söndag 9 januari 2011

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

EMC ingenjör stjäl Nästan 1 miljon dollar av Kit En bit i taget

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ttqLsQlXrjU/story01.htm:
aesoteric skriver "En EMC-test ingenjör har erkände sig skyldiga till stöld nästan 1 miljoner värt av kit från sin arbetsgivare. Han uppges stal ospecificerade varor från lagring jättens North Carolina fabrik med hjälp av" en liten väska "att smuggla satsen innan sälja den på Internet under pseudonym. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Quanta: s 7-tums Android tablett dummy fläckig på CES

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/quantas-7-inch-android-tablet-dummy-spotted-at-ces/:
I fall du inte redan är sjuka av tabletter , här är en annan som vi såg på en liten taiwanesisk monter på CES . Visst, detta Anadem Q07 - en rebadged Quanta tävling skönhet enhet - var bara en attrapp, men även detta lätt skulle kunna slå mycket billiga Android skiffer i en. Inneslutet i krom bezel och silver kropp kommer att vara en 7-tums 800 x 480 bildskärm (som är något underwhelming), tillsammans med en Samsung S5PV210 processor - i huvudsak Hummingbird chip men i en annan förpackning - underclocked till 800MHz, men ändå kan hantera 1080p video uppspelning. Det finns inte mycket annat på spec sheet, men vi såg en mikro-USB-port, HDMI mini-kontakt, microSD kortplats, SIM-kortplatsen, och stereohögtalarna på Q07. Naturligtvis kommer du att höra av oss när vi snubblar på detta Froyo tablett igen.

Quanta: s 7-tums Android tablett dummy upptäckas på CES ursprungligen visades på Engadget , sön, 9 januari 2011 17:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

MOG Fusion för att få service premium musik till bilar, eller så MOG förhoppningar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/mog-fusion-to-bring-premium-music-service-to-cars-or-so-mog-hop/:
MOG: s on-demand musik prenumerationstjänst kan komma till ett fordon nära dig. Upphetsad? Du bör vara. På årets CES, tillverkare hade auto en coming-out party när det gäller att i bilen infotainment , och MOG's champing på lite för att hoppa på tåget. Enligt företaget kommer dess nyligen lanserade MOG fusionsprogrammet vara tillgängligt för att välja leverantörer och tillverkare av CE-och fordonsindustrin, med API-programmet görs tillgängligt för att "välja partners", med Visteon Corporation att namnges i synnerhet. Det är fortfarande oklart exakt hur låtarna kommer att levereras, men vi är säker på att alla som kommer att avslöjas i god tid. Inte alls tillräckligt snabb för att tillfredsställa dig, är vi säkra på, men hey ...

Fortsätt läsa MOG Fusion för att få musiktjänsten premie till bilar, eller så MOG förhoppningar

MOG Fusion för att få musiktjänsten premie till bilar, eller så MOG förhoppningar ursprungligen visades på Engadget på Sun, 9 Jan 2011 16:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa KATT | Tipsa | Kommentarer

Kan detta vara året vi får dike kabelbox?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/could-this-be-the-year-we-get-to-ditch-the-cable-box/:
Vi har kommit till CES i år att titta på demonstrationer av teknik som kommer låta oss titta på HDTV utan en digitalbox, och ändå är vi här år senare med något annat val än att hitta ett ställe att lägga den rutan. De stora brister har CableCARD och sedan tru2way , som båda har haft liten inverkan på mainstream Amerika. Men trots alla våra besvikelse under åren, kom vi iväg från CES i år med en känsla av att detta faktiskt kan vara året. Naturligtvis har tjusningen av Vegas ännu avta, men när Time Warner Cable, Comcast, DirecTV och Verizon FiOS TV är på samma utställning skickar nästan samma budskap och visar demonstrationer har vi svårt att inte ta vår skeptiska sköld ner lite. Tyvärr var det inte exakt samma budskap, och om du klickar på genom dig kan upptäcka den sanna framtiden för hur TV kommer att levereras.

Fortsätt läsa Kan detta vara året vi får dike kabelbox?

Kan detta vara året vi får dike kabelbox? ursprungligen visades på Engadget , sön, 9 januari 2011 16:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Denna dag i Engadget: CES extravaganzas galore

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/this-day-in-engadget-ces-extravaganzas-galore/:
Välkommen till " Denna dag i Engadget ", där vi spricka öppna arkiven och ta en nyckfull blicka tillbaka på minnen och ögonblick av våra våningar förflutna. Snälla gå med oss på denna resa ner random access memory lane.

Om du inte har levt under en sten den senaste veckan eller så har du förmodligen märkt att CES har pågått i härliga, sjukdom-inducerande Las Vegas, Nevada. Saken är den, Engadget har varit igång det här spelet för en lång, lång tid, och även historiskt ting brukar slå in runt den 9 januari varje år, resterna, wrap-ups, och baksmälla gadget är nästan lika roligt att se tillbaka på som visa sig. Så, när vi knyta ihop en enastående CES 2011, vi trodde att vi skulle ta en titt tillbaka på tidigare CES wrap-ups, några stora dagar, och en del rent av konstiga sådana, i denna nostalgiska episod av Denna dag i Engadget .

Fortsätt läsa här dagen i Engadget: CES extravaganzas galore

Denna dag i Engadget: CES extravaganzas galore publicerades ursprungligen på Engadget , sön, 9 januari 2011 16:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Pot odlarens Privacy Utmanad

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E49kv_QnG58/story01.htm:
damaged_sectors skriver "En karta märkning vad är tänkta att vara hemliga platser av 60 lager och andra byggnader där medicinsk marijuana odlas i Boulder misstag har offentliggjorts av staden. Tjänstemän säga ett" förbiseende "fått dem att publicera kartan på stadens webbplats. Kathy Kolja, Boulder senior biträdande stad advokat som ger råd rådet om medicinsk marijuana frågor, sade torsdag att kartan skulle tas bort från stadens webbplats. Ingen konspiration här folk. I andra nyheter så kommer rådet vid dess januari 18 möte om Boulder skulle kringgå de öppna posterna agera undantag för odling centrum genom att kräva sökande till medicinska tillstånd marijuana företag att avstå sin rätt till privatliv. Rådet kunde tvinga alla växande centrum för att underteckna ett sådant undantag som villkor för att få en stad utfärdade . verksamhetstillstånd Risken detta skulle göra det lättare för federala myndigheter att raid växa-ops kanske inte om rådets medlemmar och andra som motsätter sig medicinsk marijuana - Jag undrar vad för slags mentalitet tror utsätta odlare till mycket verklig risk för väpnat rån av brottslingar är försvarligt. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Toyota Entune infotainment-system "hands-on (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/toyota-entune-infotainment-system-hands-on-video/:
Toyota Entune infotainment-system "hands-on
Toyota är fortfarande den största biltillverkaren i världen, handily trumping GM och Ford , och med den Prius firar sitt 10 års jubileum det är klart företaget kan säkert leda branschen när man vill. Inte så mycket med avancerade infotainment och smartphone integration. Det företaget har halkat efter tävlingen, Fords SYNC och liknande, men nu är det som gör ett stort steg framåt med Entune, och det valde årets CES att göra det . Toyota var vänlig nog att låta oss köra en mycket tidig demo enhet genom sin takt. Fortsätt läsa för våra intryck.

Fortsätt läsa Toyota Entune infotainmentsystem hands-on (video)

Toyota Entune infotainment-system "hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget , sön, 9 januari 2011 15:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Samsungs supertunna 9 Series laptop kommer i februari

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/samsungs-ultrathin-9-series-laptop-coming-in-february/:
Vi hade inte en dag för Samsungs 9-serien när det blev officiellt ett par dagar sedan, men nu gör vi: det kommer nästa månad. Sammy pressmeddelande gör se till att köra oss igenom alla bodacious speciell av denna 13,3-tums maskinen, inklusive LED-bakgrundsbelyst skärm med 400 nits i ljusstyrka, 128GB SSD, 1.4GHz Core i5-2537M CPU, och MacBook Air-liknande proportioner, innan du avslöjar dess ankomst månad i februari 2011. Utgångspriset är fortfarande en hög och mäktig $ 1.599, men då du får en ganska fantastiskt laptop för dina kontanter. Kolla in hela tillkännagivandet efter rasten.

[Tack, Mario]

Fortsätt läsa Samsungs ultratunna 9 Series laptop kommer i februari

Samsungs supertunna 9 Series laptop kommer i februari publicerades ursprungligen på Engadget , sön, 9 januari 2011 15:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Abborre: Bluetooth högtalare / smartphone docka av dina drömmar, sjöfart snart för $ 180

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/perch-the-bluetooth-speaker-smartphone-dock-of-your-dreams-s/:
Okej, så kanske det är en sträcka, men det är ingen tvekan om att Egendomliga 's senaste socialt utvecklade produkt är en av de slicker trådlösa högtalare / combos brygga ute. Dubbade Abborre, denna tvådelade enhet fungerar som en fristående Bluetooth-högtalare om du vill, men det innehåller också en docka / magasin för att hålla din enhet medan den laddas. Det är modell och varumärke agnostiker, och det är upp för pre-order just nu för $ 179,99. Galleri nedan, men inte dyka i om du enkelt styras av ögongodis.

Fortsätt läsa Abborre: Bluetooth högtalare / smartphone docka av dina drömmar, sjöfart snart för $ 180

Abborre: Bluetooth högtalare / smartphone docka av dina drömmar, sjöfart snart för $ 180 som ursprungligen visades på Engadget , sön, 9 januari 2011 15:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Egendomliga | Tipsa | Kommentarer

Nya lasern gör Pirates önskar att de bar Eye-Patches

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/czK6MJMn6G8/story01.htm:
Vieux schnock skriver "The New Scientist har en artikel om en ny laser som utvecklats av ett företag i Farnborough, Storbritannien, som syftar till att avskräcka moderna öppet hav pirater. utformas som en" varningsskott "till" distrahera misstänkta pirater i stället skada dem, "mätaren hela bönor kan skanna piraternas 6-meters kapproddbåtar och göra det svårt för dem att inrikta sina AK-47 eller raketdrivna granater på skeppet."

Läs mer i denna historia på Slashdot.