tisdag 2 augusti 2011

OCZ Z-Drive R4 PCIe SSD erbjuder 2800 MB / sek, 500.000 IOPS, gott om spänning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/02/oczs-z-drive-r4-pcie-ssd-offers-2-800mb-sec-500-000-iops-pl/:
Svårt att tro att vi såg OCZ Technology ursprungliga Z-Drive på CeBIT 2009. Drygt två hela år har gått, och redan har vi sett 600MB/sec påståenden som erbjuds på den andra skuggan av ett fåtal efterföljare . Idag är den senaste i raden att göra sin debut, med Z-Drive R4 ger 2800 MB / sek och över 500.000 IOPS med en enda SuperScale registeransvarige, steg upp till en dualie, och du kommer att se 5600 MB / sek överföringshastighet tillsammans med 1,2 miljoner input-output-operationer per sekund. Inte överraskande är den här killen riktade till företagsanvändare - folk som verkligen kan dra nytta av hastigheten, och är villiga att betala opublicerade priser (ja, frågade vi!) Som går längs med den. Det behåller PCIe-baserade formfaktor och kommer att levereras i två standard utföranden: en halv höjd version avsedd för utrymmesbegränsade 1U-servrar och multi-nod servrar rackmonterad, och en full höjd version. Var och en av dem som kommer att göras tillgängliga med SLC / MLC NAND-flashminne, och som med alla OCZ företagande kit, kundspecifika konfigurationer och funktioner finns tillgängliga på begäran. Fullständig release är efter pausen Big Spender.

Fortsätt läsa OCZ Z-Drive R4 PCIe SSD erbjuder 2800 MB / sek, 500.000 IOPS, gott om spänning

OCZ Z-Drive R4 PCIe SSD erbjuder 2800 MB / sek, 500.000 IOPS, massor av spänning ursprungligen visades på Engadget tis, 2 augusti 2011 17:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

USA: s patentsystem som är absurt

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/isy-hwdfsLY/US-Patent-Regime-Is-Absurd:
En anonym läsare skriver i en debattartikel i The Economist om effekterna av patent trollingfiske på den amerikanska ekonomin. Författaren hävdar att den amerikanska patentsystemet orsakar USA huvudsak att skada sig själv. Det har blivit så dålig att betala för skydd par för kursen.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Mätning Bredband America rapport som släpptes

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dxAlRSe2DQ8/Measuring-Broadband-America-Report-Released:
AzTechGuy skriver "I början av året fick jag en av de" Vitvarumäklarna "routrar för att testa hastigheten på min ISP och jämföra det med den annonserade hastigheten. Idag fick jag ett mail att de har släppt den första rapporten med en annan rapport som betalas i slutet av året. Mina resultat överensstämmer inte med resultaten återspeglas i rapporten. " Det verkar som om de flesta Internetleverantörer är inom 80% av deras annonserade hastigheter under rusningstid med Verizon leder flocken oftast överskrider sina annonserade priser. Cablevision användare, å andra sidan, bör inte förvänta sig mer än hälften av den utlovade bandbredden (youch!).

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Mystiska fynd man gjort under havsbotten

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BPVcuxx0nGE/Mysterious-Object-Found-In-Seabed:
iONiUM skriver "Forskare har funnit ett främmande föremål på havsbotten mellan Sverige och Finland. Trots påståenden är som flyger runt att dess ett UFO som märkligt liknar den Millennium Falcon är det förmodligen något mer godartade."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Zediva stängdes av federal domare, MPAA parterna!

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6eq_pviUG68/Zediva-Shut-Down-By-Federal-Judge-MPAA-Parties:
AlienIntelligence skriver "Det ser ut som de kryphål som Zediva grundade sin affärsmodell på avdunstat. Zediva största problem var att få över en 1991 dom mot en liknande metod för att överföra upphovsrättsligt skyddade verk. Zediva har lovat att överklaga domen."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Iomega Mac Companion hårddisk erbjuder 3 TB lagringsutrymme och en tankstation för din iPhone

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/02/iomega-mac-companion-hard-drive-offers-3tb-of-storage-and-a-fill/:
Hur får man en rejäl ny hårddisk för din Mac utan att göra dina andra prylar svartsjuk? Iomega erbjuder en lösning med den ganska eleganta Mac Companion hårddisk, en två eller tre terabyte extern hårddisk designad med Apple-datorer i åtanke som ger en kraftfull laddning port för din kringutrustning. Satsningen förpackningar också ytterligare USB-och FireWire-portar (ingen Thunderbolt , killar?), plus en uppsättning av fyra lysdioder, vilket gör att du vet hur fullt det är med en blick. Enheterna finns tillgängliga via Apples på $ 195 och $ 295 för 2TB och 3TB, respektive.

Fortsätt läsa Iomega Mac Companion hårddisk erbjuder 3 TB lagringsutrymme och en tankstation för din iPhone

Iomega Mac Companion hårddisk erbjuder 3 TB lagringsutrymme och en tankstation för din iPhone ursprungligen visades på Engadget sön, 2 aug 2011 14:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Iomega | Tipsa | Kommentarer

Är ekonomiskt dåliga tider Bra för fri programvara?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D9jKPi4Qe_o/Are-Bad-Economic-Times-Good-for-Free-Software:
Dog's_Breakfast skriver "i en nedåtgående ekonomi, mjukvarulicenser blivit en lyx. Linux och BSDs erbjuder gratis alternativ. Som USA leksaker med möjlighet till försumliga på statsskulden (och därmed riskera ekonomisk kollaps), undrar författaren om detta kanske inte, till sist leda till "The Year of Linux Desktop."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Missouri lagen säger Studenter kan lärarna inte vara Facebook Vänner

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aNl76PGy53Q/Missouri-Law-Says-Students-Teachers-Cant-Be-Facebook-Friends:
En anonym läsare skriver: "Lärare kan vara vänlig med sina elever, men de kan inte vara deras vänner, åtminstone när det kommer till sociala nätverk som Facebook. Delstatspresident Jay Nixon har tecknat senaten Bill 54, som träder i kraft i augusti 28, 2011 i delstaten Missouri. Med andra ord, senare denna månad kommer det att vara olagligt för studenter och lärare att bli vänner online. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Är Google + en katedral eller en Bazaar?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TwgtdnkmG_A/Is-Google-a-Cathedral-Or-a-Bazaar:
En anonym läsare skriver: "Med sin senaste massa upphävande av konton, Google har visat sin önskan att skapa ett socialt nätverk som är mycket olika på hur många (inklusive de vars konton har varit inställt) skulle vilja se den. Metaforen av domkyrkan och basaren används för mjukvaruutveckling kan tillämpas på de två typerna av sociala nätverk som föreslås av Google å ena sidan och anhängare pseudonymen på den andra. Googles domkyrka modell betonar ordning och kontroll medan basaren modell stöder användare som kan vara anonym har flera identiteter, interagera med vem de vill, och förbli obemärkt. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Telex skulle fungera, men är det Overkill?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tqM13NnWGaU/Telex-Would-Work-But-Is-It-Overkill:
Slashdot regelbunden medarbetare Bennett Haselton skrev i veckan att säga att "Den föreslagna" Telex "anti-censur-systemet tekniskt skulle kunna fungera, men om jag missar något, vore det mer kostnadseffektivt att lägga samma resurser på att bekämpa censur med hjälp av befintlig teknik. " Hans uppsats i ämnet följer.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Verizon LTE-förpackning HP Compaq Mini CQ10-688nr drabbar detaljhandeln molnet den 4 augusti

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/02/verizon-lte-packing-hp-compaq-mini-cq10-688nr-hitting-the-retail/:
Det är inte den första bärbara datorn till idrotten Verizon Wireless LTE - den HP Pavilion dm1-3010nr tog denna titel ungefär en vecka sedan - men Compaq Mini CQ10-688nr är touted av VZW som sitt första netbook att packa tekniken. Den 10-tums-system, som först tillkännagavs tillbaka i januari, förpackningar 250GB lagringsutrymme, 1GB RAM, och ett Multicard läsaren in i en tre kilos ram. Åh, och du får även tillgång till HP: s Cloud Drive - du vill inte att 4G-teknik för att gå till spillo, eller hur? Den netbook kommer att börja säljas via Verizon hemsida den 4 augusti för $ 450.

Fortsätt läsa Verizon LTE-förpackning HP Compaq Mini CQ10-688nr drabbar detaljhandeln molnet den 4 augusti

Verizon LTE-förpackning HP Compaq Mini CQ10-688nr drabbar detaljhandeln molnet den 4 augusti ursprungligen visades på Engadget tis, 2 Aug 2011 11:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Nya Android trojan kan spela in telefonsamtal, utsätta din pinsamma prata fantasi baseboll

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/02/new-android-trojan-can-record-phone-calls-expose-your-embarrass/:
Malware Behörigheter Mobil malware är inget nytt, särskilt för Android-användare som har utbildat sig att navigera ibland skumma bakgator av marknaden. Det fina folket i Kalifornien Technologies kom över en intressant ny trojan dock att gör något något mer enerverande än max ut ditt kreditkort - det spelar in dina samtal. Det finns inga bevis för att detta verkligen har funnit sin väg ut i naturen ännu, men det är fullt möjligt att vissa skändlig utvecklare kan fånga upp ditt samtal och ladda upp dem till en fjärrserver. Självklart skulle det ha inte mycket intresse för din traditionella it-skurk, men misstänksam betydande andra och företagens spioner kunde ha ett fält dagen med sådan kapacitet. Allt vi kan göra är att föreslå dig vara vaksamma och upprätthålla en hälsosam dos av paranoia om alla program på telefonen.

Nya Android trojan kan spela in telefonsamtal, utsätta din pinsamma fantasi baseboll prata ursprungligen visades på Engadget sön, 2 aug 2011 11:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocket nu | källa CA Technologies | Tipsa | Kommentarer

Engadget är tillbaka till skolan 2011 tävlingar: vi ger bort $ 3,000 värde av redskap ... 15 gånger!

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/02/engadgets-back-to-school-2011-sweepstakes-were-giving-away-3/:

Tillbaka när många av oss var förberedelser för att kunna gå tillbaka till skolan, var inköpslista fylld med bärbara datorer (den typ utan batteri), pennor (läs: inte en penna), och några pennor dussin (old-school # 2s att krävs manuell slipning). Kanske, kanske skulle vi ha en ny grafräknare att se fram emot, men om vi någonsin såg "smart" och "telefon" i samma mening, det var förmodligen i ett handskrivet meddelande från mamma bad oss att sluta göra lång- fjärrsamtal på fasta telefon.

Nu, tillbaka till skolan innebär att plocka upp extra skift på jobbet för att betala för nya datorer, kameror, smartphones, e-läsare, och tablets - för att inte nämna dem som ännu-skyhöga priser förlag är befallande för läroböcker på högskolan butiken. Vi vill lindra en del av denna börda - för några av er, åtminstone. I år har vi samarbetar med ledande tillverkare i nästan varje kategori för att ge dig en episk giveaway, komplett med alla de produkter vi nämnde ovan, plus en hel del mer! Lyckliga vinnare kommer att erhålla en Engadget-märkt väska, överfyllda med de senaste tech utrustning. Hoppa förbi paus för fullständig genomgång av priser, tillsammans med instruktioner för att föra in våra tillbaka till skolan giveaway.

Fortsätt läsa Engadget är tillbaka till skolan 2011 tävlingar: vi ger bort $ 3,000 värde av redskap ... 15 gånger!

Engadget är tillbaka till skolan 2011 tävlingar: vi ger bort $ 3,000 värde av redskap ... 15 gånger! publicerades ursprungligen på Engadget sön, 2 aug 2011 12:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Microsoft trottoarkanter Wi-Fi Plats Database

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CwzD0LPH0jk/Microsoft-Curbs-Wi-Fi-Location-Database:
suraj.sun skriver "Microsoft har upphört att publicera uppskattade platser för miljontals bärbara datorer, mobiltelefoner och andra enheter med Wi-Fi-anslutningar i hela världen efter en CNET artikel på fredag ​​markerade integritetsfrågor. Beslutet att omarbeta Live.com s Geolocation tjänst kommer efter granskning av hur Microsoft tillgängliga sin databas monteras av både Windows Phone 7 telefoner och vad företaget kallar "lyckades köra" av Street View-liknande fordon som spela Wi-Fi-signaler att nå från allmän väg. Varje Wi-Fi-enhet har ett unikt ID, som ibland kallas en MAC-adress, som normalt inte kan ändras. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.