onsdag 12 januari 2011

NASA Platser Tunga Lyft fordon till kongressen

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PF3aEv691CM/story01.htm:
BJ_Covert_Action skriver "Tja, kongressen krävde förra året, att NASA utveckla en budget plan och förslag till en ny tunga lyft fordon i ljuset av Ares V inställda. Nyligen gav NASA kongressen precis vad de ville. Den 11 januari, lägrade Douglas Cooke en delrapport till kongressens medlemmar med uppgifter om grundläggande designkoncept som skulle gå in i ett nytt tunga lyft fordon. kongressen krävt att nya tunga lyft fordon maximera återanvändningen av komponenter rymdfärjan som en del av sin budget strid med president Obama i fjol. Som en Resultatet, NASA i princip kopiera-klistrat in Ares V design till en ny rapport och slog den till kongressen den 11. Den föreslagna Fordonet kommer att kräva de fem segment SRB: s som föreslås för Ares V raketen. Det kommer att utnyttja SSME är för det viktigaste flytande fasen. Det kommer att återanvända shuttle externa tanken som den primära kärnan för flytande booster (samma tank design som för närvarande ger Discovery shuttle lanseringen så många problem). Och det kommer att utnyttja den nya J-2X-motorn som NASA har att utveckla för Ares V projektet som en övre steget. Med andra ord, föreslog NASA till kongressen exakt vad kongressen begärt. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Sony meddela PSP2 vid 27 januari möte i Tokyo?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/sony-to-announce-psp2-at-january-27th-tokyo-meeting/:
Sony har i januari 27: e sammanträdet i Tokyo för att diskutera "business [översikt] och strategi." Det är sant (och bekräftas genom Joystiq till Sony). Vad vi inte vet är om MCV och VG247: s källor är värda sin vikt i Lucida Grande. Båda webbplatserna anspråk på att ha hört detta möte kommer att lanseringen plattform för PSP2 . (VG247, för sin del har tidigare publicerat bilder på en förmodad PSP2 dev kit .) nr stor mässa debut, bara ett möte i Tokyo med okänd spektakel ... sedan igen, 3DS "avslöja var ett slumpmässigt pressmeddelande , så konstigare saker har hänt. Vi skulle satsa på en annan PlayStation Telefon icke-bekräftelse åtminstone, men vi får vänta och se.

Sony meddela PSP2 vid 27 januari möte i Tokyo? ursprungligen visades på Engadget , ons, 12 Jan 2011 16:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa VG247 , MCV | Tipsa | Kommentarer

Google innehar Global Science Fair

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/67XkNIuWDLM/story01.htm:
theodp skriver "Google lagt ut en APB tisdag, söker unga Einstein och Curie wannabees för sin nya globala online Google Science Fair (fin Rube Goldberg YouTube promo, btw). Studenter i åldrarna 13-18 som har tillgång till en dator, Net och en webbläsare kan tävla om priser som inkluderar en resa till Galapagosöarna, stipendier, och en fem dagars resa till CERN. Google ännu inte har listat ut ett sätt att webbaktivera vetenskapsmässa styrelser, så projekt som Crystal Meth -. vän eller fiende måste skapas som Google Sites (exempel) Till skillnad från en typisk lokal skolans naturvetenskap rättvisa, domarna här är the real deal, så du kan glömma att skylla vetenskapligt borta elever, föräldrar och lärare för din förlust detta tid, kids! "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Amber Alert Partners med Facebook

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E19cUxVP5xY/story01.htm:
wiredmikey skriver "Amber Alert programmet, krediteras med de säker återhämtning av 525 barn i hela landet, har en ny allierad i dag:. Facebook användare kan prenumerera på Amber Alert bulletiner för sin stat som kommer att skickas till dem genom Facebook-"News Feed"-funktionen. Uppskattningsvis 800.000 barn rapporterats försvunna varje år. Amber Alert är ett frivilligt partnerskap med brottsbekämpande myndigheter och programföretagets. De nya komma Amber Alert sidor utgör ett viktigt utbyggnad av den sekundära systemet och kommer att möjliggöra AMBER Varningar för att dramatiskt öka räckvidden för och effekterna av dessa livsnödvändiga bulletiner. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Drupal 6: Paneler Cookbook

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4BkDTuLhfs8/story01.htm:
J. Ayen Green skriver "När begäran kom för mig att se Drupal 6: Paneler Cookbook av Bhavin (Vin) Patel, jag var glad jag har varit en mjukvaruutvecklare för evigt, en webbutvecklare för så länge som det har varit en webbsida. , och en Drupal utvecklare sedan D6 var nära förestående Jag har två Drupal böcker själv, och jobbar en om D7 åsikter, men med allt som har en bländande hål i min egen utbildning har panelerna. det skulle bli min första chans att använda det. " Fortsätt att läsa för resten av J. Ayen Greens granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




PBS lanserar gratis IOS app för att titta på fullängds video

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/pbs-launches-free-ios-app-for-watching-full-length-video/:
PBS har just meddelat sin egen app för iPhone och iPod touch, och från det ser ut, är det en doozy (om du super till PBS, alltså). Det stämmer, gratis PBS app kommer kan du titta på fullängds PBS produktioner på enheten - inklusive dess populära nyhetsprogram som Frontline och PBS Newshour. Du kommer inte att kunna titta på allt som PBS erbjuder ännu, men app har också en inbyggd kalender som bör vara super bra om du råkar strukturera hela ditt liv kring PBS programmering som vi känner några av våra ivrig läsare göra . PBS utvecklat app med hjälp av Bottle Rocket Apps, och lägger detta till sitt andra program som för närvarande finns tillgängliga, Antikviteter Roadshow spelet app och PBS för IPAD app. Den här är tillgängliga just denna andra i iTunes och det är gratis. Full pressmeddelande efter rasten.

[Tack, Jake]

Fortsätt läsa PBS lanserar gratis IOS app för att titta på fullängds video

PBS lanserar gratis IOS app för att titta på fullängds video ursprungligen visades på Engadget , ons, 12 Jan 2011 15:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

ThinkPad X220t bilder ytan, ser ut exakt som du skulle föreställa

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/thinkpad-x220t-images-surface-looks-exactly-as-youd-imagine/:
Är du en rabiat ThinkPad fan? Har åsynen av svart plast och en röd kärna i mitten av tangentbordet kör du in i en frenetisk gadget lust? Du har sett X201 (och dess sorgliga, Atom-driven KIRF ) så vad sägs om en titt på dess förmodade uppföljning? Enligt 51nb.com, den självutnämnda "gate till professionella användare av bärbara datorer," ThinkPad X220t klipporna en DisplayPort gränssnitt, VGA-port, två USB 2.0-portar (även om de kan uppgraderas till USB 3.0 så det här blir redo för prime tid), en SD-kortläsare, kapacitiv pekskärm och penna. Och precis som sin föregångare, kommer det flip "skott i skiffer-läge. Du vet, för när du är i den sortens humör. Men bilder säger mer än ord - även bilder som har haft bakgrunden klippt ut och gjort skuggor kastas i för bra åtgärd. Se själv efter pausen.

Fortsätt läsa ThinkPad X220t bilder ytan, ser ut exakt som du skulle föreställa

ThinkPad X220t bilder ytan, ser ut exakt som du skulle tänka ursprungligen visades på Engadget , ons, 12 Jan 2011 15:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa 51nb.COM | Tipsa | Kommentarer

IOS 4,3 beta anländer till devs, ger Airplay video stöd till Apps

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/ios-4-3-beta-arrives-for-devs-brings-airplay-video-support-to-a/:
Vi hade blivit besviken att finna att IOS 4,2 bara väckt Airplay video stöd till inbyggda Apple apps på iPhone och IPAD, men det verkar som att förändrade snart - Apple har precis gjort upp de första IOS 4,3 beta, vilket gör att enh skicka video från apps eller webbsidor till en Apple TV. Det finns också en ny beta av Apple TV-programvara för att testa ut det - det inte har någon version anteckningar, så vi vet inte om det ger några extra funktioner också. En sak vi inte ser uttryckligen anges är varje omnämnande av mobil hotspot funktionalitet - och med tanke på Verizon iPhones vi såg sprang IOS 4,5, vi har en känsla det är fortfarande en bit ut. Vi låter dig veta om vi hittar något annat - håll ögonen öppna.

IOS 4,3 beta anländer till devs, ger Airplay video stöd till apps ursprungligen visades på Engadget , ons, 12 Jan 2011 16:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Apple | Tipsa | Kommentarer

Programmet använder GPS för att Track sexualförbrytare

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nZPGnN2DZko/story01.htm:
43 sexualförbrytare i Pennsylvanias Allegheny County bär GPS övervakningsutrustning som en del av ett pilotprogram som syftar till att hålla koll på sina rörelser. Om gärningsmannen flyttar in i ett "säkerhetszon", är polis kallas. "Uteslutning zoner till exempel [är] skolor, daghem, lekplatser, lokaler där barn samlas för dessa sexualbrottslingar," John Hudson, en säkerhetskonsult, sa. "Vi har identifierat i sina röda zoner. Om en gärningsman med en anordning som går till en av de röda zonerna, en säkerhetszon, vi ska omedelbart anmälas. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Jerry Brown konfiskerar 48.000 Mobiltelefoner

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vEmaFgYGUcI/story01.htm:
Hugh Pickens skriver "Sacramento Bee rapporterar att Kaliforniens guvernör Jerry Brown, i sin första verkställande order som sedan han tillträdde, har beställt hämtning och lämning av 48.000 delstatsregeringen betalda mobiltelefoner - hälften av dem som nu används - senast den 1 juni". Det är svårt för mig att tro att 40 procent av alla statligt anställda måste vara utrustade med skattefinansierade mobiltelefoner ", säger Brown i ett skriftligt uttalande. "Vissa statligt anställda, inklusive avdelning och byrå befattningshavare som är skyldiga att hålla kontakten 24 timmar om dygnet och sju dagar i veckan, kan behöva mobiltelefoner, men det nuvarande antalet telefoner där ute är häpnadsväckande." Browns mobiltelefon för styr statliga organ och prefekter att hämta mobiltelefoner och guvernören säger att han planerar att fortsätta att minska användningen mobiltelefon i kommande månaderna. "Inför en flera miljarder dollar budgetunderskott, får en mobiltelefon som inte verkar som en stor kostnad ", tillägger Brown." Men att spendera 20 miljoner dollar, och kanske mycket mer än så, på mobiltelefoner inte kan motiveras. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.