söndag 18 september 2011

Varför Star Wars bör överlåtas till fansen

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v7NtzpxMlE0/Why-Star-Wars-Should-be-Left-to-the-Fans:
Aguazul skriver "BBC har en intressant ta på George Lucus" inblandning i våra minnen ". Fans av Star Wars är inte glada Någon har manipulering av sin filmhistoria". De spekulera i vem som egentligen äger ett konstverk Även konstnären inte riktigt vet vad han skapat, och ett verk blir inte "något" förrän värdet av en publik:. "Konstnären är bara medium för hans eller sitt arbete. " Många människor bidrog till Star Wars-trilogin. Är Lucas "över-uppblåsta uppfattning om sin egen betydelse i processen anledningen att han är att stoppa folk ser omodifierade originalen?"

Läs mer om denna historia på Slashdot.


I Japan kämpar Microsoft för att ansluta med Kinect

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/9jAw1inTfiU/in-japan-microsoft-struggles-to-connect-with-kinect.ars:

Tokyo-Av alla Tokyo deltagare Game Show som besökte Kinect monter, en Salaryman i en skjorta stod ut. Han hoppade in i Dance Central spelet med gusto, som slås ut galna rörelser i hans lackskor, bokstavligen gå stormsteg utöver vad dansen spelet krävs.

En liten skara samlats för att se hans drag. Vid ett tillfälle gjorde han en Handstand framför Xbox 360-kameran handkontrollen. Han gjorde Kinect ser ut som tunnor roligt.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Google Wallet Starta Likely morgon

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tWiiyvNK1es/:
IMAG0037

Förra veckan skrev Google ett fantastiskt teaser video för Google Wallet med George Costanza. Innebörden: Google Wallet skulle äntligen att lansera snart. Nu vi tror oss veta när i morgon.

Som du kan se i ovanstående bild är dokumentation skickas runt till partner som anger en September 19 lanseringsdagen. Vi har hört från andra att det är korrekt. Och det också ställer upp fint med NFC världskongressen , som drar igång i morgon i den franska Rivieran. Google är inte listad som en högtalare eller utställare på mässan, men deras huvudpartner MasterCard är officiell sponsor.

Tillbaka i maj när Google Plånbok och erbjudanden ursprungligen presenterades , uppgav Google att fältförsök för plånbok skulle beging omedelbart och att en officiell lansering skulle komma i sommar. De första rapporterna pekade mot en September 1 Starta. Tekniskt varar sommaren fram till september 22, så det ser ut som Google kommer att slå sina deadline med några dagar att avvara.

Även om detta kommer att bli den officiella lanseringen, kommer själva produkten sannolikt fortfarande vara ganska begränsade. Den enda officiellt kompatibla telefonen är Nexus S 4G, som bara finns på Sprint i USA Google har en NFC-klistermärke produkt för att få peka-och-betala till andra telefoner, men det är inte klart om det kommer att vara redo vid lanseringen eller inte . Hårdvara för att möjliggöra betalningar på handlaren änden behövs också. Och återigen har MasterCard varit den enda officiella partnern på kreditkortet sidan av saken hittills. Kanske Google kommer att ha mer att säga om det i morgon. Men ovanstående dokumentation fortfarande pekar på PayPass-aktiverade Citi MasterCard som det enda sättet att använda tjänsten för nu.

Det är också klokt för Google att få Plånbok där ute nu innan deras nästa flaggskepp Android, Nexus Prime, lanserar nästa månad. Det kommer också att få NFC funktioner inbyggda och kommer att föra Plånbok funktionalitet till den mycket större Verizon kundbas.


Företag: Google
Webbplats: google.com
Startdatum: 9 juli 1998

Tiny infraröda lysdioder kunde hitta ett hem i ultratunn multitouch-skärmar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/18/tiny-infrared-leds-could-find-a-home-in-ultra-thin-multitouch-sc/:
Osram Opto Semiconducters
Ett företag som heter Osram Opto Semiconductors har skapat en ny infraröda LED som kan användas i kombination med detektorer för att skapa tunna pekskärmar. Vi har sett IR i pekskärmar tidigare, främst i Microsoft Surface och de senaste e-läsare från Barnes & Noble och Kobo . Men är Osram lösning komplex nog att arbeta i en multitouch tablet, samtidigt som den är så utrymmessparande zForce . På endast 0,45 mm hög dioderna och sensorer kan enkelt inklämda i en ram runt en skärm och smutta på bara 35mW vid regelbunden användning. Nu har företaget bara för att övertyga någon att sätta den lilla IREDs i sina produkter.

Tiny infraröda lysdioder kunde hitta ett hem i ultratunn multitouch-skärmar ursprungligen visades på Engadget på Sun, 18 Sep 2011 17:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Piratpartiet vinner Seat I Berlin

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7DEJanF27QQ/Pirate-Party-Wins-Seat-In-Berlin:
En anonym läsare skriver: "Piratpartiet vann sin första plats i Berlin delstatsvalet med nästan 9% av rösterna från artikeln:". "Vi kommer att få rätt till arbete," top Pirate kandidat, Andreas Baum, berättade ZDF tv. "Det här är alla nya för oss." '"

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Sony släpper XBA balanserad armatur hörlurar, elva gånger

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/18/sony-releases-xba-balanced-armature-headphones-eleven-times-ove/:
Denna svindlande mängd kan verka som overkill, men Sonys premie "Experience balanserad armatur" (XBA) telefoner är målinriktade i olika prisklasser och typer av lyssnare. Du har fått nybörjar XBA-1 innehåller en enda universell drivrutin. Lägg till ett baselement för större bas och du får XBA-2. Den XBA-3 klämmer också i en tweeter för high-freq perkiness, medan XBA-4 rundor det hela med en super woofer. Varje par har också en smartphone tvilling med inline-kontroller, betecknas med IP-suffix. Slutligen finns det en trio av single-förare specialister: den bullerdämpande XBA-NC85D, den sportiga XBA-S65 med grundläggande tätskikt för svett och regn, plus Bluetooth XBA-BT75. Det är oklart när dessa kommer att drabba våra halvklotet, men vi tittar på en November release i Hongkong och Taiwan med priser mellan 3000 till 14.000 TWD ($ 100 till $ 475) beroende på modell. Behöver du mer i detalj? Vi har produkt bilder och diabilder info nedan artighet av våra bros på Engadget kinesiska.

Sony släpper XBA balanserad armatur hörlurar, elva gånger ursprungligen visades på Engadget på Sun, 18 Sep 2011 15:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

"Vad var här"-projektet lägger en nypa historia att augmented reality

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/18/what-was-here-project-adds-a-pinch-of-history-to-augented-real/:
Så fungerar den som sådan. Du gräva upp gamla foton - några generationer tidigare, eller ens några decennier sedan - skanna dem in och märka dem till sin rättmätiga plats på Google Maps. Då kommer folk som besöker "Vad Var Här" projektets hemsida eller ladda ner iOS app (alla länkade nedan) kunna se vilken typ av värld de skulle leva i om farbror Rico tidsmaskin faktiskt fungerade. "Naturligtvis måste det initiativ som ni, du och du delta om det är att vara dubbade en framgång, så vi skulle rekommendera att använda det som finns kvar av helgen att bidra. Och sedan skicka din mamma en "Thinking of you" brev med väldigt kartan du är bättre . Vem sa retro skulle vara retro, egentligen?

"Vad var här"-projektet lägger en nypa historia att augmented reality publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 18 Sep 2011 16:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa Vilka var där , iTunes | Tipsa | Kommentarer

Häpnadsväckande Tidsinställd av jorden från ISS

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2vgeZRnxOW4/Stunning-Time-Lapse-of-the-Earth-From-the-ISS:
The Bad Astronomen skriver "Vetenskapen pedagog James Drake tog 600 stillbilder från den internationella rymdstationen som det kretsade jorden, och skapat en fantastisk tidsförlopp animering av dem Det måste ses för att uppskattas,. Stormar och städer flyga förbi nedanför i enastående skärpa. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Masterpiece: Tony Hawk Pro Skater 2 till Dreamcast

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KEpLS-Lq0pg/masterpiece-tony-hawk-2-for-the-dreamcast.ars:

Det är svårt att prata om viktiga spel utan djupdykning i den fula värld av självbiografi, men jag tror de bästa spelen är de som är viktiga inte bara för spelvärlden, men också för vår egen utveckling. De titlar som skär varandra på den tidpunkt då både industrin och våra liv förändras alltid kommer att vara de vi resonerar med, och det är därför som Masterpiece-serien kan drabbas och missa med läsarna. Vissa människor dela den tiden med de författare som har tagit en spricka vid en viss titel, medan andra inte gör.

Tony Hawk är ett spel jag upptäckte i källaren i min gode vän Scott hus, och jag försökte det bara för att hans bror lämnade den på i PlayStation. Scott och jag skulle göra något den dagen, men jag slutade spela spelet i timmar, även att hitta mig själv ensam i Scotts källare. I slutet av dagen hade jag min egen kopia.

Spel tar ibland timmar att sjunka sina krokar i oss, men Tony Hawk var det första spelet som kunde få även den klumpigaste dårar tror att skateboard skulle vara det roligaste du kan tänkas ha. Tony Hawk var en rytm spel långt innan Guitar Hjälte kom, när du började spika trick efter trick, försvann spelet och handkontrollen. Det var bara du och luften.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


På $ 99 dollar Styrplattan Återgår till HP: s anställda Purchasing Program on 28 September

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AMH3Gbm_G5c/:
john-biggs-touchpad-1

Det är inte ofta jag får skriva att det är en bra dag att vara en HP-anställd. Men det är också inte vardagen att HP-anställda erbjuds några av de sista pekplattor.

Företaget kommer att släppa en sista parti på $ 99 dollar / $ 149 hk pekplattor till anställda start 28 september klockan 9:00 PDT. Detta är per ett mail jag fick från en HP-anställd (inbäddade efter hoppet), som konstaterar pekplattor finns på en första kvarn bas och anställda bara får köpa en pekplatta - som vissa sannolikt kommer listan på eBay där pekplattor är för närvarande säljer för över $ 200. Solen är inställningen på styrplattan liv och HP kommer sannolikt redo att gå vidare, ordentligt bränd av sina ge sig in i landet av iPad.

Detta kommer, såsom anges i e-postmeddelandet, som HP HP tidigare har avbrutit styrplattan och tillät återförsäljare att klarering in dem på ett häpnadsväckande pris "clearing inventering och avveckla tillverkningen.": $ 99 för 16GB och $ 149 för 32GB. Butiker sålde ut nästan över en natt och lämnar några förhoppningar om att HP skulle släppa en annan sats. Tyvärr e jag fick inte närmare några andra styrplattan detaljhandeln även om jag skulle ägna stor uppmärksamhet åt Best Buy, Amazon och HP: s webbplats dagarna före och efter den 28: e. Det är en så bra affär.


Företaget Hewlett-Packard

Styrplattan fungerar som ingen annan tablet. Den tillåter användare att flytta fram och tillbaka mellan program, se relaterade verksamheter samlas automatiskt för att hålla ordning, svara på samtal och texter från HP Pre3 smartphones, webbplatser dela med andra HP webOS enheter, uppleva mer av webben med Adobe Flash Player 6 och 7 . Styrplattan tablet innefattar grundläggande produktivitet apps direkt ur lådan. Användare kan samarbeta med kollegor med hjälp av Google Docs eller Box.net, skriva ut trådlöst till kompatibla nätverksanslutna HP-skrivare, ...

Sequoia är Doug Leone: Vi är "Glada" att vara investerare i färg, "håll dig uppdaterad" för Pivot

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mSTuKBoo6d0/:
color

Det är ingen hemlighet att det har varit en stor mängd kontroverser kring färg, den fotodelning app som lanserades tidigare i år med $ 41 miljoner finansiering från Sequoia Capital, Bain Capital och Silicon Valley Bank (Sequoia tydligen lagt 25 miljoner dollar i). Färg debut var en av de mest hypade lanserar den tekniska världen har sett under det senaste året, och sedan dess har företaget varit plågad av verkställande avgångar , och ett kämpande produkt . Sequoia partner Doug Leone , som sitter på Färg styrelse och ledde investeringen, satte sig med oss i förra veckan på TechCrunch Störa att tala om vad han refererar till som hans mest spännande investering i det senaste året (han börjar prata om färg på 4 minuter märke i videon nedan).

Leone säger om färg och dess grundare Bill Nguyen , har start en "passionerad grundare som hade ett högt införandet av en produkt som inte kom ut på marknaden eller bulls-eye", säger han uppriktigt. "Men ge mig en entreprenör med en hel del mod, god aptit och som itererar snabbt, och jag kommer tillbaka den personen dag in och dag ut."

Uppenbarligen Leone inte har några beklagar om sin investering. Men han medger också att saker gick fel med lanseringen av färg. Han avslöjade att Sequoia bara investerat tre dagar före planerad lansering av färg, och att debuten av applikationen hade några svaga punkter.

Han säger om den negativa press Färg fick efter lanseringen-"Den främsta anledningen fick företaget att feedback är på grund av ett stort plask meddelande med inte mycket att visa upp tidigt." Han tillägger att Nguyen och hans team har iteration i allmänhetens ögon, vilket är speciellt svårt för en start.

Men Leone verkar fortfarande hausse på Färg framtid. Han sade att Sequoia är "glada" att vara investerare i företaget och varnar oss att "hålla ögonen öppna om vad Color har i rockärmen." Han hänvisar till Blå, som är färg nästa projekt . Vi har inte för många detaljer om vad Blue är, men vi vet att det är en ny mobil applikation med djupa band till Facebook-foton. Vi skulle kunna ta reda på mer denna kommande vecka på Facebooks F8 Developer Conference .

Nguyen måste känna enorma mängder tryck med den kommande lanseringen. Färg öde kunde knytas till Blue. En misslyckad produktlansering är acceptabelt, men två misslyckade produkter kan vara svårt för någon start (även med $ 41 miljoner inräknat) till återhämtning från. Leone berättade för mig faktiskt efter intervjun att han testat Color nya produkt och sade "det är häftigt." Klart han är partisk, men positivitet han har för företagets övergripande får mig att tro att oavsett färg har i rockärmen kan vara övertygande. Vi kommer förhoppningsvis få veta mer denna vecka.

Weekend Titta Round Up

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5ncA_pZYRds/:
Montblanc-Timewalker-TwinFly-17

Den tidlösa Timewalker från Montblanc får en fantastisk ny rörelse helt görs internt av Montblanc i Schweiz. Det är den Timewalker TwinFly Chronograph och det täcks och ses här i DLC belagt titan.

Vi har alltid älskat no nonsense verktyg klocka strategi som Sinn använder när de gör sina klockor. Ultra Durable och lite retro, att Sinn EZM 10 är det nya flaggskeppet pro använda klocka från märket som vi vill ha en.

Kolla in dessa high-end en av ett slag underverk . Den 2011 bara titta på välgörenhetsauktion kommer snart, med ca 40 unika nya klockor från av världens bästa varumärken.

Vår favorit outdoorklocka linjen är Casio Pro Trek (tidigare Pathfinder). Nytt i blått och svart, den digitala och analoga får PRW-5000Y ses och ses här .