måndag 14 mars 2011

Net ser jordbävningar, vägar runt det

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S8TPpTAV_Ds/Net-Sees-Earthquake-Damage-Routes-Around-It:
davidwr skriver "Japanska internet avbrott mest läkt sig inom några timmar Medan vissa kablar är fortfarande ute, de flesta datorer som förlorat anslutning har det igen från James Cowie blogg:".. De ingenjörer som byggde Japans Internet skapat en tät väv av inhemska och internationella uppkopplingen som är . bland de rikaste och mest diversifierade på jorden, som det anstår en kritisk inkörsport för globala förbindelser in och ut i Östasien I detta läge ser det ut som deras arbete kan ha gjort Internet för att göra det den gör bäst: rutt runt katastrofala skador och hålla paketen flyter, trots kaos och osäkerhet. " Låt oss höra det för redundans och god planering. " Reader Spy Handler påpekar en annan artikel om hur uppsägningar och god planering är att förebygga katastrofer på Japans oroliga kärnreaktorer, trots media-drivna spekulationer och panik på motsatsen.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Hur AT & T Helt Flubbed 4G

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0Dbzdg_t9yI/How-ATampT-Totally-Flubbed-4G:
adeelarshad82 skriver "Det visar sig att AT & T kan ljuger om 4G. Bolagets två" 4 G "-telefoner och dess" 4 G "modem inte levererar 4G ens av AT & T: s egna standarder. Faktum Testresultaten visar att bolaget levererar 4 G "enheter som faktiskt långsammare än transportören egna 3G-enheter. Så hur kan de komma undan med detta? Jo, till en början Internationella teleunionen definieras 4G som ett gäng supersnabba teknik ingen använt ännu, men ITU vika för påtryckningarna från olika mobiltelefon företag och nu definierar 4G som varje cellulära Internet-nät som är snabbare än vad som ansågs den snabbaste tekniken under 2009. Mellan den reviderade 4G-standarder och lite finstilta i annonserna, är AT & T abell att lagligt gottgöra sig mot det faktum att sin nuvarande 4G anspråk är fullkomligt värdelös. Medan andra flygbolag också hävdar att de har 4G-nät, Verizons LTE är den enda teknik som kommer i närheten av riktiga 4G. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony Ericsson Spanien bekräftar Xperia Spela € 649 den 1 april

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/14/sony-ericsson-spain-confirms-xperia-play-for-649-on-april-1st/:
Uppenbarligen i ett försök att minska förvirring och lösa situationen en gång för alla, Ericssons spanska utpost har Sony tagit till ledningarna i dag att klargöra priser och tillgänglighet situationen för Xperia Play där: € 649 av avtalet och olåst (som arbetar ute på ungefär $ 907) den 1 april. Som mer eller mindre ställer upp med vad vi har hört i andra europeiska språkversioner , men i Spanien, kommer att Vodafone har ett 15-dagars exklusiv på den vita modellen - andra flygbolag kommer endast att ha tillgång till svart i början, och ingen av bärarna har kommit rent med på dina priser detaljer ännu. Det är uppenbart $ 900 en oerhört tuff sälja, men en svag dollar aldrig hjälper dessa situationer - vi behöver inte vänta på ordet på amerikanska detaljhandeln bilden innan vi har hela historien.

Sony Ericsson Spanien bekräftar Xperia Spela € 649 den 1 april som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Mar 2011 17:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Engadget spanska | Tipsa | Kommentarer

Ska vi ha rätt att glömma Online?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UpcWUQtRhHc/Should-We-Have-a-Right-To-Be-Forgotten-Online:
rsmiller510 skriver "Det finns en växande rörelse i Europa när det gäller rätt att glömmas bort på nätet. Det är en föreställning om att kanske låter lockande på sitt ansikte, men kunde ha kylning oavsiktliga konsekvenser för historiskt dokument."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


HTC Thunderbolt tippade att lansera den 17 mars igen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/14/htc-thunderbolt-tipped-to-launch-march-17th-again/:
Tja, det ser ut den till synes ändlösa historien om HTC Thunderbolt lanseringen kunde verkligen, slutligen att avslutas. Efter en ganska solid vink tidigare idag , nu har vi några verkliga konkreta bevis på att 4G-utrustad smartphone verkligen kommer att lansera den Torsdag 17 mars artighet av en hjälpsam tipsaren. Naturligtvis, det är fortfarande inte helt officiellt, men HTC har lovat att ett tillkännagivande kommer "snart" så vi borde höra mer från både den och Verizon någon dag (eller moment) nu om det den 17: e verkligen är startdatum.

HTC Thunderbolt tippade att lansera den 17 mars igen ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Mar 2011 16:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

NASA anställd sjunker hans död på Launch Pad

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BDippChUKKI/NASA-Worker-Falls-To-His-Death-On-Launch-Pad:
RedEaredSlider skriver "Tragedy har slagit NASA som organisationen tillkännagav en rymdfärja arbetare föll till sin död vid Endeavour startplattan i morse. NASA sade FN Space Alliance arbetare föll till cirka 07:40 östra vid NASA Kennedy Space Center's Launch Pad 39A. startplattan för närvarande innehar rymdfärjan Endeavour, som är tänkt att starta den 19 april. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Bokrecension: Solr 1,4 Enterprise Search Server

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/osvn3soLbAM/Book-Review-Solr-14-Enterprise-Search-Server:
MassDosage skriver "Solr 1,4 Enterprise Search Server skriven av David Smiley och Eric Pugh ger en djupgående täckning av den öppna källkoden Solr Search Server. På sätt och vis denna bok ser ut som de saknade referenshandbok för avancerad användning av Solr. Det riktar sig till läsare redan känner till Solr och relaterade begrepp sökning liksom de som har vissa kunskaper i programmering (speciellt Java). Boken täcker mycket mark, en del av det ganska utmanande, och ger de som arbetar med Solr mycket praktisk teknisk råd om hur du använder och finjustera många delar av detta kraftfulla program. " Fortsätt att läsa för resten av MassDosage: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Det är Pi Day. Vet du vad 3,1415926535897932384626433832795 låter?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/14/its-pi-day-do-you-know-what-3-1415926535897932384626433832795/:
Det får inte märkas på de flesta kalendrar, men om du är en matte nörd (eller en nörd i allmänhet - som vi räknar oss själva, naturligtvis), vet du vad 14 mars är. Det är 3 / 14, annars känd som de tre första siffrorna i Pi . Det är sedan dess blivit en liten nörd semester av olika slag, och har föranlett en del ganska unika firandet under åren. Ett av de senaste kommer från musikern Michael John Blake, som tolkade Pi till de första 31 decimalerna som noter och gjorde den till en sång - spelat på 157 slag per minut, inte mindre (eller hälften av 314). Som det visar sig var dock Blake inte de första som kom upp med idén - kompositören Lars Erickson skrev sin egen "Pi Symphony" ett par år tillbaka, och har nu utlöst en bit av en upphovsrätt spottade på YouTube om vem faktiskt äger rättigheterna till Pi i musikalisk form. Chef på tidigare pausen för att kolla båda versionerna för dig själv.

Fortsätt läsa Det är Pi Day. Vet du vad 3,1415926535897932384626433832795 låter?

Det är Pi Day. Vet du vad 3,1415926535897932384626433832795 låter? ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Mar 2011 15:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Pi Day , iTunes Förhandsgranska , Pi Symphony | Tipsa | Kommentarer

Apple patent friar med berättelser om ultratunna ljudkontakter för läckert tunna enheter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/14/apple-patent-woos-with-tales-of-ultra-slim-audio-connectors-for/:
Apple patent friar med berättelser om ultratunna ljudkontakter för ultra-Slim Devices
Vi är fortfarande långt från att nå den punkt där våra prylar inte kan få någon tunnare och medan 8.7mm iPod Shuffle är bara om King of the Hill för tillfället, Apple är föreställde redan en framtid där där ödmjuka 3,5 mm ljudutgång är för tjock. En nyligen avslöjat att patentansökan kallade "Low Profile Plug Kärl" beskriver ett antal olika sätt att skapa ljud-portar som är tunnare än nuvarande modeller, men ändå kommer inte att ta oss tillbaka till ondskefulla miniUSB adaptern forna dagar. En av de möjliga lösningarna har en "semi-flexibel" bostäder som expanderar villigt att ta emot dina hörlurar "klumpig uppmärksamhet, medan en annan är infälld under ett par dörrar som luckan öppen för att göra plats när kontakten sitter. Som alltid med dessa ansökningar finns ingen anledning att tro att de kommer att någonsin funnits i en konsument enhet, men det betyder inte att vi inte kan drömma om en framtid där den guldpläterade kontakten på knoppar är tjockare än bulkiest del i telefonen.

Apple patent friar med berättelser om ultratunna ljudkontakter för läckert tunna enheter publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 14 Mar 2011 13:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink 9to5 Mac | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Kinect Självkännedom Hack

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rv98wrf8_LI/Kinect-Self-Awareness-Hack:
Man kan bara föreställa sig hur rasande den Kinect hade varit om det fick reda på att han hade brutit TOS.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Livet i en brottslighet Investigator

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yl1465Iqs8w/The-Life-of-a-Cybercrime-Investigator:
En anonym läsare skriver: "Steve Santorelli blir computing experter och rättsvårdande myndigheter att samarbeta i en global kamp mot organiserad brottslighet på Internet Denna artikel talar om den roll som brottsbekämpande identifiera och kämpar hot på nätet eftersom de förändras och utvecklas citat:".. Den gemensamma visdom om hacking och cyberbrott är enligt Santorelli uppfattning, svårt inaktuella Han säger cyberkriminella är inte ensamvargar. de finansieras och styrs av internationella kriminella syndikat ... organiserad brottslighet också har stora resurser som härrör från den traditionella verksamheten till. finansiera hyra av kvalitet hackers runt om i världen. Det finns även bevis för att vissa syndikat satsar på forskning och utveckling, som vill skapa egna, nästa generations hackerverktyg, säger Santorelli. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Hands-on Face-off: IPAD 2 V Motorola Xoom

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e1zhNX_MnI4/Hands-on-Face-off-IPad-2-V-Motorola-Xoom:
GMGruman skriver "Är IPAD 2 alla att det är uppsprucken vara? Eller är det första Honeycomb Android tablett, den Xoom fortfarande hålla upp? Jag tillbringade en intensiv helg jämföra de två tabletter, detaljer i denna genomgång hur varje uppträder i ett batteri av tester. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Gates utbildningens framtid rakt ut ur 60

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7p1Ky5Cpr6o/Gates-Future-of-Education-Straight-Out-of-60s:
theodp skriver "Bill Gates egentligen borde ha pratat mer med ex-Microsoft CTO Ray Ozzie. Medan Khan Akademins nya självstudier övningar, tränare alternativ förvaltning och mekanik spel (meriter märken / poäng) uppmanas Gates att forsa till storspelare på Salman Khan TED Talk att de "har precis fått en glimt av framtiden för utbildning," Ozzie har sett denna filmen innan, och har skrivit liknande funktioner PLATO kursmaterial som student vid Illinois. Under 70. om plasma-terminaler. med pekskärmar. För femtio år sedan i fredags, visade 27-årige EE PhD vina unge Don Bitzer och partner Peter Braunfeld den framväxande PLATO systemet monteras dignitärer på "presidentens fakulteten konferens om att förbättra vår pedagogisk målsättning på sextiotalet." Hej, är allt gammalt nytt igen Gates är knappast den enda tech armaturen som vet-inte-mycket-om-PLATO-historia -!. CS Prof Daniel Sleator kände sig tvungna att skolan webbens grundare om Platon i '94 "

Läs mer i denna historia på Slashdot.