). Patel säger en viktig funktion som erbjuds av Kissmetrics att andra inte har är förmågan att "zooma in" på varje årskull ner till den enskilde användaren nivå.

Kissmetrics är gratis för en 30 dagars provperiod, med premium-planer som finns efter det börjar på $ 29/month (priserna öka beroende på storleken på din storlek och hur många datapunkter som du spårar).

Om du är intresserad av att lära mer om kohorter har Evernote VD Phil Libin tidigare talat i detalj om hur hans företag använder denna typ av data.


:
Hemsida:

Den Engadget Show - 025: Vi rider en elektrisk cykel, kolla in den nya Keepon och få serenaded av Jonathan Coulton

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/23/the-engadget-show-025-we-ride-an-electric-bike-check-out-the/:
Vi har en hel del show kommer på dig den här månaden! Tim och Brian börjar saker genom att avtäcka Distro , Engadget: s nya veckan greatest hits tidningen för IPAD. Vi tar också en titt på Sonys nya 3D-utrustade video headset och plånbok-vänliga HTC Rhyme .

Nästa upp, tar Tim en snurra runt New York City på Grace En elektrisk cykel , och vi försöker lista ut om det är värt den ganska branta prislapp. Brian betalar ett besök till folket på Grodan för att diskutera företagets långa historia och ta en titt på några av dess industri forma mönster.

Keepon medskapare Marek Michalowski stannar i studion för att diskutera skapandet av sin lilla gula roboten och förklara hur de dansar "Bot gjort resan från forskning verktyg för detaljhandeln leksak .

Vi svänger av Maker Faire i New York för att kolla in 3D-skrivare, en naturlig storlek omgång Mouse Trap och fastnar i (Polaroid) Matrix. Och Make: Live co-värdar Becky Stern och Matt Richardson tillsammans med oss i studion för att prata om några av deras egen favorit DIY-projekt.

Vi stänger showen med en intervju och några låtar från Jonathan Coulton. (Spoiler: han spelar låten från Portal.)

Värdar: Tim Stevens, Brian Värmare
Speciella gäster: Becky Stern, Matt Richardson, Marek Michalowski
Producent: Guy Streit
Regi: Michelle Stahl
Exekutiva producenter: Joshua Fruhlinger, Brian Värme och Michael Rubens
Musik av: Jonathan Coulton

Ladda ner Visa: The Engadget Show - 025 (HD) / The Engadget Show - 025 (iPod / iPhone / Zune formaterat) / The Engadget Show - 025 (Small)

Prenumerera på Visa:

[ iTunes ] Prenumerera på Show direkt i iTunes (MP4).
[ Zune ] Prenumerera på Show direkt i Zune Marketplace (MP4).
[

Den Engadget Mobile Podcast, bor på 05:00 ET!

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/23/the-engadget-mobile-podcast-live-at-5pm-et/:
Denna vecka är vi tillbaka till den normala bat tid och bat-kanal, utan galna sena ståhej. Vi är också glada över att ha på en annan speciell gäst, Christopher öring , som han gör sin Mobcast debut. Lyssna på när han går med Myriam Joire och Brad Molen att vaxa poetiskt om en annan galna vecka i trådlöst. Fånga oss på Engadget Mobile Podcast, bor på 05:00 ET (14:00 PT, 09:00 Storbritannien)!

Fortsätta läsa Engadget Mobile Podcast, bor på 05:00 ET!

Den Engadget Mobile Podcast, bor på 05:00 ET! ursprungligen visades på Engadget fre, 23 Sep 2011 15:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

DISH Network lanserar film Streaming Service

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xeFS9QcSatU/DISH-Network-Unveils-Movie-Streaming-Service:
Nya inlämnare therealobsideus nyhetstips som DISH Network har fasta på den osäkerhet som omger Netflix genom att ta tillfället i akt att rulla ut en Blockbuster-märkt service för strömmande filmer och TV-program samt hyra media via mail. . Citerar Mashable: "Tjänsten, disktrasor nätverk med storfilm Pass, är inte en direkt Netflix konkurrent per se, utan det är en $ 10 per månad tillägg för befintliga Dish Network abonnenter som kommer att erbjuda dem tillgång till DVD och Blu-ray - som och videospel -. hyra per post, tillsammans med tillgång till strömmande filmer och tv kommer att debutera på Oct 1 och åtföljas av en stor reklamkampanj Med andra ord är detta en mashup av Blockbuster nuvarande post och online-tjänster. med parabolantenn nätverk nuvarande video-on-demand tjänsten. abonnenter Dish Network, är detta en hel del. Men vi repa våra huvuden för att hitta värdet för alla andra. Dish säger det har planer på att erbjuda tjänster för icke-Dish Network abonnenter. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


MIT Working On industriell skala Grafen Printing Press

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FVahC8W1_90/MIT-Working-On-Industrial-Scale-Graphene-Printing-Press:
surewouldoutlaw skriver "Hot i hälarna på nyheten om att forskning om grafen är finansieras av NSF, säger MIT man arbetar på en industri-storlek grafen tryckpress för syntes ark så stora som 1-km-ruta. Det nuvarande rekordet är 76 cm kvm Tomas Palacios, föreståndare för Centrum för grafen och system, sade: "Det sätt jag närmar mig grafen är annorlunda från de flesta andra forskare inom detta område. Nittionio procent av tidningarna på grafen har skrivits av fysiker, med fokus på fantastiska och unika egenskaper hos materialet. Jag har synvinkel en ingenjör. Jag är intresserad av att hitta den bästa applikationen för grafen unika egenskaper. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


NASA rullar ut Rymdutforskning färdplan

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9ENoXdttLuo/NASA-Rolls-Out-Space-Exploration-Roadmap:
MarkWhittington skriver "NASA och rymdorganisationerna av en rad olika länder, däribland medlemmar av Europeiska unionen, Kanada, Japan, Ryssland, Indien, Ukraina och Sydkorea, har rullat ut den senaste versionen av en utforskning av rymden färdplan (PDF) . NASA och dess partner har skapat två scenarier, som kallas "Asteroid Nästa" och "Månen Nästa". Detta är den fortsatta diskussionen om vilken destination astronauten upptäcktsresande ska gå till först. Ska det vara en jorden närmar asteroid, som president Obama insisterar? Eller bör det vara månen, som många i kongressen, NASA, och NASA: s byråer partner föreslår? I alla omständigheter, alla vägar leder till Mars i den aktuella planen. Båda besök på en asteroid och till månen anses praktiken löper på vad som kommer att behövas för att åka till Mars. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


USA: s regering för att slå tillbaka botnät med ett cybersäkerhet uppförandekod

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/23/us-government-to-beat-back-botnets-with-a-cybersecurity-code-of/:
Gamla Uncle Sam verkar fast besluten att slå ner på botnets , men han behöver fortfarande lite hjälp att räkna ut hur man gör det. På onsdagen publicerade Department of Homeland Security och National Institute of Standards and Technology (NIST) en begäran om information, bjuda in företag från internet och IT-företag att bidra med sina idéer till en frivillig "uppförandekod" för internetleverantörer att följa när man står inför en botnet angrepp. Flytten kommer som ett uppenbart svar på en juni "grönbok" om cybersäkerhet, där handelsdepartement Internet Policy Task Force krävt en enhetlig kod för bästa praxis för att hjälpa Internetleverantörer navigera genom särskilt förrädiska vatten. Vid denna punkt är NIST fortfarande öppen för förslag från allmänheten, men Ars Technica rapporterar att det är med särskild hänsyn till två modeller som antas utomlands. Australiens iCode program, till exempel, kräver leverantörer att omdirigera förfrågningar från skumma utseende system till en hemsida som rör skadlig kod tas bort. Myndigheten är också att ta en ordentlig titt på ett initiativ (diagrammed ovan) från Japan 's Cyber ​​Clean Center, som har installerat så kallade "skål med honung" enheter på olika Internetleverantörer, ger dem möjlighet att enkelt upptäcka och källa eventuella attacker, samtidigt som automatiskt meddela sina kunder via e-post. Det finns dock, skulle vissa kvardröjande oro, som NIST behovet av att hitta finansiering för sina kommande initiativ, om det kommer från den offentliga sektorn, företag eller någon form av offentlig-privata partnerskap. Plus, är några oroliga att anti-botnät program oavsiktligt kan avslöja konsumenternas personliga information, medan andra är öppet undrar om OS beslutsfattare bör delta, liksom. Koden offentliga kommentar löper ut den 4 november men du kan hitta mer information vid källan länken nedan.

USA: s regering för att slå tillbaka botnät med ett cybersäkerhet uppförandekod publicerades ursprungligen på Engadget fre, 23 Sep 2011 14:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Ars Technica | källa Federal Register | Tipsa |

Angelbird vingar PCIe-baserade SSD förhandsvisning och riktmärken

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/23/angelbirds-wings-pcie-based-ssd-preview-and-benchmarks/:
Förvaring entusiaster (ja, det finns en sådan sak - vad av det) skulle nog säga att PCIe-baserade SSD-enheter är en dime en dussin dessa dagar. Men på fullt allvar, att priserna vi ser är bevis på att några fler konkurrenter inte skulle skada. Ett par veckor tillbaka, Österrike egen Angelbird började fartyget en lösning som vi först hörde talas om under 2010, och vi hade turen att dyka en Wings PCIe SSD RAID-kortet i vår Mac Pro för testning. I åratal har vi starta upp detta och kör varje enskild tillämpning av av sitt lager hårddisk - en 640GB Hitachi HDE721064SLA360 (7200RPM) - som vi förmoda att många av er skrivbordet ägare kan vara. Angelägen att se om dessa är de Wings din befintliga torn behöver skjuta i höjden? Chef på tidigare avbrottet för våra intryck.

Fortsätt läsa Angelbird vingar PCIe-baserade SSD förhandsvisning och riktmärken

Angelbird vingar PCIe-baserade SSD förhandsvisning och riktmärken som publicerades ursprungligen på Engadget fre, 23 Sep 2011 15:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Angelbird | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar Gör Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar finnas någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller verkligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (fortfarande vet inte om det är på riktigt) om möjliga storlekar som kommer Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kunna kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (ja, du gissade rätt) av 46 inches. Ändå riskerar de också att deras priserna skulle totalt mellan 1300, 1400 och 1900 $.

De nyfikna sak: Om detta är sant, skulle den billigaste modellen av Google TV bli ännu dyrare (300 kronor) än 32-tumsmodellen dyrare än Sony har människor i deras katalog.

US Gov't lönar det Entreprenörer dubbelt så mycket som sin egen IT-arbetare

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UeKzSLKXsfQ/US-Govt-Pays-IT-Contractors-Twice-As-Much-As-Its-Own-IT-Workers:
bdcny7927 skriver "Den amerikanska federala regeringen betalar utanför IT-entreprenörer nästan dubbelt så mycket för tjänster datorteknik som den betalar sin egen dator ingenjörer, och 1,5 gånger mer för IT-management arbete, enligt en ideell vakthund grupp." Studien påpekar att den specifikt "ofta ut över hela den federala regeringen på grund av antagandet att IT-företag ger överlägsen kompetens och kostnadsbesparingar." Projektet om offentlig tillsyn, säger dess lönejämförelser bevisa att de kostnadsbesparingar som inte håller på att förverkligas. Men jämförelserna inte åtgärda eventuella kostnadsbesparingar som kan uppnås genom kompetens, processer eller system som privata IT-tjänster företagen kan leverera. Det POGO Forskarna säger att den federala regeringen själv inte vet hur mycket pengar totalt sett sparar eller avfall med sin sourcing beslut och har inget system för detta. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Världens äldsta Köra bil till försäljning

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ljH0gC2zHdM/Worlds-Oldest-Running-Car-Up-For-Sale:
cylonlover skriver "En mycket speciell bil kommer att korsa auktionister blocket nästa månad - det är världens äldsta kör bil, en historisk 1884 de Dion Bouton et Trepardoux Dos-a-Dos Steam Runabout Den andra prototypen byggdes av greve de Dion, bilen. deltog i världens första bil ras, som bara lockade en konkurrent. Det genomgången kurs, och även om det förmodligen inte möjligt att ha en tävling utan två konkurrenter, är detta den bil som "vann" som ras, att uppnå en hävdade topphastighet på 37 km / h på raksträckor. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 120Hz uppdateringsfrekvens, till den frekvens beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

OCZ Vill Cache din hårddisk med en SSD

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ILLbqXTyQD4/OCZ-Wants-To-Cache-Your-HDD-With-an-SSD:
sl4shd0rk skriver "OCZ kommer ut med Synapse Cache, en SSD-cache för hårddisken SSD kör programvara som kopierar data i cachen från din hårddisk när du arbetar med den data som sitter på SSD tills det blir mindre aktivitet.. och får spolas till hårddisken. Bortsett från att öka din IOPS till 10k/75k (läs / skriv), stödjer SSD också AES-kryptering, smarta och TRIM. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.