lördag 8 oktober 2011

Qualcomm outs Snapdragon S4 SoC detaljer, lovar förbättrad batteritid och sann värld kapacitet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/08/qualcomm-outs-snapdragon-s4-soc-details-promises-improved-batte/:
Qualcomm har lagt ut sin information om kommande S4 SoC , och ja, det finns definitivt anledning till upphetsning med denna nästa generation Snapdragon. Först kommer det att inleda en ny 28nm tillverkningsprocess vid sidan av företagets Krait CPU och Adreno 225 GPU. Övergången från 45nm till 28nm löften mindre delar, lägre strömförbrukning och bättre termisk prestanda, samtidigt Krait kommer att införa en ny ledning arkitektur som lovar en full 60% högre jämfört med nuvarande Scorpion lineupen med klockfrekvenser på mellan 1,5 och 2,5 GHz - tillsammans med stöd för asynkron multi-och dual-channel minne. När det gäller GPU, prunkar det senaste chippet 50% högre prestanda än nuvarande Adreno 220, där det också stöd för DirectX 9.3 för Windows 8 , vid sidan av OpenGL ES 1.1 och 2.0. Borde vara ganska spelupplevelsen, va?

Det slutar inte där, eftersom S4 MSM8960 löften multi-mode världens kapacitet med stöd för alla vanliga frekvenser från 700 till 2600MHz - ganska bedrift, faktiskt. Det hanterar Cat. 3 LTE (upp till 100Mbps) och Cat. 24 HSPA + (upp till 42Mbps), tillsammans med EV-DO Rev B, 1x Advanced och TD-SCDMA, såväl som GSM, GPRS och EDGE. Åh, och det finns också samtidigt stöd för GPS och GLONASS, tillsammans med Bluetooth, WiFi, FM-radio och NFC. Med prover redan skickats till tillverkare, vi är ganska glada för vad 2012 kan medföra.

Qualcomm outs Snapdragon S4 SoC detaljer, lovar förbättrad batteritid och sann värld kapacitet ursprungligen visades på Engadget , lör, oktober 8, 2011 17:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MobileBurn , Tel Scoop | källa Qualcomm | Tipsa | Kommentarer

Tyska regeringens Malware Analyzed

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XpPA6koXWjw/German-Governments-Malware-Analyzed:
Första gången accepterade inlämnare lennier1 skriver "Den tyska hacker gruppen CCC (Chaos Computer Club) har analyserat en bit av skadlig kod den tyska regeringen använder i brottsutredningar att spionera på en misstänkt dator. Jag är säker på att vi alla förvånade över att det öppnar säkerhet hål för tredje part, och kränker en relaterad domstol dom (och flera lagar i allmänhet). "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Vecka i Apple: farväl, Steve

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xJ_x1Xqf520/week-in-apple-welcome-iphone-4s-farewell-steve.ars:

Det har varit en omtumlande vecka i Apple-nyheter, minst sagt. Som du förmodligen vet, passerade Apple grundarna och tidigare VD Steve Jobs borta, med Tim Cook adressering anställda om det i ett nytt bolag i hela e-post. Ars personal såg tillbaka på vår första Mac, och John Siracusa postat sin egen åminnelse av Steve Jobs.

Men om du letar efter mer optimistiska nyheter har vi massor av det också. Apples falla iPhone händelse hänt tidigare i veckan, och Apple-hjälp världen nu har den nya iPhone-4S, Ios 5, och Sprint kompatibilitet att se fram emot! Läs vidare för vår roundup av våra bästa Apple inlägg från den senaste veckan:

Steve Jobs: 24 februari, 1955 - 5 oktober 2011 : Apple en av grundarna och tidigare VD Steve Jobs har avlidit i en ålder av 56.

iPhone 4s ut den 14 oktober beefier specifikationer, samma kropp : iPhone 4S är iPhone 4: s dubbla, men med beefier specifikationer och en virtuell assistent sidekick, tillgänglig för förbeställning 7 oktober börjar på $ 199.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Apple försöker Patent 3rd Party In-App Inköp

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YuyNsOTDcTg/Apple-Tries-To-Patent-3rd-Party-In-App-Purchasing:
bizwriter skriver "Apple har inte sparat några ansträngningar att försöka skada sin båge mobila rival genom domstolar, som blockerar Android säljare från viktiga marknader genom patent och varumärken passar intrång Nu är det att utveckla en ytterligare vinkel:. ett försök att patent i-ansökan inköp från tredje part, som en ansökan lämnats in den 26 april 2010 och offentliggöras på torsdagen klart. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Apple iPhone 4S sjöfart nu i "01:59" veckor, över 200.000 AT & T pre-order i första 12 timmarna

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/08/apple-iphone-4s-now-shipping-in-one-to-two-weeks-over-200-000/:
Om det fanns någon fråga om hur varmt ett Tamale Apples iPhone 4S skulle vara, är svaret kantning mot muy Caliente. AT & T: s uppgav att iPhone 4S har inlett sitt bästa iPhone-lansering hittills fått över 200.000 förbeställningar för enheten under de första 12 timmars tillgänglighet (kreditering sin framgång med att ha den enda amerikanska versionen som arbetar över 14,4 MB / s HSPA +, aka FauxG ). Även om det är goda nyheter för Ma Bell, som i dag kommer du att titta på en väntetid av "en till två veckor" efter beställning av denna senaste iThing ( Sprint och Verizon ingår). Vi har ännu att höra hur de två sistnämnda telekom har klarat sig, men vi skulle tänka mig att det inte kommer att vara en hemlighet för länge - iPhone 4S är officiellt tillgänglig den 14 oktober, trots allt. Full AT & T PR bara förbi paus.

[Bild från Skyline / Shutterstock]

Fortsätt läsa Apple iPhone 4S nu sjöfart i "01:59" veckor, över 200.000 AT & T pre-order i första 12 timmarna

Apple iPhone 4S nu sjöfart i "01:59" veckor, över 200.000 AT & T pre-order i första 12 timmarna ursprungligen visades på Engadget , lör, oktober 8, 2011 14:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MarketWatch , Reuters | Tipsa | Kommentarer

Vecka i spel: Rage granskning och tweaks PC, Uncharted snabbmat, Must Orcs Die

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/XU9oMPzGf7s/week-in-gaming-rage-review-and-pc-tweaks-uncharted-fast-food-orcs-must-die.ars:

Är det mer besvikelse att RAGE är inte särskilt bra, eller att det går som helvete på många datorer? Denna vecka har vi gav dig några tips för att få spelet igång bättre, och vi tog en titt på det roliga Orcs Must Die, historia id Software själva, och vi tog en titt på den nya trailern för den kommande Voxatron.

Det var en stor vecka, så dyk in och se om du missat något historier!

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Florida School District Börjar Fingeravtryck studenter

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YJnTobznA04/Florida-School-District-Begins-Fingerprinting-Students:
Första gången accepterade inlämnare Boogaroo skriver "The Washington County skoldistrikt i Florida har placerat fingeravtryck scanners vid ingången till Chipley High School. De har också gjort ett beslut att köra en annan rättegång genom att placera skanners på bussar eftersom de flesta barnen i stadsdelen åka buss varje dag. Sedan början av fingeravtryck, är närvaron upp, men inte alla är överens om att kostnader och risker är värda närvaro uppsving. " Finns det inte enklare och mindre läskigt sätt att räkna barn, som att titta på tomt skrivbord?

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Vecka på webben: Mango omdömet stämde FCC och mer

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/d7AZdnr3T6o/week-on-the-web-mango-reviewed-the-fcc-sued-and-more.ars:

Verklig konkurrens från Redmond: Windows Phone 7 "Mango" omdömet : Windows Phone 7,5 "Mango" adresser varje större svagheten i Microsofts åriga smartphone OS förnya, och det bygger även vidare på befintliga styrkor. Det är nu en match för Android och IOS-Om handenheten beslutsfattarna kan leverera.

Rise of the Machines: varför vi kommer tillbaka till HG Wells visioner om en dystopisk framtid : När vi spänningen till Terminator och Aliens filmer, det finns en författare vi borde tacka: HG Wells. Den engelska författaren mest kända verk, ofta i filmer är verkligen meditationer på teknik och utveckling, decentralisering och slutliga öde i den mänskliga rasen. 145 år efter hans födelse, funderar vi vad Wells ville berätta för oss i The War of the Worlds, The Time Machine och The Island of Doctor Moreau.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Gillmor Gang 10.8.11 (TCTV)

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mTj8h3LVTkU/:
Gillmore Gang test pattern

The Gillmor Gang - Doc Searls, Danny Sullivan, Robert Scoble, Kevin Marks, John Taschek, och Steve Gillmor - ta de första stapplande stegen i den post-jobb eran. Som en showman, teknikern, och företagsledare var han oöverträffad. Men som en lärare, gav han oss något ännu mer värdefullt än idéer, produkter och möjligheter. Sparken, ombyggd han. Döende, levde han ännu större. Borta, kopplade han oss till makten inom oss själva.

@ Dsearls, @ dannysullivan, @ scobleizer, @ @ kevinmarks, @ jtaschek, @ stevegillmor


Du måste erkänna att det blir bättre

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FhUxYQUL95w/:
gets-better

"Jag hatar nästan all programvara. Det är onödigt och komplicerat vid nästan varje lager ... du förstår inte hur fucked det hela är " ranger Ryan Dahl, den mycket (och med rätta-) lovordade skapare Node.js . "Det är verkligen, verkligen, är allt skit. Och det är så mycket värre än någon annan förstår, " håller med Zack Morris, som fortsätter att lägga till, "Branschen har stött sig i ett hörn och kan inte ens se att vägen framåt måste tänka utanför boxen".

Investerare och förvaltare får inte inser det, men de kodare som gör sitt arbete i ett kollektivt tillstånd av arga jäsa. Klagomål om tillståndet i modern mjukvaruutveckling föröka överallt jag ser. Scrum , state-of-the-art projektledning metodik, är under attack: "Jag kan bara hoppas att när Scrum går ner tar det inte hela Agile rörelse med det ", säger Robert Martin, klagar elitism och uppkomsten av meningslösa "Scrum Master" certifieringar. Pawel Brodzinski nedvärderar mjukvara certifieringar från en annan vinkel: "Det verkar certifiering utvärderar människor självständigt och är objektiv. Tyvärr är det också ganska meningslöst. "

Även testdriven utveckling - tanken att ett utvecklingsteam automatiserade tester är ännu viktigare än själva mjukvaran de skriver, och bör skrivas första - är att bli kritiserad. När denna tro verkade nästan heliga (. Men i min erfarenhet de flesta av branschens betalade det bara läpparnas bekännelse) Men nu Pieter Hintjens menar ". Ju mer du testar mjukvara, desto värre blir det" Peter Sargeant håller med : "Den hela konceptet med testdriven utveckling är hokus, och omfamna den som din filosofi, kriminella. "

Inget av ovanstående är fel. Morris exeges av den problematiska processen iOS applikationsutveckling är spot on: under den eleganta utsidan av Apples XCode miljö och Objective-C språk lögn skruva Lovecraftian fasor från 1980-talet som preprocessorn makron, skogar av kryptiska kompilera / länka flaggor och vägar, system / projekt / mål förvirring är etc etc etc. Android utvecklingen bättre på vissa sätt, men dess rekommenderade Eclipse miljön är fult, klumpigt och ibland bara knappt begriplig. Certifieringar förefaller mig (med vissa undantag) mest för att vara röda flaggor som varnar: ". Denna person tycker att enbart lära sig ett nytt verktygen är en betydande bedrift som förtjänar ett erkännande" Testa strategier måste anpassas för problemet, inte tvärt runt.

Men jag slås av hur den ilska och frustration ovan är så out-of-sync med min egen erfarenhet. Jag har varit att skriva kod för pengarna i tjugo år, med sex års interregnum 2003 till 2009, eftersom jag fick en bok affär och tillbringade den tiden romaner skriva på heltid. När jag kom tillbaka i programplaneringen för två år sedan slogs jag av hur mycket bättre saker hade fått. Ham-handed språk som Perl och C + + har till stor del ersatts

GSM Nexus Prime passerar genom FCC, möjligen på väg till AT & T?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/08/gsm-nexus-prime-passes-through-the-fcc-possibly-heading-to-atandt/:
Nexus Prime på FCC?
Bara för att nästa veckas gemensamma Samsung och Google händelsen har skjutits upp betyder inte läckorna har till slut. En Sammy telefon med modellnumret I9250, som matchar upp fint med baseband versionen i galaxen Nexus skott som dök upp, har precis gjort ett framträdande på FCC packa en GSM-radio kompatibel med AT & T och T-Mobiles faux-G-nät. Det är också skryt dual-band 802.11n, Bluetooth och NFC. Trots förslag att nästa Nexus enheten skulle vara en Verizon exklusiva skulle vi kunna titta på AT & T version eller åtminstone olåst GSM-modell. Det faktum att den inte stöder T-Mobiles 2100MHz bandet får oss att tro att detta inte kommer att dyka upp i T-Mo butiker. Också märkbart saknas är någon omnämnande av LTE - den särskilda funktionen fortfarande kan vara det enda rike Big Red. Förhoppningsvis kommer vi inte att behöva vänta mycket längre tid att få reda på alla detaljer. Ytterligare en bild efter pausen.

[Tack, Samer]

Fortsätt läsa GSM Nexus Prime passerar genom FCC, möjligen på väg till AT & T?

GSM Nexus Prime passerar genom FCC, möjligen på väg till AT & T? ursprungligen visades på Engadget , lör, 8 oktober, 2011 00:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Phandroid , Trådlös Godhet | källa FCC , 2 | Tipsa | Kommentarer

Bör boka Författare Bedriva en Beskydd modell?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OzhfSMX_Y6A/Should-Book-Authors-Pursue-a-Patronage-Model:
blarkon skriver "Med ebook priserna faller och en del läsare även ovilliga att betala mer än 99 cent för en e-bok, vissa författare börjar överväga en flytt tillbaka till beskydd modell som var framgångsrik i att ge dem en levande innan den utbredda användningen av upphovsrätt . Kan en sådan modell fungerar eller är de dagar där en midlist författare kan leva på sitt arbete en kvarleva från 20-talet? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Oracles ambitiös plan för klientsidan Java

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2tZTnqytE4Q/Oracles-Ambitious-Plan-For-Client-Side-Java:
snydeq skriver "Allvarligt undantag är Neil McAllister tyder på att den verkliga nyheten ur årets JavaOne är Oracles ambitiös plan för att återuppliva Java på skrivbordet, webben och mobila enheter." Det har varit frestande att anta att Oracle, med dess starka företag fokus, skulle ignorera kunden till förmån för datacenter tekniker såsom Java EE. Den här veckan fick vi veta att det inte är fallet. I själva verket kan de verkliga nyheterna från årets JavaOne-konferensen i San Francisco inte Oracles planer för Java 8 och 9, men uppenbarelsen att Oracle laddar för en ny, ihållande tryck bakom Java för skrivbordet, webben och mobila enheter. Om det kan lyckas i sin ambitiösa planer, ålder klientsidan Java kan vara bara början. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.