måndag 24 januari 2011

<em>Natur</em> Förlag lanserar <em>PLoS ONE</em> Konkurrent

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SNF8hzAgmpc/emNatureem-Publisher-Launches-emPLoS-ONEem-Competitor:
Linhares skriver "Naturens Publishing Group lanserar en ny tidskrift, vetenskapliga rapporter, meddelade tidigare den här månaden I pressmeddelandet framgår att det är gjuten efter PLoS ONE." vetenskapliga rapporter kommer att publicera original forskningsrapporter av intresse för specialister inom ett visst område . i naturvetenskap Det kommer inte att sätta ett tröskelvärde på upplevd betydelse för tidningarna att den ger ut, utan kommer att vetenskapliga rapporter offentliggöra alla dokument som bedöms vara tekniskt giltiga och originell för att gemenskapen skall kunna utvärdera betydelsen av papper post. -peer review, kommer de vetenskapliga rapporter webbplatsen innehåller mest nedladdade, mest mailade, och mest bloggade listor. Alla forskningsrapporter kommer att dra nytta snabb peer review och publicering och kommer att deponeras i PubMed Central. " Kanske läsarna kan finna det ironiskt att PLoS ONE, först avsättas av naturen som en "online-databas" att förlita sig på bulk, billiga publicering av lägre kvalitet papper för att subventionera sin handfull högkvalitativa flaggskepp tidskrifter "verkar vara som lägger ribban för" en ny era inom förlagsbranschen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Exklusivt: Barnes & Noble att fasa ut de Nook 3G nämner brist på bulk efterfrågan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/exclusive-barnes-and-noble-phasing-out-the-nook-3g-cites-lack-of/:
Barnes & Noble kan sälja miljontals Nook produkter , men det låter som 3G-varianten inte har verkligen gjort sitt för att hjälpa dessa siffror. Vi har fått konkreta bevis inifrån B & N att Nook är under avveckling, med försäljning till synes fortsätta tills beståndet har uttömts. Den outfit är uppmuntrande detaljhandel partner att inte skicka ut någon "bulk förfrågningar" för Nook 3G, eftersom det helt enkelt "inte kommer att vara tillräckliga mängder för att uppfylla dessa order." Naturligtvis, vi veta att företaget faktiskt aldrig har mottagit en stor mängd Nook 3G större beställningar till att börja med, så kanske WiFi verkligen är överallt dessa dagar. I alla fall, ta dig en Nook 3G efter hast om du har funderat över det - när de väl är borta, de är borta för gott. Eller så kan du vänta på en next-gen-version med en Pearl display . Säger bara.

Exklusivt: Barnes & Noble att fasa ut de Nook 3G nämner brist på bulk efterfrågan ursprungligen visades på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 17:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Djingis Kahn, Historia grönaste Erövraren

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5QLenvgvAYM/Genghis-Kahn-Historys-Greenest-Conqueror:
Ny forskning visar att förutom att vara en av historiens grymmaste erövrare, kan Djingis Kahn har de grönaste. Det uppskattas att den mongoliska ledarens invasioner oavsiktligt skiljdes nästan 700 miljoner ton kol från atmosfären. Från artikeln: "Under de och ett halvt sekel körning av det mongoliska riket, cirka 22 procent av världens totala landyta hade erövrats och uppskattningsvis 40 miljoner människor slaktades av häst-drivna, bow-svingar horder . Avfolkningen över ett så stort stråk av mark innebar att ett oräkneligt antal av odlade fält så småningom återvände till skogen. Med andra ord var en effekt av Djingis Kahn: s hänsynslösa invasion omfattande återplantering, och återväxt av de skogar innebär att mer koldioxid kan absorberas från atmosfären. " Jag antar att alla har sina goda sidor.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Dell Venue recension

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/dell-venue-review/:
Ja, det är Dell Plats , och nej, du fortfarande inte kan köpa en utanför Hong Kong eller Sydkorea ännu. Allt vi kan spekulera är att detta Android-telefon står inför samma tillverkningsprocess frågor som sin WP7 kusin , men förhoppningsvis vi har fel. Hur som helst, det viktiga är att vi äntligen har fått tag på en icke-professionell enhet inom Snapdragon -packning Venue. Så är det värt att vänta på Androiders avstånd från Fjärran Östern? Och kommer den här handen vara svaret för vår hat-kärleksförhållande med streak ? Chef på höger förbi paus för att ta reda på.

Fortsätt läsa Dell Venue recension

Dell Venue recension publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 15:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Computer Incident Response och Product Security

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Mgm6AHSFbY/Computer-Incident-Response-and-Product-Security:
brothke skriver "När någon ringer 911 i panik för att rapportera en nödsituation, inom sekunder avsändaren vet var samtalet kommer från, och hjälp är ofta bara en bit bort. När det gäller incidenter datasäkerhet, ofta företag är inte lika motståndskraftig deras förmåga att snabbt reagera. Ta till exempel TJX Cos dataintrång, där osäkra trådlösa nätverk var äventyras i månader, avslöjar miljontals personakter, innan de utpekades och slutligen säkrat. När medvetna om problemet, tog det TJX en ytterligare några månader tills situationen var helt under kontroll och säkrade. I Computer Incident Response och Product Security, författare Damir Rajnovic ger läsaren en bra och praktisk handledning för grunderna i att bygga och driva ett säkerhetsteam incidenthantering. Boken är inriktad på att få läsaren upp farten så fort som möjligt och är späckad med värdefull verkliga och förstahandsinformation vägledning. " Läs vidare för resten av Ben: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Verizon tweaking low-end data planer, med hjälp av 3G åtskillnad upcharge för LTE

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/verizon-tweaking-low-end-data-plans-using-3g-distinction-to-u/:
Tja, det varade inte särskilt länge alls: ser ut som Verizon är livet av sin 15 $ 150MB data plan för smartphones helt och hållet, istället corralling folk in 30 $ obegränsade alternativ. Naturligtvis med spridning av data-hungriga smartphone apps på Android ( och snart, iPhone , 250MB per månad av användning är) blir mindre och mindre rimliga för varje dag, så vi kan inte säga att vi är fruktansvärt förvånad. Samtidigt är $ 9,99 25MB funktionen telefondata alternativet att få en bula på upp till 75MB med $ 10 per 75MB Översatsning en liten minskning från 20 cent / MB översatsning att dessa kunder behandlar för närvarande. Slutligen kommer du att märka att 30 $ obegränsad plan nu är kvalificerad som att det gäller "funktionen telefoner och 3G smartphones" och inte bara "smartphones" som de var innan - en nick till det faktum att Verizons kommande LTE-telefoner inte kommer att berättigade till samma pris. Vad trodde du att du skulle bli flammande på din Thunderbolt vid 20 eller 30 Mbit / utan ett bekymmer i världen?

[Tack, anonym tipsaren]

Verizon tweaking low-end data planer, med hjälp av 3G åtskillnad upcharge för LTE publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 14:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Digital Storm slimmade Enix skrivbord tar Sandy Bridge till 4.7GHz

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/digital-storms-slim-enix-desktop-takes-sandy-bridge-to-4-7ghz/:
Överklockad, specialbyggda datorer är inget nytt , och inte heller är 4.7GHz från fabriken . Men Digital Storm har lyckats ta en av Intels nyaste Sandy Bridge chips till den höjden, och det är att göra det i ett fall som är långt elegantare än de flesta av tornen där ute. Den helt nya Enix bygger på ett Micro-ATX moderkortet, vertikal värmeavledning och ett mobo som är roterande 90 grader - ". Utnyttjar värme naturliga tendens att stiga" ett drag som är görs i syfte att Konsumenterna kan beställa en start idag, med $ 1.132 basenheten ståtar med en Core i3-2100, 4GB DDR3-1600 minne, NVIDIAs 1GB GeForce GT 220, en 1TB hårddisk och ett exemplar av Windows 7 Home Premium. Den high-end modell toppar ut på strax norr om två stora, med varje modell erbjuder en hot-swap bay och ett par USB 3.0-portar. Eye Candy är nedan, och källan bör inte knytas vågat om du inte är ganska immun mot impulsköp.

Fortsätt läsa Digital Storm slimmade Enix skrivbord tar Sandy Bridge till 4.7GHz

Digital Storm slimmade Enix skrivbord tar Sandy Bridge till 4.7GHz publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 13:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Digital Storm | Tipsa | Kommentarer

Vit iPhone 4 i AT & T: s konto ledningssystem nu också

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/white-iphone-4-in-atandts-account-management-system-now-too/:
Hack i häl av cameos i olika Vodafone Tyskland och Best Buy -system, den mytiska vita iPhone 4 visar upp någon annanstans - och för många av er, en träffar detta särskilt nära hemmet. Det visade sig att någon AT & T abonnent kan nu logga in på sitt konto och se både 16GB och 32GB versioner av telefonen som anges i mallen plockare, som definitivt skulle kunna tyda på att dessa killar är redo att äntligen göra dem tillgängliga tillsammans med alla andra. Sen igen, har vi också hört att den vita iPhone 4 aldrig ens lämnat några av AT & T: s system inventeringen i första hand, så skulle detta kunna innebära väldigt lite - men för nu, vi kommer med "där det finns rök, finns det brand "vinkel. Verizon, din tur .

Vit iPhone 4 i AT & T: s konto ledningssystem nu också ursprungligen visades på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 13:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BGR | Tipsa | Kommentarer

Kinect Hack Bygger 3D-kartor över Real World

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mGohxaW66sE/Kinect-Hack-Builds-3D-Maps-of-the-Real-World:
Lanxon skriver "noterade Kinect-tinkerer Martin Szarski har använt en bil, en bärbar dator, en Android smartphone och den ovan nämnda Xbox 360 perifer att göra en DIY-motsvarighet till Google Street View. Den Kinect multi-kamera layout kan användas för att fånga några luddiga , men förvånansvärt enkel 3D-kartor över riktiga platser och objekt. Som vi såg i Oliver Kreylos "tidig hacka, kan du ta data från Kinect djup-känslig kamera att staka ut en 3D punkt-molnet, med riktiga avstånd. Använd sedan färgkamera bild för att se vilka RGB pixel motsvarar varje djup punkt, och så småningom komma fram till en färgad, texturerat modell. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


HP / Palms 9,7-tums Topaz tablett att använda 1.2GHz Qualcomm MSM8660, adreno 220 GPU

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/hp-palms-9-7-inch-topaz-tablet-to-use-1-2ghz-qualcomm-msm8660/:
Ser ut som de viskningar hörde vi om HP: s Topaz med en 1.2GHz Qualcomm processor var sant. Den folken över på Pre Central gjorde bara ett internt dokument beskriver förmodade specifikationer av HP: s kommande 9,7-tums tablett, och det ser ut som nämnda CPU kommer att få sällskap av en integrerad adreno 220 GPU, 512 MB DDR2-minne, Bluetooth 2.1 + EDR, en framåtvända 1,3 megapixel kamera och dual-band 802.11b/g/n WiFi. Vi är tillsagda att vänta en oljeavstötande Gorilla glasskärm med en standard XGA (1024 x 768) upplösning, alternativ för 16GB, 32GB eller 64GB lagringsutrymme, WWAN som tillval, en accelerometer, gyroskop, ljussensor, mikrofon och ett batteri som ska pågå i cirka åtta timmar under ideala förhållanden. Naturligtvis kommer webOS vara ombord, och vi hör att en WiFi-endast modell verkligen kommer att nå marknaden någon gång. När det gäller de anslutna versioner? HSPA, LTE och CDMA varianter ryktas, med de två förstnämnda kan vara låst SIM-kort medan alla tre genomföra A-GPS.

Det bör noteras att dessa dokument var uppenbarligen frisk som i höstas, så allt är klart komma att ändras. Som sagt, vi gräver de rapporter som HP kommer att göra allt den kan för att fullt ut stödja Flash på detta här skiffer, och det kan också överväga ett samarbete med Blio för den digitala bokmalar närvarande. Naturligtvis är molntjänster ser ut att bli en stor grej, och det kommer definitivt stödja induktiv laddning via Touchstone v2. Dessa dokument bekräftar också det vi hade hört om Tap att dela med andra-gen Touchstone även ska hantera trådlösa dela bilder, sladdlösa audio streaming och tjudra-fri video strålande (bara för att nämna några). Hit källan länk hela magra, och gärna tryck HP att flytta 9 februari lite närmare idag.

[Tack till alla som skickat detta i]

HP / Palms 9,7-tums Topaz tablett att använda 1.2GHz Qualcomm MSM8660, adreno 220 GPU publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 00:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Pre Central | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Mozilla föreslår "Do Not spår" HTTP Header

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FTOjCzY1hPk/Mozilla-Proposes-Do-Not-Track-HTTP-Header:
MozTrack skriver "Framväxten av data mining av tredje part annonsörerna har orsakat en nationell debatt från privatlivet experter, lagstiftare och anhängare webbläsare. Mozilla Firefox, en populär webbläsare bolag, har föreslagit en ny funktion som kommer att förhindra människors personliga information från att bli minerade och säljs för reklam. Funktionen skulle användas för att sätta en webbläsare inställning som kommer att sända sin vilja att välja bort av tredje part, reklam-baserad spårning. Det skulle göra detta via ett "Do Not Track" HTTP-header för varje klick eller sidvisning i Firefox. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Robo-gitarr Shocker! Gibson Firebird öppning X plattform för tredjepartsutvecklare, App Store överhängande

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/robo-guitar-shocker-gibson-opening-firebird-x-platform-to-third/:
Vi har sett framtiden för gitarrer, och det är en App Store. Åtminstone det är vad Gibson vill få oss att tro, eftersom den meddelar att det är öppna Pure-Analog Motor och hela Firebird X plattform för att tredje part enh. visste inte att det var en plattform, gjorde du? Trodde att det var en över priser gitarr med funktioner som vi inte behövde (och en Spindelhuset vi gjorde inte särskilt hand om)? Samma här. Tydligen bolaget kommer snart att släppa lös alla typer av Pure-Analog gitarrer på världen, på alla olika prisklasser. Vi vet inte vad detta betyder för rock'n'roll, även om vi är ganska säkra på att killen från Muse redan äger tre av dessa. Hit källan länk för alla awesome deets.

Robo-gitarr Shocker! Gibson Firebird öppning X plattform för tredjepartsutvecklare, App Store överhängande publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 12:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Gibson | Tipsa | Kommentarer

Windows Phone 7 jailbreak devs "verkligen upphetsad" av Microsofts färdplan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/windows-phone-7-jailbreak-devs-genuinely-excited-by-microsoft/:
Microsoft har spelat det riktigt häftigt med den begynnande Windows Phone 7 hacker samfundet hittills, vilket är att vinna dem vänner i alla möjliga viktiga platser - inte minst då det ChevronWP7 laget själv. De första killarna att dela upp plattformen öppen för homebrew apps har nyligen uppmanat till Redmond för en powwow med killarna i avgift, och det verkar mötena var givande minst sagt, även om mycket av vad de såg var under NDA, säger de de är "genuint upphetsad" av vad Microsoft har på gång. Dessutom var Microsoft vänlig nog att ge laget en heads-up som en kommande plattform uppdatering skulle bryta den befintliga ChevronWP7 verktyg, även om de säger att de är "samarbetar med Microsoft om en tillfällig lösning som kommer att fortsätta stödja homebrew utvecklingen efter uppdatering . " Med tanke på att de redan har nått ut till jailbreaker extraordinaire Geohot också, det är klart att Microsoft inte tror att detta är en svart-vit situationen - ChevronWP7 killar verkar tro homebrew har en plats någonstans i plattformens framtid, det återstår bara att se hur det kommer att spela ut.

Windows Phone 7 jailbreak devs "verkligen upphetsad" av Microsofts färdplan publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 12:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink GeekSmack | källa ChevronWP7 | Tipsa | Kommentarer