fredag 21 januari 2011

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Mozilla Vänder Kill-Switch på Skype Toolbar

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9jlNZgGdbd8/Mozilla-Flips-Kill-Switch-On-Skype-Toolbar:
En anonym läsare skriver: "När Skype är installerat eller uppdaterat, installerar den automatiskt Skype Toolbar add-on för Firefox. Tyvärr tillägget orsakar allvarliga prestandaproblem, bromsa vissa åtgärder med en faktor 300 och är en av de orsaker till Firefox kraschar. Som ett resultat har Mozilla beslutat att "soft-block" add-on, effektivt döda den på alla Firefox installeras om inte användaren avsiktligt återaktiverar den. tanke på hur ytterst popularitet Skype har detta följder för miljontals användare. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Eulers partitionsfunktionen teori Färdig

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zhrP9IE7qtk/Eulers-Partition-Function-Theory-Finished:
universegeek skriver "Matematiker Ken Ono, från Emory, har löst ett 250-år gammalt problem:. hur man exakt och explicit generera partitionsnumren Ono och kollegor kunde äntligen göra detta genom att inse att mönstret för partitionsnumren är fraktal (PDF ). Detta mönster tillåtit dem att hitta en ändlig, algebraiska formel, som är som slående olja i matematik. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Äventyras regering och militära anläggningar till salu

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mwhCN977GEA/Compromised-Government-and-Military-Sites-For-Sale:
Khopesh skriver "Imperva bloggat idag om försäljning av äventyras. Gov,. Mil, och. Edu platser, vilket visar att IT-brottslingarna blir djärvare. Krebs för säkerhet har en unredacted av området listan. Kanske det största hotet är ännu inte komma, om en driftig kriminella kan bryta sig in topp regering och militära anläggningar, det kan även regeringsstödda team, som bevisar att GhostNet och Stuxnet är bara början ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Hot Wheels Video Racer har en VGA-kamera under huven bekräftar att barn har allt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/21/hot-wheels-video-racer-has-a-vga-camera-under-its-hood-confirms/:

Damn barn dessa dagar och deras coola tech leksaker ! Vi vet att vi låter gnällig, avundsjuk, och gamla, men hur ska vi reagera på Mattel nya Hot Wheels Video Racer? Japp, precis som rubriken avslöjar, allas favorit matchbox bil är nu hem till en VGA-videokamera som kan fånga 30 till 60 bildrutor per sekund och en 0,95-tums LCD som låter dig spela upp det inspelade materialet direkt på mage den lilla fordonet. Även ett kort klipp av Video Racer flyga en self-made hoppa kan vara ganska häftigt, kommer Mattel även skyddande fall så de vilda och galna barn kan montera kameran på en skateboard eller hjälm. Tyvärr gjorde hus den lilla bilen endast 512MB lagringsutrymme, vilket bara kan hålla 12 minuters video, men på $ 60, Mattel även en gummerad mini USB till USB-sladd för att ansluta cam till en Mac eller PC och barnvänliga redigeringsprogram. Video Racer kommer faktiskt inte skal ut till hösten, men vi lyckades ta några bilder av den lilla sak den här veckan och NAB några video av det medan på CES. Hit paus för att video och börja spara den ersättningen!

Fortsätt läsa Hot Wheels Video Racer har en VGA-kamera under huven bekräftar att barn har allt

Hot Wheels Video Racer har en VGA-kamera under huven bekräftar att barn har allt ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 21 Jan 2011 16:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

JTT s Chobi Cam En mikro-DSLR "är säker på att möta din mikro förväntningar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/21/jtts-chobi-cam-one-micro-dslr-is-sure-to-meet-your-micro-expe/:
Japanska återförsäljare JTT har redan visat sig vara ett fan av små kameror , men det är verkligen överträffat sig själv med sitt senaste erbjudande: den Chobi Cam One. Äntligen kommer du att kunna bära en DSLR i fickan, med endast smärre kompromisser i saker som bildkvalitet, funktioner och användbarhet. Du kan byta i ditt val av tre olika magnetiskt bifogade linser, dock - och kommer du inte att exakt få bra bilder eller video från sak, du kan åtminstone lagra en hel del av dem tack vare kamerans microSD-kortplats. Titta efter själva kameran att ställa dig tillbaka ¥ 9,800 (eller ca $ 118), med extra objektiv som kör mellan $ 30 och $ 60 (buntar finns också).

JTT s Chobi Cam En mikro-DSLR "är säker på att möta din mikro förväntningar som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 21 Jan 2011 16:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | källa JTT | Tipsa | Kommentarer

Apple patentansökan detaljer magisk mus med en inbyggd display

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/21/apple-patent-application-details-magical-mouse-with-a-built-in-d/:
Kan Magic Mouse kan ersättas av en ännu mer "magisk" styrdonet? Det kan, om en nyligen publicerad Apple patentansökan resultat någonsin i en verklig produkt. Enkelt beskrivas som en "dator inmatningsenhet inklusive en visningsenhet," ansökan tydligt detaljer en mus som skulle ha både en tryckkänslig yta och en inbyggd display. Att tillämpningen förslag, skulle kunna öppna upp en hel rad nya input möjligheter, inklusive att använda musen som numeriskt tangentbord, en telefon, en personlig digital assistent, eller en grafisk pad, för att bara nämna några. Vad mer, skulle den typ av parallellt glas som används för musen också tydligen gör det möjligt att visa en förstorad bild av något under, och bilderna visas skulle till synes verkar vara direkt på ytan på musen, och inte verkar vara under glaset (vi pratar inte om en vanlig kapacitiv pekskärm på en mus här). Naturligtvis på det är alla fortfarande bara en patentansökan, och Apple har en lång, lång rad av dem som ännu inte resultera i någonting - fortfarande, något om denna slår oss lite mer sannolikt än, säg, ett huvud monterade iPhone-skärmen .

Apple patentansökan detaljer magisk mus med en inbyggd display som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 21 Jan 2011 17:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Patentansökan | källa Apple patentansökan | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Experimentet visar att inte tvätta jeans i 15 månader är äckligt men säker

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NRlaL1lPN5A/story01.htm:
dbune skriver "Unga människor som argumenterar med sina föräldrar över att bära samma par illaluktande jeans kan nu citera ett verk av en 20-åring University of Alberta studerande som bar samma jeans i 15 månader direkt från artikeln:". Josh Le bar samma par jeans för att bryta i raw denim, så det skulle svepa konturer av hans kropp, vilket skiljer sig bära linjer. Han hade sin textil professor testa jeans för bakterier innan du tvättar dem för första gången. Resultaten visade hög räknas av fem olika typer av bakterier, men ingenting i intervallet att betraktas som en hälsofara. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




RIAA hotar ICANN över musik-tema gTLD Standards

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RIohzbeMZV0/story01.htm:
think_nix skriver "Ett brev till ICANN (PDF) från Victoria Sheckler, biträdande chefsjurist för RIAA, kräver ändringar av det framtida genomförandet av den. musik gTLD, hotar att" trappas upp frågan "om vissa farhågor om" stor skala upphovsrätt och varumärken överträdelsen "inte tas upp av ICANN i enlighet med RIAA." Enligt det nuvarande föreslagna standarden, befarar vi att vi kommer att ha någon realistisk möjlighet att invända om en pirat väljer att kapa en musik tema gTLD att möjliggöra bred intrång skala upphovsrätt våra arbeten , "Sheckler sa."

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Kvinnas röst återställd efter Larynx Transplant

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ZbcNvdApoI/story01.htm:
Mvar skriver "En kvinna i USA har möjlighet att tala för första gången på 11 år efter en banbrytande voicebox transplantation. Brenda Jensen sade operationen, som ägde rum i Kalifornien, var ett mirakel som hade återställts hennes liv. Tretton dagar efter det att kirurgi Hon sa att hennes första ord: "God morgon, jag vill åka hem." Det är första gången en struphuvudet och luftvägar har transplanterats samtidigt (bild) och bara andra gången som en larynx har någonsin varit transplanterats. I oktober bort kirurger vid University of California Davis Medical Center i struphuvudet, sköldkörteln och 6cm av luftstrupe från en donator kropp. I en 18-timmars operation, var detta transplanterats in Ms Jensens hals och laget anslöt den till henne blodtillförsel och nerver. Tretton dagar senare kunde hon tala sitt första KVÄKANDE ord och nu kan tala enkelt för lång tid. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.