måndag 7 mars 2011

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Facebook maj Bust Up SMS Vinst Cartel

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-N5sZWyaPEw/Facebook-May-Bust-Up-the-SMS-Profit-Cartel:
AndyAndyAndyAndy skriver "Fortune hade en intressant artikel nyligen om trådlösa tjänster och deras orimliga vinstmarginaler för SMS hantering, särskilt när man tittar på moderna data planer" Enligt mobiltelefon branschens märkliga prissystem, nedladdning av data till din smartphone är otroligt billigt -. Såvida inte uppgifterna i fråga råkar vara ett textmeddelande. I så fall priset för en nedladdning hoppar omkring 50.000-faldig, från bara några ören per megabyte data till en jättestor $ 1000 eller så per megabyte. " En ung liten applikation som heter Beluga uppmärksammats av Facebook, som köpte företaget en torsdag. Den app syftar till att föra meddelandehantering inom ramen för data planer, och funktioner grupp messaging, bild och videomeddelanden, och integration med andra applikationer. Författaren hävdar att, om det lyckas, Beluga (eller vad komma hamnar kalla det) eventuellt skulle kunna vara Skype / Vonage eller Netflix-typ konkurrent till den gamla skolan cellulära transportföretag och deras branta planer prissättning. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Forskare Records första 5 åren av hans sons liv, analyser språkutveckling

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yQEuQBfPS1k/Scientist-Records-First-5-Years-of-His-Sons-Life-Analyzes-Language-Development:
jamie tips en berättelse om MIT kognitionsforskare Deb Roy, som startat ett projekt för fem år sedan, på att föra sin nyfödde son hem från sjukhuset, för att spela in sin familjs rörelse och tal inne i deras hus. Sedan dess har Roy använt olika tekniker för att analysera och destillera de 200 terabyte rådata till användbar och intressant visualiseringar. "Till exempel var Roy kan spåra längd varje mening talat med barnet i vilken ett visst ord - som" vatten "-. Ingick Just runt den tid då barnet började säga ordet, vad Roy kallar" ordet födelse, "något anmärkningsvärt hänt." vårdgivare tal doppade till ett minimum och sakta stigit tillbaka ut i komplexitet. " Med andra ord, när mamma och pappa och Nanny först höra ett barn säga ett ord, men de betonar omedvetet det genom att upprepa det tillbaka till honom av sig själv eller i mycket korta meningar. Då som han får ordet, meningar förlänga igen. spädbarn formar vårdarnas beteende, desto bättre att lära sig. " Roy sammanställde även videoklipp som visar varje gång hans son använt vissa ord under en period av flera månader, klart visar hur de delar av barnets språkliga förmåga utvecklats över tiden.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Crew Bygger en Flying House modellerad efter <em>UP!</em>

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ceXHSoW_G8/Crew-Builds-a-Flying-House-Modeled-After-emUPem:
Folket på National Geographic har byggt ett hus modellerad efter den i filmen UP! för en ny TV-serie som heter Hur svårt kan det vara?. Huset flög i ungefär en timme och nådde 10.000 meter. Det fanns ingen rapport om någon spotting The Beast of Paradise Falls.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Go For It On fjärde down? Fråga Coach Watson

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-5Tz9fBCdc8/Go-For-It-On-Fourth-Down-Ask-Coach-Watson:
jbrodkin skriver "Om människor inte kan slå en dator på" Jeopardy! " Varför skulle vi lita på dem för att göra rätt uppmana fjärde i Super Bowl? Det var den grundläggande fråga som vissa forskare vid det senaste MITSloan Sport Analytics Conference. Med tusentals variabler att ta hänsyn på basketplanen eller andra områden av lek , det är bara logiskt att låta datorer hantera strategiska frågor, säger Tarek Kamil, vars företaget byggt upp ett chip som innehåller basket som tar 6.000 mätningar per sekund. "Femtio år från nu, kommer vi att skratta åt hur vi brukade ge tränare så mycket ansvar, säger han. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Programvara Matcher Polisen skisser till Mugshots

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/57xxQLbOx8M/Software-Matches-Police-Sketches-To-Mugshots:
Zothecula skriver "Vi har sett det i många TV-program och filmer - de vittne till ett brott tittar genom en bok av mugg skott, sedan arbetar med en polis skiss artist att komma med en avbild av den otäcka personen de såg Efter att ha tittat. genom hundratals mugg skott, men det är möjligt att trötta-brained vittne kunde se sig som en bild av den skyldige och inte känna igen dem. Det är också möjligt att det finns en mugg skott av kriminella på en databas någonstans där ute, . men att detta vittne kommer aldrig att se det Ett datorsystem som pionjärer vid Michigan State University, men kan vara lösningen på sådana problem - det automatiskt matchar ansikten i polisens skisser till mugg skott ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Piratkopiering i utvecklingsländer drivs av höga priser

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_P8GlYuMUng/Piracy-In-Developing-Countries-Driven-By-High-Prices:
langelgjm skriver "Den samhällsvetenskapliga forskningsrådet, en oberoende, ideell organisation, som släpptes i dag en stor rapport om musik, film och piratkopiering i utvecklingsekonomier. Det är en produkt av tre års arbete, och författarna drar slutsatsen att piratkopiering är främst drivs av höga priser och att piratkopiering utbildning och insatser verkställighet har misslyckats. Ändå anser chefredaktör Joe Karaganis att företagen kan överleva i dessa höga piratkopiering miljöer. Rapporten är gratis för läsarna i låginkomstländer, men bakom en paywall för vissa höginkomstländer, även om SSRK konstaterar "För dem som måste ha det gratis ändå, vet du förmodligen var de ska leta."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


William Shatner vaknar Crew för Final Discovery Mission

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jm8j3YuK32Y/William-Shatner-Wakes-Up-Crew-for-Final-Discovery-Mission:
Rymdfärjan Discovery lämnade den internationella rymdstationen i morse för sista gången. För att fira fartygets prestationer över 27 år i tjänst, var besättningen hälsades till en morgon vakna upp meddelande från kapten Kirk. "Space, den yttersta gränsen," Shatner sade i ett förinspelat meddelande. "Det har varit resor rymdfärjan Discovery Hennes 30-åriga uppdrag. Att söka nya vetenskapen, att bygga nya utposter, för att föra nationer samman på den yttersta gränsen, att frimodigt gå och göra vad ingen rymdfarkost har gjort. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Hackare Target franska regeringen Datorer för G20

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K1w6_ispv4Q/Hackers-Target-French-Government-Computers-For-G20:
En anonym läsare skrev i att säga att "IT-personalen tillbringade helgen i en massiv rengöring för att avlägsna spår av en" spektakulär "angrepp på datorer i Bercy, huvudkontoret vid franska ministeriet för ekonomi, finans och industri, en minister sade på måndagen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Firefox 4 RC Vs. IE9 RC: Första Duel

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ORCeiC-wDa8/Firefox-4-RC-Vs-IE9-RC-the-First-Duel:
En anonym läsare skriver "Firefox 4 vs IE9 kommer att bli en episk strid i en reigniting webbläsare krig i vilket Microsoft vill att IE ska ses som en webbläsare igen. Mozilla kämpade för att hålla jämna steg med Chrome och IE9, men är om att släppa den första release-kandidat, som förväntas vara den slutliga versionen av Firefox 4 också. Den första översynen av JavaScript, Flash och HTML5 tester tyder på att båda webbläsarna är om även på den nedersta raden, medan Firefox har JavaScript kant och IE är före i HTML5 prestanda. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Ungern Använder IPAD det förslag till ny författning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1V0FAvlE4oo/Hungary-Uses-iPad-To-Draft-New-Constitution:
En anonym läsare skriver: "Ungern är utarbetandet av ny konstitution på, tro det eller ej, en IPAD. József Szájer, en ungersk politiker och ledamot av Europaparlamentet, skrev en entusiastisk blogginlägg i förra veckan som visar hur han använder Apples tablett enhet till kött ut Ungerns nya konstitution, landets första sedan 1949. Det är inte bara Szájer använder IPAD att pressa fram nya konstitutionella utkast, men han är också använda det för att granska nya utkast till förslag. tydligen alla aspekter av den nya ungerska konstitutionen håller på att granskas via IPAD i en eller annan form. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.