fredag 8 juli 2011

DHS erkänner Kunskap om Infekterade Import Tech

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u-UYXCmk5EA/DHS-Admits-Knowledge-of-Infected-Import-Tech:
smitty777 skriver "vice statssekreterare Schaffer av DHS nationella skydd och program direktoratet erkände att vara medveten om utländsk teknik som hade importerats med spyware, malware, och andra säkerhetsrisker. Enligt artikeln," Mer oroande förhandlingen uttryckligen nämns hårdvarukomponenter möjligen komprometteras - vilket väcker frågor om huruvida, kanske, något så oskyldigt som Flash-minne eller inbäddade RFID-chips kan användas av berörda utländska parter ". Dessa utfrågningar hölls den 7 juli att "undersöka arten och omfattningen av det aktuella hotet mot USA: s infrastruktur."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


T-Mobiles myTouch 4G Slide visar upp sin kamera kotletter (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/08/t-mobile-mytouch-4g-slide-shows-off-its-camera-chops-video/:

Vi har känt sedan det senaste tillkännagivandet av att T-Mobiles myTouch 4G Slide kommer att vara en mobil fotografens förtjusning och nu får vi se kameran UI i aktion på video. Som en snabb påminnelse, bäraren kommande Gingerbread är smartphone från HTC och funktioner Sense 3,0, ett utdragbart QWERTY-tangentbord, en dual-core 1.2GHz Snapdragon processor, en 3,7-tums WVGA Super LCD-display, HSPA + anslutningen på AWS spektrumet , och ett trick 8 megapixel shooter. Den f2.2 vidvinkelobjektiv kombineras med ett svagt ljus kan sensor och en dubbel LED-blixt, men det är kameran programvara som verkligen skiner. Som på Sensation , hittar du stöd för 1080p HD-videoinspelning, men myTouch 4G Slide tillägger flera scener, noll slutarfördröjning teknik, kontinuerlig autofokus, HDR stillbilder fånga, plus panorama och brast lägen, tillsammans med en dedikerad två steg slutare nyckel. Även om vi tvivlar det kommer att avsätta Nokias N8 i tid av rå bildkvalitet, vi ser fram emot att sätta HTC: s senaste funktionsspäckade skytt genom sitt steg när handenheten debuterar här månaden för $ 199 på kontrakt.

T-Mobiles myTouch 4G Slide visar upp sin kamera kotletter (video) ursprungligen visades på Engadget fre, 8 juli, 2011 15:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PhoneArena , TmoNews | källa YouTube | Tipsa | Kommentarer

Law Enforcement vill prova "Intelligent Policing"

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9YvJ4U3YIzg/Law-Enforcement-Wants-To-Try-Predictive-Policing:
Harperdog med detta utdrag från en berättelse om att använda statistik för att bekämpa brottslighet:.? "Det är bra när polisen fångar brottslingar efter att de har gjort sitt smutsiga arbete Men tänk om polisen kunde stoppa ett brott innan det ens var engagerade Fast det kan låta som en fantasi direkt från en Philip K. Dick roman, det är en målsättning polisen från Los Angeles till Memphis aktivt bedriver med hjälp av det amerikanska justitiedepartementet och en handfull banbrytande akademiker. Det kallas "förutsägande polisarbete." Idén:. Även om ingen kan förutse enskilda brott, är det möjligt att förutse mönster av var och när bostäder kommer sannolikt att vara rånade eller bilar som stals av analyzing vagnslaster av tidigare brott rapporter och andra data med avancerade algoritmer "Vi vet var brottet har skett under den senaste månaden, men det betyder inte att det kommer att vara där nästa månad, "Los Angeles-polisen Lt Sean Malinowski säger." Det enda sättet för oss att fortsätta att ha minska brottsligheten är att börja förutse där brott kommer att inträffa. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


AT & T lanserar USBConnect Force 4G USB-modem, erbjuder det för zilch på kontrakt

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/08/atandt-launches-usbconnect-force-4g-usb-modem-offers-for-zilch-on/:
Det är bäst att vara jäkla säker på AT & T: s uppgifter service är fast i halsen i skogen innan språnget, men om du har lyckats överleva denna långa sans en USB WWAN-dongel ... Tja, här är din chans att växamycket mer kopplad till din inkorg. Ma Bell har just utfärdat sin senaste USB-modem, det USBConnect Force 4G. Prissatt till ett rent delicious $ 0,00 med en två-års kontrakt (eller $ 89,99 rakt upp), stöder Huawei-built stick transportörens "4G" (läs: HSPA + ) tjänster och erbjuder en microSD-kortplats för bra åtgärd. Intressant, AT & T: s tillåter användare att köpa detta med betalas i efterhand och förutbetalda alternativ, och naturligtvis dataroaming är tillgänglig i över 200 nationer för dem som galen nog att betala för det . Om du ska betalas i efterhand, får du 5 GB data för $ 50 / månad, medan förutbetalda köpare kan välja 100 MB för $ 15 (dag-paketet), 300 MB för $ 30 (veckovis paketet) eller 1 GB för $ 50 (mån-paketet). Det kommer att fungera med både Mac och PC, och bör på butikshyllorna i juli 17.

Fortsätt läsa AT & T lanserar USBConnect Force 4G USB-modem, erbjuder det för zilch på kontrakt

AT & T lanserar USBConnect Force 4G USB-modem, erbjuder det för zilch på kontrakt ursprungligen visades på Engadget ons, 8 jul 2011 13:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hot Hardware | källa AT & T | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 uppdateringsfrekvens på 120 Hz till frekvensen beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Födelse Optogenetics

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A5bMdUAQlJU/The-Birth-of-Optogenetics:
Dr Tom skriver "Forskare vid MIT och andra labb har skapat transgena nervceller som eld när den utsätts för ljus. Tekniken mål specifika celltyper i levande primater. De som redan talar om de möjligheter till terapi och beteende modifiering av optiskt stimulera specifika delar av hjärnan kretsar . "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Bokrecension: övervakning eller säkerhet?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j7sZZ_Ox1uQ/Book-Review-Surveillance-Or-Security:
brothke skriver "Övervakning och säkerhet:? riskerna med ny Avlyssning Technologies är en svår bok att kategorisera Det handlar inte om säkerhet, men det handlar i stor utsträckning med det Det är inte en lag bok, men juridiska ämnen genomgripande i hela det... inte är ett telekommunikationsföretag bok, men omfattande information Telco frågor. Ytterst är boken en mycket viktig översikt av säkerhet och integritet och typen av övervakning i dagens tider. " Läs nedan för resten av Ben: s granskning.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Gov't Docs Avslöja Kanadas Net Fel Neutralitet verkställighet

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1x0ZdPbwEms/Govt-Docs-Reveal-Canadas-Net-Neutrality-Enforcement-Failure:
En anonym läsare skriver: "En utredning om verkställighet av Kanadas nätneutralitet regler visar att praktiskt taget alla större kanadensiska Internetleverantörer har varit föremål för klagomål, men det har varit få, om några, konsekvenser av klagomål processen. Michael Geist erhållit interna CRTC dokument på alla nätneutralitet klagomål och fann att Rogers var den högsta målet, främst för strypning tillgång till World of Warcraft. Andra anmärkningsvärda fall inkluderar Bell strypning tillgång till hotfile.com och Barrett Xplore, en satellit Internetleverantör, vilket gör VoIP oanvändbar. Trots den uppenbarelser, det har inga böter, inga revisioner, och CRTC har även vägrat att utreda vissa fall som verkar för att höja uppenbara nätneutraliteten oro. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Tyska parlamentet Backs Nuclear Avsluta genom att 2022

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R21bQHsr3TU/German-Parliament-Backs-Nuclear-Exit-By-2022:
fysdt sänder detta citat från en AFP-rapporten: "Det tyska parlamentet förseglade planer på fredag ​​att fasa ut kärnkraften med 2022, vilket gör landet det första stora industriella makt att ta steget i spåren av katastrofen på Japans Fukushima plantera nukleära avsluta. Systemet rensat sin sista hindret i förbundsrådet överhuset, som representerar de 16 staterna i regionen, efter den lagstiftning som antogs förbundsdagen underhuset med en överväldigande majoritet i förra veckan. Tysklands syv äldsta reaktorer redan var avstängd efter Japans enorma 11 mars jordbävningen och tsunamin knackade ut kylsystem i Fukushima Daiichi anläggningen, vilket reaktorer överhettas och strålning att läcka. Ytterligare en reaktor har stängts i flera år på grund av tekniska problem. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


NJ Domare Regler GPS för make Juridisk

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pVY5sA3Dh6k/NJ-Judge-Rules-GPS-Tracking-of-Spouse-Legal:
Endoflow2010 skriver "Att använda en GPS-enhet för att spåra din vistelseort inte är ett intrång i privatlivet i New Jersey, styrde en stat Hovrätten panelen idag. Baserat på slaget vid en skilsmässa Gloucester län par, hjälper det beslut förtydliga bestämmelserna en tekniken alltmer anställd av misstänkta makar -. varav många hyr privatdetektiver Inga statliga regler styr användningen av GPS-utrustning, och den härskande, som inte påverkar poliser, är den första att ta upp frågan, säger Jimmie Mesis, tidigare president av New Jersey Licensierade privata utredare Association. "Vi bara använda den när vi är säkra på att vi har lämpliga förhållanden" [privatdetektiv Lisa Reed] sade, notera att utredarna att se till GPS-enheter är installerade i bilar på allmänna gator och inte privata områden, och att maken måste ha några juridiska eller ekonomiska anslutning till bilen. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Storbritannien polisdatabas missbruk "Enormt Påträngande"

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MjdrOiUZA64/UK-Police-Database-Abuse-Hugely-Intrusive:
twoheadedboy skriver "Polisen databas missbruk har stämplats som" enormt påträngande "efter en rapport som visade att över 900 funktionärer och personal hade brutit mot lagen om dataskydd under de senaste tre åren. Dessutom fick 243 poliser och personal brottmålsdomar för att bryta lagar som anges av DPA. "Vår undersökning visar att inte bara anställda inom polisen visat sig ha sprungit bakgrund registerkontroll av vänner och eventuell partner, men en del har dömts för att överföra känslig information till kriminella gäng och knarklangare", sade Daniel Hamilton, chef av Big Brother Watch. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Rymdfärjan Atlantis lanserar på sista flygning

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eIjEuTWgW0Q/Space-Shuttle-Atlantis-Launches-On-Final-Flight:
Rymdfärjan Atlantis har just lanserat från Kennedy Space Center i Florida. STS-135 utgör den slutliga flygning för transfer-programmet, 30 år efter Columbia rört på himlen under STS-1. Uppdraget sammanfattning (PDF) beskriver STS-135 besättning och evenemang tidslinje. NASA: s lansering blogg har följt nedräkningen hela morgonen, och våra egna CmdrTaco har tweeting live från på plats. NASA TV är också live. Meteorologiska rapporter för lanseringen såg tveksam i början, men en lucka i det dåliga vädret i precis rätt tid få allt att gå som planerat. Atlantis nådde framgångsrikt sin preliminära bana i vad en NASA officiellt kallas en "felfri" lanseringen.

Läs mer om denna historia på Slashdot.