torsdag 21 juli 2011

Varför Netflix Hade att höja sina priser

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U5AjAEpdY8A/Why-Netflix-Had-To-Raise-Its-Prices:
sperlingreich skriver "I förra veckan, efter filmen streaming-tjänsten Netflix höjde sina priser med 60%, tog företagets kunder till bloggar och sociala nätverk i uppror som hotar att säga upp sina abonnemang. dock mellan kostnaderna för utskick DVD och betala ökade licensavgifter för innehåll, var en Netflix räntehöjning oundviklig. Är det fortfarande en bra film klipp? Vilka alternativa tjänster finns det? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Microsoft Q4 FY11: intäkter, resultat och vinster alla upp, vilket slog förväntningarna

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/21/microsoft-q4-fy11-revenue-earnings-and-profits-all-up-beatin/:
Microsoft Q4 FY11: intäkter, resultat och vinster alla upp, vilket slog förväntningarna
Nyheten var inte så bra för Nokia i morse , men dess nya bedmate är mycket, mycket bättre form. Microsofts Q4 resultat för 2011 räkenskapsåret har lagts, som visar intäkter på $ 17370000000 - upp åtta procent jämfört med samma period förra året, och besting $ 16430000000 spela Q3 . Som drev $ 5870000000 i årets resultat, vilket är en jättestor 30 procent klättra över året tidigare. Sett över hela året bröt intäkterna annan post, klocka in på $ 69940000000, 12 procent högre än året innan.

Varför alla de goda nyheterna? Tja, såg Entertainment & Devices Division ett 30 hopp procent intäkterna under kvartalet, 45 procent under året, eftersom Xbox 360 och Kinect fortsätta att sälja som gangbusters. Bing och Online Services hade också goda nyheter, 17 procent omsättningstillväxt under kvartalet tack vare modiga sökmotorn vinner allt mer mark mot konkurrenterna. Men allt är inte rosenrött, med Windows-relaterade intäkter stannar platt -. Ner en procent det här kvartalet, två procent under året Windows 8 kommer säkert att vända utvecklingen på den fronten, även om, eller hur?

Microsoft Q4 FY11: intäkter, resultat och vinster alla upp, vilket slog förväntningarna ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Jul 2011 16:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WinRumors | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Windows XP i en webbläsare

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pizTdKGL9yY/Windows-XP-In-a-Browser:
En anonym läsare skriver "JPC - den rena java PC-emulator - har nu uppgraderats till JPC2, och kan köra Windows XP inne i Java-applet sandlåda".

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Making Sense av NoSQL standouts

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YCVxLFj1lzo/Making-Sense-of-the-NoSQL-Standouts:
snydeq skriver "InfoWorlds Peter Wayner ger en översikt av de mer övertygande NoSQL datalager som erbjuds idag i hopp om att hjälpa IT-proffs att komma igång att experimentera med dessa kraftfulla verktyg. Från Cassandra, till MongoDB att Neo4J, var och verkar anpassad för en viss uppsättning Ansökan typer, som ger DBA med en mängd möjligheter för experiment och ett mått av förvirring i att hitta rätt verktyg för sin omgivning. "Det finns stora fördelar med detta Babelization om de krav ditt projekt passar förmågor en av de nya databaserna . Om de rada upp bra, kan prestandan ökar bli otroligt eftersom projektet utvecklarna inte strävar efter att bygga upp en Dreadnought att lösa alla problem, "Wayner skriver." The experiment är också roligt eftersom konstruktörerna inte känner sig tvingad att göra att deras uppgifter butik är en drop-in ersättning som talar SQL som en infödd. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


FPGA Bitstream Säkerhet Brutna

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WvlX8l6EnAg/FPGA-Bitstream-Security-Broken:
NumberField skriver "Forskare i Tyskland släppt ett par papper som dokumenterar allvarliga sårbarheter maktanalys i bitström kryptering av flera Xilinx FPGA: er. Problemet exponerar produkter som använder FPGA: er till kloning, hårdvara trojanska insättning, och reverse engineering. Tyvärr finns det inget enkelt nedladdningsbara fixa , som hårdvara förändringar krävs. Dessa papper är också en påminnelse om att differential maktanalys (DPA) är fortfarande ett potent hot mot oskyddade maskinvaruenheter. På FPGA fronten verkar bara Actel att ta itu med DPA frågan hittills, även om deras FPGA: er är mycket mindre än Xilinx-talet. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Microsoft avslöjar Droid-tema Xbox 360 bundle för Star Wars Kinect

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/21/microsoft-reveals-droid-themed-xbox-360-bundle-for-star-wars-kin/:
Ja, det är en R2-D2-tema Xbox 360 och medföljande guld C-3PO controller, som båda är del av en ny Star Wars Kinect bunt som Microsoft officiellt tillkännages vid Comic-Con i dag. Som du kan se innehåller paketet även en matchande vit Kinect-sensorn, samt en 320 GB hårddisk, och både Star Wars Kinect och Kinect Adventures - alla för $ 449. Nämnde vi att det också har en del egna konsolen låter? Leta efter det att landa i höst, med förbeställningar från och med idag.

Microsoft avslöjar Droid-tema Xbox 360 bundle för Star Wars Kinect ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Jul 2011 14:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Joystiq | Tipsa | Kommentarer

Motorola Droid 3 översyn

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/21/motorola-droid-3-review/:
Den tredje delen av en trilogi är vanligtvis den mest tillfredsställande. The Empire Falls, förstör Frodo ringen, Cinderella går tillbaka i tiden. (Okej, det är en sträcka.) Våra huvudpersonen i denna berättelse är Droid 3, som bär en kuslig likhet med sin pappa och farfar - men Verizons lagt till några nya komponenter och gjorde några mindre designen tweaks i försök att förbättra den totala upplevelsen .

Är dessa justeringar tillräckligt för att rädda serien? Den ursprungliga Droid lanserades med pompa och ståt, en enhet som styrde Motorola tillbaka på vägen mot framgång från sin post-RAZR Hades. Den hade en uppfriskande guld-lastad design som sipprade elegans, top-of-the-line specifikationer för sin tid, och var pionjär som hjälpte vaktmästaren Googles mobila operativsystem i en ny era. Varje ny iteration har fått mindre uppmärksamhet än den tidigare, dock, och Droid 3 upplevt en tyst lansering att vi blinkade och nästan missade det. Oavsett, dock - så länge som telefonen kan tala för sig själv, inte behöver konfetti att följa den. Men är tredje gången en annan lockelse för Droid? Eller kommer det att bli begravd av andra tungviktare som Droid Bionic eller Samsung Galaxy S II funktion ? Följ med oss ​​efter pausen att ta reda på.

Fortsätt läsa Motorola Droid 3 översyn

Motorola Droid 3 recension publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 21 Jul 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | |

Wolfram lanserar Computational Document Format

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/z9erh6gQGlg/Wolfram-Launches-Computational-Document-Format:
Barence skriver "Wolfram Research har lanserat sin egen dokumentformat, som man hävdar är" som varje dag som ett dokument, men så interaktiv som en app. " Den Computational Document Format (CDF) tillåter författare att bädda in interaktiva tabeller, diagram och grafik i sina dokument, så att läsarna att justera variabler för att se hur allt ett pris som påverkar vinsten, till exempel, eller visa olika delar av en hjärnskanning. Wolfram syftar till att gör formatet tillräckligt enkelt för icke-programmerare att använda, baserat på den språkliga kommandon som används i sin sökmotor. "[för närvarande] någon som kan göra ett Excel-makro lätt skulle kunna göra interaktivitet för CDF, sade Conrad Wolfram." Där jag skulle vilja få är att alla som kan göra ett Excel-diagram kan göra interaktivitet i CDFS. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Dell tyst drar Streak utföra en uppdatering, kan föra den tillbaka nästa månad?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/21/dell-quietly-pulls-the-streak-to-perform-an-update-should-bring/:
Vad Dell kan ge, kan det tar bort. Det är berättelsen med Streak , som tyst har försvunnit från detaljhandeln samt kläder online skyltfönster. Vi först fick nys om detta när en tipster skrev att säga att han hade talat med en anställd i företaget, säger som den 5-tums Android tablet / telefon hade avbrutits. När vi nådde ut till Dells PR-team för att se vad som är upp, fick vi klappa "Dell inte kommentera rykten, spekulationer eller oanmäld produkter." Så då vi ringde kundtjänst och låtsas att beställa en, och det är då det blev intressant. Det rep berättade att Streak har inte i själva verket varit i slutet av life'd, det är bara dragits från hyllorna medan den får en uppdatering. Herrn kunde inte säga hur svår frågan är, om han insisterar på det zilch att göra med Android. Vad det än är, är Dell inte ens ta emot beställningar för 5-tums Streak för tillfället. Om allt går enligt planerna, men, vi höra att det bör gå tillbaka till försäljning i början av augusti.

[Tack, Venkata]

Dell tyst drar Streak utföra en uppdatering, kan föra den tillbaka nästa månad? ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Jul 2011 12:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Eliza är en hind ögon, graciös dans maskin, saknar maniskt kvalitet på golvet (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/21/eliza-is-a-doe-eyed-graceful-dancing-machine-lacks-maniacal-qu/:
Eliza
Till skillnad från den sista satsen av robotar vi har sett, är Eliza faktiskt ganska graciös. Den cartoonish Humanoid fick sin början som en guide, skytteltrafik människor runt köpcentra och Guangzhou Asian Games 2010 Experience Center. Nu är det äntligen få en chans att visa upp vad den har - nämligen en del sjuka danssteg. Dessa fyra DOE-eyed maskiner spinn, utföra komplicerade arm koreografi i perfekt synkronisering och pausa för att utgöra under denna episka nummer. Det är uppenbart att nästa steg för att någon ska lära dem att Dougie. Kolla in videor efter pausen.

[Tack, Robotbling]

Fortsätt läsa Eliza är en hind ögon, graciös dans maskin, saknar maniskt kvalitet på golvet (video)

Eliza är en hind ögon, graciös dans maskin, saknar maniskt kvalitet på golvet (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Jul 2011 13:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PlasticPals | Tipsa | Kommentarer

Mozilla lanserar Enterprise User arbetsgrupp

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UbyUtQnW5g8/Mozilla-Announces-Enterprise-User-Working-Group:
Lennie sänder detta citat från ett uttalande på Mozilla blogg: "Nyligen har det skett en hel del diskussion om företag och snabba releaser Online livet utvecklas snabbare än någonsin och det är viktigt att Mozilla leverera förbättringar på webben och till Firefox snabbare. återspegla detta. Detta har skapat utmaningar för IT-avdelningar som har att leverera massor av affärskritiska applikationer genom Firefox. Mozilla är i grunden om människor och vi bryr oss om våra användare oavsett var de är. Därför är vi återupprätta en Mozilla Enterprise Användare arbetsgruppen som en plats för företag utvecklare, IT-personal och Firefox utvecklare diskutera utmaningar, idéer och bästa praxis för distribution Firefox i företaget. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Varför någon konkurrerande Whois registret modell är dömd

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FTBCaVbKE-w/Why-Any-Competing-Whois-Registry-Model-Is-Doomed:
CowboyRobot skriver "I Paul Vixie senaste essä hävdar han att alternativet till Whois registret modellen är bristfällig och att vi bör lära av de misstag av historien av föreslagna alternativ till DNS." Varje förslag till en konkurrerande Whois registret modell som dömd av design och öde som alla alternativ DNS-systemet. Även om den lyckas i början, skulle det misslyckas efter inträffade copycatting. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Brittiska regeringen att Bundna filer i molnet

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KBJsA9Z9jGQ/UK-Government-To-Share-Restricted-Files-In-the-Cloud:
twoheadedboy skriver "Den brittiska regeringen vill använda molnet för att dela begränsad filer. tanke på den oro kring molnet och säkerhet, kommer denna oro något. Trots en uppgörelse mellan de tjänster arm utrikes-och Commonwealth Office (FCO) och SaaS leverantör Huddle har skrivit. SaaS-tjänst kommer att köras i FCO: s interna moln, den så kallade regeringen Secure Application Environment (GSAE). Detta gör att tjänstemän, diplomater och andra statliga personalen att dela dokument upp till den sekretess nivå IL3, eller begränsas. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.