fredag 25 februari 2011

Verizon VD hävdar Apple LTE produkterna kommer, inte ange när

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/verizon-ceo-claims-apple-lte-products-are-coming-doesnt-specif/:
Dan Mead, Lowell McAdam efterträdare vid rodret för Verizon Wireless, har sagt till Wall Street Journal att vi får "se mer från Apple på LTE . De förstår värdet förslag av LTE och jag känner mig övertygad om att de ska att vara en del av det. " Inga ytterligare detaljer kommande från chefen exec, t.ex. när den och den speciella formen av Apples deltagande i Verizons LTE planer, men åtminstone vi nu har en indikation på att Cupertino arbetar aktivt mot 4G-anslutning. Mead kommentarer kom som en del av en intervju diskuterar iPhone 4 lansering på dennes nät, som redan har sett enheten bysten genom Verizons öppning försäljningsrekord . Främst i den faktiska lanseringen av telefonen, säger Tim Cook en LTE versionen av iPhone skulle ha krävt alltför många kompromisser, så vi misstänker dessa kompromisser är precis vad Apple arbetar med just nu.

Verizon VD hävdar Apple LTE produkterna kommer, inte ange när ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 17:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Scoop | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Discoverys Final Launch Framgångsrika

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/19jUWKyiWUE/Discoverys-Final-Launch-Successful:
Phoghat skriver "Att övervinna en ned-to-the-last-andra problemet, som rymdfärjan Discovery historia igår, inleder sin sista uppdrag till omloppsbanan. Den mest beresta skytteln medför en besättning på sex astronauter och en människoliknande Robonaut, tillsammans med ett nytt permanent förråd och förnödenheter för den internationella rymdstationen. " Lanseringen själv gick som planerat, några bitar av skumisolering bröt sig fri från den externa bränsletanken på vägen upp, men det är inte förväntas bli ett säkerhetsproblem, och de planerar en inspektion för att se. NASA har videor av gårdagens lansering och en Discovery retrospektiv, och Atlanten har en stor samling bilder med bollen. Mike Kappor, pilot på Discoverys första uppdrag år 1984, talade i en intervju om hans koppling till skytteln. Discovery kommer tillbaka till jorden den 7 mars.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Första HIPAA Fine $ -4,3

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oD9VF9ayWTU/First-Ever-HIPAA-Fine-Is-43M:
Trailrunner7 skriver "vård industrins tandlös tiger äntligen blottade sina tänder, såsom US Department of Health and Human Services utfärdade en $ -4,3 böterna till ett Maryland vårdgivare för brott mot HIPAA Privacy artikel. Åtgärden är den första penningpolitiska böter utfärdas eftersom lagen stiftades 1996. US Department of Health and Human Services (HHS) utfärdade ett meddelande om slutgiltigt fastställande av Cignet hälsovård Temple Hills, Maryland den 4 februari. Tillkännagivandet följde ett konstaterande av HH: s kontor för medborgerliga rättigheter som Cignet underlåtit att lämna 41 patienter med kopior av sina journaler och för att inte svara på förfrågningar från HHS: s kontor för medborgerliga rättigheter för information om klagomålen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


AMD: s Fusion APU kämpar emot 21 stationära processorer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XlWEbFEqBu8/AMDs-Fusion-APU-Pitted-Against-21-Desktop-CPUs:
crookedvulture skriver "När AMD presenterade Bobcat processorarkitekturen bakom sin första Fusion APU, hävdade företaget sin Atom-killer skulle uppnå 90% av hur vanliga stationära processorer. Men är det? Den här artikeln jämför AMD E-350: s prestanda till mer än 20 stationära processorer mellan $ 87 och $ 999 för att ta reda på, och resultaten är inte särskilt uppmuntrande. Även Fusion erbjuder mycket bättre integrerad grafik än Intels senaste Atom varken står stor chans att följa med även low-end stationära processorer. E -350 inte erbjuder mycket låg strömförbrukning och imponerande plattform integration, vilket gör det ett bra val för hemmabio datorer och mobila system. desktop-användare är det bättre att vänta på Llano, en Fusion iteration kommer ut i vår. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Samsung Galaxy S II blir mycket preliminär, dyra UK prissättning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/samsung-galaxy-s-ii-gets-very-preliminary-expensive-uk-pricing/:
Gå inte hoppa ner från Android segelbåt ännu, dessa är mycket tidiga siffror, men Samsung Galaxy S II har prissatts med ett par detaljister i Förenade kungariket och den kategori de har placerat den i är den utpräglat hög slut. EXpansys är notering £ 630 ($ 1.020) för Gingerbread-sport olåst telefon, medan Play.com har det på £ 600 ($ 971) och är lovande ett 31 mars utgivningsdatum. Även om du är tokiga nog att sätta kontanter upp till en förbeställning idag, Ta noterar att Spela visade kostnaden på £ 650 (med 670 £ Pris) i går, verkar så prissättningen fortfarande vara fluktuerande och hitta dess sweet spot. Vad som än händer, med en så hög utgångspunkt, vi tvivlar S II pris kommer att vara det mest attraktiva attribut vid lanseringen.

Samsung Galaxy S II blir mycket preliminär, dyra UK prissättning ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 14:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink GSM Arena , Phandroid | källa Play.com , Expansys | Tipsa | Kommentarer

Engadget läsare meetup ikväll i San Francisco på 06:30 PST!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/engadget-reader-meetup-tonight-in-san-francisco-at-6-30pm-pst/:
Det är rätt människor - det händer igen! Den Engadget besättningen är att få ihop sina bästa parti kläder och sjöfart Out West för en annan delbetalning av våra fantastiska läsare meetups. Vår sista evenemang i New York drog massor av folk och var ett runt blast, och San Francisco delbetalningen kommer garanterat att bli lika explosivt (eller kanske mer? C'mon ... visa oss vad du har). Den här gången är vi samarbetar med Sprint, samt Sony PlayStation, Motorola, HP, Roku, Samsung, Vudu, RIM, Sling, Sonos, HTC, Corning, Sfärens, OnLive, Plantronics, Snapstick och mer för att ge dig en natt gadget geeking, giveaways, läckra livsmedel, och vissa grym musik (som ingen annan än vår Podcast Producer, Trent Wolbe). Dessutom kommer en hel röra av Engadget redaktörer på plats för att underhålla och informera, så om du har några angelägna frågor - krafsa ner dem!

Den helt åldrar Shindig kommer att äga rum ikväll, den 25 februari kl City View på The Metreon , som ligger bekvämt i centrala SF. Om du är en nörd i staden, du förmodligen redan vet vad vi pratar om. Dörrarna öppnas klockan 18:30, och kapaciteten är begränsad till 1200 personer - så om du vill komma in, komma dit tidigt!

Fortsätt läsa Engadget meetup ikväll läsare i San Francisco på 18:30 PST!

Engadget läsare meetup ikväll i San Francisco på 06:30 PST! ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 15:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

PayPal Återinför fonden för WikiLeaker Manning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XO0XJKE0h08/PayPal-Reinstates-Fund-For-WikiLeaker-Manning:
itwbennett skriver "PayPal har lyft ett tillfälligt Inskränkningen av hänsyn till Courage göra motstånd, en grupp anskaffa medel för att stödja det juridiska försvaret av US Army PFC. Bradley Manning, som greps för att ha nedladdning sekretessbelagda uppgifter och ge det till Wikileaks. Som du kanske minns, var PayPal indragen i kontroverser i slutet av förra året när det slutare ett konto för Wikileaks mitt i den omstridda frågan om exposé över USA: s utrikesdepartement handlingar. PayPal informationsdirektör Anuj Nayar sade i ett blogginlägg att beslutet "inte hade något att göra med Wikileaks. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


När Internet Fractured Nästan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NI-ldPnb5fQ/When-the-Internet-Nearly-Fractured:
En anonym läsare skriver: "The Atlantic har en fascinerande, om långa, berättelse om en man vid namn Eugene Kashpureff som" tänt en strid över framtiden för det globala nätverket "genom att lansera en skurk DNS register i slutet av 90-talet Här är ett utdrag.: "Han valde att gå ett steg längre än att helt enkelt registrera webbplatser på alternativa toppdomäner, och kapade trafik avsedd för InterNIC.net. Han pekade domänen till sin egen webbplats, där han ställt en del av protest över hur domännamnet utrymmet var som styrs, och sedan erbjöd besökarna möjlighet att fortsätta på Network Solutions webbplats. Detta var du kommer ihåg, vid ungefär samma tidpunkt som den federala regeringen försökte göra ärendet till näringslivet, till världen, att denna Internet sak var ingen digital Vilda Västern. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Små transistorer kan användas för att Track Cash

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sO__xPBoFuE/Tiny-Transistors-Could-Be-Used-To-Track-Cash:
disco_tracy skriver "Bankerna har länge ansett att placera kiseltransistorer om valuta av säkerhetsskäl, men tekniken var för tjockt och intensivt för papper räkningar. Nu kunde små strömsnåla organiska transistorer som utvecklats av tyska forskare gör det möjligt att verkligen följa pengarna. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Världens första robot maratonlopp får iväg till en långsam start, kommer sannolikt att förbli så

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/worlds-first-robot-marathon-gets-off-to-a-slow-start-will-like/:
Det kan ta dem en bra 92 timmar längre än den snabbaste mänskliga löpare, men en grupp på fem MINIATYRFORMAT humanoider har officiellt inlett världens första fullängdsalbum robot maraton. Den Robo Mara Full, sätta på av japanska Robotics företag Vstone , startade i dag i Osaka, Japan, och kommer att se det mekaniserade konkurrenter genom en 42 kilometer (26 mil) ras, beräknas pågå i minst fyra dagar. Under maraton, operatörer kommer cirkel ett 100-meters inomhusbana sammanlagt 422 gånger med lite hjälp från sina mänskliga tränare - kontakta är tillåten endast under batteriet och servo ersättning. Vstone s Robovie-PC ledde flocken i början, men med tre dagar kvar att gå, det är fortfarande en robot spel. Du kan kolla in en levande foder av alla, uh, långsamma och rasande åtgärder på täckning länken nedan, och få en fullständig överblick av loppet, komplett med pinsamma översättning, genom att följa länken Källa.

Världens första robot maratonlopp får iväg till en långsam start, kommer troligen att förbli så ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 13:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PhysOrg , BBC | källa Vstone | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Friktionsfri Supraflytande Hittade I Neutron Star Core

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yiiCKbYFDqs/Frictionless-Superfluid-Found-In-Neutron-Star-Core:
intellitech skriver "NASA: s Chandra X-ray Observatory har upptäckt de första direkta bevis för en supraflytande, en bisarr, friktionsfritt tillstånd av materia, kärnan i en neutronstjärna (abstract). supravätskor skapas i laboratorier på jorden uppvisar märkliga egenskaper, såsom möjligheten att klättra uppåt och fly hermetiskt tillslutna förpackningar. Konstaterandet har stor betydelse för att förstå kärntekniska interaktioner i fråga på högsta känd densitet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Har SyFy verkligen älskar Sci-Fi?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jlj9c2YkN_U/Does-Syfy-Really-Love-Sci-Fi:
brumgrunt skriver "Har SyFy fallit ut med science fiction helt och hållet? En titt på den senaste schemaläggning visar att det är längre bort från sina rötter än någonsin". Det finns fortfarande en hel del av äldre sci-fi innehåll i etern, men det är sakta på väg att fasas ut, och glöm ursprungliga programplaneringen. När allt detta är programmeringen besättningen som förstörde Caprica genom att proppa in den i fredagskvällen död kortplats och en uppdelning av säsongen i två delar. Dessa är de genier som tog kål Stargate Atlantis och Stargate Universe. Dessa är de människor som förlista Farscape, en av de mest uppfinningsrika och roliga sci-fi visar att någonsin vara på tv. De slutade också Mystery Science Theater 3000, endast den största utställning någonsin uppfunnits av robotar i rymden. " Är detta nu så bra som det blir? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.