fredag 23 september 2011

Den Engadget Show - 025: Vi rider en elektrisk cykel, kolla in den nya Keepon och få serenaded av Jonathan Coulton

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/23/the-engadget-show-025-we-ride-an-electric-bike-check-out-the/:
Vi har en hel del show kommer på dig den här månaden! Tim och Brian börjar saker genom att avtäcka Distro , Engadget: s nya veckan greatest hits tidningen för IPAD. Vi tar också en titt på Sonys nya 3D-utrustade video headset och plånbok-vänliga HTC Rhyme .

Nästa upp, tar Tim en snurra runt New York City på Grace En elektrisk cykel , och vi försöker lista ut om det är värt den ganska branta prislapp. Brian betalar ett besök till folket på Grodan för att diskutera företagets långa historia och ta en titt på några av dess industri forma mönster.

Keepon medskapare Marek Michalowski stannar i studion för att diskutera skapandet av sin lilla gula roboten och förklara hur de dansar "Bot gjort resan från forskning verktyg för detaljhandeln leksak .

Vi svänger av Maker Faire i New York för att kolla in 3D-skrivare, en naturlig storlek omgång Mouse Trap och fastnar i (Polaroid) Matrix. Och Make: Live co-värdar Becky Stern och Matt Richardson tillsammans med oss i studion för att prata om några av deras egen favorit DIY-projekt.

Vi stänger showen med en intervju och några låtar från Jonathan Coulton. (Spoiler: han spelar låten från Portal.)

Värdar: Tim Stevens, Brian Värmare
Speciella gäster: Becky Stern, Matt Richardson, Marek Michalowski
Producent: Guy Streit
Regi: Michelle Stahl
Exekutiva producenter: Joshua Fruhlinger, Brian Värme och Michael Rubens
Musik av: Jonathan Coulton

Ladda ner Visa: The Engadget Show - 025 (HD) / The Engadget Show - 025 (iPod / iPhone / Zune formaterat) / The Engadget Show - 025 (Small)

Prenumerera på Visa:

[ iTunes ] Prenumerera på Show direkt i iTunes (MP4).
[ Zune ] Prenumerera på Show direkt i Zune Marketplace (MP4).
[

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar