söndag 13 mars 2011

Bakterier kapa ett immunförsvar signalsystem att leva tryggt i vår tarmar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mH7ob8XrQk8/a-signaling-pathway-helps-the-immune-system-interact-safely-with-gut-microbes.ars:

Vårt immunförsvar verkar under den grundläggande förutsättningen att "jag" är annorlunda än "icke-jag." Dess primära funktion ligger i att skilja mellan dessa enheter och lämnar den tidigare ensam medan attackera den senare. Ändå vet vi nu att våra tarmar är hem för populationer av bakterieceller så stor att de är fler än våra egna celler, och att dessa mikroorganismer är viktiga för vår egen överlevnad.

Enligt en ny studie i Nature Immunology anteckningar, "jämvikt är ett etablerat mellan mikrobiota och immunsystemet som är grundläggande för intestinal homeostas." Hur uppnår immunsystemet denna jämvikt, varken overacting och attackera symbiotiska bakterier eller att vara släpphänta och tillåter patogener att komma igenom? Det visar sig att våra tarmbakterier manipulera immunförsvaret att hålla saker från spårat ur.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Forskare hitta möjliga Atlantis Läge

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c_MDDB9qDUk/Researchers-Find-Possible-Atlantis-Location:
En AC skriver "Det verkar som om Platons Atlantis har fått en ny plats kandidat Vissa arkeolog används satellitbilder för att identifiera en struktur i en gång tsunami-ED spanska slätten Från artikeln:".. "Detta är kraften i flodvågen," chefsforskare Richard Freund till Reuters. "Det är bara så svårt att förstå att det kan utplåna 60 miles inåt landet, och det är ganska mycket vad vi pratar om, sade Freund, University of Hartford, Connecticut, professor som leder ett internationellt team söker för den verkliga platsen för Atlantis. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Katamari Hack rullar över dina favoritwebbplatser och lämnar svep av HTML5 förstörelse efter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/13/katamari-hack-rolls-across-your-favorite-websites-leaving-swath/:
Google Chrome kan ha kommit ut ur Pwn2Own oskadda , men du kan rippa genom någon hemsida den (eller annan HTML5-kompatibel webbläsare) visar - bara dra ut din hands Katamari Damacy boll och utlösa Havok på sidan. Na NAaaa, na na na na na na na, na na na na na naaaa ...

Alternativt klistra in följande JavaScript till ett bokmärke och klicka på den när du är tröttsamt på en sida.
javascript: var i, s, ss = ['http://kathack.com/js/kh.js "," http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.1/jquery.min . js ']; for (i = 0; jag! = ss.length; i + +) {s = document.createElement ("script"); s.src = ss [i]; document.body.appendChild (s); } void (0);

Katamari Hack rullar över dina favoritwebbplatser och lämnar svep av HTML5 förstörelse efter publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 13 Mar 2011 16:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Kotaku , GamePro | källa Katamari Hack | Tipsa | Kommentarer

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Teknisk kompetens inte viktigt i Google Chefer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WnKxGHLuUR4/Tech-Expertise-Not-Important-In-Google-Managers:
Hugh Pickens skriver "För mycket av sin 13-åriga historia har Google tagit en ganska enkel modell för förvaltningen: Låt människor ensamma men om de anställda fastnar, bör de frågar sina chefer, vars djup teknisk kompetens drivs dem till ledning i första hand . Nu Economic Times rapporterar att statistikerna på Google söker efter egenskaper som definierar bra chefer har samlat mer än 10.000 observationer om chefer - över mer än 100 variabler från olika medarbetarsamtal, enkäter feedback och andra rapporter och funnit att teknisk expertis rankar döda senaste bland Googles åtta viktigaste egenskaperna hos bra chefer. Vad Google-anställda värderar högst är jämna rosenlök chefer som gjorde tid för en-mot-en möten, som hjälpte folk pussel igenom problem genom att ställa frågor, inte svar diktera, och som tog ett intresse de anställdas liv och karriär. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


IPAD 2 uppskattade fraktkostnader nu tre till fyra veckor, detaljhandel tillgänglighet hit och missa

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/13/ipad-2-shipping-estimates-now-three-to-four-weeks-retail-availa/:
Redan få din IPAD 2 ? Då anser dig lycklig, som alla försöker få en nu kommer troligen att kräva en hel del tålamod. Som ni kanske har märkt, är väntetider för online-beställningar har Apple smugit nu återigen från föregående två till tre veckor uppskatta att en lång tre till fyra veckor, även om saker och ting kanske inte riktigt så enkelt. Vissa folk rapporterar att de redan är emot sjöfart meddelanden även om de beräknade leveransdatumet var veckor bort, så Apple kan bara vara att vara alltför försiktig med sina beräkningar. Å andra sidan, det har också förekommit en del rapporter om Apple annullera beställningar för att vara "över gränsen" - även från folk som precis har beställt en IPAD - även om dessa verkar vara få och långt mellan just nu.

Kanske föga förvånande, är situationen ännu mer förvirrande i butiker (Apple eller något annat). Det finns många rapporter om butiker som säljs ut helt, och ännu fler av butiker som bara har fått vissa modeller (något vi har också sett första hand). Vad mer, verkar det som butiker i stort sett inte har kunnat ge folk en tydlig indikation om när nya aktier kommer att anlända, vilket föranledde vissa folk att rada upp varje morgon bara för att se om en ny sändning har kommit i (som på bilden ovan) . Naturligtvis, så långt problemen går, är detta förmodligen en att Apple inte har något emot att ha, även om det säkert verkar som det finns utrymme för förbättringar, innan den oundvikliga IPAD 3 lanseringen.

[Tack till alla som skickat detta i]

IPAD 2 uppskattade fraktkostnader nu tre till fyra veckor, detaljhandel tillgänglighet hit och missa ursprungligen visades på Engadget on Sun, 13 Mar 2011 15:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Weird Science samtal alltid glas, med undantag från den dåliga linjen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CtlqDBAGpVE/weird-science-always-calls-glass-except-from-the-foul-line.ars:

Du kan ta att till banken: Banken skott, i detta fall. Förutsatt att du är en 70 procent frikast som lanserar bollen från sju meter över marken med 3HZ i ryggen spinn. Det är utgångspunkten för en miljon simulerad basket skott som utvärderade den bästa metoden för att sätta bollen genom bågen. Om du inte är svävande i närheten av foul linje, bank skott verkar vara den metod som föredras. Simuleringarna gav också några råd om var på plankan för att placera skottet, vilket tyder på att det finns en vertikal linje mål just 3,326 inches bakom ryggstöd som kan hjälpa en tävlande att hitta en sweet spot.

Det är inte bara föräldrar att de inte lyssnar på: De galna australiensare. De rekryterade en uppsättning över 100 föräldrar att skrämma skiten ur sina barn genom kvittning av brandvarnaren medan barnen sov . Det var allt för en god sak, men, de fick reda på att om larmet gick för endast 30 sekunder, nästan 80 procent av barnen höll på att få sova, med risk för högre hos yngre barn. Även om förlängning av larm till fem minuter, men skulle bara förbättra situationen med cirka 10 procent. Den moraliska om du har barn? Kontrollera att larmet väcker dig, eftersom de inte tänker meddelande.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Ett spel som spelas i adressfältet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GqPg6WrkCAk/A-Game-Played-In-the-URL-Bar:
Kilrah_il skriver "Oavsett om du tror det är bra eller värdelös, du kan inte bortse från den rena svala geekiness av ett spel som spelas helt i adressfältet Från artikeln:". ... Medan vilse i en tredimensionell virtuell värld bland allt tankeväckande intrig och karaktär utveckling kan vara en lämplig tidsfördriv för vissa, den enda nya titeln spelvärlden borde tala om är URL-Hunter, en experimentell tangentbord tecken baserat spel spelas helt i webbläsarens URL bar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


WiFi-bara Xoom väg till Staples för 27 mars release?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/13/wifi-only-xoom-headed-to-staples-for-march-27th-release/:
Om du fortfarande håller ut för en Motorola Xoom , här är några goda nyheter. Folket på Droid Life fastnat en bild av en Staples annons föreställande 27 mars som de riktade release datum för skiffer. Dessutom tablett verkar vara detaljhandel för 600 spänn - ett av de billigaste modellerna kan köpas för pengar. En Xoom, TI-Nspire och en ny förpackning med pennor , allt från ett ställe? Man, som verkligen var lätt.

[Tack, Hector N]

WiFi-bara Xoom väg till Staples för 27 mars release? ursprungligen visades på Engadget on Sun, 13 Mar 2011 14:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Droid Liv | Tipsa | Kommentarer

Hungover På SXSW? Använd Zaarly att få din Gatorade och Alvedon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hpEkvZVSCqs/:
Array

Bad i Appstream

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ni6BWIeS44Q/:
Array

Första Brit åtalas Över Twitter Libell

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wS9u4kY_4tk/First-Brit-Prosecuted-Over-Twitter-Libel:
Tasha26 skriver "En tidigare stad borgmästare, Colin Elsbury gjorde juridisk historia genom att vara den första britten att betala skadestånd för förtal på Twitter. Hans tweet på valdagen sa" Det är inte i vår natur att håna våra motståndare men Eddie Talbot måste tas bort av polisen från en vallokal "uppgick till rena valet förtal. Twitter förtal avgjordes i Cardiff High Court med sammanlagda räkningen slår £ 53,000 (£ 3.000 ersättning + £ 50.000 juridiska kostnader). Den fina verk vid mer än £ 2.400 per ordet. Efter Courtney Love nyligen £ 260k förlikning i ett Twibel fall, bekräftar detta fall att något postat i det offentliga rummet är föremål för förtal lagar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Domstolsbeslut Det är OK att Tag bilder på Facebook utan tillstånd

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VMeXe-4Dq5Y/Court-Rules-Its-Ok-To-Tag-Pics-On-Facebook-Without-Permission:
neoflexycurrent skriver "En federal domstol har slagit fast att bilder av en kvinna på Facebook som visar hennes drickande ordentligt användes som bevis i ett vårdnadstvist fall. Hon hade hävdat att hon var identifieras utan tillstånd. Men domstolen avvisade detta argument. För att fatta detta beslut, gjorde domstolen den intressanta iakttagelsen att. "[d] et finns ingenting i den lag som kräver [ens] tillåtelse när någon tar en bild och inlägg den på en Facebook-sida Det finns ingenting som kräver [ens] tillstånd när hon [är ] "taggade" eller identifieras som en person i dessa bilder. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Old Man Murray Wikipedia Controversy fortsätter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mcES-QSetJM/Old-Man-Murray-Wikipedia-Controversy-Continues:
En anonym läsare skriver: "Som diskuterats tidigare på Slashdot, var gubben Murray artikeln utgår från Wikipedia. Efter mycket kontrovers har artikeln återställts. Men diskussionen att ta bort artikeln fortsätter, med både delitionists och Old Man Murray fans svärmande till artikeln. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google fartyg senaste Cr-48 laptop "för nu," partner Chrome OS-enheter fortfarande på rätt väg för sommaren

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/13/google-ships-last-cr-48-laptop-partner-chrome-os-devices-still/:
Precis samma herre som införts för oss att Googles Cr-48 laptop , Product Management VP Sundar Pichai, har visat den olyckliga nyheten att Google har levererat den sista av dem, åtminstone "för nu." Nästa tillfälle att fånga en biljett att åka Chrome OS tåget kommer i mitten av detta år, som utlovat, med enheter från Acer och Samsung kommer ut på marknaden. Ryktet hade det att Google fick cirka 60.000 Cr-48S från ODM Inventec tillbaka i december, men oavsett antalet tillverkade enheter var, faktum är att det nu är fullständigt slut. Vi vill uppmana Googles partners att inte avvika alltför långt bort från Cr-48-mall i sommar - vi är stora fans av sin minimalistiska bra utseende, även om själva operativsystemet skulle kunna göra med några fler lager spott, polish och funktioner.

Fortsätt läsa Google fartyg senaste Cr-48 laptop "för nu," partner Chrome OS-enheter fortfarande på rätt väg för sommaren

Google fartyg senaste Cr-48 laptop "för nu," partner Chrome OS-enheter fortfarande på rätt väg för sommaren publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 13 Mar 2011 12:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink thechromesource | källa @ Sundarpichai (Twitter) | Tipsa | Kommentarer