torsdag 12 maj 2011

Lenovos LePad pågående globala med IdeaPad tablet K1 moniker?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/11/lenovos-lepad-going-global-with-ideapad-tablet-k1-moniker/:
Äntligen, här är ett tecken på Lenovos Android tablet gör sin väg ut ur den bördiga jorden i Kina. Även om det finns någon direkt hänvisning i detta FCC ansökan högtalarna längst ner tyder på att denna skiffer - dubbad IdeaPad tablet K1 och från Compal - är en variant av den Kina-bara LePad i motsats till den glansigare U1 Hybrid (som är mer sannolikt att det Skylight skiffer i alla fall). Tänk också på att Lenovo är redan bekräftat en global juni lansering för LePad, så att tidpunkten för detta dokument är precis lagom. Naturligtvis lämnade den enda frågan är kommer vi att se några Honeycomb kärlek här i stället för Froyo? Och skulle vi bryr oss inte med det här dryga 10-tummare och bara vänta på Lenovos smalare erbjudande några månader senare? Vi får se vad prislappen säger.

Lenovos LePad pågående globala med IdeaPad tablet K1 monikern? ursprungligen visades på Engadget , ons, 11 Maj 2011 23:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Googles Honeycomb källkod utgåvan är On Ice

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Umxp0K5p_1E/Googles-Honeycomb-Source-Code-Release-Is-On-Ice:
itwbennett skriver "" Ice Cream Sandwich ", det. Tydligen är det källkod dröjsmål vecka, som Google ansluter Apple att fördröja frisläppandet av källkoden för öppen källkod licensierad programvara. undantag, till skillnad från Apple, som utan dröjsmål släppte LGPL WebKit-numret i fråga måndag eftermiddag, uppgav Google går att det inte kommer att släppa källkoden för Android 3,0 (Honeycomb) förrän efter lanseringen av nästa version av Android (Ice Cream Sandwich). Detta är inte nödvändigtvis nyheter, eftersom Google sade förra månaden att källkoden skulle hållas på obestämd tid som frigörs när man var beredd Det är bara det att nu "obestämd" har en verklig Datum:.. efter lanseringen av glass Sandwich Frågan, säger bloggaren Brian Proffitt, är: "Hur i helsike kan de göra detta, med tanke på att Honeycomb är licensierat under Apache Software License v2? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.