tisdag 26 juli 2011

Chief NSA Advokat tips som NSA får spårar USA Medborgare

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bASOY1ab5M0/Chief-NSA-Lawyer-Hints-That-NSA-May-Be-Tracking-US-Citizens:
itwbennett skriver "svar på frågor från senatens utskott för underrättelseverksamhet i går, säger Matthew Olsen, NSA: s allmänna råd, att NSA" kan ", under" vissa omständigheter "har befogenhet att spåra amerikanska medborgare genom att fånga lokaliseringsuppgifter från mobiltelefoner , men det är "mycket komplicerat." "Det finns ingen anledning till panik eller shoppa för aluminium-folie huvudbonader, säger bloggaren Kevin Fogarty, men klart NSA har tänkt på det nog" att byråns chefsjurist kunde tala intelligent om det på rak arm medan intervjuer för ett annat jobb. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Kinesiska regeringen att spåra användare av gratis WiFi, små företag reagerar med service cutoffs

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/26/chinese-government-to-track-users-of-free-wifi-small-businesses/:
Trodde Google hade en berg-stora bunt med dina nära och personliga online-vanor? Tänk igen, eftersom den allestädes närvarande sökning kungens allseende ögon är ingenting jämfört med den kinesiska regeringen , som nyligen antagit strängare regler för att identifiera gratis WiFi-användare. Regeringen utfärdade övervakning programvara kommer att kosta kaféer och restauranger det mål $ 3100, sätta småföretagare i en klibbig situation - betala eller stänga av fri surfning. En informell undersökning som New York Times inte funnit en ägare är villiga att böja sig för republikens trycket, med hänvisning till en out-of-pocket kostnader och låga antalet verkliga användare. Det är möjligt att gå att slå ner på anonym surfning blev sporrad av den senaste tidens ungdoms-omfamnade, sociala nätverk -stödda uppror, som den i Cairo tidigare i år. Verkar ett kryphål i Kinas netto management policy tillåter "laptop-och iPad som äger högskolor studenter och utlänningar" - precis samma gruppen bakom senaste tidens uppror - att gå online oupptäckta. Det återstår att se om det kommunistiska partiet kommer att göra denna nya åtgärd utbredd, eller bara begränsa det till centrala Peking. För deras skull, eko vi en ägare får hoppas att "officiella glöd [kommer] ... snart dö ner."

Kinesiska regeringen att spåra användare av gratis WiFi, småföretag reagera med tjänsten cutoffs publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 26 Jul 2011 16:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa New York Times | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar är Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar finnas någon inom företaget, eller är missnöjda med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller verkligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som ännu inte är känt om det är på riktigt) om möjliga storlekar som kommer Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kunna kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40GT1 40 tums NSX-46GT1, (ja, du gissade rätt) av 46 inches. Ändå riskerar de också att deras priserna skulle totalt mellan 1300, 1400 och 1900 dollar.

De nyfikna sak: Om detta är sant, skulle den billigaste modellen av Google TV bli ännu dyrare (300 dollar) att 32-tumsmodellen dyrare än Sony har människor i deras katalog.

The Electric flygplan Kommande

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q3ORHwmV4T8/The-Electric-Airplane-Is-Coming:
En anonym läsare skriver: "Elbilen är så igår,.. Elektriska flygplan kommer ett batteri eldrivna ultralätta flygplan har flugit under det senaste året en serie-hybrid motor segelflygplan och ett koncept för en helt elektrisk, 50-plats passagerarplan introducerades på Paris Air Show. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Dela Elektronisk Schematics

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J8dk7-Hfbm8/Sharing-Electronic-Schematics:
derGoldstein skriver med en blurb på Gör om Circuit Bee. Från artikeln: ". CircuitBee är som YouTube för din krets scheman du ladda upp dina Eagle eller kicad scheman, crunch vi siffrorna och skapa ett online inbäddningsbar version av din schematiska."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Röntgen För Stargazing Slå till cancer behandling

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IWqW00tG-Sk/X-rays-For-Stargazing-Turn-Into-Cancer-Treatment:
derGoldstein skriver "Discovery publiceras en intressant historia om hur röntgenstrålar som används av astronomer för att bestämma olika kemiska abundances inuti stjärnor potentiellt också användas för mer effektiv strålbehandling:" Strålbehandling är ett grovt instrument i bästa fall, eftersom det förstör omgivande friska celler och cancertumörer. Mycket forskning pågår för riktade metoder för att minska den indirekta skadan och attackera bara cancerceller, inklusive bädda nanopartiklar inuti tumörer ... Nahar och Pradham föreställa en prototyp anordning som kan generera röntgenstrålning vid nyckeln frekvenser för att utlösa en flodvåg av lågenergihus elektroner i platina och guld, baserat på deras datorsimuleringar. Guld eller platina nanopartiklar skulle samla ihop naturligt i cancertumörer i kroppen, och kunde sedan zapped med fokus röntgen strålen. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Kina Mandat Wi-Fi Hotspot Trafikövervakning

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AGpZWeZXKIY/China-Mandates-Wi-Fi-Hotspot-Traffic-Monitoring:
hypnosec skriver med en artikel om åtstramning censur i Kina. Från artikeln: "Tjänstemän i Kina varnade företag i huvudstaden för att installera tekniken webb övervakning för att följa sin trafik eller de kan ställas inför dryga böter eller stängning ... Det verkar som att steget att intensifiera webben censur i landet. vänster företag med inget annat val än att sluta ge WiFi-tjänster .. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Crowdsourcing Fornegyptisk Rullar

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tLfxSYtyu_U/Crowdsourcing-Ancient-Egyptian-Scrolls:
En anonym läsare skriver "Dons vid Oxford University var på BBC Radio 4" Idag "-programmet i morse att be om hjälp från lyssnare att transkribera ojordade gamla egyptiska texter och rullar via deras hemsida. Besökare på webbplatsen ombeds att matcha upp bokstäver på skannade papyrusfragment med en på skärmen grekiska alfabetet. På så vis kan de hjälpa avslöja några av de fantastiska dokument som de forntida egyptierna sista läsa. Du kan också bli en papyrologist! "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Handel av Google ett "Tycker" som ett företag

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dpFSNcmtx-w/Trade-of-Google1-Likes-as-a-Business:
siliconbits skriver "Selling Google ett" gillar "gradvis håller på att bli en ganska lukrativ verksamhet, med hjälp av billig arbetskraft och ständigt fallande internet över hela världen, den trenden är inte helt olik vad vi såg tidigare med Twitter och Digg under dagarna förutom att det har en mer omfattande konsekvenser för SEO och kunde vända den begynnande sociala nätverk till en massiv huvudvärk för Google som många försöker spelet systemet Google en säljande webbplatser som Googleplus1supply har buygoogleplus1 eller Blackcatseo dykt upp under de senaste månaderna. - bland så många andra webbplatser - med det enda syftet att sälja Google ett "gillar" till förlag och företag ".

Läs mer om denna historia på Slashdot.


The Rise of Polymorfa Malware

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A4cbviz-Mzk/The-Rise-of-Polymorphic-Malware:
twoheadedboy skriver "Nivån av aggressiva, polymorfa malware fångas upp av Symantec fördubblats i juli, jämfört med siffror från sex månader sedan. Denna typ av skadlig kod vanligtvis har hittats inne i en körbar i en bifogad zip-fil förklädd till en PDF-fil, och är ganska darn bra på att ta sig runt de traditionella antivirus-produkter. "Det finns mäktiga darwinistiska krafter som verkar på utvecklingen av skadlig kod av brottslingar, sade Martin Lee, Senior Software Engineer på Symantec." De som ser att förnya och förbättra sina skadliga program tenderar att infektera fler datorer och skaffa resurser för att återinvestera i ytterligare utveckling och innovation. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Mystiska Samsung visar upp i Dev Center sport Gingerbread och 1280 x 768

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/26/mysterious-samsung-shows-up-in-dev-center-sporting-gingerbread-a/:
SHV-E120S
Hej och välkommen till en annan utgåva av Mystery Mobil Theater. Veckans gåta kommer till oss med tillstånd av T Store, en koreansk app marknad, där Developer Center listar ett oanmält Samsung enhet med modellnumret SHV-E120S. Nu kan vi inte säga mycket om E120S, bara att den rapporterar till idrotten en WXGA-skärm (det är 1280 x 768), Gingerbread och en single-core MSM8250 Snapdragon. Sammy har en Korea-endast telefon med SHV-E110S tagg och en mer standard 800 x 480 skärm, och företaget har inte gjort någon hemlighet om sin önskan att driva bildpunktstäthet långt utanför 300ppi märket - fortfarande finns det ingen garanti för detta är i själva verket en telefon. Det mycket väl kan vara en tablet , eller bara ett konstigt rapport från en emulator. Oavsett, vi är fascinerad, och hålla tummarna för 4,3-tums HD-skärm.

Mystiska Samsung visar upp i Dev Center sport Gingerbread och 1280 x 768 som ursprungligen visades på Engadget on Mon, 26 Jul 2011 11:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CareAce | källa T Store Developer Center | Tipsa | Kommentarer

RadioShack diken T-Mobile för Verizon, det händer switcheroo 15 september

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/26/radioshack-ditches-t-mobile-for-verizon-switcheroo-happens-sept/:
Tja, det verkar som T-Mobile är inte längre den vänlig nog villkor med Radio Shack att kalla det "The Shack". Återförsäljaren meddelade idag att det är slut sitt partnerskap med transportören till förmån för en ny med rivaliserande Verizon, som kommer att gå med nuvarande partners AT & T och Sprint. Den sista dagen för att köpa en T-Mobile telefon eller serviceplan på The Shack blir 14 september med Verizon rör sig i och inrätta butik redan nästa dag. Som Reuters noterar dock är övergången inte så förvånande -. Partnerskapet har tydligen varit både en olönsam en och en stenig en, med Radio Shack nyligen påstod att T-Mobile hade "väsentligt brutit mot" sitt kontrakt Medan det är en lite av ett slag för T-Mobile, verkar det röra sig fungera ganska bra för Radio Shack - sitt lager har redan skjutit upp mer än 20 procent idag på nyheterna.

RadioShack diken T-Mobile för Verizon, det händer switcheroo 15 september ursprungligen visades på Engadget on Mon, 26 Jul 2011 12:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mobile Burn | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Mozilla Bygga Android baserad mobil OS

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F5PNmPUfGyo/Mozilla-Building-Android-Based-Mobile-OS:
karthikmns skriver "Firefox Mozilla har tagit ett steg för att utveckla ett helt nytt operativsystem för mobila plattformar. Denna webbläsare jätten har lanserat en Boot 2 Gecko (B2G) projekt. Liknar Firefox B2G är också en open source-projekt som syftar till att rensa upp mobil fragmentering. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.