söndag 5 juni 2011

InfiniTV 4 CableCARD tuner priserna sjunker, ner till 256 $ skeppas från $ 399 tidigare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/05/infinitv-4-cablecard-tuner-prices-are-dropping-down-to-256-shi/:
Oavsett om det är på grund av påtryckningar från SiliconDust s HDHomeRun Prime eller som en följd av förenklad hårdvara är oklart, men Ceton's InfiniTV 4 CableCARD tunern är nu tillgänglig för så lite som $ levereras 256. Forum affischer på Missing Remote märkt en 282 $ brand försäljning för HTPC TV adaptrar kabel som går på eBay fredag, innan priserna sjunkit förhastat på Buy.com ($ 264) och en Amazon tredje part ($ 265). Mindre kända Erwin datorer som för närvarande påståenden lägsta pris, medan Ceton officiella Amazon notering och de andra återförsäljare som Cannon dator och Fluid Digital kvar på $ 399 MSRP - för nu. Valet är ditt - vänta på officiella ord och se om priserna sjunker något lägre eller klicka på knappen Köp nu och få lite ( nätverk delbar ) TV dygnet Kabel för datorn i tid för den andra episoden av Teen Wolf på MTV.

InfiniTV 4 CableCARD tuner priserna sjunker, ner till 256 $ skeppas från $ 399 tidigare ursprungligen visades på Engadget , sön, 5 Jun 2011 16:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Saknad Remote | Tipsa | Kommentarer

Hackare Attack Nintendo, men hävdar Company Data Safe

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZufuAbXGR34/Hackers-Attack-Nintendo-But-Company-Claims-Data-Safe:
Dr Herbert West skriver detta från Wall Street Journal: ". Nintendo sade söndag att en server för sin amerikanska enhet hemsida hade hackat sig in, men att inget företag eller kundinformation var äventyras Hackaren grupp Lulzsec som påstods var efter andra överträdelser av Sony webbplatser tidigare i veckan, tog på sig ansvaret. Lulzsec postat en filserver konfiguration som bevis för dess inblandning men sa att det inte var riktade Nintendo. "Vi bara fick en config fil och gjorde klart att vi inte menar något ont," Gruppen sade i morse via sin Twitter. " Nintendo redan hade fixat det ändå. Attacken kommer som Nintendo här veckan lanserar sin nya webbtjänst för 3DS handhållen spelmaskin. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Göra tid

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Qz5E_IKtSE0/:
Array

Sony VAIO Z21 serien nämns på olika europeiska områden, är egentligen inte till salu ännu

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/05/sony-vaio-z21-series-mentioned-on-various-european-sites-isnt/:
Här i staterna, Sonys 13-tums VAIO Z har serien varit försvunnen från företagets nätbutik i månader, men i Europa, åtminstone lever den på - en kvartett av Z21-serien bärbara datorer har dykt upp på olika e-handlare som möjlig efterträdare till förra årets Z11. Hittills ser vi ett par konfigurationer med en Core i5-2410M-processor och 128 GB solid-state lagring och ytterligare två med en Core i7-2620M CPU och 256GB i lagringsutrymme. Att döma av detta urval, åtminstone, är 1600 x 900 upplösning standard, liksom en bakgrundsbelyst tangentbord, 3G SIM-kortplats, fingeravtrycksläsare, 3D-utgång, och en HD-webbkamera med Sonys Exmor bildteknik. Ack, den tillgängliga specifikationer tyder Thunderbolt är en no-show, men ryktet säger Sonys genomförandet av Intels Light Peak -tekniken kommer att använda USB-kontakter, som denna har tre. Här är till önsketänkande, eller hur?

Det märkliga sak är, du kan faktiskt inte köpa det än. F2F listor svindlande priser mellan € 1,809 ($ 2,642) till 2.839 € ($ 4,146), men det är inte i själva verket finns. Under tiden sökresultat dyker upp nämner om staticICE Storbritannien och Belgien köra, men de har skurat från den faktiska sidor. Så ser det ut som det är upp till Sony att meddela detta redan - och skålen upp lite bilder medan det är på det.

[Tack, Ihor]

Sony VAIO Z21 serien nämns på olika europeiska områden, är egentligen inte till salu ännu ursprungligen visades på Engadget , sön, 5 juni 2011 14:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink NotebookReview (forum) | källa F2F (1) , (2) , (3) , (4) | Tipsa | Kommentarer

Champtron s 65-tummare kan känna igen två-finger touch, gör ett anständigt rymliga andra skärm (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/05/champtrons-65-incher-can-recognize-two-finger-touch-make-for-a/:
Om du aldrig kan få nog skärmyta medan du arbetar kanske du vill ge Champtron s 65-tums behemoth en titt. Det är en 1080p Sharp panel präglas av förmågan att känna igen två touch-ingångar vid en tidpunkt - som kan fingrar eller "någon" annan sorts penna - vilket torde vara jäkligt användbart när du försöker Photoshop lite extra glans atop Steve Ballmer är strålande kupol. Som en extra bonus får måtten på den här skärmen gör Windows 7 UI extremt finger-vänlig. Hell, gränser den på att vara näve-vänlig när exploderade på en 65-tums storlek. Se video av denna mästaren efter rasten.

Fortsätt läsa Champtron s 65-tummare kan känna igen två-finger touch, gör ett anständigt rymliga andra skärm (video)

Champtron s 65-tummare kan känna igen två-finger touch, gör ett anständigt rymliga andra skärm (video) som ursprungligen visades på Engadget , sön, 5 jun 2011 15:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Komprimerad Tid på Australien Telescope Compact Array

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0FFVXz5ySL8/Compressed-Time-at-the-Australia-Telescope-Compact-Array:
epaell skriver "Jag har spelat lite med time-lapse och videoredigering under den senaste veckan medan Duty astronom vid CSIRO's Australien Telescope Compact Array (ATCA) nära Narrabri i landet New South Wales (Australien). Leka med video alla en ganska ny erfarenhet för mig men jag hade kul att sätta ihop detta och tänkte andra kan njuta av det. Jag har fångat ett antal videor av och kring teleskopet och försökte att inte bara instrumentet och himlen, men också några av de vilda djur vi möter dagligen under iakttagande av det. Det ingår också en obligatorisk video av kakaduor ta en Hayride på en av rätter och grodorna i kontrollrummet som är våra ständiga följeslagare under lång observerande sessioner :-) Jag rekommenderar byte från 360P till 1080p och inställning på helskärmsläge för att få full effekt av videon. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Gigabyte Z68XP-UD3-iSSD moderkort ögon-on

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/05/gigabyte-z68xp-ud3-issd-motherboard-eyes-on/:
Vi är inte normalt alla som underblåst med moderkort, men Gigabytes tafatt heter Z68XP-UD3-iSSD nästan precis hittat vår uppmärksamhet på Computex . Höjdpunkten är här Intel 20GB SSD SLC hakade på styrelsens mSATA slot, som ligger precis bredvid LGA1155 CPU-sockeln och de fyra DDR3-platser RAM (tillsammans med stöd för upp till 32GB). Ack, säger Gigabyte det inte kommer att erbjuda uppgradering alternativ för SSD, men det finns säkert alternativ ute i naturen om du vågar att våga. Men om inget av detta intresserar dig, så finns det alltid vår multi-screen Arg Fåglar hands-on-video efter rasten.

Fortsätt läsa Gigabyte Z68XP-UD3-iSSD moderkort ögon-on

Gigabyte Z68XP-UD3-iSSD moderkort ögon-on ursprungligen dök upp på Engadget , sön, 5 juni 2011 13:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Fråga Slashdot: Kompensera tekniska människor för att bidra till försäljning?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/do8kFnYfTUc/Ask-Slashdot-Compensating-Technical-People-For-Contributing-to-Sales:
moln-yay skriver "Jag arbetar för ett IT-konsultföretag och nyligen har jag fått i uppdrag att åka upp vårt team ingenjörsrådgivningstjänstens - som utan fantasi företagens tala betyder att vi försöker ge våra tekniker att tänka lite som försäljning människor istället för att enbart service orienterad. För att förtydliga, är vår tekniska människor ses av våra kunder som betrodda rådgivare och när de ser en möjlighet till en kompletterande försäljning / nätverk refresh / projekt de involverar ofta våra säljare, men när kunden ser säljare, mussla de alltid upp eftersom de är "säljare och kunder tycker att de är bara intresserade av att lindra dem deras pengar! Jag är intresserad av vad det Slashdot gemenskap tänker på hur vi ska ersätta ingenjörsteam för denna försäljning arbete (vilket skulle kosta oss kommissionen att säljare i alla fall) men på ett sätt som inte främjar någon fientlighet mellan försäljning och teknisk personal eftersom det i slutändan säljare leva och dö på uppdrag. Har någon arbetat i denna miljö som helst och vad verk / fungerar inte i din erfarenhet? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Motorola Droid 3 läcker ut i tutorial vids, bekräftar 8MP kamera och 1080p inspelningar (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/05/motorola-droid-3-leaks-out-in-tutorial-vids-confirms-8mp-camera/:

Verizon och Motorola har hållit en stramare locket på Droid 3 än många nyare smartphones vi har sett, men en trevlig stor läcka bara sprang från botten av krukan - startup gadget blogg PhonePads fått tre tutorial videor av fem-radiga QWERTY skjutreglaget struttade dess saker. Medan det finns ingen diskussion om alla dual-core kisel , det finns verkligen en 8 megapixel kamera ombord, som tydligen kan 1080p HD-video inspelningar. Övriga förändringar inkluderar vad som tycks vara ett par volymknapparna på högerkanten (istället för den vanliga rocker), den uppenbara bristen på en kameraknapp, och både mikro-USB och mini-HDMI på den vänstra kanten i Droid X2 konfiguration. Du kommer uppenbarligen fortfarande få din Swype virtuella tangentbordet, men det är svårt att säga vilken version av Android luren kommer att innehålla - Verizon tydligt anger "Programvara Visas inte Final" på varenda video. Hitta fler bilder efter rasten.

Fortsätt läsa Motorola Droid 3 läcker ut i tutorial vids, bekräftar 8MP kamera och 1080p inspelningar (video)

Motorola Droid 3 läcker ut i tutorial vids, bekräftar 8MP kamera och 1080p inspelningar (video) som ursprungligen visades på Engadget , sön, 5 Jun 2011 13:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PhonePads | Tipsa | Kommentarer

Förutsägelse: Facebook kommer att överträffa Google av reklamintäkterna

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XxN8Rc98ATA/:
Array

Wikileaks Kablar Say No Bloodshed Inside Himmelska fridens torg

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Th-pVk_NuwE/Wikileaks-Cables-Say-No-Bloodshed-Inside-Tiananmen-Square:
netchaos skriver "Secret kablar från USA: s ambassad i Peking har visat att det inte fanns någon blodsutgjutelse inne på Himmelska fridens torg när Kina lade ner student prodemokratiska demonstrationer 22 år sedan." Vilket inte att säga att allt var blommor och vin: "Istället kablarna visar att kinesiska soldater öppnade eld mot demonstranter utanför centrala Peking, som de kämpade sig fram mot torget från den västra delen av staden."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Droid X2 recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/05/droid-x2-review/:
Skulle en Droid X med något annat namn luktar sötare? När vi recenserade den telefonen förra året fann vi att det är en solid performer i fast chassi. Kort sagt: en mycket bra telefon. Nu är det tillbaka med ett nytt namn, eller en reviderad en åtminstone Motorola Droid X2 erbjuder samma grundkonstruktion som sin föregångare, men packning mycket mer värme på insidan - till en dual-core dos Tegra 2, vara specifika . Kommer det att kittla luktsinnet sensorer precis som den första X?

Fortsätt läsa Droid X2 recension

Droid X2 recension publicerades ursprungligen på Engadget , sön, 5 Jun 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Collatz Bevis Föreslagen: hagelkornen SLUTSEKVENS In 1

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iNlc6azhW-Q/Collatz-Proof-Proposed-Hailstone-Sequences-End-In-1:
mikejuk skriver "Ett bevis [preprint PDF] har föreslagits för Collatz förmodan om hagelkornen sekvenser. En hagelkornen sekvens startar från något positivt heltal n nästa nummer i sekvensen är n / 2 om n är jämn och 3N en om n är udda. Förmodan är att denna enkla sekvens alltid slutar i en. enkelt att konstatera men mycket svårt att bevisa och det har tagit mer än 60 år att komma nära en lösning. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.