torsdag 28 juli 2011

Senators Vill Secret warrantless Wiretap förnyelse

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Lw_QjlwbMEk/Senators-Want-Secret-Warrantless-Wiretap-Renewal:
En anonym läsare skriver: "En grupp senatorer träffas i hemlighet idag, medan de flesta människor är fokuserade på" skulden taket "fråga, i syfte att försöka hasta igenom en förlängning av FISA Ändringar lagen, som uttryckligen tillåts warrantless avlyssning i USA: Lagen är inte att löpa ut förrän nästa år, men en del tycker att skulden taket krisen är en bra distraktion för att klara utvidgningen utan att diskutera frågan offentligt. Mötet hålls i hemlighet, men det är inte klassificerade , så att folk kan kräva att få veta hur deras senator röstat. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Debian Wheezy Att ha flera Arkitektur Support

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CW-MhxBOV3A/Debian-Wheezy-To-Have-Multi-Architecture-Support:
dkd903 skriver "Debian har meddelat att de håller på att införa stöd för multiarch i Debian Wheezy. multiarch stöd betyder det att en Debian-system kommer att kunna installera och köra program byggda för ett annat målsystemet."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


AUO VP säger stora OLED TV-apparater kommer inte att vara möjligt för kommersiellt bruk fram till 2014

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/28/auo-vp-says-large-oled-tvs-wont-be-feasible-for-commercial-use/:
Ivrig att få tag på en storbilds-OLED-tv? Då det ser ut kan du fortfarande få vänta ytterligare några år - åtminstone enligt Paul Peng, vice VD på displayen tillverkaren AU Optronics (annars känd som AUO ). Även om tekniken har varit att få billigare och mer effektiv som för sent, säger han att produktionskostnaderna är fortfarande för höga och historiska avkastningen för låg för stora OLED TV-apparater att vara genomförbara för kommersiellt bruk som helst innan 2014. Givetvis antar vi att allt beror på din definition av "möjlig". Senast vi hörde var LG planerar fortfarande på att släppa en 55-tums OLED-TV i mitten av 2012 - för ett ännu-till-vara-ut pris.

AUO VP säger stora OLED TV-apparater kommer inte att vara möjligt för kommersiellt bruk fram till 2014 som ursprungligen visades på Engadget on Wed, 28 Jul 2011 15:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink OLED-Display.net | källa DigiTimes | Tipsa | Kommentarer

Lockheed Martins Hale-D luftskepp lär sig att flyga, gör en kraschlandning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/28/lockheed-martins-hale-d-airship-learns-to-fly-makes-a-crash-la/:
Eftersom luftskepp var en så bra idé den första, helt icke-katastrofala gången, Lockheed Martin har och den amerikanska armén gått samman för att föra pittoreska tekniken tillbaka in i vår hyper-modern tid. Den lättare än luft-bil fick ett nytt hyresavtal på obemannade flyg liv när man lanserade igår från sin bas i Akron, Ohio. The High Altitude Lång Endurance-Demonstrator (Hale-D för kort) nått 32.000 fot under sin jungfrufärd innan tekniska svårigheter skär testet kort, att tvinga en nödlandning i de djupa skogarna i sydvästra Pennsylvania. Trots flight-abort hicka, är det globala säkerhetsföretaget alla leenden, med hänvisning till den framgångsrika demonstrationen av "kommunikation länkar, [de] unika framdrivningssystem, solpanelen elproduktion [och] avlägsen lotsa kommunikation." Framtida verkliga versioner av Hale-D skulle kunna fungera som ett militärt "telekommunikation relä-system" över främmande terräng - som Afghanistan - där radiosignaler inte kan tränga igenom. Försvarsdepartementet entreprenören är närvarande hämtar luftskeppet från sin skogsbruksministeriet crash pad, men du kan satsa några ortsbor redan kallat detta närkontakt in i lokaltidningarna. Hoppa över avbrottet för Archers ta på vår regerings senaste luftburna ansträngning.

Fortsätt läsa Lockheed Martins Hale-D luftskepp lär sig att flyga, gör en kraschlandning

Lockheed Martins Hale-D luftskepp lär sig att flyga, gör en kraschlandning ursprungligen visades på Engadget on Wed, 28 Jul 2011 15:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmag | | Tipsa | Kommentarer

En annan mobiltelefon-cancerstudie som kan hända

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hDbW5iLvv5I/Another-Cell-Phone-Cancer-Study-Emerges:
oxide7 skriver "Sedan tillkomsten av mobiltelefoner, har forskarna funderat på om ett samband mellan mobiltelefon-användning och hjärncancer. Nya bevis alltid verkar dyka upp för att stödja eller motbevisa en sådan koppling. Onsdagen var en annan studie läggs till i listan. En europeisk studie med nästan 1000 deltagare fann inget samband mellan mobiltelefon-användning och hjärntumörer hos barn och ungdomar. Detta markerar den 3: e studera denna månad och den 4: e största, i år, alla med olika slutsatser "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Girls Go Geek igen

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QTaCz7Dbgtw/Girls-Go-Geek-Again:
nessus42 skriver "Datavetenskap har alltid varit en mansdominerad området, eller hur? Fel. År 1987 var 42% av mjukvaruutvecklare i Amerika kvinnor. och 34% av de system analytiker i Amerika var kvinnor. Kvinnorna hade börjat flockas till datavetenskap i mitten av 1960-talet, under de första dagarna av datorer, när män redan dominerar andra tekniska yrken, men hade ännu att dominera världen av datorer. För ungefär två decennier, ökade andelen kvinnor som tjänade datavetenskap grader stadigt, topp på 37% år 1984 .... Och då kvinnorna vänster. i drivor. ... det ser ut som kvinnor nu återvänder till datavetenskap. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


35 miljoner SK Telecom Konton stulits av kinesiska hackare

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f_abviUwJWU/35-Million-SK-Telecom-Accounts-Stolen-By-Chinese-Hackers:
eldavojohn skriver "Sydkorea SK Telecom har visat att tidigare i veckan hackare stal 35 miljoner kontouppgifter från två platser. En portal som heter Nate Portal som gav e-tjänster och ett socialt nätverk som kallas Cyworld var de två mål av hackare som, SK Telecom anspråk, används IP-adresser som kommer från Kina. från artikeln, "Den stulna uppgifterna användarnamn, lösenord, personnummer, namn, mobilnummer och e-postadresser. Nate sa personnummer och lösenord är krypterade så att de är inte tillgängliga för illegal användning. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Krig Sms Lets Hackare Lås bildörrar Via SMS

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GO-IQCou4Ds/War-Texting-Lets-Hackers-Unlock-Car-Doors-Via-SMS:
alphadogg skriver "Programvara som låter föraren låser upp bildörrarna och även börja sina fordon använder en mobiltelefon kunde låta bil tjuvar att göra precis samma saker, enligt datasäkerhet forskare vid ISEC Partners. Don Bailey och andra ISEC forskare Mathew Solnik säger att de har räknat ut protokollen att vissa av dessa programvaror beslutsfattare använder för att fjärrstyra bilar, och de har producerat en video som visar hur de kan låsa upp en bil och slå på motorn på via en bärbar dator. Enligt Bailey, tog det dem om två timmar att räkna ut hur att avlyssna trådlösa meddelanden mellan bilen och nätverket och sedan återskapa dem från sin laptop. Bailey kommer att diskutera forskning vid nästa veckas Black Hat-konferensen i Las Vegas, men han kommer inte att namnge de produkter de har hackad - de har tittat på två hittills -. eller lämna fullständig teknisk information om deras arbete tills den programvara beslutsfattare kan patch dem "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Nokia C5-03, en hel smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det tur för Nokia C5-03 Nokias äldre bror C5, mobil, och vi presenterar för en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätt (väger bara 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en pekskärm och några andra caracterísitcas som gör honom till en mycket komplett smartphone marknaden pris som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, Nokia C5-03 har en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, Nokia C5-03 40 megabyte internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, men serien är ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 fungerar med Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner ger direkt åtkomst till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkt Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, som du kan köpa musik eller mobila applikationer för Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla Microsoft Office-dokument, PDF-och zip.

Priset på Nokia C5-03 som vi diskuterade ni kommer att vara 170 euro.

Den Engadget Show - 023: Vi turnerar ett hörlursuttag fabrik, prata skivbolag, och titta på They Might Be Giants "favorit prylar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/28/the-engadget-show-023-we-tour-a-headphone-factory-talk-recor/:

Den Engadget Show är tillbaka och denna gång vi är i full-on rockstjärna läge. Vi sparkar saker med en resa till Engadget Laboratories, där Brian och Terrence testa några sub-$ 100 hörlurar på en kvartett av marsvin. Har du verkligen får vad du betalar för när du köper ett par hörlurar från din lokala Big Box återförsäljare?

Saker och ting blir lite ritzier när Darren turer Westone: s laboratorier i Colorado ta reda på hur ett par av 950 in-ear hörlurar är gjorda. Tips: Det handlar sprutar silikon i vår redaktionschef öron och en hel del slipning.

Nästa upp, slutar vi med recensioner bordet, där Tim och Brian ta en titt på den här månadens mest spännande prylar, inklusive den nya MacBook Air , Sony Vaio Z , Toshiba Trivs och Droid 3 .

John Flansburgh och John Linnell av They Might Be Giants besöka Engadget högkvarter för att visa upp några av sina favorit-lo-fi musikaliska prylar, inklusive Stylophone och en krets-böjd Speak and Spell. Dessutom, om du någonsin undrat vad den långa regerande kungar underjordiska nörd sten skulle låta med tanke på T-Pain behandling, detta är ett segment Du kommer inte vill missa.

Universal Republic Records VP Digital Colleen Quill stannar också av att diskutera den roll som största märke i världen av Twitter, iTunes, Spotify, och liknande. Och vi linda upp saker med en föreställning av New York Citys egna Cookies .

Videoströmmen av showen är över, och du kan också ladda ner oss i HD nedan. Åh, och om du fortfarande väntar på något Spotify invites, oroa dig inte - vi har dig täckt .

Värdar: Tim Stevens, Brian Värmare
Speciella gäster: Terrence O'Brien, kan de vara jättar , Colleen Quill

Amazon slår film streaming itu med Universal, tillägger "Skräck och avsky" för fri frakt

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/28/amazon-strikes-movie-streaming-deal-with-universal-adds-fear-a/:
Amazon idag pratar upp sin nya itu med NBCUniversal inhemska TV-distribution, vilket kommer att göra ett antal Universal film tillgänglig för Prime abonnenter utan läggs avgift. Listan över filmer inkluderar tycker av rädsla och avsky i Las Vegas, Being John Malkovich och Fletch. Tillkännagivandet följer ett liknande samarbete med CBS, som offentliggjordes förra veckan . Pressmeddelande efter pausen, Malkovich, Malkovich.

Fortsätt läsa Amazon slår film streaming itu med Universal, tillägger "Skräck och avsky" för fri frakt

Amazon slår film streaming itu med Universal, tillägger "Skräck och avsky" för fri frakt ursprungligen visades på Engadget on Wed, 28 Jul 2011 12:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bloomberg | | Tipsa | Kommentarer

Sniffer kapar SSL-trafik från unpatched Iphones

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UVMaf9z9Ork/Sniffer-Hijacks-SSL-Traffic-From-Unpatched-IPhones:
CWmike skriver "Nästan vem som helst kan snoka den säkra datatrafiken i unpatched iPhones och iPads med hjälp av en nyligen reviderad nio år gamla verktyg, sa en forskare som han uppmanade ägarna att använda Apples senaste iOS fixa. Om iOS-enheter inte korrigeras, angripare kan enkelt avlyssna och dekryptera säkra trafiken - den typ som vaktas av SSL, som används av banker, e-handlare och andra webbplatser -. på en offentlig Wi-Fi-hotspot, säger Chet Wisniewski, en säkerhet forskare med Sophos "Detta är ett nio år gammal bugg som Moxie Marlinspike ut 2002, "Wisniewski berättade Computerworld på onsdagen. På måndagen släpptes Marlinspike en lättare att använda översynen av hans långa tillgänglig" sslsniff "trafik sniffning verktyg." Min mamma kan faktiskt använder detta, sade han. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Genetiskt modifierade mongrel tar droger, lyser i mörkret

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/28/genetically-modified-mongrel-takes-drugs-glows-in-the-dark/:
Labradoodles, Cockapoos och Puggles bättre att göra så, det finns en ny designer rasen lyser upp pund - Blacklight-stil. Med samma somatiska teknik cell överföring som födde den första valpen klon, koreanska forskare vid Seoul National University skapat Tegon, en glöd-in-the-dark kvinnliga beagle. De fyra år att åstadkomma, 3200000000 ₩ ($ 3 miljoner) som modifierats genetiskt valpen fluorescerar när de utsätts för UV-ljus efter intag en doxycyklin antibiotikum. Ingen tvekan om detta Frankenweenie bör ha Uptown flickor och barn Party förvränga för ett banklån, men ett high-end hund tillbehör slutet är inte vad laget hade i åtanke. Med hänvisning till 268 sjukdomar mutt och människan aktie, ledande forskare Lee Byeong-chun tror Future Lab-made pooches kan omfatta "gener som utlöser dödliga sjukdomar hos människan," banar väg för livräddande behandlingar. Om något av detta ringer din PETA larm, klandrar vi inte dig. Vi skulle mycket hellre se denna lambent Hooch ta huvudrollen i Tim Burtons kommande, bra omstart.

[Bild kredit via Reuters ]

Genetiskt modifierade mongrel tar droger, lyser i mörkret publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 28 Jul 2011 11:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Registret | källa Reuters Storbritannien | Tipsa | Kommentarer