tisdag 14 juni 2011

Terry Pratchett anser dödshjälp

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CnDSavIUAlA/Terry-Pratchett-Considers-Assisted-Suicide:
cHALiTO skriver "älskade science fiction och fantasy författare Terry Pratchett har terminal tidigt debuterande Alzheimers. Han är fast besluten att få möjlighet att välja tid och plats för hans död, snarare än uthärdade potentiellt fasansfulla utdragna död som Alzheimers ibland medför. Men Storbritannien förbjuder dödshjälp, och Pratchett är en kampanj för att få lagen ändrats. Inom ramen för detta har han besökt Schweiz Dignitas klinik, ett assisterat självmord anläggning, med en BBC kamerateam som en del av en dokumentär som kommer att innefatta Storbritanniens första TV-sända självmord . Pratchett tog hem Dignitas's biträdas former självmord samtycke. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google lanserar Sök efter bild

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MebdhvdptQg/Google-Launches-Search-By-Image:
kai_hiwatari skriver "på insidan Sök evenemang som hålls i San Francisco, har Google tillkännagivit ett nytt tillägg till dess sökfunktioner -. Sök Image Sök Image funktionen är något som Googles bildsökning ansökan för mobila enheter - Google Goggles - men för skrivbordet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Shocker! Spelar beteende är faktiskt ganska förutsägbar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/14/shocker-gamer-behavior-is-actually-quite-predictable/:
Är det inte märkligt hur du alltid spricka öppna en öl innan han bosatte sig i för några GTA ? Eller hur du brukar lägga en orolig hand över din plånbok när du loggar in på PSN? Ingen soldat, det är inte nyfiken. Inte alls. Men detta är: Forskare vid North Carolina State University påstår att de har hittat ett sätt att förutspå din in-game beteende med "upp till 80 procents noggrannhet." Efter en analys av beslutsfattande på 14.000 World of Warcraft-spelare, märkte de att olika aktörer föredrar olika typer av prestationer. Dessa föredrog resultat klumpa ihop sig i statistiskt signifikant grupper, så kallade "kotterier", även om de har något uppenbart gemensamt. Så en WoW-spelare som gillar att förbättra sina obeväpnade bekämpa färdigheter också, av någon psykologisk orsak, tenderar att vilja poäng för resor. Vad mer, forskarna tror att klicken-spotting kan utnyttjas utanför den ganska speciella värld av WoW, i vilket fall deras metod kan vara lukrativt att speldesigners, återförsäljare online och ganska mycket alla med intresse i att förutsäga ditt nästa drag. Vill du veta mer? Då kan vi förutsäga du klickar på PR efter rasten.

Fortsätt läsa Shocker! Spelar beteende är faktiskt ganska förutsägbar

Shocker! Spelar beteende är faktiskt ganska förutsägbar ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Jun 2011 16:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Garmin att köpa Navigon, planerar att slutföra förvärvet i slutet av juli

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/14/garmin-to-purchase-navigon-plans-to-complete-acquisition-by-lat/:

Nyheten om Garmins planer på att förvärva Navigon läckt ut tidigare denna månad , men vi har nu officiellt ord att GPS jätten kommer att ge de mindre tyska företaget under sina vingar börjar i slutet av juli. I avvaktan på godkännande, skulle affären ha Navigon, en av de största GPS varumärken i Europa, fungerar som ett dotterbolag till Garmin, som har en mycket starkare närvaro i Nordamerika. Företagen kunde inte avslöja någon finansiell information, även om de tidigare uppskattningarna prissatta affären i "mitten tvåsiffriga miljoner" Euro sortiment. Navigon säger att det inte är redo att dela med några detaljer om förvärv, men vi sannolikt inte att se stora effekter i USA, där bolaget har smartphone apps men har inte sålt dedikerad GPS-enheter på flera år.

Fortsätt läsa Garmin att köpa Navigon, planerar att slutföra förvärvet i slutet av juli

Garmin att köpa Navigon, planerar att slutföra förvärvet i slutet av juli som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Jun 2011 15:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Navigon | Tipsa | Kommentarer

Keepin 'it real falska: Xperia Arc KIRF har KIRFy dual-core processor (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/14/keepin-it-real-fake-xperia-arc-kirf-has-kirfy-dual-core-proces/:
Keepin 'it real Fake: Xperia Arc KIRF har KIRFy dual-core processor
Är det 1GHz Qualcomm MSM8255 -drivna Xperia Arc bara för jäkla fort? Vi har kanske bara KIRF du letar efter. En enkel telefon med ett enkelt namn: "DR". Detta petite pretendent rakar 0,2-inches bort av bågens 4,2-tumsskärm, lägga bara 0,03 mm i tjocklek längs vägen. Glömma att adreno 205 grafikprocessor, det här kör barnet på ett Meditek MTK6516 ARM kompatibel processor, ofta en setup felaktigt marknadsförs som dual-core med en jättestor 416MHz kärna för att köra Android 2.2.1, och en andra 208MHz kärna avsedd enbart för den trådlösa radion . För att undvika missförstånd, radio-dedikerade partitioner är oftast hoppas på kärnverksamheten räknas. Wrap upp det med Premo lyx som en 3,5-tums hörlursuttag och 2-megapixelkamera, och du har en Xperia knock-off som är ... bra, ganska skygg. Men hey, det är bara 1000 yuan ($ 154), så att ni åtminstone kan komma farligt nära Xperia territorium utan splittra banken. Om det räcker för dig, kolla in en hands-on video (på kinesiska) efter rasten.

Fortsätt läsa keepin 'it real falska: Xperia Arc KIRF har KIRFy dual-core processor (video)

Keepin 'it real falska: Xperia Arc KIRF har KIRFy dual-core processor (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 14 Jun 2011 15:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MIC Gadget | källa m8cool | Tipsa | Kommentarer

Olåst iPhone i USA för $ 649

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9f90UqV62To/Unlocked-iPhones-in-US-For-649:
Endoflow2010 skriver "Apple på tisdagen började sälja en olåst version av sin iPhone 4, som börjar på $ 649 A 16GB olåst iPhone 4 kommer du tillbaka $ 649, medan en 32GB version säljer för 749 $ Båda finns i svart eller vitt.. Den svarta kommer att skickas inom en till tre arbetsdagar, medan den vita finns i tre till fem dagar, beroende på Apples webbplats. Fördelen med en olåst telefon är att du inte är låst till ett tvåårigt kontrakt med en viss leverantör. Men det innebär också att du inte får den subventionerade priser från någon som AT & T eller Verizon. Samma telefoner med ett kontrakt kostar $ 199 och $ 299. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Metasploit lanserar Exploit Bounty Program

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SNTzKAuxebA/Metasploit-Launches-Exploit-Bounty-Program:
Trailrunner7 skriver "Teamet bakom Metasploit Project lanserar sin egen version av en bugg bounty program:. Kontant utbetalningar för att arbeta bedrifter Gruppen hoppas på att få utnyttja kod för så många av sina topp 30 sårbarheter som möjligt innan programmet löper ut senare i . sommaren Den summa pengar som betalats för en fungerande utnyttja modul för Metasploit beror på värdet av sårbarhet En modul för ett av de sårbarheter i topp fem listan -. som innehåller ett fel i Google Chrome och en annan i Windows DNS-klienten - är värd $ 500. Moduler för sårbarheter i den separata topp-25 listan är värda $ 100 vardera enligt reglerna. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


EVE Online måltavla LulzSec

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZlDoicP-Kdw/EVE-Online-Targeted-By-LulzSec:
lordsilence skriver "Det verkar LulzSec nu riktar KKP Spel Eve Online med en DOS-attack. Omfattningen av denna attack är ännu inte känd men spelet klustret och EVEOnline.com hemsida är nere vid skrivandet av detta inlägg .. En möjlig Anledningen till inriktning CCP kan vara tillhörighet med Sony. KKP meddelade nyligen under E3 att deras kommande spel Dust514 skulle Sony Playstation 3-exklusiva. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


New York Times, OpinionLab stämma Lodsys söker fastställelsetalan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/14/new-york-times-opinionlab-sue-lodsys-seeking-declaratory-judgem/:

Indie-utvecklare vände på webben timmar efter fått varningsbrev från Lodsys förra månaden, men större devs tog en mer traditionell hållning , lämnar kommunikation och peka finger åt till advokater i stället. Två sådana bolag, New York Times och OpinionLabs, kom i dagen efter ingivandet passa mot patent troll i går, försöker fastställelsedom att ogiltigförklara Lodsys s patent. En nio-sida klagomål från NYT listor fyra Lodsys patent, inklusive 7.222.078, som tidigare hade använts för att rikta mindre utvecklare. NYT: s annons click-through-systemet och OpinionLabs "undersökningar var båda också riktade, och om den passar lyckas, skulle Lodsys vara ansvarig för alla juridiska kostnader, och skulle inte tillåtas att samla på sina patent i framtiden.

Vi talade med Julie Samuels från EFF , som förklarade att ansökan om fastställelsetalan kan teoretiskt möjligt NYT och OpinionLabs att ha rättegångar som hölls i Kalifornien och Illinois, där fastställelsedom lämnades in, i stället för Eastern District of Texas - den notoriskt käranden-vänliga domstol där Lodsys in sin kostym mot sju devs den 31 maj . Andra devs som fått brev men har ännu inte stämde kan också göra detsamma. Den passar som väckts av NYT och OpinionLabs kalla formellt giltigheten av Lodsys patent i fråga, men tyvärr inte förändrar spelet för devs Lodsys redan stämt, som fortfarande skulle vara ansvarig för licensavgifter och andra skador om domstolen bestämmer patent som skall giltiga (och deras program gör intrång).

New York Times, OpinionLab stämma Lodsys söker fastställelsetalan ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Jun 2011 13:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa The New York Times Company | Tipsa | Kommentarer

Steve Jobs: Comic Book

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iM8gc3YCeLw/Steve-Jobs-the-Comic-Book:
En anonym läsare skriver Steve Jobs "Steve Jobs liv och karriär är att vara imortalised i en serietidning biografi.": Grundare av Apple "visas för att beskriva sitt liv från födelsen till dagens datum Jobb notoriskt hatar biografier, så det. 'll vara intressant att se hur han reagerar på det här. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Google meddelar Sök på Bild, Sök Voice för skrivbordet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/14/google-announces-search-by-image-search-by-voice-for-desktop/:
Google har gjort massor för att tala om sökning på dess insida Sök evenemang i dag, och två av de största nya utvecklingen är på skrivbordet. Det är bara meddelat att Android-stil Sök på Voice är på väg till skrivbordet webbläsare (med stöd för engelska, till en början), och att den kommer få sällskap av en ny sökning genom Image funktionen. För att använda den sistnämnda drar du bara och släppa en bild eller klippa och klistra in en bild-URL i sökrutan och klicka Google försöker sitt bästa för att erkänna det och leverera relevanta resultat - inklusive att identifiera den plats i en gammal semester foto, för instans. Båda funktionerna kommer att rulla ut under de närmaste dagarna, och de kommer varje krav Chrome (eller ett tillägg till Firefox när det gäller sökning av Image).

Utveckla ...

Google meddelar Sök på Bild, Sök Voice för skrivbordet publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 14 Jun 2011 13:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Malaysiska Gov't Tillbringar $ 600.000 Den 6 Facebook Pages

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NsN0LRSGPgs/Malaysian-Govt-Spends-600000-On-6-Facebook-Pages:
gizmodolt skriver "Det inrotade malaysiska styrande partiet, Barisan Nasional, har spenderat nästan $ 600.000 på sex komma sidor främja turismen i landet. Detta har lett till kritik från oppositionspartierna, decrying den" löjliga resonemang bakom detta slöseri med skattebetalarnas pengar och fått ett brett motbeskyllning från malaysier runt om i världen som har gjort sina känslor känd, ganska allmänt, på de mycket samma Facebook-sidor. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google ska loggat in på Facebook

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DlJ8rOZFZXw/Google-Should-Be-Logging-In-To-Facebook:
Frekvent Slashdot bidragsgivare Bennett Haselton skriver "Facebook indirekt anklagade Google för att skapa dummy konton att logga in och spindel information från deras webbplats, och Google nekade till anklagelsen. Men om Google vill hjälpa användare att upptäcka vad främlingar kan ta reda på dem, då katalogiseringen Facebook med dummy konton är precis vad de borde göra. " Läs vidare för resten av hans tankar.

Läs mer i denna historia på Slashdot.