måndag 18 juli 2011

Bill Clinton säger "Måla ditt tak White '

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ak2usquIDS8/Bill-Clinton-Says-Paint-Your-Roofs-White:
Hugh Pickens skriver "Före detta president Bill Clinton tycker att" var och svart tak i New York ska vara vit, varje tak i Chicago borde vara vit,.! Varje tak i Little Rock ska vara vit Varje lägenhet tar-yta taket var som helst i de flesta av dessa platser du kan täcka kostnaderna för färgen och arbetsmarknaden i en vecka. " Konstaterar att borgmästare Bloomberg startat ett program för att anställa och utbilda unga människor för att måla New Yorks hustak vita, säger Clinton en stor andel av barnen har kunnat Parlay denna enkla arbete i högre kvalificerade utbildningar eller energirelaterad eftermontering arbetstillfällen. Fördel:. inte bara kommer att "cool tak" lägre elräkning i varje lägenhet hus 10 till 20 procent, men det frigör pengar som kan spenderas för att öka den ekonomiska tillväxten Clinton presenteras detta med fjorton ytterligare idéer för växande ekonomi, spara energi, och angriper jobben krisen. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Australian R18 + rating för spel? Not yet, NSW vägrar att Rösta

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/idJVyIufnQE/Australian-R18-Rating-For-Games-Not-Yet-NSW-Refuses-To-Vote:
UgLyPuNk skriver "Bara några timmar efter den australiensiska spel allmänheten var förvirrad av den ståndpunkt som den södra Australien justitiekanslern, de är nu att bli arg över hans New South Wales motpartens beslut. Medan den ständiga kommittén för Advokatbyrå General hade planerat på att göra ett beslut om införande av en R18 + rating för videospel på fredagen vid ett möte i Adelaide, har NSW justitiekanslern meddelat att han inte kommer att rösta på ämnet vid detta tillfälle. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Genombrottet mot kvantdatorer

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EVOMMGVd-U0/Breakthrough-Toward-Quantum-Computing:
redwolfe7707 skriver "qubit register har varit en svår sak att konstruera, vilket ser ut att bli ett betydande framsteg i flera förvecklingar behövs för att utnyttja citat:" Olivier Pfister, professor i fysik vid universitetet i Virginia College of Arts & Sciences,. har precis publicerat resultat i tidskriften Physical Review Letters visar ett genombrott i skapandet av enorma mängder intrasslad qubits, närmare bestämt en planskild variant därav kallas Qmodes. ... Pfister och forskare i sitt labb som används sofistikerade lasrar till ingenjör 15 grupper om fyra intrasslad Qmodes vardera, för totalt 60 mätbara Qmodes, den mest någonsin skapats. De tror att de kan ha skapat så många som 150 grupper eller 600 Qmodes, men kunde bara mäta 60 med de tekniker som de används. "" I relaterade nyheter, forskning publicerad i New Journal of Physics (abstract) visar "hur kvant-och klassisk data kan sammanflätat i en verklighetstrogen fiberoptik nätverk, tar ett steg mot att distribuera kvantinformation till hemmet, och med det ett stort internet."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Det är officiellt: Motorola Titanium kommer till Sprint 24 juli kan mil-spec Eclair bli din för $ 150

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/18/its-official-motorola-titanium-coming-to-sprint-july-24th-mil/:

Motorola Titanium har verkligen gjort sig inte främmande för oss, som det officiellt tillkännagavs av Sprint hela vägen i maj . På den tiden fanns inga priser eller tillgänglighet datum känd, så vi var kvar till spekulation och läckt skärmdumpar - du vet, den vanliga rutinen efter nya enheter. Vi behöver inte vänta längre för den eftertraktade 411, men, som nu Network har meddelat 810G militär-spec Eclair smartphone kommer att landa på butikshyllorna den 24 juli och ding våra plånböcker en Benjamin och en halv - efter $ 100 post- i rabatten, alltså. Naturligtvis kan denna enhet inte vara för alla, men vi vet att det kan vara lockande för dem av er som bara njuta gungade ol 'Android runt ett par gånger för mycket.

Fortsätt läsa Det är officiellt: Motorola Titanium kommer till Sprint 24 juli kan mil-spec Eclair bli din för $ 150

Det är officiellt: Motorola Titanium kommer till Sprint 24 juli kan mil-spec Eclair bli din för $ 150 som ursprungligen visades på Engadget på Mon, 18 Jul 2011 14:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Droid 3 monteras isär av iFixit Jawas

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/18/droid-3-disassembled-by-ifixit-jawas/:
Det är dags för blödiga för att avvärja deras ögon. Den senaste posten i Motorolas populära Droid linje har tagit en tur till internet Tatooine, få den klassiska nedkoppling behandling från folket på iFixit. Som alltid fanns det några intressanta resultat under dess blanka, gadgety exteriör, inklusive ett SIM-kort och så, så många dolda skruvar. Fler kategori skott i källan länken nedan.

Droid 3 monteras isär av iFixit Jawas publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 18 Jul 2011 15:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iFixit | Tipsa | Kommentarer

Microsoft erbjuder $ 250.000 belöning för Botnet Info

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZcvQ0hZpb8o/Microsoft-Offers-250000-Reward-For-Botnet-Info:
Orome1 skriver "Microsoft beslutat att förlänga sina ansträngningar för att fastställa identiteten på dem som ansvarar för kontrollen av Rustock botnät genom att utfärda en $ 250.000 belöning för ny information som resulterar i att identifiera, gripa och fällande dom i sådana enskilda (s)." Även om det primära Målet för vår juridiska och tekniska verksamheten har varit att stoppa och störa det hot som Rustock har ställt för alla som berörs av det, tror vi också Rustock bot-herdar bör ställas till svars för sina handlingar. " Invånare i något land är berättigade till belöning i enlighet med lagarna i det landet. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Utgående Federal CIO varnar för "IT-kartellen" I DC

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0KKK5DDDCo4/Outgoing-Federal-CIO-Warns-of-IT-Cartel-In-DC:
CWmike skriver "I en omfattande diskussion fredag ​​med president Barack Obamas högsta vetenskapliga rådgivare varnade Federal CIO Vivek Kundra om farorna med öppen tillgång till data och var skarpt kritisk mot regeringens IT-entreprenad, säger kommittén:" ... Vi har nästan en IT-kartell under den federala IT "som består av mycket få företag som gynnas av statliga utgifter", eftersom de förstår upphandlingsprocessen bättre än någon annan. " Han tillade: "Det är inte för att de ger bättre teknik."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Nokia C5-03, en hel smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det tur för Nokia C5-03 Nokias äldre bror C5, mobil, och vi presenterar för en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätt (väger bara 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en pekskärm och några andra caracterísitcas som gör honom till en mycket komplett smartphone marknaden pris som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, Nokia C5-03 har en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, Nokia C5-03 40 megabyte internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, men serien är ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 fungerar med Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner ger direkt åtkomst till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkt Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, som du kan köpa musik eller mobila applikationer för Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla Microsoft Office-dokument, PDF-och zip.

Priset på Nokia C5-03 som vi diskuterade ni kommer att vara 170 euro.

HTC: s Puccini tablet passerar genom FCC har AT & T skrivet över hela sig

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/18/htcs-puccini-tablet-passes-through-the-fcc-has-atandt-written-al/:
Kom ihåg att HTC 10-tums Puccini tablet vi såg i maj? Det passerade bara genom FCC: s grindar med modellnumret PG09410 och från det ser ut, är på väg rakt mot AT & T: s nät. Det ryktas Honeycomb tablet idrottsliga erforderlig GSM 850, 1900 MHz frekvenser och 3G WCDMA 850 och 1900MHz band, men de verkliga Showstopper här är skiffer LTE-radioapparater. Med både AWS 4 och 17 band ombord, skulle det vara ett ganska säkert gissa att se denna lansering tillsammans med den orange-färgade transportörens LTE utbyggnad. Vi bör notera att FCC inte testet för EU-kompatibilitet, så du kan fortfarande se den här bad boy hit över Atlanten. Vad mer kan vi skymta från diagram i blått? Baserat på storleken av vad som verkar vara ett SIM-kortplats, hittade vi den här Android fliken mäter in på 10-tums märke. Dessutom kan du räkna med en dubbel högtalare set-up, men tyvärr inget 3D-kamera. Med ryktet juni lanseringen datum redan passerat, vi hoppas att detta kommer hit sensommaren.

HTC: s Puccini tablet passerar genom FCC har AT & T skrivet över hela sig ursprungligen visades på Engadget på Mon, 18 Jul 2011 13:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Attachmate Är det rätta för Mono

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZOlmutfikZE/Attachmate-Does-the-Right-Thing-For-Mono:
mikejuk skriver "Attachmate, som nyligen bestämde sig för att dumpa Mono utvecklingsteam har gjort rätt i att låta Miguel de Icaza nya företag, Xamarin, en evig licens till alla immateriella rättigheter Mono, MonoTouch, Mono för Android och Mono för Visual Studio. Det ger dem möjlighet att fortsätta att utveckla och sälja produkterna. Naturligtvis denna inkomst kan bara ge dem den tid som behövs för att stödja programvara, som är en bra sak, eftersom Attachmate har också överlämnat stöd för alla befintliga kunder Xamarin . "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Amazon låter eleverna Hyr Digital Läroböcker

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_BzBDE20M4Q/Amazon-Lets-Students-Rent-Digital-Textbooks:
nk497 skriver "Amazon har presenterat en ny digital lärobok uthyrning, så att eleverna kan välja hur länge de vill få tillgång till en e-bok-version av en lärobok via deras Kindle eller app -. med återförsäljaren hävdar besparingar så hög som 80% Kindle Lärobok Rental kommer att låta eleverna använda en text för mellan 30 och 360 dagar, att lägga till extra dagar som de behöver. eventuella anteckningar eller markerad text sparas via Amazon Cloud för studenter att referera efter att boken är "tillbaka". Amazon säger tiotusentals böcker som skulle vara tillgängliga att hyra för nästa läsår. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


CNN börjar strömma 24 timmar "nyheter" på nätet och på din iPhone

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/18/cnn-starts-streaming-24-hours-of-news-online-and-on-your-iphon/:
CNN Stream
Fortfarande försöker repa att klia kvar av den långsamma tona ut av Casey Anthony drama? Nåväl, goda nyheter kiddies, CNN pekar sitt 24-timmars nyhetskanal slang rakt i ansiktet över en liten sak vi kallar internet. Den OG kabeln News Network är äntligen tillbaka till strömmande striden (die-hard Blitz-huvuden kanske minns en liten tjänst som kallas CNN Pipeline) och erbjuder live-feeds av CNN och HLN, online och genom sin iOS apps. Tyvärr, precis som HBO Gå , du måste ha ett betal-TV-abonnemang via AT & T, Comcast, Cox, DISH Network, Suddenlink eller Verizon att få tillgång till strömmar. För tillfället Android-användare som finns kvar ute i kylan, men det är ok, fans av dessert-tema OS namn kan dra i Al Jazeera English gratis.

Fortsätt läsa CNN börjar strömma 24 timmar "nyheter" på nätet och på din iPhone

CNN börjar strömma 24 timmar "nyheter" på nätet och på din iPhone ursprungligen visades på Engadget på Mon, 18 Jul 2011 00:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Forskare Debut Proxy-Mindre Anonymiteten service

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8H3Xq3mezI0/Researchers-Debut-Proxy-Less-Anonymity-Service:
Trailrunner7 skriver "Som statlig nivå censur fortsätter att växa i olika länder runt om i världen till följd av politiska oliktänkande och social förändring, har forskare börjat titta efter nyheter sätt att hjälpa webbanvändare komma runt dessa begränsningar. Nu har en grupp av universitetsforskare utvecklat ett experimentellt system som kallas Telex som ersätter den typiska proxy arkitektur med ett system som döljer det faktum att användarna ens försöker kommunicera alls. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Göra "Ultracool" bruna dvärgarna omger oss?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5-n-GaC_nqQ/Do-Ultracool-Brown-Dwarfs-Surround-Us:
astroengine skriver "Den senaste upptäckten av två mycket coolt" T-klassen "bruna dvärgar i vår kosmiska grannskap har lett till spekulationer om att det kan finnas många fler ultracool" misslyckade stjärnor "i närheten. Inte bara är dessa objekt som själva är mycket intressant att studera, bör det bli många sådana bruna dvärgar som spänner över interstellära rymden, kanske de skulle kunna användas som "språngbräda" till stjärnorna. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.