måndag 25 april 2011

Steve Jobs: "Vi spårar inte någon"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QPlfkABosLU/Steve-Jobs-We-Dont-Track-Anyone:
fysdt skriver "Det har uppenbarligen varit mycket diskussion om förra veckans avslöjande om att IOS enheterna är att upprätthålla en lätt-tillgänglig databas spåra förflyttningar av användare som går tillbaka till införandet av IOS 4 för ett år sedan. Frågan har rönt uppmärksamhet i USA förtroendevalda och har spelat ganska mycket i den etablerade pressen. En MacRumors-läsare mailade Apples vd Steve Jobs ber om förtydligandet av frågan medan antyder om en övergång till Android om adekvata förklaringar är inte förestående. Jobs svarade enligt uppgift, att vrida tabeller genom att hävda både att Apple inte spåra användare och att Android gör, samtidigt som hänvisar till information om IOS delade i media som "falska." Apple har nu drabbats med en grupptalan stämning över platsen-tracking fråga.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Allen Telescope Array Shut Down

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PepWCp5Ba68/Allen-Telescope-Array-Shut-Down:
SETIGuy skriver "Allen Telescope Array har tagits i viloläge på grund av bristande medel för att fortsätta verksamheten. Merparten av den tekniska personalen har blivit uppsagd eller flyttat till andra projekt. Det är för tidigt att kalla det stängt, men vilolägestillstånd kan bara pågå i 6 månader eller så innan en fullständig avstängning är nödvändig. Kommer tillbaka från en fullständig avstängning skulle bli dyrt. Det är olyckligt att teleskopet aldrig fått finansiering för att bygga 350 maträtt antenner som skulle göra det instrument i världsklass. I sin nuvarande 42-antenn stat är det inte en tillräckligt stor förbättring jämfört med andra teleskop för att locka tillräckligt stöd för att hålla i drift. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Framtiden i bilen Computing

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gUbul24QgE4/The-Future-of-In-Car-Computing:
Barence skriver "PC Pro kör en samling artiklar tittar på framtiden för i bilen datortekniken. De diskuterar hur smartphones kommer att bli det huvudsakliga medlet för underhållning i bilen, hur satnavs kommer att integreras i fighter-jet stil heads-up skärmar, och hur bilar kommer att skapa trådlösa mesh-nätverk som varnar varandra om kommande förseningar och kollisioner. Den också undersöka frågan om att integrera förarlösa bilar på vägarna. "Det är en sak att ha smarta bilar som kan prata med varandra och agerar därefter, men om hälften av bilarna är dumma, det är en annan fråga. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Lenovo 7-tums Honeycomb tablett kommande Q4 enligt läckt PDF, Le OS genetik i släptåg

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/25/lenovo-7-inch-honeycomb-tablet-coming-q4-according-to-leaked-pdf/:
Hack i häl på gårdagens läckt 10,1-tums ThinkPad tablett kommer en annan saftig godbit om en annan kommande enheten från Lenovo. Detta är min nästa rapporter om att i PC-maker har en 7-tums Honeycomb utrustade skiffer på gång ståta med en hög upplösning 1280 x 800 skärm och ARM processor med dubbla kärnor. Glasen visar också förekomsten av "Lenovo familjen UI", vilket sannolikt betyder Le OS . Release påstås dyka (usch) för kvartal 4, men med tanke på förekomsten av en platshållare bild och det faktum att dessa bilder är minst en månad gamla, de flesta av detta kan komma att ändras. Ändå hoppas vi Lenovo tar sig tid att göra rätt med sin Honeycomb anpassningar, eftersom dess den lilla skilja detaljerna som gör hela skillnaden i spirande hav av skärmen-centrerad enheter.

Lenovo 7-tums Honeycomb tablett kommande Q4 enligt läckt PDF, Le OS genetik i släptåg ursprungligen visades på Engadget på måndag, 25 Apr 2011 15:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Detta är min nästa | Tipsa | Kommentarer

Dell Precision M4600 och M6600 specifikationer fläckig i läckte manual

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/25/dell-precision-m4600-and-m6600-specs-spotted-in-leaked-manual/:
Dell Precision M4600/M6600 Manual
Eftersom vi först kikade den nya Sandy Bridge utrustade Dell Precision M4600 och M6600 tillbaka i februari har vi inte hört mycket om dessa mobila arbetsstationer. Vi har fortfarande inte priserna eller en release datum, men en läckt handbok har äntligen levererat några specifikationer - och CAD entusiaster kommer inte att bli besviken. Både 15,6-tums M4600 och 17-tums M6600 kan konfigureras med upp till en Core i7 Extreme Quad 2920XM och 32GB RAM. De mindre, kommer 6,3-pound M4600 standard med ett 1GB AMD FirePro M5950 och kan uppgraderas till ett NVIDIA Quadro 2000M med 2GB. Ju mer djuriska 7,5-pound M6600 börjar med en 2GB FirePro M8900 och har alternativ som sträcker sig hela vägen upp till ett 4GB Quadro 5010M. Båda maskinerna också komma packning två USB 3.0 -portar, ett par USB 2.0-anslutningar, en eSATA-uttag, och ett IEEE 1394-port, vilket ger dig gott om utrymme att ansluta alla externa hårddiskar, kameror, vetenskapliga instrument, och katt-formad mus cozies din lilla hjärta önskar.

[Tack, Wolf]

Dell Precision M4600 och M6600 specifikationer fläckig i läckte handbok ursprungligen visades på Engadget på måndag, 25 Apr 2011 15:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dell [PDF] | Tipsa | Kommentarer

T-Mobiles bobb avbryter tillfälligt bruk i första veckan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/25/t-mobiles-bobsled-temporarily-suspends-service-in-first-week/:
Det är en sorglig dag för bobb ​​är enögd chat bubbla monster, som T-Mobile har just aviserat att det är tillfälligt slutare den nyligen lanserade VoIP-tjänst. Ett uttalande som släpptes på bobb: s Facebook-profil avslöjade att det är "frivilligt och tillfälligt upphävande av service" av sina veckor gamla app "säkerställa att bobb erfarenheterna tydligt är differentierat och inte misstas för en skapad komma egendom." Nyheten kommer vid en särskilt olägligt eftersom Vivox bara gjort egna tillkännagivande (inbäddat efter paus) säger att det kommer att driva den till synes ödesdigra app. Inga ord ännu om när tjänsten kommer att vara igång igen, men detta bådar inte gott för T-Mo's razzia i VoIP marknaden.

[Tack, Elad]

Fortsätt läsa T-Mobiles bobb ​​tillfälligt skjuts service i första veckan

T-Mobiles bobb ​​tillfälligt skjuts service i första veckan publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 25 Apr 2011 14:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bobb (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Wikileaks Releases Filer Guantanamo fången

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VYGnBWZ_0d8/WikiLeaks-Releases-Guantanamo-Prisoner-Files:
HungryHobo skriver med nyheten att Wikileaks har börjat att släppa en samling av 779 filer där fångarna i Guantanamo Bay fångläger. "Detaljerna för alla fångar kommer att släppas dagligen under den kommande månaden. ... I tusentals sidor av handlingar från 2002 till 2008 och aldrig sett förut med allmänheten eller media, de fall majoriteten av fångarna hålls på Guantánamo - 758 av 779 totalt - beskrivs i detalj i promemorior från JTF-GTMO, den gemensamma arbetsgruppen i Guantánamo Bay, till US Southern Command i Miami, Florida Dessa promemorior, som innehåller JTF-GTMO rekommendationer om huruvida. fångarna i fråga bör fortsätta att hållas, eller bör släppas (flyttad till sina egna regeringar, eller att andra regeringar) innehåller en mängd viktiga och tidigare hemlig information, bland annat hälsokontroller, till exempel, och, i de fall av Majoriteten av de 171 fångar som fortfarande hålls fängslade, foton (mest för första gången någonsin). " Reader rrayst konstaterar att enligt en sådan handling, om du använder en Casio F-91W armbandsur, kan du vara medlem i al-Qaida.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Bokrecension: Network Security revision

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xamHxYVZt3s/Book-Review-Network-Security-Auditing:
brothke skriver "Network Security Revision är tippad som den kompletta guiden till revision säkerhet, mätning risk, och att främja efterlevnaden. Boken lever upp till sitt löfte och är en övergripande hänvisning till allt nätsäkerhet relevant revision." Läs nedan för resten av Ben: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Computer Öppnar Obemannade Store för Holiday

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Mj-ReeWABrg/Computer-Opens-Unmanned-Store-For-Holiday:
tomhudson skriver "Walkato Times i Nya Zeeland rapporterar att någon har glömt att tala om för datorn att inte låsa snabbköpet på fredagen semester." Ungefär hälften av de 24 personer som kom in i snabbköpet betalt för sina matvaror med hjälp av self-scan tjänst . Tjänsten slutade fungera efter alkohol skannades, vilket kräver en anställd för att kontrollera kundens ålder innan systemet är olåst. " Ägaren, Miller, var sagt "jag verkligen kan se det roliga i det ... men jag vill helst inte ha publicitet för att vara ärlig. Det gör att jag ser lite av en skitstövel." Hellre än att vidta rättsliga åtgärder, herr Miller hoppas att de människor som inte betalar kommer att göra det rätta. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Elon Musk säger SpaceX kommer att skicka en människa till rymden i tre år, Mars inom de närmaste två decennierna

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/25/elon-musk-says-spacex-will-send-a-man-to-space-in-three-years-m/:
Elon Musk har aldrig varit ett till blyg från att göra djärva förutsägelser , vilket är varför vi inte är förvånade över att höra att han har höga förhoppningar på framtiden för rymdfärder. I en intervju nyligen med Wall Street Journal, den SpaceX säger grundaren hans företag kommer "troligen" sätta en människa i rymden inom de närmaste tre åren, i hopp om att skicka passagerare till Mars inom de närmaste tio till 20 år. Tidigare denna månad, det bolag presenterade Musk planer för "världens mäktigaste raket," den Falcon Heavy , bara några veckor innan de får $ 75.000.000 från NASA för att hjälpa till att främja utvecklingen av dess kommersiella rymdfärder projekt. Mysk, tycks det, närmar sig dessa projekt med en nästan sakral känsla av plikt. "En framtid där mänskligheten är ute utforska stjärnor är en otroligt spännande framtid, och inspirerande, förklarade han," och det är vad vi försöker hjälpa till att göra hända. " Chef på tidigare pausen för att se hela intervjun (mellanslag prata börjar runt 13:00 märke).

Fortsätt läsa Elon Musk säger SpaceX kommer att skicka en människa till rymden i tre år, Mars inom de närmaste två decennierna

Elon Musk säger SpaceX kommer att skicka en människa till rymden i tre år, Mars inom de närmaste två decennierna ursprungligen visades på Engadget på måndag, 25 Apr 2011 13:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AFP (PhysOrg) | källa WSJ | Tipsa | Kommentarer

Geely McCar levereras med en elektrisk skoter för folk som hatar att gå

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/25/geely-mccar-comes-with-an-electric-scooter-for-people-who-hate-w/:
Hitta använda benen obekväm? Skåda Geely McCar, en ultrakompakt, tvådörrars bil som ändå lyckas stoppa en elektrisk skoter i ryggen. Geely, är det kinesiska företaget som nu äger Volvo, hoppas du kommer att använda det till allt från golf till navigera bebyggelsespridning att gå igenom Mall of America parkeringsplats (och sedan eskorterar dig till Cinnabon när du väl är inne). Själva bilen finns i två versioner: en allt-elektriska en med ett 12kWh batteri som gör anspråk på upp till 93 miles på en laddning, och en hybrid iteration som lovar upp till 31 miles på bara eldrift och 373 på en blandning av gas och el . Skotern, däremot, kan vara upp till 18 miles - och bytas ut för en rullstol för personer med funktionshinder. Sedan debuten på Shanghai Auto Show, det har varit några ord om huruvida McCar skickar Stateside, varför detta arrangemang slår packning din egen skoter - eller hur mycket McDonalds avskyr det namnet.

Geely McCar levereras med en elektrisk skoter för folk som hatar att gå ursprungligen visades på Engadget på måndag, 25 Apr 2011 13:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Technabob , DVICE | källa Född Rich | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vilket pris kommer att vara i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, som i denna takt skulle vara ungefär 376 €, även om vi inte kan det vara priset när det kommer att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Varför Science är en dålig yrkesval

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ypLmoc3vZ14/Why-Science-Is-a-Lousy-Career-Choice:
Hugh Pickens skriver "President Obama hade ett möte rådhuset på Facebooks högkvarter i förra veckan och sa att han ville uppmuntra kvinnor och minoriteter att utöva STEM discipliner (Science, Technology, Engineering, och matematik). Emellertid skriver Pastabagel att behovet av amerikanska studenter att studera STEM är en av de trötta refränger i modern amerikansk politik och att massor av människor redan läsa naturvetenskap, men de fungerar inte inom vetenskapen. "MIT Nygrader är mer sannolikt att hamna i den finansiella sektorn, där quants och handlare är mycket väl kompenseras, än inom halvledarindustrin där spöke outsourcing till Indien och Asien kommer att hänga över deras huvuden för hela deras karriär. " Philip Greenspun tillägger att vetenskap kan vara roligt, men betraktas som en karriär, lider vetenskap i jämförelse med yrken och näringsliv. "Den genomsnittliga vetenskapsman som jag möter uttrycker bitterhet om (a) låg lön, (b) inte får tillräckligt med krediter eller hänvisningar till hans eller hennes arbete, (c) inte vet var nästa jobb kommer ifrån, (d) inte har tillräckligt med pengar eller anställningstrygghet att gifta sig och / eller har barn ", skriver Greenspun." Sysslar en karriär inom vetenskapen verkar så irrationellt att man undrar varför någon ung amerikan skulle göra det. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Bizarre Porr Raid understryker Wi-Fi riskerna för intrång

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UPSA8nJ5rxc/Bizarre-Porn-Raid-Underscores-Wi-Fi-Privacy-Risks:
alphadogg skriver "han ligger på sin familj våningen för misshandel vapen utbildad på honom, skriker av" pedofil! " och "pornograf!" stickande som hans färska skärsår och blåmärken, Buffalo husägare behöver inte lång tid att räkna ut orsaken till tidigt på morgonen väckarklocka från en svärm av federala agenter. Denna nya trådlösa router. Han hade fått nog försöker ställa . lösenord Någon måste ha använt hans internet, tänkte han säker nog, att så var fallet brottsbekämpande myndigheter säger att fallet är ett varnande Deras råd:.... Lösenordsskydda din trådlösa router "

Läs mer i denna historia på Slashdot.