fredag 23 september 2011

SatelliteAR Android app nu spår fallande UARS, hjälper dig att undvika att bli smooshed

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/23/satellitear-android-app-now-tracks-falling-uars-helps-you-avoid/:
Du kanske har en bättre chans att vinna på lotteri eller kör in i kapten Kirk på köpcentret, men när det gäller att vara spetsad med bitar av det numera nedlagda övre atmosfären Forskning satellit som det rasar mot jorden, det är bättre att vara säker än ledsen. Den SatelliteAR Android app lagt en tillfällig funktion som ger StarGazers möjligheten att övervaka detta utrymme skräp trajectory att undvika påverkan när det kommer in igen i atmosfären någon gång senare idag. NASA har försäkrat oss om att bussen stora satellit inte kommer att landa någonstans i Nordamerika, men om det rör ned på natten, kunde människor på marken bevittna en ganska söt ljusshow varhelst det gör mark. Android-användare besluten att undvika en elaka häxan från öst-liknande öde kan ladda ner appen vid källan länken nedan och kolla in videon demo efter pausen.

Fortsätt läsa SatelliteAR Android app nu spår fallande UARS, hjälper dig att undvika att bli smooshed

SatelliteAR Android app spår nu fallande UARS, hjälper dig att undvika att bli smooshed ursprungligen visades på Engadget on Fri, 23 Sep 2011 11:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Yahoo | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar