onsdag 6 april 2011

Dell Streak 10 för att starta i mitten av juni med Honeycomb, eventuellt namnbyte på gång

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/06/dell-streak-10-to-launch-mid-june-with-honeycomb-possible-name/:
Dells Windows 7 Rosemount tablett får inte göra det till stranden med dig i sommar, men det betyder inte att företaget inte kommer att ha en Android-alternativ när det är dags att börja tillämpa solskydd. Enligt Forbes, 10-tums Android-skiffer fick vi en ack så snabb glimt av på CES bör vara redo att nå marknaden någonstans kring mitten av juni, bara lite senare än vi hade tidigare hört . Publikationen tips också att tabletten hittills kallat Streak 10 kan inte behålla det smeknamnet när det är dags att lansera, men det kommer definitivt att köra Honeycomb , men vi är inte säker på om det ska hålla scenen UI. Hursomhelst, sommaren 2011 ser ut att vara säsongen Honeycomb, och vi är glada att se precis vad varje tillverkare kommer att göra för att differentiera sig i den allt-trångt utrymme.

Dell Streak 10 för att starta i mitten av juni med Honeycomb, eventuella namnbytet i verk som ursprungligen visades på Engadget , ons, 6 april, 2011 17:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Forbes | Tipsa | Kommentarer

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Smithsonian Gets Tiny Robotar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bbZ06psXixw/Smithsonian-Gets-Tiny-Robots:
CWmike skriver "Smithsonian Museum of American History på tisdagen lagt ett antal robotliknande teknik till sin samling, bland annat vad som kan ha varit en av de minsta robotar i världen. Roboten kallas Marv, kort för Mini autonom robot Vehicle, är bara en kubik tum i storlek. Det har utvecklats under 1996 och 1997 vid Institutionen för energi är Sandia National Lab. dess ekologiska fotavtryck är inte mycket större än ett öre, och det var lappat ihop från kommersiellt tillgängliga delar, inklusive en mikroprocessor, som rörde sig på hjul . Marv är en av cirka 100 robotar artefakter i samlingen, som omfattar en stor samling av andra teknik-relaterade artefakter. Barry Spletzer, en pensionerad ingenjör och forskare vid Sandia, arbetade på Marv, ett arbete som började "nästan på skoj. " Robotarna förtjänar en plats på museet, eftersom det finns mer än 1 miljon industrirobotar som används i dag, sade Carlene Stephens, en intendent. Medan de flesta av dessa robotar utföra elementära uppgifter, är det stora antalet bevis för att "robotar är nu bland oss, sade hon. För mer info om institutets nationella Robotics vecka planer, se Lemelson Center. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Den nya Commodore 64

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LGAnlUI6L7A/The-New-Commodore-64:
En anonym läsare skriver: "Efter nästan 30 år har Commodore helt fattas om ny ledning och är åter släpper sin flaggskepp dator, denna gång med alla bekvämligheter som en modern dator packade inuti Från artikeln:." Den nya Commodore 64, som kommer att börja levereras i slutet av månaden, har varit trimmad för den moderna tiden. Den levereras med 1,8 gigahertz dubbla processorer, en Blu-ray-spelare och inbyggd Ethernet och HDMI-portar. Den nya Commodore är kostar mellan $ 250 till $ 900. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


NASA Green-ljus $ 16,5 till Advance Future Jets

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MKqnvmc330g/NASA-Green-lights-165M-To-Advance-Future-Jets:
coondoggie skriver "NASA sade i veckan fyra forskargrupper skulle delar på $ 16,5 miljoner euro till att fortsätta utveckla tystare, renare och mer bränsleeffektiva jetplan att myndigheten säger kommer att vara tre generationer före trafikflygplan som används idag. NASA sa att pengarna tilldelades efter ett 18-månaders studie hos alla typer av avancerad teknik från legeringar, keramiska eller fiberkompositer, Nanorör och fiberoptiska kablar för självläkande hud, hybrid elektriska motorer, fällbara vingar, dubbla flygplanskroppar och virtuella Windows verklighet att komma med en rad konstruktion av luftfartyg som kunde sluta ta dig på en affärsresa med cirka 2030. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Fermi Lab kan ha upptäckt ny partikel eller Force

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b_tp1H9gQ9U/Fermi-Lab-May-Have-Discovered-New-Particle-or-Force:
schleprock63 skriver "Fysiker vid Fermi Lab har hittat ett" misstänkt bump "i sina uppgifter som skulle kunna tyda de har hittat en ny elementarpartikel eller ens en ny naturkraft. Upptäckten kan" vara den mest betydelsefulla upptäckten i fysik halv talet. " Fysiker har uteslutas att partikeln kan standardmodellen Higgs boson, men teoretisera att det kunde vara en del nya och oväntade version av Higgs. Denna upptäckt kommer som Tevatron är tänkt att gå offline någon gång i september. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


MythBuster Utveckling av låg vikt och fordon Armor

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pg7XvhkFK28/MythBuster-Developing-Light-Weight-Vehicle-Armor:
gearystwatcher skriver "Mythbusters" Jamie Hyneman har utvecklat blast-resistenta, lätt rustning för användning på amerikanska militärfordon i Irak och Afghanistan bygger på hans arbete med att visa co-värd Adam Savage. "Vi hade en hel del erfarenhet i showen arbetar med sprängämnen, naturligtvis på sätt och situationer som är utanför normen. Detta är mycket avslöjande, för när du ser något utanför normen får du se vad gränserna för fenomenet är, "Hyneman berättar Reg under en intervju för nya MythBusters "säsong."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Kan Internet göra dig friskare?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hEVVvtvMt6I/:
Array

Andreessen Horowitz tillkännager ännu ett Growth Fund på $ 200M

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xwC88Kv2w64/:
Array

DARPA BOLT initiativ vill realtid talat översättning, säger Douglas Adams 'spöke det är dags

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/06/darpa-bolt-initiative-wants-real-time-spoken-translation-dougla/:
DARPA lanserar BOLT initiativ för realtid talat översättning, spöke Douglas Adams KONTANTER spektrala patentadvokater
Tack vare online-verktyg som Google Translate vi nu kunna kommunicera med människor i nästan alla språk - kanske inte perfekt, men tillräckligt bra för att få den allmänna idén över, och livas upp av enstaka humoristiska felöversättning . Nu DARPA vill det gjort grossist och med militär precision, lansera den Bolt initiativet. Som står för Gränslös operativa översättning, och DARPA ger de berörda parterna fram till maj 19 i år att lämna förslag på hur de ska lyckas uppnå avdelningens höga mål, bland annat tal och skrift översättning till engelska av "flera språk." Om du funderar på att konkurrerande hittar du alla detaljer vid källan länken, men nyfiket kommer du inte hitta en enda Vorgon dialekt nämns.

DARPA BOLT initiativ vill realtid talat översättning, Adams spöke säger Douglas det är dags ursprungligen visades på Engadget , ons, 6 april 2011 13:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bredband | källa DARPA | Tipsa | Kommentarer

Undersökning säger AT & T droppar fler samtal än Verizon, gör dessa stapeldiagram inte ljuga

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/06/survey-says-atandt-drops-more-calls-than-verizon-these-bar-charts/:
Chargepoint
Undrar vilken operatör du ska köpa din iPhone på? Det finns en undersökning för detta. ChangeWave Research har släppt resultaten av en opinionsundersökning som drabbade 4.068 användare fördelade på Verizon, AT & T, T-Mobile och Sprint. Bland dessa fyra, kom VZW ut framåt när det gäller avbrutna samtal, med 1,4 procent av de tillfrågade anger att de skulle fått en under de senaste tre månaderna. AT & T, tiden kom sist med 4,6 procent. Om du tittar bara på iPhone 4 användare numren ändras lite, 1,8 procent vs 4,8, men den slutsats förblir densamma. Nej, denna slutsats tyvärr inte kommer att få dig runt ETF, men kanske gör en pouty ansikte på AT & T butik kommer att hjälpa.

Undersökning säger AT & T droppar fler samtal än Verizon, stapeldiagram gör dessa inte ljuga ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 6 apr 2011 13:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AppleInsider | källa ChangeWave Forskning | Tipsa | Kommentarer

Interpol vill ha en global System Identity Card

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gq4KqZLnAdY/Interpol-Wants-a-Global-Identity-Card-System:
Orome1 skriver "Chefen för Interpol har betonat behovet av ett globalt verifierbara elektroniskt identitetskort (e-ID) för arbetstagare som vid ett internationellt forum om projekt medborgare ID, e-pass, och gränskontroll förvaltning. Interpol generalsekreterare Ronald K . Noble sade: ". I en tid när den globala migrationen har nått rekordnivåer, det finns ett behov för regeringarna att införa system på nationell nivå som skulle tillåta identitet av invandrare och deras handlingar som skall verifieras internationellt via Interpol" Utgivande migrerande arbetstagare e-ID-kort i en globalt kontrollerbara format kommer också att minska korruptionen och göra det möjligt för kortinnehavarna att vara berättigade till elektroniska överföringssystem som kommer att främja ökad ekonomisk utveckling och välstånd i Interpol land. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Acer släpper tredje generationens Aspire Timeline X bärbara datorer med Sandy Bridge, men bara i Taiwan för nu

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/06/acer-releases-third-gen-aspire-timeline-x-laptops-with-sandy-bri/:
Om du har väntat på Sandy Bridge att landa på Acers Timeline X bärbara datorer, dagens sedan din dag. Tja, det beror, eftersom dessa nya maskiner finns bara i Taiwan för närvarande. Bara några timmar sedan, tur folken över på Engadget kinesiska lyckades komma riktigt nära och personlig med dessa dåliga pojkar: vi har ett par 13,3-tums 3830TGs (bilden efter pausen), en 14-tums 4830TG, och en 15,6 tum 5830TG (bilden ovan). Med undantag för Core i3-2310M på en av 3830TGs, dessa bärbara datorer levereras alla med Core i5-2410M, NVIDIA GT540M (med 2GB DDR3 RAM), 640GB hårddisk, 2GB DDR3 RAM och USB 3.0-portar. När det gäller multimedia, sitter under 1.366 x 768 LED-bakgrundsbelyst LCD-skärmar är Dolby Home Theater talare av Kenwood, och dessutom de två större modellerna även packa en DVD Super Multi DL-enheten.

Jämfört med tidigare-gen tidslinjen X sortiment, det mest anmärkningsvärda skillnaden här är den nya chiclet tangentbordet förts över från Ethos serien, som bör fälla mycket mindre smuts tack vare den stramare luckorna. Du ser att den nya tidslinjen X-ID har gått för en mer lugn utseende - pekplattan inte längre har ett silver trim runt den, och likaså, kanterna runt kroppen inte längre är avsmalnande. Också gått är löstagbart batteri under, men med tanke på den imponerande bärbarhet (4.12 pounds, 4.67 pounds, och 5.49 pounds, respektive), vi kommer inte missa den här funktionen för mycket. Tvärtom finns det nu en extra musknapp, förmodligen för att erbjuda bättre vänster och höger-klicka. Så långt så bra, och om du gräver dessa laptops också, då de kan bli din för mellan NT $ 32,900 (US $ 1.133) och NT39, 900 (US $ 1.374). Chef över till Engadget kinesiska för hela stash av hands-on bilder.

Fortsätt läsa Acer släpper tredje generationens Aspire Timeline X bärbara datorer med Sandy Bridge, men bara i Taiwan för nu

Acer släpper tredje generationens Aspire Timeline X bärbara datorer med Sandy Bridge, men bara i Taiwan för nu ursprungligen visades på Engadget , ons, 6 Apr 2011 12:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Engadget kinesiska | Tipsa | Kommentarer

Sprint EVO Visa 4G tablett att inleda med Honeycomb kan Flyer inte vara långt efter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/06/sprint-evo-view-4g-tablet-to-launch-with-honeycomb-flyer-cant/:
Sprint EVO Visa 4G tablett att inleda med Honeycomb kan Flyer inte vara långt efter
Om du vill ha en 7-tum, 1024 x 600 tablett med 1,5 GHz och dubbla kameror, vill du en HTC Flyer . Men om vill du att med WiMAX data och en talkshow namn, men du vill Sprints speciell smak, EVO Visa 4G. På CTIA fick vi veta att det var, naturligtvis, Android, men nu Sprints bekräftar att det kommer att komma rätt ut genom dörren med Android 3.0, alias Honeycomb . Det är den tablett smak som gör alla kommit Runnin ', och att detta sucker kommer att få det vid lanseringen (någon gång "i sommar") kan bara vara goda nyheter för dem som längtar efter WiFi-only Flyer, som från och med senaste rapporten skulle inte att få en egen söt smak förrän någon gång efter lanseringen.

[Tack, Leo Z]

Sprint EVO Visa 4G tablett att inleda med Honeycomb kan Flyer inte vara långt efter ursprungligen visades på Engadget , ons, 6 april 2011 00:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa Sprint | Tipsa | Kommentarer

Fukushima strålningsnivåer hög, men Leak Plugged

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oECjTGSv65I/Fukushima-Radiation-Levels-High-But-Leak-Plugged:
jmcvetta skrev in med en berättelse om Fukushima strålningen så hög att övervakningsutrustning är oanvändbara. Nivåer utanför de byggnader överstiga 100 millisievert på vissa ställen. Men den goda nyheten är att läckan är lappat med 1500 liter natriumsilikat.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vatikanen gläds Hackers

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yOLKCXGHO1I/The-Vatican-Lauds-Hackers:
arg tapir skriver "Internet-hackare har förvärvat en tvivelaktigt rykte om piratkopiering, sabotage och spill av känsliga hemligheter, men en auktoritativ Vatikanen Publikationen utkommer att rehabilitera dem och spår paralleller mellan hacker filosofi och kristendomens lära. De välgörande tanke på hackare kom till uttryck av den spanske jesuiten fader Antonio Spadaro i en artikel för två veckor i tidningen Civilta Cattolica, är den text som granskats av Vatikanen statssekretariatet före publicering. Hackare bör inte förväxlas med kex, skrev Spadaro, med hänvisning till en definition skriven av teknik författaren Eric S. Raymond: "Hackers bygga saker, crackers bryta dem." "

Läs mer i denna historia på Slashdot.