torsdag 7 april 2011

Oscium s iMSO-104 varv IPAD, iPhone i blandade signaler oscilloskop

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/07/osciums-imso-104-turns-ipad-iphone-into-mixed-signal-oscillosc/:
Vi har sett oscilloskop repurposed som klockor och maskiner MAME , men vi ser sällan pendeln svänga i motsatt riktning. Den iMSO-104, dock faktiskt förvandlar din IPAD, iPhone eller IPAD touch till ett oscilloskop display. Med hjälp av en Cypress Semiconductor system på ett chip, svartabörshajar iMSO-104 en 5 MHz bandbredd och så mycket som 12 megasamples per sekund, och ansluter till din enhet genom dockningskontakten - enligt dess skapare, det är också världens minsta och de flesta bärbara oscilloskop. Det är allt gott och väl, men vad vi egentligen vill veta är, men det stöd Tennis for Two ? Den iMSO-104 finns nu tillgänglig för pre-order för $ 300, men om du längtar efter att se saken i aktion, kan du ladda ner motsvarande app idag och ge det en provkörning. Full PR efter rasten.

Fortsätt läsa Oscium s iMSO-104 varv IPAD, iPhone i blandade signaler oscilloskop

Oscium s iMSO-104 varv IPAD, iPhone i mixed signal oscilloskop ursprungligen visades på Engadget sön, 7 April 2011 17:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Cypress Semiconductor , Oscium | Tipsa | Kommentarer

Den Engadget Podcast, bor på 17:30 ET!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/07/the-engadget-podcast-live-at-5-30pm-et/:
Det är dags. Och med "tid" menar vi "tid att få de redskap de Engadget Podcast kärning igen." Dina värdar för kvällens festligheter är Engadget har nyligen invigt nya Editor-in-Chief, Tim Stevens , och hans högra hand, Darren Murph . För en natt (eller kanske varje kväll för resten av evigheten), kommer de också sällskap av Mobile Podcast besättningen, som hjälper dem styra en kurs genom konstiga och galna vatten av hemelektronik nyheter från de senaste dagar. Kommer inte du, käre läsare, förvandla dig själv till en lyssnare och hänge oss med en publik efter rasten? Något säger oss att du kommer vara glad att du gjorde.

PS - Om du är på språng men som inte vill gå miste om den levande skämt, har Ustream mobila klienter för Android, Ios och Windows Phone .

Fortsätta läsa Engadget Podcast, bor på 17:30 ET!

Filed under:

Den Engadget Podcast, bor på 17:30 ET! ursprungligen visades på Engadget sön, 7 Apr 2011 17:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Brain-Computer Interface Fungerar med Tal Centers

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-3kG-B9uLPk/Brain-Computer-Interface-Works-With-Speech-Centers:
Scottingham skriver "Science Daily rapporterar om ny forskning som använder elektroder placeras i tal centra i hjärnan för att flytta en markör på skärmen. Deltagarna var instruerade att uttala olika vokalljud medan deras neural aktivitet var tolkas och analyseras. När analyseras och kopplas till En markör-kontrollprogram, lärde sig deltagarna snabbt att använda de olika vokalljud att flytta en markör runt en skärm. Systemet kan skilja mellan faktiska tal och markören kontrollerande tänkte ljud. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Danmark stöder nu EU: s Copyright Term Extension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_N4RoXADZgg/Denmark-Now-Supports-EU-Copyright-Term-Extension:
airfoobar lämnat in en redaktionell av Bernt Hugenholtz. Från artikeln "Dåliga nyheter från Danmark. Enligt en officiell pressrelease, har den danska regeringen ändrat sin inställning och nu ställer sig bakom kommissionens förslag att förlänga skyddstiden för ljudinspelningar. Eftersom Danmark var en del av en bräcklig blockerande minoritet i Europeiska rådet, finns det en risk nu att EU: s ordförandeskap kommer att försöka driva igenom förslaget inom några veckor. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Toshiba Camileo intron P100 och B10 videokameror ficka, glider från utprovade sann pistolgrepp

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/07/toshiba-intros-camileo-p100-and-b10-pocket-camcorders-strays-fr/:

Årstiderna kommer och går, men Toshiba är raden av Camileo ficka videokameror tenderar att se likadana ut, med sina pistol grepp och utfällbara skärmar. Men nu är Tosh redo att skickas två nya modeller i Europa, Afrika och Mellanöstern, och en av dem, åtminstone tar bolaget design i en annan riktning. B10 Videokameran har en bar form godis med en på framsidan objektiv - ungefär som Flip videokameror som sparkade igång cam vurm ficka i första hand. B10 skjuter på Full HD-upplösning, snaps 16 megapixel stillbilder, har 16x digital zoom, och tar SDXC kort så stort som 64GB. Föredrar ole "pistolgrepp? Den P100 ståtar samma specifikationer och tillägger 8X optisk zoom - fortfarande en sällsynthet i billig pocket kammar. Toshiba har inte tillkännagivit prissättning ännu, men de två kommer att börja säljas någon gång under andra kvartalet. Under tiden, kolla pressmeddelande för mer deets.

Fortsätt läsa Toshiba Camileo intron P100 och B10 videokameror ficka, glider från utprovade sann pistolgrepp

Toshiba Camileo intron P100 och B10 videokameror ficka, glider från utprovade sann pistolgrepp ursprungligen visades på Engadget sön, 7 april 2011 16:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

20 år med Linux

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IDVnb-RX-HY/Celebrating-20-Years-of-Linux:
dmbkiwi skriver "2011 är det 20 år sedan den första utgåvan av Linux-kärnan av Linus Torvalds. Sedan dess har Linux-kärnan, tillsammans med GNU verktyg och en mängd programvara har utvecklats av entusiaster och professionella programmerare till ett operativsystem system som kör på små inbyggda system ända fram till världens snabbaste superdatorer. " Linux Foundation är värd en berömd gala på årets LinuxCon.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Använda primtal att generera Bakgrunder

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/APjK8JzluWc/Using-Prime-Numbers-to-Generate-Backgrounds:
bpeh123 påpekade en artikel om att skapa ekologiskt kaklade bakgrunder inspirerade av livscykel cikador. Tricket är att överlagra flera bakgrund plattor med prime bredd vilket genererar en serie som inte upprepas under en tillräckligt lång period. Detta medför ett skenbart oegentligheter och gör bakgrunden ser mycket mer naturligt.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Droid X2 återkommer i det vilda, fortfarande inte kan skiljas från Droid X

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/07/droid-x2-reappears-in-the-wild-still-indistinguishable-from-dro/:
Du har sett det innan och nu är du ser den igen. Droid X2 att Motorola verkar ovillig att tillkännage har gjort en annan ostraffade framträdande i det vilda. Det är fortfarande gungande Android 2,2 och det finns tyvärr ingen uppgift om eventuella LTE lov för det, men vi misstänker de förändringar som motiverar de 2 i dess namn kommer att hända under huven. Den 8 megapixel kamera runt ryggen kommer med samma dubbel LED-blixt array och HD Video etikett som originalet Droid X, ännu en gång ge oss någon antydan om exakt vad Motorolas uppgraderas. Då igen, vad är det roliga i att veta allt i förväg?

Droid X2 återkommer i det vilda, fortfarande inte kan skiljas från Droid X ursprungligen visades på Engadget sön, 7 april, 2011 13:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Trådlös Goodness | källa Android Central | Tipsa | Kommentarer

Microsoft släpper Bing sökning app anpassade specifikt för IPAD

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/07/microsoft-releases-bing-search-app-tailored-specifically-to-the/:
Är du hitta Bing IOS app inte riktigt lika tablett-optimerad som det kan vara? Microsoft verkar hålla med dig, eftersom det är precis släppt en ny version av Bing som syftar till att göra det bästa av IPAD mer rymliga dimensioner. Det fungerar med båda generationerna av tabletten, men IOS 4,2 krävs, och ger en arsenal av godsaker för att locka användare att ge det ett försök. En trender område kommer att servera den översta sökte frågor på Bing, en dedikerad film-och trailer-sökning avsnittet kommer att göra din matiné beslut som lite lättare, och flera vyer karta upplysa dig med turn-by-turn anvisningar och verkliga -time transitering info. Det ens är vädret uppdateringar för upp till fem städer via MSN Väder och, om du av någon anledning inte hittar touch-centrerad gränssnitt för att passa dig, det finns en Bing Voice Search alternativet också. Alla gratis. På IPAD. Boy, som måste blåmärken vissa egon upp i Redmond. Video efter rasten.

Fortsätt läsa Microsoft släpper Bing sökning app anpassade specifikt för IPAD

Microsoft släpper Bing sökning app anpassade specifikt för IPAD ursprungligen visades på Engadget sön, 7 April, 2011 14:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Firefox 5 planerad till juni 21 Lossa

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NKC75AOVn84/Firefox-5-Scheduled-For-June-21-Release:
En anonym läsare skriver "Mozilla har uppdaterat sin Firefox 5 release schema och är tydligen optimistisk att det kan släppa webbläsaren ännu tidigare än väntat. Släppet drogs in med en vecka till den 21 juni. Mozilla nu också med en Chrome-liknande versionssystem för Firefox - där den slutliga Firefox 5 kan kallas Firefox 5.6.44.144, till exempel ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Gratis DARPA programvara kan Gamers Hunt Submarines

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_KFbX9Ni6Yg/Free-DARPA-Software-Lets-Gamers-Hunt-Submarines:
coondoggie skriver "Om du någonsin har velat gå torped-till-torped med en Submariner, har du nu chansen. Den crowdsource sinnade folk i Defense Advanced Research Projects Agency har byggt upp ett online-spel som låter spelarna försöka fånga svårfångade, tyst fiende ubåtar. Enligt DARPA den Sonalysts Combat Simulations farliga vatten programvara har skrivits för att simulera verkliga skatteflykt tekniker som används av ubåtar, utmanande varje spelare att spåra dem framgångsrikt. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Visualiseras: tornerspel på en Segway

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/07/visualized-jousting-on-a-segway/:
Kom ihåg förr i tiden? När ära och tapperhet var det enda som betydde något och stora metalliska rustningar dräkter var mindre av en bagatellartad fråga och mer av en praktisk nödvändighet? Inte vi heller, men det hindrar inte oss från att njuta av en bra video gaming rasar genom sådana inställningar när vi har tid för det. Vi vet inte att vi nödvändigtvis skulle noga med att reenact medeltida tornerspel scener fysiskt, men det är precis vad en kvick ny marknadsföringskampanj för Washingtons Lottery har gjort. Man ställer helt enkelt "vad har du och dina vänner alltid velat göra" och sedan svar egen fråga med nötaktig svar Segway tornerspel. Se den resulterande video, som delvis sköts i Phantom slow-mo, efter rasten.

Fortsätt läsa visualiseras: tornerspel på en Segway

Visualiseras: tornerspel på en Segway publicerades ursprungligen på Engadget sön, 7 april 2011 13:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog , CrunchGear | källa Kreativitet-Onine | Tipsa | Kommentarer

Är vetenskap bara en fråga om tro?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bKA2efGxAr4/Is-Science-Just-a-Matter-of-Faith:
Hugh Pickens skriver "Pastabagel skriver att de vetenskapliga svaren på frågor om ursprunget till universum, människans utveckling, och den grundläggande karaktären i kosmos innebär saker som våg ekvationer och elektrodynamik kvant-och molekylärbiologi att ytterst få icke-forskare någonsin kan hoppas att förstå och att om vi är ärliga mot oss själva, måste vi erkänna att vi accepterar den otroligt komplexa vetenskapliga fenomen inom fysik, astronomi och biologi genom processen att tro, inte genom förnuftet. När Richard Fenyman skrev "Jag tror jag tryggt kan säga att ingen förstår kvantmekanik, "han var, inklusive sig själv som är oroande med tanke på hur många böcker han skrev om detta ämne. Faktum är att det tar år av särskild studie innan vetenskaplig sanning i sin sannaste, matematiska och symboliska former kan förstås. Resten av oss är beroende av experter för att förklara det ligger någon som har sett och förstått sanningen och kan stum ner för oss på ett språk vi kan förstå. Och däri det stora problemet för vetenskap och forskare. För de flesta människor , är vetenskapen verkligen en fråga om att lita på expert som säger det till oss och tro på vad de säger. Tillit och tro. Faith. inte förstå. Hur kan vi förstå vetenskapen, om vi inte kan förstå vetenskapens språk? "Vi inte lär sig naturvetenskap genom att göra vetenskap, lär vi oss vetenskap genom att läsa och memorera. Samma sätt som vi lär historia. Vill du verkligen veta vad en atom är, eller att en Higgsboson är en ganska viktig sak, eller har du helt enkelt acceptera de var vad någon sa de var? ""

Läs mer i denna historia på Slashdot.


7,4-storlek jordbävning utanför Japan, tsunamivarning utfärdad

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y4Qbd8wdcjg/74-Magnitude-Earthquake-Strikes-Off-Japan-Tsunami-Alert-Issued:
Det finns nyheter att en 7,4 skalvet har drabbat utanför Japan, och en Tsuanmi varning har gjorts. Posta uppdateringar i kommentarerna.

Läs mer i denna historia på Slashdot.