onsdag 25 maj 2011

Sony Lider ännu mer säkerhetsöverträdelser

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zZfkbdkUHeA/Sony-Suffers-Yet-More-Security-Breaches:
Oldcynic skriver "Som Sony kämpar för att återställa Playstation Network vi får nyheter idag av en annan strid, denna gång på Sony Ericsson i Kanada." Sony Corp talesman Atsuo Omagari sade på onsdagen att namn, epost och krypterade lösenord kan ha stulits från Sony Ericsson Kanada hemsida, men inga kreditkortsuppgifter fattades. " En annan grupp lyckades tränga Sony Entertainment Japan igår också. Jag nästan tycker synd om dem.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Bästa Optisk Illusion of the Year Contest

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NYYwaIoTPLE/Best-Optical-Illusion-of-the-Year-Contest:
En anonym läsare skriver: "Den 7: e årliga" Best illusion av året tävlingen "hölls av Neural Korrelera Society förra veckan i Florida, och det innehöll 10 fantastiska visuella illusioner väljs från en pool på över 150 svar. Webbplatsen har demos av illusioner som gjorde finalen, med en kort förklaring om vad varje illusion berättar för oss om det visuella systemet. Vissa kan vara viktiga för utformningen av bildskärmar och animeringar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Tusenåriga Media förvärvar Mobile Data Startup Condaptive

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/iuoTxENCpBc/:
Array

Uber vd: Jag tror att jag har 20.000 års fängelse tid framför mig

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dzTe8St0zH8/:
Array

Airbnb på att lansera Sublets Som Service exploderar med aktivitet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WHvZIkM_s0w/:
Array

KDDI's Swing navigationssystem hjälper dig att hitta din väg runt i en butik, undvika mänsklig interaktion

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/kddis-swing-navigation-system-helps-you-find-your-way-around-a/:
GPS kan hjälpa dig komma till din favorit bokhandel, men när du väl är där, det förmodligen inte kommer att tycka att Thomas Pynchon bok du letar efter. Det är där KDDI's Swing navigationssystem kommer in tar sig inspireras av Nokias Kamppi och NAVTEQ's Destination Kartor tjänster, prototypen är utformad för att hjälpa smartphone-användare hitta i gallerior, restauranger eller annan utrymme inomhus, med endast en röd pil som sin kompass . Välj bara den del av butiken du letar efter, våg telefonen i en cirkel och KDDI: s app kommer att använda ett system med förinstallerad sensorer för att hitta din plats innan du pekar i rätt riktning. Verkar intuitivt nog, men Swing framgång beror ytterst på hur många människor och butiker besluta att anta det. Swing förbi paus för en demo video.

Fortsätt läsa KDDI's Swing navigationssystem hjälper dig att hitta din väg runt i en butik, undvika mänsklig interaktion

KDDI's Swing navigationssystem hjälper dig att hitta din väg runt i en butik, undvika mänsklig interaktion som ursprungligen visades på Engadget , ons, maj 25, 2011 09:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Akihabara News | Tipsa | Kommentarer

AT & T att föra LTE till fem städer i sommar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/atandt-bringing-lte-to-five-cities-this-summer/:
AT & T meddelade i höstas att det skulle börja sitt LTE-utbyggnaden i mitten av 2011, och det är nu äntligen levererat några fler detaljer. Transportören har just bekräftat att fem marknader - Dallas, Houston, Chicago, Atlanta och San Antonio - kommer att få LTE någon gång "i sommar", med tio fler som ännu-icke namngivna städer som förenas med dem i andra halvan av året. Alla sa, AT & T säger bör omfatta ca 70 miljoner amerikaner vid årets slut. Naturligtvis måste en LTE-nät vissa enheter, men AT & T tyvärr inte ger mycket i vägen för detaljer om dessa bara ännu - det är bara att säga att den planerar att lägga 20 4G enheter till sin portfölj i år, och att "vissa av dessa "kommer att LTE kapabel.

Fortsätt läsa AT & T att föra LTE till fem städer i sommar

AT & T att föra LTE till fem städer i sommar ursprungligen visades på Engadget , ons, maj 25, 2011 10:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Xperia Spela först i kön för mobila Minecraft hamn

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/xperia-play-first-in-line-for-mobile-minecraft-port/:
Minecraft på Xperia Play
Om du vill vara den första i din köksfläkt ta Minecraft med dig vart du än går, måste du plocka upp en Xperia Spela . Blocket-byggnaden spel där kubik avatarer dölja Creepers och skapa virtuella processorer kommer att landa på den så kallade Playstation Phone innan han kom till andra Android -enheter och IOS senare i år. Play versionen kommer ha anpassat kontrollsystem som tar fördel av gamepad och knapplacering finns på Sony Ericssons handdator, men exakt när den kommer att lansera eller hur mycket det kommer att kosta är fortfarande okänt. Det är också oklart hur länge titeln kommer att vara exklusiva till gamer-centrerad smartphone, men utvecklaren Mojang kommer att hålla ett event på E3 där, förmodligen kommer vi att få mer information. Nu är det dags att linda upp alla lösa trådar i ditt liv innan det lilla lediga tid du har kvar blir begravda under en hög med tegelstenar och folkmassor - även när datorn inte är händig.

Xperia Spela först i kön för mobila Minecraft porten publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 25 maj 2011 10:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa Gamasutra , Minecraft (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för runt £ 330, som i denna takt skulle vara ungefär 376 €, även om vi inte kan detta vara det pris när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Cyanogenmod sätter användarna i kontroll av behörigheter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PYN2A1NA5oo/Cyanogenmod-Puts-Users-in-Control-of-Permissions:
En anonym läsare skriver "Cyanogenmod snart kommer att få en bättre behörigheter system, så att dess användare att neka vissa behörigheter till ansökningarna de installerar. Användare varnas för att aktivera denna funktion på nightly build kan orsaka applikationer att krascha eller" force close ', men en ny dialogrutan låter dem lätt att återställa behörigheter för beståndet om de vill. Förhoppningsvis Google tillämpar ett system liknande detta mycket snart. " Detta är den största funktion som jag har missat från Symbian - det aldrig är meningsfullt för mig varför de behörigheter systemet inte sätta användaren i kontrollen från den första utgåvan.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Apple erkänner MacDefender

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C5TaC-bcTY0/Apple-Acknowledges-MacDefender:
Trailrunner7 skriver med en artikel i threatpost "Apple planerar att släppa en uppdatering särskilt utformade för att skydda användarna mot MacDefender skadliga program som har cirkulerat de senaste veckorna. Uppdateringen för Mac OS X kommer att automatiskt hitta och ta bort skadlig kod på en infekterade maskinen och också kommer att varna användare om en annan infektion försök upptäcks.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


De 10 VC Företag, Enligt InvestorRank

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zcVeXMGAy3Y/:
Array

Google Commerce Chief: Vi gör en stor satsning på NFC Som ett företag

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IMJ78uD2ewo/:
Array

BuyWithMe Köper San Francisco Daily Deal Swoop Site Groop

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ad9yFPHdfFM/:
Array

Cox diken 3G-infrastruktur, pinnar med etermedierna lånat från Sprint

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/cox-ditches-3g-network-infrastructure-sticks-with-airwaves-borr/:
Cox Communications hade några stora planer på cellulär marknaden, men de är inte panorering ut riktigt som bolaget planerat - FierceWireless rapporter om att även Cox redan hällt pengar till utbyggnaden av 3G-utrustning, det kommer att skrota det hela, till förmån för fortsätter att betala Sprint för lånat sändningstid. Cellular tjänst i de ursprungliga tre lanseringen marknader kommer enligt uppgift att fortsätta, men en snabb titt på Cox's hemsida visar den aktuella telefonen valet börjar bli lite stillastående. Medan vi har ännu aldrig hört någon särskilda skäl Cox skulle vilja sticka ut som en MVNO, föreställer vi oss att obligatoriska roamingavtal gör det en smula lättare att erbjuda dessa " Otroligt Fair "kontrakt. Det finns också möjlighet att med alla 4G glöd, har Cox beslutat finns det ingen mening med att gå vidare med CDMA utrustning när LTE är mogen för plockning - och när Cox har $ 304.000.000 värde av 700 MHz spektrum väntar på ett sådant nätverk.

Cox diken 3G-infrastruktur, pinnar med etermedierna lånade från Sprint ursprungligen visades på Engadget , ons, 25 maj 2011 08:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FierceWireless | Tipsa | Kommentarer

Getaround samåkning tjänsten går live, hyra ut din kärra med en iPhone app och bilmonteringssatsen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/getaround-car-sharing-service-goes-live-rent-out-your-ride-with/:
Vi uttryckte vår upphetsning när vi först hörde talas om Getaround, den personliga biluthyrningen som hjälper användare att hyra ut sina bilar per timme eller dag, och på TechCrunch avbryta Tjänsten har officiellt gått live för förare utanför Bay Area. Bolaget meddelade också en medföljande bilmonteringssatsen som gör att potentiella hyresgäster att låsa upp sina tillfälliga rida med bara en iPhone app, då de kan komma åt en fysisk nyckel inuti. Företaget säger att det fungerar precis som alla andra fjärrstyrning enhet, och kan sättas upp i så lite som fem minuter. Oroande ägare bör också veta att när du ger upp din resa får du full försäkringsskydd från Getaround folk, så alla skulder överförs till individen bakom ratten. Hyresgäster får betygsatt av bilägare så det finns definitivt ett incitament för att hålla saker snyggt och prydligt, men vi skulle helt få downrated för att försumma att föra tillbaka till sin ursprungliga position. Var noga med att kolla in demo video på via länken kommer du önskar att du tänkte på detta själv.

Getaround samåkning tjänsten går live, hyra ut din kärra med en iPhone app och bilmonteringssatsen publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 25 maj 2011 08:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa Getaround , iTunes | Tipsa | Kommentarer

LG Revolution kommer till Verizon i morgon för $ 250 på kontrakt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/lg-revolution-coming-to-verizon-tomorrow-for-250-on-contract/:
That's right, barn, och vi har pressmeddelandet att bevisa det: LG revolutionen som vi fick tag på på CES kommer till Verizon i morgon för $ 250 (med en ny, två år kundavtal). Tyvärr kommer den här handen ge dig inte någon närmare störta den etablerade sociala ordningen, som LG verkar tro att "revolution" har mer att göra med sådana petitesser som HDMI-ut, Android 2,2 mobila OS, och en 16GB microSD-kort. Men hey, det förinstallerade Netflix app säker verkar trevlig. Intresserad? Nationwide Talk planer börjar på $ 40 per månad, med obegränsad data för $ 30. Mobil Hotspot ingår också gratis - för en begränsad tid. Kolla in alla viktiga info efter rasten.

Fortsätt läsa LG Revolution kommer till Verizon i morgon för $ 250 på kontrakt

LG Revolution kommer till Verizon i morgon för $ 250 på kontrakt publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 25 Maj 2011 09:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Efter ett uppehåll, växer Sun-server verksamhet under Oracle

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XzZGVJ041qw/After-a-Lull-Sun-Server-Business-Grows-Under-Oracle:
itwbennett skriver "För första gången sedan den 3: e kvartalet 2007, är IDC rapporterar en ökad försäljning av Suns hårdvara. Oracle inloggade $ 773.000.000 i server försäljning under kvartalet, upp från $ 681.000.000 året innan, enligt IDC: s beräkningar."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


EFF Medgrundare Faces Copyright tungviktare På EG8

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mi6UpOjVMeU/EFF-Co-founder-Faces-Copyright-Heavyweights-At-EG8:
ndogg skriver "EFF grundare John Perry Barlow inför ned upphovsrätt tungviktare ... på en panel han beskrev som" Lions Den "diskutera frågor av immateriella rättigheter. Han var ensam avvikande röst ... Mitterand hade kommenterat att upphovsrätten debatter hade vuxit så lugn nu när alla kommit överens om spelregler. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


NASA överger Mars Rover Spirit, väljer att minnas de goda tiderna

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/nasa-abandons-mars-rover-spirit-chooses-to-remember-the-good-ti/:
Mer än ett år efter det första förlorat kontakten med sin Mars Rover Spirit har NASA slutligen beslutat att kasta in handduken. Igår bekräftade byrån att den kommer att avsluta alla planerade kommunikation med roboten den 25 maj, och satte effektivt båtens sjuåriga uppdrag. NASA hade hoppats att den annalkande våren Mars skulle göra Anden att ladda sina solpaneler och återupprätta radiokontakt, men det verkar nu som att båten lidit obotlig skada i vintras, när det var tvungen att utstå brutalt kalla temperaturer. NASA verkställande David Lavery dock säger rover laget kommer ihåg Anden mer för sina prestationer än sin långsamma död :

"Jag tror vi alla kommer att sitta och ha en klunk av Guinness och pratar om när Spirit var en liten liten liten rover och ser tillbaka på prestationer och framgångar Rover hade under hela dess livstid."

Så Andens ande kommer att leva vidare, men hur är NASA: s uppdrag till Mars? Tja, möjlighet de är fortfarande vid god hälsa och, senare i år, kommer att få sällskap av nästa generations atomdrivna rover Nyfikenhet , som kommer att undersöka huruvida Mars någonsin stött livsformer. Under tiden kommer NASA: s nätverk av kretsar rymdfarkoster fortsätta att passivt lyssna efter signaler från Anden, ifall det mirakulöst kommer tillbaka till livet. Full PR efter rasten.

Fortsätt läsa NASA överger Mars Rover Spirit, väljer att minnas de goda tiderna

NASA överger Mars Rover Spirit, väljer att minnas de goda tiderna som ursprungligen visades på Engadget , ons, 25 maj 2011 07:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Space.com | Tipsa | Kommentarer

Google backar Alta Wind Energy Center, ståtar $ 400.000.000 ren energi milstolpe

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/google-backs-alta-wind-energy-center-boasts-400-million-clean/:
Google meddelade idag att man kastar $ 55.000.000 dollar till vinden ... energi, alltså. Ett inlägg till den officiella Google Blog sade företaget har investerat ovannämnda belopp i Alta Wind Energy Center , som är satt att generera 1.550 megawatt energi - tillräckligt för att enligt uppgift makt 450.000 hem - från ett parti av turbiner i Mojave Dessert . Utvecklad av Terra-Gen Power kommer transaktionen att bära de resulterande energi via ledningar till "stora befolkningscentra." Den ständigt ödmjuka internet jätte påpekade att detta tillskott av medel innebär en total investering på 400 miljoner dollar den rena energisektorn. I själva verket, El Goog undertecknat ett avtal förra året för att driva flera av sina datacenter med vindkraft, och nu senast meddelade öppnandet av en SJÖVATTENKYLD datacenter i Finland.

Google backar Alta Wind Energy Center, ståtar $ 400.000.000 ren energi milstolpe ursprungligen visades på Engadget , ons, 25 maj 2011 08:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Physorg | källa Google | Tipsa | Kommentarer

Spammare Upprätta Fake URL-Förkortning Services

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FZjbbW0he_w/Spammers-Establish-Fake-URL-Shortening-Services:
Orome1 skriver "Spammare på att införa egna falska URL-förkorta tjänster för att utföra URL omdirigering, enligt Symantec. Detta nya spam verksamhet har bidragit till denna månads ökning spam med 2,9 procentenheter, en ökning som också var att vänta efter de Rustock botnet borttagning i mars. Enligt detta system är förkortade länkar skapas på dessa falska URL-förkorta webbplatser som inte ingår direkt i spam-meddelanden. stället innehåller skräppost förkortade webbadresser skapas på legitima URL-förkorta webbplatser. Dessa förkortade webbadresser leda till en förkortad URL om spammaren är falsk URL-förkorta webbplats, vilket i sin tur omdirigerar till spammaren egen webbplats. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.