tisdag 25 januari 2011

PayPal flesta lösenordsfiske, Mest Facebook blockerade

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ju1LyqjrP2c/PayPal-Most-Phished-Facebook-Most-Blocked:
Orome1 skriver "Öppen släppt statistik om vilka webbplatser som var vanligt blockerade - och vilka webbplatser som användarna var ofta får tillgång till -. År 2010 Rapporten dessutom detaljerna företag online scammers riktade under 2010, liksom där majoriteten av nätfiskewebbplatser fanns där. Facebook är både en av de blockerade mest och mest tillåtna webbplatser återspeglar push / pull att tillåta webbplatser för sociala i skolan och på arbetsplatsen. Å andra sidan, var 45 procent av alla phishing-försök som gjorts under 2010 riktade PayPal. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Reeves Rykten Återförda

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7KJYz1ylsYU/Reeves-Rumors-Reversed:
AdmiralXyz skriver "Ryktet om att Keanu Reeves var i samtal med bröderna Wachowski att producera Matrix filmer 4 och 5 i 3-D, är tydligen just detta. Representanter från Warner Bros talade till Wired och kallade rykten" våningssäng "pekande påpekar att skolan Reeves var förmodligen emot en utmärkelse av när han gjorde tillkännagivandet faktiskt inte existerar. Hans publicister gjort liknande uttalanden. Kanske filmen gudarna har visat oss nåd just denna gång. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


PSA: Notion Ink Adam kan unbricked, och här är 80MB fix

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/25/psa-notion-ink-adam-can-be-unbricked-and-heres-the-80mb-fix/:
Det var tårar av glädje vid Notion Ink Adam lanseringen, men också tårar av skam, som ägare av den efterlängtade Pixel Qi tablett som har hämtat den allra första OTA uppdatering hade sina skiffer brutalt igenmurat . Tack och lov verkar begreppet Ink teamet att ha utfärdat en snabb fix, som du kan ladda ner skivan direkt från bolagets hemsida och blixt den bekvämligheten av ditt eget hem. Förutsatt att du har en Windows eller Linux PC hands, det är bara en 80MB nedladdning bort, och du hittar filen länkar och en detaljerad uppsättning instruktioner direkt efter paus. Vi kommer även noterar att detta ger hacker community en spännande möjlighet att kika genom Adams kod - om du hittar något intressant, se till att meddela oss!

Fortsätt läsa PSA: Notion Ink Adam kan unbricked, och här är 80MB fix

PSA: Notion Ink Adam kan unbricked, och här är 80 MB fixa ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 25 Jan 2011 16:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android gemenskapen | källa Notion Ink Fan | Tipsa | Kommentarer

Verizon erbjuder BlackBerry 6 uppgraderingar för Bold 9650 och Curve 3G ikväll

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/25/verizon-offering-blackberry-6-upgrades-for-bold-9650-and-curve-3/:
RIM och dess bärare partner har varit lovande BlackBerry 6 uppdateringar för ett antal nya modeller, och Verizons få ett par av tungviktarna ur vägen idag med införandet av officiella uppgradera paket för Bold 9650 och Curve 3G 9330. Förutom allmän sökning och en övergripande strömlinjeformade användargränssnittet, en av de viktigaste förbättringarna här är tillägget av RIM: s WebKit-baserad webbläsare som gör att träffa dina favoritsidor måttligt mindre smärtsamt än tidigare. Håll utkik efter uppdateringen blir tillgänglig vid 8:00 PM Eastern i kväll, både online (se källkoden länkar för instruktioner) och over-the-air.

Verizon erbjuder BlackBerry 6 uppgraderingar för Bold 9650 och Curve 3G ikväll publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 25 Jan 2011 17:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Verizon (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

NASA: s kommersiella Planer för Kennedy Space Center

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xJXLU0IWIN0/NASAs-Commercial-Plans-for-Kennedy-Space-Center:
coondoggie skriver "Huruvida NASA lanserar två eller tre transfer uppdrag, NASA: s ärevördiga navet i verksamheten kommer det Kennedy Space Center behöver ett nytt uppdrag. Det är därför NASA idag sa att det var ute efter att morfa centrets unika faciliteter rymdraket i en ny mer kommersiell roll efter skyttlar sluta flyga. Även dess anläggningar skulle sannolikt stiga långt över andra, skulle NASA hitta en viss konkurrens i någon kommersiell lansering satsning. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Ditt ansikte kommer snart vara i Facebook annonser

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lx0zSgzdIRE/Your-Face-Will-Soon-Be-In-Facebook-Ads:
jfruhlinger skriver "Om du planerar att kontrollera till Starbucks med Facebook Platser, kan dina vänner snart se din profil bilden i en Facebook annons för Starbucks - och, självklart, du kommer inte att betalas en krona kan du". t välja bort, om inte, som Dan Tynan uttrycker det, "flitigt undvika att klicka" Like "eller checkar in någon plats som har sex eller sju-siffra annonsbudget." Annonsen kommer även att innehålla vilken text som du använder i din checkin, så Tynan föreslår några förnuftig pranksterism ("Bara checkat in på Starbucks runt hörnet och detta Doppio mocha latte smakar get urin"). "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Samsung Galaxy S Hoppin humle till Sydkorea, inkluderar TV docka för stor skärm kul

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/25/samsung-galaxy-s-hoppin-hops-to-south-korea-includes-tv-dock-fo/:
Sydkoreanska transportören SK Telecom är fakturering sin nya Galaxy S Hoppin från Samsung som en "smartphone som även kan fungera som en set-top box", men i verkligheten är det i grunden en Android-telefon precis som alla andra i Sammy's stabil med en 4 - tums Super AMOLED display - den stora skillnaden är att den levereras med en docka som kablar upp till ditt hem tv och låter dig titta på strömmande video bort av företagets nya Hoppin underhållningstjänst antingen på vägen eller i ditt bekväma La- Z-Boy. Filmer kommer att köra allt från 1.000 till 3.500 vann - 89 cent till $ 3,12 - vilket inte är dåligt, allt beaktas. Återstoden av telefonens specifikationer är normalpriset på denna punkt: 1 GHz processor Hummingbird, Android 2.2, en 5 megapixel kamera, WiFi och Bluetooth 3.0 rundar av paketet. Leta efter den för att starta denna vecka.

Samsung Galaxy S Hoppin humle till Sydkorea, inkluderar TV docka för stor skärm kul ursprungligen visades på Engadget on Tue, 25 Jan 2011 15:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Korea Herald , Akihabara News | Tipsa | Kommentarer

Papper ladda batterierna från fukt i luften, till synes trotsa naturlagarna

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/25/paper-batteries-recharge-from-moisture-in-the-air-seemingly-def/:
Papper ladda batterierna sig från fukt i luften, till synes trotsa fysikens lagar
Vissa gillar att arbeta med lera, vissa gillar carving från sten, andra etch av kisel, men teamet på CENIMAT tydligen verkligen gillar vanligt "ol papper. Forskarna visade Där kunde de skriva ut transistorer på saker tillbaka i 2008 , och nu de är att göra papper batterier också. Men det är inget nytt, andra har gjort mache celler för år. Vad är spännande här är att dessa Batts avgift med vatten, och de behöver inte så mycket av prylarna för att ladda upp. Bara 40 procent fuktighet i luften är tillräckligt för att återfå sin styrka, en tröskel som skulle kunna sätta dem ur riket av möjligheten för egen uppladdning makt för Vegas ljus, men något säger oss att den spänning som kommer ut av denna massa kunde inte klara med den typen av påfrestningar ändå.

[Tack, Manuel]

Papper ladda batterierna från fukt i luften, till synes trotsa naturlagarna ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 25 Jan 2011 15:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Exame Informatica | Tipsa | Kommentarer

Google Voice nummerportering lanseras officiellt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/25/google-voice-number-porting-officially-launched/:
Efter en lite av en tjuvstart , är Google äntligen officiellt påslagen Google Voice nummerportering för alla befintliga användare. $ 20 är allt som behövs för att byta din stambanan över till tjänsten, även om du måste avboka din befintliga serviceavtal för att göra allt hända. Tjänsten är för närvarande endast för befintliga GV användare, så du inte kan öppna ett nytt konto och hamn direkt, men Google säger nya konton kommer att få alternativ i "närmaste veckorna." Så - någon där ute som går att ta steget?

Fortsätt läsa Google Voice nummerportering lanseras officiellt

Google Voice nummerportering officiellt lanserades ursprungligen visades på Engadget on Tue, 25 Jan 2011 13:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google Voice blogg | Tipsa | Kommentarer

Fedora Infrastruktur Compromised

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/53XZP6aDiZc/Fedora-Infrastructure-Compromised:
Trailrunner7 skriver "Infrastrukturen på Fedora Project äventyrades under helgen och ett konto som tillhör en Fedora bidragsgivare togs över av en angripare. Dock sade Fedora tjänstemän att de inte tror att angripare skulle kunna skjuta några ändringar i Fedora Package system eller göra några verkliga förändringar i infrastrukturen. Attacken tycks ha riktat ett särskilt användarkonto, som hade några högt värde privilegier. Angriparen kunde äventyra konto externt, och då hade möjlighet att fjärransluta till några Fedora-system. Anfallaren också förändrat kontots SSH-nyckel, sade Fedora tjänstemän. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


LG prepping Optimus 3D för februari tillkännagivande?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/25/lg-prepping-optimus-3d-for-february-announcement/:
Diskussion av 3D-funktioner i LG: s kommande G-Skiffer blir mindre och mindre osannolikt välljudande av dagen, tak av den här veckan med ett par doozies: Först och främst, Carphone Warehouse's holländska utpost - heter bara The Phone House där - kort postat en teaser för en kommande "Optimus 3D" Android smartphone, även om sidan har sedan tagits bort. För det andra, världens tech media (inklusive vi) just fått en inbjudan till LG: s Shindig på Mobile World Congress nästa månad om det retar en ny Optimus modell som tar oss "i den nya dimensionen." Ganska stark föreställning där, skulle inte du säga? Detta bör alla lösa sig inom de närmaste veckorna - men vi varnar dig just nu, LG: om något av detta material är inte glasögon-fri, vi förväntar dig att köpa oss alla Guccis (lyckligtvis, odds är bra de använder den 4,3-tums glasögon-enheten demoed på CES denna månad).

LG prepping Optimus 3D för februari tillkännagivande? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 25 Jan 2011 12:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Allt om telefoner | Tipsa | Kommentarer

Kinas Karta Världen ger nu kartor och sevärdheter inom den stora brandväggen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/25/chinas-map-world-now-providing-maps-and-pois-within-the-great-f/:
Kinas Karta Världen är vad som händer när Google Maps går socialistiska
Vem behöver en statligt sponsrad online karttjänst? Varför Kina , förstås. Vi vet att allt regeringen inte exakt litar på Googles och vem vet hur långt vilse sin Google Maps -tjänsten kan leda de lättpåverkade medborgarna. Så nu är det Karta värld, skapad av staten presidium och kartteknik och anses vara "auktoritativ, trovärdiga och enhetliga." Tjänsten har varit ute sedan förra året men har först nyligen förlorat sin beta tag. Vi har tillbringat ett par minuter att klicka runt och det verkligen verkar rimligt heltäckande med karta och satellit åsikter plus 120.000 sevärdheter och även 3D-vyer av vissa städer, vilket kan göra att hitta till den av KIRF allt mycket lättare.

Kinas Karta Världen nu ger kartor och sevärdheter inom den stora brandväggen publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 25 Jan 2011 13:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telematik Nyheter | källa Karta Världen | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Påven Främjar Christian Nätetikett

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ht_sJ9USNas/Pope-Promotes-Christian-Netiquette:
arg tapir skriver "Påven Benedictus XVI måndag gav sin välsignelse till sociala nätverk, uppmanar katolska Internet-användare att anta ett respektfullt kristen netikett när sprida evangeliet online. Påven Benedictus XVI sade nya tekniken var skapar enorma möjligheter för att etablera relationer och bygga gemenskap, men varnade för att skapa falska online profiler av fåfänga eller späda det kristna budskapet för att nå popularitet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Tredje av innehåll på populära BT portaler är Fake

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rme3dZ2dfu8/Third-of-Content-On-Popular-BT-Portals-Are-Fake:
siliconbits skriver "En studie som publicerats av en grupp forskare, de flesta baserade i Europa, analyserade utgivare av innehåll på två stora BitTorrent portaler, Pirate Bay och Mininova, och fick reda på att nästan en tredjedel av alla filer på de två platserna var falska. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.