torsdag 3 februari 2011

NC officiella Sics License Polis På datavetare För alltför god klagomål

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3Y-CwSZeT7E/NC-Official-Sics-License-Police-On-Computer-Scientist-For-Too-Good-a-Complaint:
snsh skriver "När en dator forskare i North Carolina hemställan till staten för en ny trafiksignal i hans grannskap, svarade en transport tjänsteman med ett klagomål om vad som tycks vara verkstads-nivå arbete" göras av någon som inte är licensierad som en professionell ingenjör. " Kevin Lacy, chef trafik ingenjör för staten DOT, och den som lämnade in ett klagomål till NC EXAMENSNÄMND för ingenjörer och lantmätare, protesterade mot att man försöker ha datavetare David Cox undersökas för hans detaljerade klagomål om en trafikolycka korsning utan licensierade som ingenjör, "Jag försöker inte att tysta honom."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Aktieägare Push svårt för Apple successionsplan

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cnFD7kcn1Ow/Shareholders-Push-Hard-For-Apple-Succession-Plan:
eldavojohn skriver "Apple har varit ett par veckor nu sans deras ikoniska orädd ledare och aktieägarna får rastlös utan en rad plan. Huvudsakligen Institutional Shareholder Services (ISS) säger att det inte har funnits tillräckligt med upplysning i varför just Steve är frånvarande och de vill att en årlig successionsplan levereras till aktieägarna. Apple rekommenderar att den 23 februari vid sitt årliga möte företaget, dess aktieägare rösta mot förslaget om en rad plan. Apple kan ha en plan för livet efter Steve Jobs men om de gör de inte delar den med någon! - inte ens deras finansiärer "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Anniston, till Alabama Censor Anställdas Facebook Pages

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VZ9SfilyIcM/Anniston-Alabama-To-Censor-Employees-Facebook-Pages:
ISurfTooMuch skriver "Om du är en stad anställd i Anniston, AL, du borde titta på vad du säger på Facebook. Enligt ett förslag som behandlas av kommunfullmäktige, skulle anställda förbjudas från att skriva något" negativt "eller" pinsamt " om staden. Observera att de inte talar om officiella stad sidor här, men de anställdas personliga sidor. Någon noga med att utbilda dessa clowner på förekomsten av det första tillägget? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


SAE och Zigbee går samman för att göra plug-in bilar avgift smartare

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/sae-and-zigbee-team-up-to-make-plug-in-cars-charge-smarter/:
SAE och Zigbee Alliance samarbetar för att göra plug-in bilar avgift smartare Vi är inte främmande för Zigbee kring dessa delar, med hjälp av olika Alliance-certifierade enheter övervaka våra strömförbrukning och låta våra kylskåp tala med våra tvättmaskiner . Snart våra bilar skulle kunna komma in på den där lilla samtal med Zigbee Alliance och SAE International börja samverka. SAE utvecklar standarder och certifieringar inom bilindustrin (bland många andra) och det omfattar Zigbee Smart Energy innebär att vi bör få se många fler biltillverkare att anta denna teknik för att deras bilar för att tala till nätet rakt genom deras kontakter. De kommer att kunna göra saker som ger laddning statusuppdateringar och att dra ner information verktyget prissättning, se din kärra avgifter när priserna är som lägst. Många nuvarande och de flesta kommande elbilar kan göra den här sortens saker, men de förlitar sig på trådlös dataanslutning att göra det. Zigbee skulle eliminera det. Inga ord om vilket tillverkarna kommer att hoppa på första, men med tanke på dra SAE har vi tror många kommer.

Fortsätt läsa SAE och Zigbee går samman för att göra plug-in bilar avgift smartare

SAE och Zigbee går samman för att göra plug-in bilar avgift smartare ursprungligen visades på Engadget tor, 3 feb 2011 16:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Green Car Congress | | Tipsa | Kommentarer

Dell Plats redo att beställa nu för $ 500 upplåst, sjöfart 18 februari

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/dell-venue-ready-to-order-now-for-500-unlocked-shipping-februa/:
I klassiskt Dell mode, företagets mest legitimt tilltalande Android ännu har just gått ut till försäljning med nary en pip markera sin ankomst. Om du minns, det amerikanska meddelandet Platsen var för inte precis överbelastade med fakta och siffror, vi i stort sett fick höra att det kommer, och hey, här är det nu! En procent under $ 500 köper du en olåst Android 2,2 enhet - med antingen AT & T eller T-Mobile 3G band, ditt val - utrustad med en 4,1-tums WVGA AMOLED display, en 8-megapixelkamera, och några av de bästa utseende på alla smartphone ännu. Den preliminära leveransdatum vi ser är 18 februari, låt oss hoppas att det är ett mycket mer konkret antal än vad vi har upplevt med platsen Pro, eh?

[Tack, Spiridon och Tanjot]

Dell Plats redo att beställa nu för $ 500 upplåst, sjöfart 18 februari ursprungligen visades på Engadget tor, 3 februari 2011 16:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dell | Tipsa | Kommentarer

BlackBerry playbook blir demoed i stående läge

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/blackberry-playbook-gets-demoed-in-portrait-mode/:
Det är kort och lite suddig, men mitt i en 14-minuters demonstration av BlackBerry playbook folket från Lotusphere Podcaster gjorde något av en första: en demo av tabletten äntligen hjälp porträttläge. Tyvärr får vi inte se på mycket mer än startskärmen och tangentbordet, och det verkar som om funktionalitet som inte kan bli fullkomnade riktigt än - det playbook används för första tio minuterna av filmen var den vanliga horisontella- bara behandla, och porträttet-aktiverade modellen var snabbt tillbaka på bordet efter kort demo. Hit upp källan länken nedan för hela video, och leta efter porträttläge att göra ett framträdande runt 10:55 varumärket.

BlackBerry playbook blir demoed i stående läge ursprungligen visades på Engadget tis, februari 3, 2011 17:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Lotusphere Podsändningar | Tipsa | Kommentarer

"Death By GPS" ökar i America's Wilderness

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yUOuFMAi6ec/Death-By-GPS-Increasing-In-Americas-Wilderness:
En anonym läsare skriver: "Varje år fler och fler amerikaner dör i öknar och vildmarker eftersom de förlitar sig på sin GPS-enheter (och i viss mån, deras mobiltelefoner) alltid vara korrekta. Sacramento Bee citerar Death Valley vildmark samordnare Charlie Callagan : '. Det är vad jag börjar ringa döds av GPS ... Människor är hyra fordon med GPS och de har ingen aning hur det fungerar och de är villiga att lita på GPS att leda dem in i mitten av ingenstans "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Hack Krom, vinna $ 20,000

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5KYf2apuRQ0/Hack-Chrome-Win-20000:
CWmike skriver "Google kommer att betala 20.000 dollar till den första att utnyttja sin Chrome på årets Pwn2Own hacka tävling på CanSecWest i Vancouver, BC, den 9 mars. På årets Pwn2Own kommer forskare grop bedrifter mot maskiner som kör Windows 7 eller Mac OS X när de försöker få ned Microsofts IE, Mozilla Firefox, Apples Safari och Chrome. Den första forskare att hacka IE kommer Firefox och Safari få $ 15.000 och maskinen körs i webbläsaren. Priserna är $ 5.000 mer än de som anges för att utnyttja webbläsare på sista Pwn2Own tävling, och tre gånger mer än 2009 utmärkelser. "Vi har höjt ante den här gången och den totala kontanta poolen tilldelas för priser har stigit till en jättestor $ 125.000, sade Aaron Portnoy, chef för sponsorn, HP TippingPoints Security Research Team, som satte tävlingens regler onsdag i ett blogginlägg skriven av Portnoy. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Kno transporter försenas, inga ord om varför eller hur länge

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/kno-shipments-delayed-no-word-on-why-or-for-how-long/:
Vad är det med tabletter och fartyg spektakel datum ? Efter att ha fått några tips från Kno före beställare (som borde ha börjat ta emot detta monster förra året ) att deras sändningar hade försenats pingade vi Kno och fick några extremt vag bekräftelse av detta faktum:
Saker på Kno går bra. Men som ni anges nedan, har det skett en leverans försening. Så snart Kno har ny information kommer vi att dela det med kunder och säkert kan ge dig en heads up om det är till hjälp.
Det finns ingenting om något av detta på Kno hemsida, och oftast med denna typ av försening det finns åtminstone någon slags motivering - "lådorna vi fick är av fel storlek," eller "vår Lego robot gick sönder ", eller något smidigt så. Naturligtvis är vi säkra på att det finns något slags förklaring kommande. Detta är ingen anledning att tro Kno är i allvarlig fara att inte skicka sin tablett, eller att det är att försöka dra en snabb en, men Kno har tyvärr hänt på en oroväckande trend i tabletten utrymme som vi vill gärna vara väl bli av av nu.

[Tack, Chris]

Kno transporter försenas, inga ord om varför eller hur länge som ursprungligen visades på Engadget tor, 3 februari 2011 14:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Agility Saietta elektrisk sport cykel ögon-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/agility-saietta-electric-sports-bike-eyes-on/:
Vi kom, vi såg, vi tog bilder. En London-baserad start vid namn Agility presenterade i dag sin första och enda produkt, Saietta elektriska sport cykel , och vi var bara tvungen att hoppa ut till MCN Motorcycle Show i sin hemstad för att kika in det för oss själva. Tja, vad finns det att säga att bilderna inte redan? Vi borde nog börja med att massiva puckel du ser på framsidan. Vid första anblicken gör att cykeln ser extremt front-tung, men det är faktiskt mest ett skal - gjord i en lätt kompositmaterial vars ingredienser vi fick inte veta - vilka kanaler luft i de områden som behöver kyla och ännu viktigare, optimerar skiten ur denna tvåhjulingar s aerodynamik. Det finns en utsatt dubbla triangellänkar fjädringssystem, bara några av de ögongodis på denna extremt reflekterande racer, och vikten balansen är, i motsats till vår första intryck, nästan perfekt jämn. Detta beror på att batterierna undangömda i centrum, precis framför en borstad DC motor med 90 + procent verkningsgrad (Agility berättar hela dånande maskinen har en 83 genomströmning effektivitet procent).

Det kommer att finnas ett urval av karossdelar, såg vi en mycket reflekterande krom, men en djurtämjare röd version finns också tillgänglig. På tal om färger, det lilla hastighetsmätaren lyser upp i ett läckra blå för mörkerkörning. Vi tittade på endast bolagets tredje produktion prototyp, men förhandsbeställningar har redan vidtagits för - till priser på strax under £ 10.000 för S-modellen med en 50-mil intervall och knappt £ 14.000 för R variant som har en dubbla batteripaket och på motsvarande sätt kan sträcka ut till 100 miles - för ett April leverans. USA prissättning sägs innehålla en "liten" premium, men Agility hoppas att det kanske kan bygga en del av dessa Saietta cyklar över på västkusten, vilket kan skära i kostnaderna för att sälja dem i Nordamerika. Det enda våra bilder inte avslöjar är hur en cykel med omedelbar vridmoment och en fyra andra 0-60 acceleration (om ljusare S-modellen, gör R det i fem) känns, men om vi är riktigt bra över de närmaste veckorna, kanske vi får bara en chans att rida en och ta reda på för oss själva.

Agility Saietta elektrisk sport cykel ögon-on ursprungligen dök upp på Engadget tor, 3 feb 2011 14:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Aava Mobile som uppgift att avslöja Medfield-baserade Android / MeeGo telefon på MWC

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/aava-mobile-reportedly-set-to-reveal-medfield-based-android-me/:
Ivrig efter ett sätt att glömma Moorestown ? Vi skulle inte bli chockad om Intel var i samma läger, och om detta här ryktet kokkärl ut, kan det vara Medfield fungerar som amnesi på Mobile World Congress. Om du minns Intel visade kortfattat upp en Medfield-baserade telefon slutet av förra månaden, och nu är vi höra att Aava Mobile - samma företag som ansvarar för en WoW-knaprande Moorestown demonstration på Computex - är redo att släppa en verkliga Stunner i Barcelona. SlashGear har det på god auktoritet att Aava är andra generationens Core Design officiellt kommer att lanseras i några dagar, komplett med Intel Inside, en 8.9mm tjock chassi, Android och MeeGo. Du läste rätt - både mobila operativsystem kommer att stödjas. Det sägs att Aava faktiskt inte tänker Hawking dessa till konsumenterna, utan kommer de att skytteltrafik iväg till utvecklare för att främja den integrerade ACPU och modem plattform. Svårt att säga om tanken vi (förhoppningsvis) se på MWC kommer att förbli finalen, men du kan satsa kommer vi att gräva för mer när mässan öppnar.

Aava Mobile som uppgift att avslöja Medfield-baserade Android / MeeGo telefon på MWC ursprungligen visades på Engadget tor, 3 februari 2011 15:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa SlashGear | Tipsa | Kommentarer

App - den mest missbrukade Word I Tech?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_QYdu8P1h7M/App-mdash-the-Most-Abused-Word-In-Tech:
Barence skriver "PC Pro har en blogg att utforska missbruk av ordet" app ". Fram till iPhone kom, ordet" ansökan "i stor utsträckning inneburit en fristående mjukvara installerad på en PC eller Mac. Sedan Apple tog ägande, putsade det till tre bokstäver, och inom några månader ordet "app" blev synonymt med små manicker av koden för smartphones. Nu Googles tänja på gränserna för det "app" definition ytterligare. Google Chrome-användare har sett ett nytt tillägg till deras webbläsaren nyligen:... Chrome Web Store Här hittar du massor av "apps" för att installera och köra direkt från en praktisk ikon i webbläsarens startskärmen Utom, dessa är inte "apps" i alla de är webbplatser . Googles idén om "apps" är vad vi quaintly avses i den gamla goda tiden som "bokmärken". Har ordet "app" betyder någonting alls längre? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


News Corp som att lasta av Myspace?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/news-corp-set-to-unload-myspace/:
Vi hatar att säga det, men vi kunde se detta komma en mil på vägen: Efter Myspace (eller, som barnen säger, min [_____]) återlanseras sig som en underhållning portal för liten effekt i slutet av förra året, och sedan bolaget gick och lade bort femtio procent av sin personal, vad är nästa steg? Tears - en flod av bittra, bittra tårar. Och efter det? Tja, det ser ut News Corp överväger ett par alternativ. Som COO Chase Carey skrev nyligen inkomster samtal ", har den nya MySpace blivit mycket väl mottagen av marknaden och vi har några mycket uppmuntrande statistik. Men planen att låta MySpace för att nå sin fulla kan bäst uppnås under en ny ägare . " Fortsätter med temat, sade han till Paid Content följande: Det har varit ett stort intresse, eftersom det har varit någon indikation vi driver den här vägen. "Vi kommer överväga alla alternativ ... det kan vara en försäljning, kan det vara en investerare kommer in till det, kan det vara oss bo i med en omstrukturerad ägarstruktur med ledningen. " Nu är det en hel hög med "corporate tala" där, och medan framtiden är upp i luften, vi är ganska säkra på att om du kallade vår man Chase och erbjöd honom kalla, hårda kontanter, kan du nog ta Myspace av sig händerna på ett ganska rimligt pris. Se till att du ber honom att kasta in Blingees gratis.

News Corp som att lasta av Myspace? ursprungligen visades på Engadget tor, 3 februari, 2011 13:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hämta Squad | källa Betalinnehållet | Tipsa | Kommentarer

N-Control Avenger Xbox 360-handkontrollen fastsättning nu frakt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/n-control-avenger-xbox-360-controller-attachment-now-shipping/:
Erkänn, du vet att du vill ha en av dessa vilda N-Control Avenger controller bilagor : det är ingen skam i detta vill vi även den! Den så kallade "Exo-Suit" - som vi checkat ut på CES - ger din Xbox handkontroll en översyn, och det är nu officiellt sjöfart. Den lilla enheten kommer att köra dig $ 39,99, så du kan slå upp källan länk om det är vad du gillar.

N-Control Avenger Xbox 360-handkontrollen kvarstad sjöfarten nu ursprungligen visades på Engadget tor, 3 Feb 2011 14:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Avenger Controller | Tipsa | Kommentarer