lördag 3 september 2011

Daglig Crunch: vakttornet

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/seRkWePaCxY/:
1413

Här är några av gårdagens artiklar på TechCrunch Gadgets:

Evul Todai: En uppmjukning Lighthouse lampa för vardagsrummet
Nike ber om ursäkt för Nike + Frågor, löften fixar, ny plattform snart
Terrahawk är MÅSTE är en mobil vakttorn I en skum Van
Video: "Der Kritzler," En automatisk klottra Machine
Amazons Kindle tablet är mycket verklig. Jag har sett det, lekte med den.



Sense 3,5 kommer till HTC Desire HD, inofficiellt

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/03/sense-3-5-comes-to-the-htc-desire-hd-unofficially/:
HTC Sense 3,5
Efter att ha sett skärmdumpar och video genomgång av Sense 3,5 , känner du att du missa? Oss också. Tja, lyckliga människor i besittning av HTC: s Desire HD behöver inte vänta en minut, förutsatt att de är bekväma att blinka anpassade rom. Den sluga folk över på XDA-Developers forum har tagit en läckt version av programvaran från den kommande Bliss och porteras den till Desire HD. Som att vänta, det finns en del buggar med denna 2.3.4-baserad ROM - Bluetooth fungerar inte alls, enligt uppgift - men det verkar som ett litet pris att betala för att leva i framkanten av Android skinn. Hit upp källan länk eller brand upp ROM Manager för att ladda ner nu. När allt, varför skulle någon anonym kvinna med silver fingernaglar ha allt det roliga?

Sense 3,5 kommer till HTC Desire HD, inofficiellt ursprungligen visades på Engadget , lör, 3 september 2011 11:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocket nu | källa XDA-Developers Forum | Tipsa | Kommentarer

Kanada Uppmuntrade USA att placera den på piratkopiering Lista

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7RaegEvPTno/Canada-Encouraged-US-To-Place-It-On-Piracy-List:
En anonym läsare skriver "Copyright, USA lobbyverksamhet, och den fantastiska kulisserna kanadensiska svar får framsidan behandlingen sidan Nyheter idag i Kanada som Toronto Star täcker nya avslöjanden om upphovsrätt av Michael Geist (som erbjuder ett längre inlägg med länkar till de kablar) från USA-kablar släpptes av Wikileaks. Kablarna avslöja att förre näringsminister Maxime Bernier tog upp möjligheten att läckande upphovsrätten räkningen till amerikanska tjänstemän innan den skulle läggas fram i House of Commons, uppmuntrade tidigare industriminister Tony Clement chef för politik Zoe Addington de USA: s påtryckningar Kanada genom att lyfta den på ett piratkopiering bevakningslista, avslöjas riksrådet Office officiella Ailish Johnson innehåll ministernivå mandat bokstäver, och tidigare RCMP nationell samordnare för intellektuell Andris egendomsbrott Zarins rådde USA att regeringen arbetade på en separat immateriell egendom verkställighet räkningen. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Vecka i Apple: ursprungliga Apple TV hackar, Final Cut Studio återkomst, och mer

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/q_Yii69h9b0/week-in-apple-original-apple-tv-hacks-final-cut-studios-return-and-more.ars:

Veckans topp Apple-nyheter på Ars berörde medias "ansvar" för att diskutera homosexuella män och kvinnor i teknik, några knep du kan använda din gamla Apple TV, jailbreak utvecklare "Comex" poängsättning en praktikplats på Apple, nya detaljer om iTunes Match och mycket mer. Om du behöver komma ikapp, vi har alla de bästa godbitar här:

Steg för steg: Kör nya Media Center-programvara på din ursprungliga Apple TV : Många första generationens Apple TV har dragit sig tillbaka till djupet av vardagsrummet garderoben nu, men du kan förlänga sina liv genom att "hacka" Apple TV med tredje part medier programvara som Boxee eller XBMC. Ars visar dig hur.

Har pressen har en etisk plikt att reda kraftfulla homofile i tech? : Mannen del kallar den mäktigaste personen i Tech är i centrum för en journalistisk debatt om social rättvisa, rapportering och etik. Det redaktionella hävdar att hans beslut att tiga om hans privatliv inte skapar ett moraliskt imperativ för journalister att bryta denna tystnad.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


S-Walker Electric Transporter praktisk (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/03/s-walker-electric-transporter-hands-on-video/:

I ett IFA galax långt långt borta bor den kinesiska paviljongen. Och på andra sidan av den yttre ringen av Kina Pavilion, begravd bland en uppsjö av ångfartyg, curling strykjärn och fästen TV, kan du snubbla på S-Walker - om du är lika sannolikt att missa det. Och vad skulle en S-Walker vara? Tja, om vi är noggranna, det är en "Speed-Walker, Sky-Walker, oavsett vad", enligt den tyska monter herre. Lukas skulle vara stolt. Mindre varelser kan känna igen den som en KIRF Segway , designad i Tyskland och handgjorda i Kina, bara bara tio dagar sedan. Dess största styrka ligger i pris - saken är den väntas detaljhandeln för € 2500 (ca $ 3550) någon gång i mitten av nästa år. Vi antar att detta ändå-till-vara-utsläppt elektriska transportören är här för att tjäna lagerarbetare, kurirer och miljontals studenter som varje dag drömmer om zoomning över campus ovanpå ett par av motoriserade hjul, men helt enkelt inte kunde motivera att spendera en Hela terminens undervisning på en Segway.

Vi spenderade ett par minuter ridning världens första (och enda) funktionell S-Walker runt den ganska folktomma International Hall, och även om mycket fortfarande är en prototyp, kände batteridriven grej Peppy nog och svarade korrekt på kommandon, gå framåt när vi lutade till fronten, och säkerhetskopiera när vi flyttade vikten till den bakre. Du styr riktning med en liten styret monterad joystick, snarare än genom att luta från sida till sida som du skulle på en Segway. Konstruktörerna begränsas hastigheten till 10 kilometer per timme för IFA demo, men produktionen modeller kommer att ökas till 30 km / t, och det är teoretiskt kan nå 100 km / t (men som sannolikt kommer att kräva vissa potentiellt olagliga dataintrång på din delen). Rulla på tidigare pausen för att se S-Walker i aktion. Och må kraften vara med dig.

Fortsätt läsa S-Walker Electric Transporter praktisk (video)

S-Walker Electric Transporter hands-on (video) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 3 sep 2011 10:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Lenovo Fordringar Samsung Galaxy tab Såld Bara 20 tusen

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J6Ynt0T8bq0/Lenovo-Claims-Samsung-Galaxy-Tab-Sold-Just-20000:
En anonym läsare skriver: "Andrew Barrow, chef för konsumentprodukter för Lenovo Västeuropa, hävdar att den ursprungliga Galaxy tab bara sålde 20.000 av en skeppas miljoner. Han fortsätter med att säga att Samsung var" kanal fyllning "för att skapa publicitet och bli känd som en stor Android tablet tillverkaren. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Vecka i spel: Major League StarCraft 2 är Bodycount fruktansvärt, Minecraft på Steam

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ffwytlJu-RI/week-in-gaming-major-league-starcraft-2-bodycount-is-terrible-minecraft-on-steam.ars:

Detta var en bra vecka för berättelser, men just nu är jag fokuserad på den kommande stormen. Vi är på väg att träffas med en våg av spännande releaser, och det kommer att bli en utmaning att spela dem alla och få täckning i rätt tid. Jag vet, jag vet ... första världens problem. Ändå saker är på väg att bli intensiv. Börja spara dina pengar.

För nu, låt oss ta en titt på de historier som hade alla pratar förra veckan.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Grundare Arbetstider med Chris Dixon och Josh Kopelman: Madbrook Publishing

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BxG0pPWcr54/:
everythign-butt-art-clip1atk657-mov-1-1

Brian Snyder är grundare och VD för Madbrook Publishing , ett pedagogiskt / underhållning företag som publicerar Art Allt Butt. Snyder säger allt Butt Konstens uppgift är att "lära barnen att rita, alltid börjar med rumpan form" som är ett format som "verkligen engagerar barn. "

Efter det på scenen under TechCrunch Störa, New York kom Snyder till vår studio för en Arbetstider session med Hunch Chris Dixon och i första omgången Capitals Josh Kopelman.

Snyder frågade inledningsvis de två grundarna för råd om att göra sina pedagogiska innehållet Efter dela insikter, frågade Kopelman Snyder vilken typ av företag han ville bygga "device-agnostiker.", "En satsning backas företag" eller erbjuda sin "kassaflöde affärer?" två cent på venture världen, berättade Kopelman Snyder "ju mer du ses som en plattform, i förhållande till särskild innehåll jag tycker förbättrar din placering." erkänner att det finns framgångsrika innehåll baserat företag, kommit överens om Dixon med Kopelman och berättade Snyder "venture stil investerare är trötta på [innehåll baserat företag]. [Innehåll] är en slags fult ord i branschen eftersom det är slags hit driven. "

Kopelman avslutar med att berätta Snyder "Utmaningen är, om någon satsar de nu måste bestämma investerar vi i denna träff, investerar vi i Butt konst konceptet och om Butt konst fungerar bra, och om Butt konst misslyckas Betyder det att investering misslyckas? "I grund och botten" är jag investera i en titel eller är jag investera i ett bolag? "

Se till att kolla in tidigare episoder av timmar Grundare Office som har företagare från SchedIt , Lönsamt , Dispatch.io och Labs Servett .


Mobil Diverse: vecka 29 augusti 2011

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/03/mobile-miscellany-week-of-august-29-2011/:
Denna vecka, som alltid, var fylld med nyheter på den mobila fronten, så det var lätt att missa några historier här och där. Här är några av de andra saker som hänt i vida världen av trådlöst för veckan den 15 augusti 2011:
  • Mer rykten cirkulerar om kommande Sony Ericsson Nozumi, ursprungligen läckte två veckor sedan. Den nya specs få flöt omkring är ännu bättre än vi tidigare trott, vilket inkluderar en 1,5 GHz dual-core processor, 1GB RAM, 4,3-tums skärm med 1280 x 720 upplösning för en PPI av 342, och NFC. (Tack David) [via XperiaBlog ]
  • Den Motorola Milestone 3 - GSM dubbla av den Droid 3 , i huvudsak - släpptes i Brasilien denna vecka och kommer att finnas i utvalda länder i Latinamerika senare denna månad. [Via AndroidCentral ]
  • Precis som vi är att vänja sig vid tanken på en vit HTC EVO 3D på Radio Shack, är det nu rapporteras att en lila version snart kommer att finnas exklusivt på Best Buy. [Via PocketNow ]
  • Den BlackBerry Torch 9860 har två nya kanadensiska hem, som det lanseras denna vecka på Telus för $ 100 och SaskTel för $ 130. Båda bärare omfatta inrättande av en treårig engagemang. [Via MobileSyrup (1) och (2) ]
  • Har SaskTel någon nämna? Ja, är bärare hoppar på 4G-tåget genom att meddela sin avsikt att använda LTE med hösten 2012. [Via MobileSyrup ]
  • AT & T: s LG Thrill 4G är äntligen släpps imorgon efter flera veckors förseningar. När telefonen kommer att erbjudas för $ 100 av transportören själv, kommer du att kunna få det på Costco för 30 dollar. [Via PhoneArena ]
  • Vid sidan av Kyocera Milano kommer Sprint lanserar också en ny funktion telefon kallas Kyocera Brio. BRIO kommer att erbjuda ett QWERTY-tangentbord, en 192 MHz processor och kör Java. [Via Electronista och AndroidCentral ]
  • På HTC: s Windows Phone lansering den här veckan bekräftade reps att alla dess nya Windows-telefoner verkligen kommer att ha

Nederländernas regering upphäver Diginotar Certifikat

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zy5Br8pbHcg/Dutch-Government-Revokes-Diginotar-Certificates:
En anonym läsare skriver: "Efter att tidigare hävda att den iranska hacka CA Diginotar inte äventyra intyg om den nederländska regeringen har det nu beslutats att det finns för mycket risk och certifikaten måste återkallas efter alla (ursprungliga nederländska texten) . Eftersom den nederländska regeringen har använt enbart Diginotar-medföljande certifikat, kommer detta att lämna alla offentliga webbplatser med ogiltiga certifikat samtidigt som en ny leverantör håller sökte. ministern för inrikes angelägenheter rekommenderar folk att inte använda webbplatser, om en varning om ett ogiltigt certifikat visas. " Relaterat: Reader TheAppalasian länkar till Johnathan Nightingale av Mozilla Engineering förklara i klartext varför DigiNotar inte längre bör lita på.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Kan Municipal Waste driva våra bilar?

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5iqQr4Qg78g/:
Landfill

En framtida källa för grön energi kan vara lika nära som närmaste container tack vare att företagen tävlar om att göra bränsle från papperskorgen. Enerkem , baserat i Montreal, och Fiberight , i Maryland, hoppas att vända kommunalt avfall till energi i nya bioraffinaderier.

Enerkem har funnits sedan 2000 och äger flera anläggningar i Kanada. Dess pilotanläggning, i Sherbrooke, Quebec, vänder används elstolpar till metanol, acetater, etanol och syntesgas. Framtida anläggningar kommer att använda kommunalt avfall som råvara.

Återvinningsbart avfall sorteras ut från avfall och resterande materialet värms upp till 750 grader Fahrenheit tills den avger väterika gas. Koldioxid och andra föroreningar avlägsnas från gasen, och en katalysator blir några av väte till metanol, som kan bearbetas vidare till etanol. Värmen skapas under processen kan användas för att skapa elektricitet eller koka vatten.

Fiberight, grundat 2007, fokuserar på att producera cellulosaetanol. Förutom kommunalt avfall, gör bolaget energi ur material såsom vägar fiber och brandsäkert panelen ombord.

En framtid Enerkem anläggning i Edmonton, Alberta, kommer att förlita sig på en årlig 100.000 ton av stadens fast kommunalt avfall för att producera 10 miljoner liter etanol och metanol.

Albertas regering stödjer anläggningen med en $ 23.000.000 bidrag, och Alberta Energy är pitching i $ 3.350.000 också. Oljejätten Valero och experter papperskorgen avfallshantering både investerare i bolaget. Enerkem hoppas kunna öppna en fabrik i Mississippi med hjälp av 50 miljoner dollar från US Department of Energy och en kund värd 80 miljoner lån garanti från US Department of Agriculture.

Bioraffinaderier använder avfall för att göra bränsle får inte göra en stor buckla i deponier något snart, men om det lyckas, kan de bidra till att minska mängden sopor som går till spillo.

Foto av D'Arcy Norman


Företag:
ENERKEM
Finansiering:
$ 143m

Baserat i Kanada, är Enerkem en av världens ledande utvecklare och tillverkare av förskott

Zotac lanserar handflata ZBox nano AD10, packning AMD Brazos APU

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/03/zotac-unveils-palm-sized-zbox-nano-ad10-packing-amd-brazos-apu/:
Zotac ZBox nano AD10
Lådan ser mer ut som Zotac har VIA-drivna mini-PC , men inne i AD10 faller rätt i linje med resten av AD-serien , packning en AMD E-350 APU tillsammans med ett Radeon HD 6310 chip. Du tittar också på inbyggda 802.11n WiFi, Bluetooth 3.0 och ett par USB 3.0-portar - inte illa för något som (knappt) handflata. Den AD10 Plus-modellen kommer redan laddade med en 320GB hårddisk och 2 GB DDR3 RAM-minne för endast $ 276. Den barebones Modellen verkar inte ha varit prissatta ännu, men vi skulle inte förvänta sig att vara för mycket mindre med tanke på hur billigt minne och hårddiskar är dessa dagar. Kolla in galleriet nedan och PR efter rasten.

Fortsätt läsa Zotac lanserar handflata ZBox nano AD10, packning AMD Brazos APU

Zotac lanserar handflata ZBox nano AD10, packning AMD Brazos APU publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 3 september 2011 07:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer