lördag 20 november 2010

Tankeväckande presenter för yngre barn?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Udmll8vh47Q/story01.htm:
En anonym läsare skriver "samhällsnormer och min syskon fruktsam ansträngningar har satt mig i den situationen att behöva köpa presenter två gånger per år för barn. Vad som gör dem lyckliga är alldaglig bitar av plast. De har redan otaliga alldaglig bitar av plast (från deras föräldrar och farföräldrar). Jag föredrar skulle vara att få dem gåvor som utmanar dem att tänka kreativt (eller åtminstone att tänka), vilket de kommer att kunna plocka upp och njuta av även efter att de växer ur sina tåg / lastbil / fetischer hushållsarbete . Bortom Rubiks kub, vad thinky leksaker från barndomen är fortfarande i produktion? Vilka nya thinky leksaker har du upptäckt att arbeta för 5-10 åldersgruppen? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Velocity Micro 7-tums Cruz Reader Android tablett nu sjöfarten för $ 300

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/20/velocity-micros-7-inch-cruz-reader-android-tablet-now-shipping/:
Inte kosher med ponying upp $ 500 + för en Android-tablett ? Du har alternativ, grabben. Velocity Micro's Cruz Tablet har äntligen drabbat sjöfarten scenen, och visst, det är att göra det i månaden som utlovades redan i september. $ 299,99 landar du en 7-tums Android 2,0 tablett med en 800 x 480 kapacitiv pekskärm, 512 MB RAM, 12 GB totalt lagringsutrymme, 802.11n WiFi, inbyggd högtalare, hörlursuttag, mini-USB-port och ett uppladdningsbart Li-ion bra för cirka tio timmars användning - eller så säger de. Naturligtvis kommer du vara fast tillgång till Cruz marknaden snarare än äkta Android Market, och du kan glömma inbyggda 3G. Men hey, det är tre Benjamins sans någon form av liv-förändra kontrakt. Och det har fått att räkna för något, eller hur?

[Tack, Anonym]

Fortsätt läsa Velocity Micro 7-tums Cruz Reader Android tablett nu sjöfarten för $ 300

Velocity Micro 7-tums Cruz Reader Android tablett nu sjöfarten för $ 300 publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 20 Nov 2010 17:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Velocity Micro | Tipsa | Kommentarer

Scalpers Köpte biljetter CAPTCHA-busting Botnet

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g5y10VbaE9Q/story01.htm:
alphadogg skriver "Tre Kalifornien män har erkänt sig skyldiga till taxor de byggt upp ett nätverk av CAPTCHA-lösa datorer översvämmas online biljettutfärdare och ryckte upp de allra bästa platserna för Bruce Springsteen konserter, Broadway produktioner och även Inspelningar TV av Dancing with the Stars. Den män sprang ett företag som heter Wiseguy biljetter och för år de hade en inne spår på några av de bästa platserna i huset på många evenemang. De fick cirka 1,5 miljoner biljetter efter att anställa bulgariska programmerare för att bygga "ett rikstäckande nätverk av datorer som utgav sig enskilda besökarnas på webbplatser som Ticketmaster, MLB.com och LiveNation, US Department of Justice (justitiedepartementet) sade torsdagen i ett pressmeddelande. Nätverket skulle översvämning säljare datorer i exakt rätt ögonblick att evenemangsbiljetter började säljas, "det amerikanska justitiedepartementet sa. De var tvungna att skapa skal företag, register hundratals falska Internet domäner (en var stupidcellphone.com) och registrera dig för tusentals falska e-postadresser för att göra bluff arbete. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Apricorn's Mac Array sätter 512GB av stormade SSD i en enda Mac Pro PCIe-kortplats

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/20/apricorns-mac-array-puts-512gb-of-raided-ssd-into-a-single-mac/:
Så, hela vida världen vet att insidan av din Mac Pro är ganska lust-värdig, men vad är det för om du aldrig spricka öppna sidan och installera något nytt? Apricorn - en liten, om än respekterat namn i förvaring - har just kokat ihop vad som kan vara den bästa anledningen ännu att göra just detta. Den outfit: s nya Mac Array är ganska enkel: du får en foursome på 128GB MLC Western Digital SiliconEdge Blue SSDs uppträdda tillsammans i en RAID 0-konfiguration, allt på en enda fullängds PCIe x4-plats. Det är 512 av ren, oförfalskad SSD ström ansluten direkt till moderkortet och med tanke på att det bara tar upp ett fack, det finns inget annat än brist på medel att hålla dig från att lägga till ett par mer och flinade över en 1.5TB SSD lösning. En enda Mac Array löften läshastigheter på 760MB/sec och skriva pris av 524MB/sec, och om du dubbla upp, kommer du att se dessa strömmar till 1408MB/sec och 1027MB/sec, respektive. Den finns nu att göra alla dina dröm - ja, till och med att ett om dig släppa $ 1.499 på en ny förvaring setup för din Apple skrivbordet.

Apricorn's Mac Array sätter 512GB av stormade SSD i en enda Mac Pro PCIe platsen publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 20 Nov 2010 16:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MacNews | källa Apricorn | Tipsa | Kommentarer

Den Engadget Visa: leva med Sprints gått Adib, Google TV Salahuddin Choundhary, tabletter, giveaways och mycket mer!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/20/the-engadget-show-live-with-sprints-fared-adib-google-tvs-sa/:
Människor, håll ögonen inställda till det här inlägget - eftersom vid 06:30 ET, kommer vi att starta Engadget Show leva, med Sprints produkt chef gått Adib, Google TV-projektet leda Salahuddin Choundhary, en tablett-centrerad rundabordsdiskussionen galen giveaways och mycket mer! Vi har musik från exileFaker och bilder från HN_i_C. du på allvar vill inte missa det. Kolla live stream och chatta efter paus!

Uppdatering: Vi har fortfarande kvar biljetter, så om du är i New York, kom med oss på Times Center. Dessutom har Palm gett nådigt oss 10 (just det, tio!) Pre 2 olåst utvecklare enheter att ge bort (du vet, de som ser ut så här ) så du kommer att vilja vara här!

Fortsätta läsa Engadget Visa: leva med Sprints gått Adib, Google TV Salahuddin Choundhary, tabletter, giveaways och mycket mer!

Den Engadget Visa: med Sprints gått Adib, Google TV Salahuddin Choundhary, tabletter, giveaways och mycket mer! Leva ursprungligen visades på Engadget lör, 20 Nov 2010 16:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Har en Apple ingenjör Invent FB meddelanden under 2003?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0X6B0GsE2ww/story01.htm:
theodp skriver "Q. Hur många komma ingenjörer tar det under 2010 att duplicera en ensam Apples ingenjör från 2003 ansträngning? A. 15! på Nov 15th, infördes komma vd Mark Zuckerberg Facebook Meddelanden som använder oavsett metod för kommunikation är lämpligt att tid -. t.ex. e-post, snabbmeddelanden, SMS En dag senare var ex-Apple-programvara ingenjör Jens Alfke beviljats patent på sin uppfinning 2003 av en metod och apparater för bearbetning av elektroniska meddelanden, som - ni gissade det - använder den mest lämpliga meddelandehantering metod - t.ex. e-post, snabbmeddelanden, SMS -.. för jobbet Värdera Apples brist på passion för social programvara, Alfke lämnade Apple 2008 efter en ändstationsuppehåll på Google, landade Alfke vid start Rockmelt, vars fortfarande-i-beta "sociala webben webbläsaren har även en ganska tjusig kommunikationsplattform. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Microsoft säger Kinect öppen med Design

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EF0s79UyTAI/story01.htm:
kai_hiwatari skriver "cirka två veckor sedan när Adafruit aviserade en bounty för att utveckla ett open-source drivrutin för Kinect gjorde Microsoft det klart att de inte tolererar det. Nu Microsoft verkar ha insett potentialen i sin enhet och har gjort en U-sväng. Alex Kipman, Xbox direktör för inkubation, säger nu att de lämnade Kinect öppen by design. Kipman sade: "Vad har hänt är att någon skrev en open-source drivrutin för datorer som i huvudsak öppnar USB-anslutning, som vi visste inte skydda, genom design och läser den input från sensorn. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Doom-tema leva tapet för Android gör din telefon till en lekplats för blodbad

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/20/doom-themed-live-wallpaper-for-android-turns-your-phone-into-a-p/:
Okej, så kanske detta är inte det bästa valet för businessfolk idrottsliga deras nya Droid proffs , men om du kommer ihåg Doom så ömt som vi gör, du kommer förmodligen att vilja kontrollera detta. En dev över på XDA-utvecklare har postat information om sin nya Doom-tema leva tapeten - det faktiskt inte alls dra av själva spelet, men han har tagit de onda (den viktiga delen) och återanvändas dem på en plan, stationära spelplan av hans egen design. I grund och botten, promenader din hjälte runt kämpar onda som de leker, när han slutligen efter för hans otaliga variga sår, återuppstår han i ett annat rum till leda. Den finns i beta form gratis i marknaden just nu - frågan är, är du tuff nog att läsa den?

Doom-tema leva tapet för Android gör din telefon till en lekplats för blodbad publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 20 Nov 2010 14:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocketnow | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Facebook Meddelanden Blocks Länkar

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IVty1_P04kg/story01.htm:
jhigh skriver "Med lanseringen av den nya Facebook meddelandesystem syftar till att uppmuntra kontoinnehavare att utnyttja Facebook för alla sina meddelandetjänster behov, skulle man kunna tro att Facebook skulle erkänna att det inte kan fortsätta att blockera innehåll som inte håller med. emellertid Wired rapporter att Facebook meddelanden, liksom resten av det sociala nätverk ansökan fortsätter att blockera länkar till torrents och andra filer webbplatser delning, även när användaren skickar meddelanden via deras facebook.com e-postadress. Säga vad man vill om det moraliska i att använda fildelning tjänster för att dela upphovsrättsskyddat material, om att komma önskar att bli en aktör i e-marknad, de kan inte blockera innehåll. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Microsoft: Jag är en PC, och Kinect öppen källkod förare min idé

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/20/microsoft-im-a-pc-and-kinect-open-source-drivers-were-my-idea/:
När ordet först nådde Microsoft att öppen källkod skulle hacka Kinect , företagets svar var ganska hårdhänta: "Microsoft inte tolererar ändring av dess produkter," en representant berättade CNET, lovar att "ett nära samarbete med de brottsbekämpande och produktsäkerhet grupper att hålla Kinect åverkanssäker. " Men nu när Kinect mods blåsa våra tankar om en nära-dagligen , har Redmond bytt ton. Microsofts Alex Kipman berättade NPR Science Daily lyssnare att så långt som bolagets berörda Kinect har faktiskt inte blivit hackad hittills, och att Microsoft faktiskt har lämnat kamerans USB-anslutning oskyddad "by design" att låta samhället ta tillvara . Även om han och kolleger Microsoftie Shannon Loftis inte skulle åta sig att officiell drivrutiner PC för enheten, sa han att bolaget skulle "partner förr snarare än senare" med akademiska institutioner för att få hårdvaran doled, och föreslog att vissa universitet startade leker med Kinect redan innan den kommersiella lanseringen. Läs en utskrift av relevanta avsnitt i podcast efter pausen, eller lyssna själv på vår källa länk som startar vid 18:22 varumärket.

[Tack, Fred T.]

Fortsätt läsa Microsoft: Jag är en PC, och Kinect öppen källkod förare min idé

Microsoft: Jag är en PC, och Kinect öppen källkod förarna var min idé ursprungligen visades på Engadget , lör, 20 Nov 2010 12:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Adafruit | källa Vetenskap fredag | Tipsa | Kommentarer