tisdag 1 mars 2011

Google presenter Xoom tabletter till spel devs på GDC 2011

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/01/google-gifts-xoom-tablets-to-game-devs-at-gdc-2011/:
Googles bekant generösa vid evenemang för utvecklare, gungade ut gratis produkter som godis på Halloween, men här på Game Developer Conference i San Francisco det är att låta dem flöda som vin. Varje deltagare på Googles Web Developer Day igår fick en gratis Cr-48 laptop , och idag har företaget kupade ut ännu större vinster - antingen en fri Motorola Xoom tablett eller en Nexus S smartphone till varje själ lyssna på några ytterst välbesökt tekniska seminarier på Android. Det är förvisso ett sätt att locka spelutvecklare att din plattform.

Google presenter Xoom tabletter till spel devs på GDC 2011 publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 1 Mar 2011 16:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Saab visar upp Android-baserade IQon i bilen infotainmentsystem

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/01/saab-shows-off-android-based-iqon-in-car-infotainment-system/:
Det kan inte vara den första att tillverka en Android-baserad i bilen infotainment system, men Saab är dykning huvudstupa in i striden med sin nya plattform IQon att det bara premiärvisas på bilsalongen i Genève. Det inte bara förpackningar de vanliga navigation och underhållning, men är bunden till ett nätverk av sensorer i bilen som mäter allt från fordonets hastighet till inne-och yttertemperatur till posten som solen. Även om det är ganska imponerande på egen hand, är Saab går även den extra mil och göra all information till tredjepartsutvecklare om ett API som de kommer att kunna använda för att producera egna program - som kommer (du gissade det) att göras tillgängliga genom Saabs egen App Store. Tyvärr är det inte klart när det nya systemet verkligen kommer att vara tillgänglig för konsumenterna, men Saab redan använde det i en flotta på test bilar, och det är nu visa det i sitt nya PhoeniX konceptbil i Genève. Chef på tidigare avbrottet för en kort teaser video.

Fortsätt läsa Saab visar upp Android-baserade IQon i bilen infotainmentsystem

Saab visar upp Android-baserade IQon i bilen infotainmentsystem ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 mars 2011 16:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Saab | Tipsa | Kommentarer

Microsofts Rahul Sood säger varje PC-industrin exec bör använda en MacBook

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/01/microsofts-rahul-sood-says-every-pc-industry-exec-should-use-a/:
Voodoo grundare Rahul Sood har aldrig dragit från kontroverser - han känt skära en tårta med en MacBook Air under sin tid på HP - och idag är han uttryckte sin kärlek för Apple-maskinvara från predikstolen som en Microsoft exec . "Varje chef inom PC-industrin bör använda en Apple-dator," Sood tweeted idag, vilket innebär att de var av högre kvalitet än de som kommer med Windows som standard. Det låter säkert lite som ett skott på Microsoft, men enligt ConceivablyTech han kan faktiskt peka på hans tidigare arbetsgivare HP, som en rad privata statusuppdateringar till HP: s ovilja att konkurrera på den övre delen av den bärbara datorn på marknaden. "Vi kunde ha gjort det - behöver bara ett par år av tålamod, och våra investeringar i verktyg / process" meddelandet uppges lyder, "Vi kunde verkligen ha gjort det [...] ... speciellt med webOS. vad en kombination som skulle ha varit. " Vi är faktiskt ganska nöjd med vår Envy 14 - Bristen på Radiance Display åt sidan - men vi kan inte låta bli att undra om det coulda varit en utmanare med Voodoo DNA ombord.

Microsofts Rahul Sood säger varje PC-industrin exec bör använda en MacBook som ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 1 Mar 2011 17:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa @ Rahulsood (Twitter) , ConcievablyTech | Tipsa | Kommentarer

Full blåsa Förbättrar beslutsfattande

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lmqPsXmMO68/Full-Bladder-Improves-Decision-Making:
anymouse skriver "Vad ska du göra när du verkligen, verkligen måste" gå "? fatta viktiga beslut liv, kanske. Controlling blåsan gör dig bättre på att kontrollera sig själv när de tar beslut om din framtid också, enligt en studie som skall offentliggöras i Psychological Science, en tidskrift av Föreningen för Psychological Science. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Innehållet i Läcka HBGary e-post Reveal Förseelser

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lu5WTRQtSMo/Contents-of-Leaked-HBGary-Emails-Reveal-Wrongdoing:
chargersfan420 skriver "Ars Technica har siktas genom innehållet i HBGary mejl läckte förra veckan i attacken av Anonymous och postat en intressant historia om några av de saker de var upp till (som omfattar rootkit utveckling, försäljning rootkits till den privata sektorn, och en hel lista med 0-dag utnyttjar i olika operativsystem och annan programvara, bland en mängd andra ljusskygga planer). Idag är de rapporterar ett demokratiskt driva på för en kongressens utredning av HBGary Federal. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vi liveblogging från Apples IPAD 2 konferenslokaler i morgon ... vara där!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/01/were-liveblogging-from-apples-ipad-2-event-tomorrow-be-ther/:
Det finns verkligen inget att berätta vad som kan hända i morgon kl Apples lilla händelse. Visst, bolaget skulle prata om sin framgång med IOS-enheter, hur väl IPAD har sålt, och sedan införa en helt ny version av den populära tablett ... men det kanske överraskningar också. Vi kan inte säga säkert på denna punkt, men det är okej, eftersom kom 10:00 PST (13:00 EST), vi kommer att leverera alla nyheter när det händer med branschens bästa liveblog här på Engadget.

Om du vill följa med åtgärden, ställa in den här webbadressen här på de tider under morgon. Se bara till att du har popcorn och läsk klar - det här kommer att bli en kul en.

08:00 - Hawaii
10.00 - Stilla
11.00 - Mountain
12.00 - Central
13:00 - östra
06:00 - London
19:00 - Paris
09:00 - Moskva
23:30 - Mumbai
03:00 - Tokyo (mars 3rd)
05:00 - Sydney (mars 3rd)

Vi liveblogging från Apples IPAD 2 konferenslokaler i morgon ... vara där! publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 1 Mar 2011 15:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Liveblog | Tipsa | Kommentarer

Boxee Poäng $ 16,5 Investment

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/luz6Qg16QdE/Boxee-Scores-165M-Investment:
DeviceGuru skriver "Boxee, skapare av den fria Boxee multimedia-spelare mjukvaruplattform för PC och Mac, och smarts bakom D-Links nyligen infört Boxee Box, har precis fått $ 16.500.000 mer pengar. Efter flera viktiga uppdateringar och tillägg av nya apps för Netflix, Hulu, Vudu och andra källor innehåll, sköt alla automatiskt till användare "-enheter, $ 199 D-Link Boxee Box är äntligen anger att känna mer som en färdig produkt än en beta-test enheten. Framtida planer för Boxee ? D-Link-enhet kommer snart att få sällskap av ytterligare två Boxee-drivna enheter: en Boxee NAS-enhet från Iomega och en ViewSonic TV kör Boxee, och en av de viktigaste användningsområdena för bolagets nya medel kommer att "skriva upp mer enhet och distribution partners, säger vd Boxee Avner Ronen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Googles Nexus S, en titt på Pepparkakor

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ANfJW5Y1bEE/Googles-Nexus-S-A-Look-At-Gingerbread:
MojoKid skriver "Googles Nexus S smartphone har en hel del intressanta funktioner, men den som drar mest uppmärksamhet är det faktum att det levereras med den senaste versionen av Android smartphone operativsystem, version 2.3. Annars kallas Pepparkakor, är detta OS sägs vara den snabbaste versionen av Android ännu. Utöver Pepparkakor, svartabörshajar Nexus S en 4-tums Super AMOLED display, en 1GHz Samsung Hummingbird processor och 16 GB internt minne. Det är nätverkets prestanda siffror visade sig vara relativt imponerande som väl. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Amazon Appstore för Android lanserar den här månaden?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/01/amazon-appstore-for-android-launching-this-month/:
Vi har redan haft någon indikation på att Amazons egen App Store för Android-enheter skulle lansera ganska kort, och det nu ser ut att kunna vara på väg så snart som denna månad. Detta ord kommer från det till synes in-the-know annonsnätverket Millennial Media, som tweeted tidigare idag att Amazonas Appstore för Android är "lanserar den här månaden" och kopplas till ett blogginlägg som detaljer vad som väntar för utvecklare. Tyvärr gör det inlägget egentligen inte innehåller en ton av specifika detaljer, men annonsnätverk tydligen ser butiken som en "fantastisk möjlighet", särskilt när det kommer till extra exponering apps skulle få igenom Amazon.com. Om du inte kände, Amazon har också varit att bibehålla en officiell utvecklare blogg för Appstore (ja, det är allt ett ord), vilket ger en hel del tekniska detaljer som är intresserad - kolla upp det på länken nedan.

Amazon Appstore för Android lanserar den här månaden? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 Mar 2011 14:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa @ MillennialMedia (Twitter) , tusenåriga Media | Tipsa | Kommentarer

SSD Orsak kris för digital kriminalteknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HQEbSCfFils/SSDs-Cause-Crisis-For-Digital-Forensics:
gevär skriver bara "Firmware inbyggd i många solid state-diskar (SSD) för att förbättra sin lagringskapacitet skulle kunna göra kriminalteknisk analys vid ett senare tillfälle av polis och underrättelsetjänster nästan omöjligt att genomföra till rättsligt säkra standarder har de australiska forskare upptäckt. De fann att SSD börjar torka sig inom några minuter efter en snabb format (eller en fil ta bort eller full-format) och kan även göra det när bortkopplad från en PC och riggade upp till en hårdvara blockerare. " Så antingen SSD är väldigt svåra att radera eller verkligen svårt att återhämta sig. Jag är så förvirrad.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Facebook Kopplat till en av fem skilsmässor i USA

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oim4mbpr8BY/Facebook-Linked-To-One-In-Five-Divorces-In-US:
En anonym läsare skriver: "ja, i teorin om du är singel, kan komma att hjälpa dig att möta dig själv. Men för dem även i den friskaste av äktenskap, kan felaktig användning snabbt decentralisera i en äktenskaplig katastrof. En nyligen genomförd undersökning av den amerikanska Akademin för äktenskapsmål Advokater funnit att komma citeras i en av fem skilsmässor i USA. rapporterade också mer än 80 procent av skilsmässa advokater ett ökande antal människor använder sociala medier för att engagera sig i utomäktenskapliga affärer. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Kommer LHC Smash supersymmetri?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cK6UpSMw5mc/Will-the-LHC-Smash-Supersymmetry:
gbrumfiel skriver "Large Hadron Collider är bara gör sig redo för sin nästa stora vetenskap springa. En sak forskarna hoppas att det kommer att finna det belägg för att supersymmetri, en teori som skulle kunna bidra till förena fundamentala krafter och förklara mystiska mörka materian. Men som Nature rapporterar detta veckan har LHC visat några tecken på supersymmetri i data från förra årets upplaga. Om super partiklar inte visas fram till 2012, då fysiker kan ge upp på teorin för gott. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Open Source Killen tar den svåraste jobb på Microsoft

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qkdY0AropqY/Open-Source-Guy-Takes-the-Hardest-Job-At-Microsoft:
jbrodkin skriver "Gianugo Rabellino, grundaren av den italienska Linux samhälle och en viktig medlem av Apache Software Foundation, handlas hans Linux och Mac datorer i en Windows 7 bärbar dator och fick ett nyskapat jobb på Microsoft för att främja samarbete mellan Redmond och öppen källkod samhällen. "Utvecklare numera mest finns i open source världen," det nya chef på Microsoft säger. "Vi måste gå var de är." Med Rabellino hjälp, är Microsoft utökar sin framgångsrika partnerskap med PHP-utvecklare, men Steve Ballmer och besättning är långt från helt radera sitt dåliga rykte i Linux och öppen källkod cirklar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.