tisdag 8 februari 2011

Samsung Rains papper flygplan från rymden

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2ZdUE8wXgtw/Samsung-Rains-Paper-Airplanes-From-Space:
itwbennett skriver "Note to Samsung: Om du vill visa hur tillförlitlig ditt SD kort är, inte hyra" Storbritanniens ledande Paper Plane professionella "för att bygga dig 100 specialpapper flygplan och då definitivt inte använder en gigantisk helium. ballong för att skicka dem 122.503 meter ut i rymden. Därför att några av de plan kommer att flyga så långt som Sydney och Bangalore, är chansen att alla trycker du får kommer att handla om galna stunt och ingen kommer ihåg en sak om SD kort. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


HTC Freestyle träffa AT & T den 13 februari för $ 100

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/htc-freestyle-hitting-atandt-on-february-13th-for-100/:
Det inte kommer att stjäla någon åska från Inspire 4G storebror - men om du letar efter en HTC som inte kör Android eller Windows Phone 7, vänta är din nästan över på AT & T (om du inte kommer att spara några pengar i processen). Den Freestyle tillkännagavs tillbaka på CES förra månaden, den första enheten i AT & T: s lineupen att köra Qualcomms Brew MP telefon plattform funktionen med en 3,2-tums skärm, full HTML browser, 3,2-megapixelkamera, 3,5 mm hörlursuttag, microSD kompatibilitet upp till 32GB, och en välbekant Sense UI erfarenhet portats från HTC: s smartphone-enheter (och första ses i Brew MP skepnad på Smart förra året). Leta efter det att landa i butik nu på söndag, 13 Februari för $ 99.99 på kontraktet efter en $ 50 post-i rabatten, som beaktar att Inspire går för samma pris, tror vi inte det blir någon slicka av mening, så vi inte skulle inte bli förvånad att se att priset faller lite under de närmaste månaderna. Följ paus för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa HTC Freestyle träffa AT & T den 13 februari för $ 100

HTC Freestyle träffa AT & T den 13 februari för $ 100 publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 8 februari 2011 15:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

HTC Thunderbolt blir unboxed av Wirefly, Verizon förseningar lanseringen?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/htc-thunderbolt-gets-unboxed-by-wirefly-verizon-delays-launch/:
Utomstående mobilåterförsäljaren Wirefly har precis släppt en sju minuter lång video med uppgifter om HTC Thunderbolt's unboxing förfarande i strålande detalj, något som bara kan göra vänta potentiella köpare ännu mer olidlig. På tal om väntan, på gatan är ord som telefonen kan bli försenade från sina tidigare ryktats Alla hjärtans dag lansering, en olycksbådande skärmdump över på Droid Life säger att det är "ingen ETA vid denna tid," ett faktum bekräftas av Amazons avlägsnande av startdatum på sin Thunderbolt produktsida. Vad mer, att tillkännage sitt uppackning, Wirefly bara säger att det kommer att "börja sälja Thunderbolt snart" utan att erbjuda ett datum - så ja, är alla tecken pekar på ett öppet fördröjning här. Låt oss hoppas att den håller sig inom kort gränserna för februari, eh? Följ paus för hela videon.

Fortsätt läsa HTC Thunderbolt blir unboxed av Wirefly, Verizon förseningar lanseringen?

HTC Thunderbolt blir unboxed av Wirefly, Verizon förseningar lanseringen? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 8 februari 2011 15:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BGR | källa Droid Liv , Wirefly | Tipsa | Kommentarer

Endast 39% svära på sina datorer?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sXUu7JQ5vrs/Only-39-Curse-At-Their-Computers:
netbuzz skriver "Det är vad vi skall tro bygger på en enkät bland 14.284 individer som utförs av säkerhet säljaren Avira. Denna undersökning visade att 39 procent av de tillfrågade" förbannade eller skällde på datorn högt. " Och ingen dator behövs för att beräkna konsekvenserna. 61% av dem som deltog i undersökningen anser sig har aldrig någon gång yttrat ett svordomar eller höjt sin röst i riktning mot en felaktig maskin är majoriteten av oss verkligen besatt av sådana märkliga själv -kontroll? Eller kanske några av dessa självrapporterade stoikerna utövar lite selektivt minne? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sigma lanserar DP2x kompakt digitalkamera, komplett med Foveon X3-sensor

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/sigma-launches-dp2x-compact-digital-camera-complete-with-foveon/:
Vi hade en känsla av att ett nytt segment av kameror var införs tillbaka på Photokina, och nog ser ut som om Sigmas i för skjutsen. Efter Fujifilms fast zoom Finepix X100 och Olympus Zuiko-utrustade kompakt prototyp , är Sigma införa en high-end kompakt egna i DP2x. Detta handburna tävlande har en gigantisk sensorn inom - i själva verket 14 megapixel Foveon X3 är liknande dem som finns i bolagets (helt massivare) SD15 och SD1 DSLRs. Sigma hävdar sensorn här är cirka 12x större än vad som vanligtvis finns i en kamera av den här storleken, gör det möjligt att fånga mycket rikare färger och massor av ljus. Den fasta 24.2mm F2.8 objektiv kommer inte att göra någon zoomar, men de som älskar att mixtra kan dra nytta av den inbyggda i manuellt läge och dess förmåga att ta bilder i JPEG eller RAW. Det är ganska tydligt att filmen läge var en eftertanke - det kommer logga videoklipp på 320 x 240, vilket är precis tillräckligt för att få dig att gråta när man tänker på vad som kunde varit. Det finns ingen bildstabilisering att tala om, en nio-punkters autofokussystem och ett ISO-omfång på 100 till 3200, med 1600 och 3200 endast tillgänglig när du fotograferar i RAW. Du måste ge din egen SD / SDHC / SDXC kort och din gissning är lika bra som vår när det kommer till pris / release.

Sigma lanserar DP2x kompakt digitalkamera, komplett med Foveon X3 sensor som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 8 Feb 2011 14:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dpreview | Tipsa | Kommentarer

Plextor M2 linje av SATA III-packning SSD tillgängliga nu

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/plextor-m2-line-of-sata-iii-packing-ssds-available-now/:
Vi fick bara ord från den fina folk på Plextor att M2 serien SATA 6Gb / s SSD (som vi såg i går med sina europeiska beteckning, M2S) finns nu för Stateside köp. Precis som deras gamla värld motsvarigheter, dessa bad boys rock Marvell 88SS9174 controller och skryta sekventiell läsning på upp till 480 MB / s och sekventiell lagring på upp till 330 MB / s. Finns nu i 64GB, 128GB, 256GB och kapacitet för $ 180, $ 330, och $ 700 respektive. PR efter rasten.

Fortsätt läsa Plextor M2 linje av SATA III-packning SSD tillgängliga nu

Plextor M2 linje av SATA III-packning SSD finns nu publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 8 Feb 2011 14:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

USA Söker vetorätt över nya toppdomäner

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qCWj_yb-QuE/US-Seeks-Veto-Powers-Over-New-TLDs:
suraj.sun skriver "Obama-administrationen är lugnt söker makten för den och andra regeringar att lägga in veto mot framtida toppdomänen namn, ett drag som väcker frågor om yttrandefrihet, nationell suveränitet, och den roll som stater i att forma framtiden för Internet. Det är en fråga som kommer att ha makten över nästa våg av suffix för att komplettera ärevördiga. com,. org och. net. Minst 115 förslag väntas i år, inklusive. bil. hälsa,. NYC. movie , och. webben, och ansökningsförfarandet kan slutföras vid ett möte i San Francisco nästa månad. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Westone ES5 anpassade in-ear-monitorer recension

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/westone-es5-custom-in-ear-monitors-review/:
Om du är i high-end audio redskap och särskilt anpassade lösningar, du har säkert hört talas om ett företag som heter Westone. I drift sedan 1959, har företaget årtionden av erfarenhet crafting in-ear hörlurar och ljud redskap, och det ser inte ut som de är stopp någon gång snart. Vi hade en chans att få våra öron ryggbricka på CES så vi kunde kolla företagets top-of-the-line modell, ES5, och nu har vi haft en del rätt tid att sätta dem genom steg och se om de lever upp till hypen - huvudet förbi avbrottet för Nitty Gritty.

Fortsätt läsa Westone ES5 anpassade in-ear-monitorer recension

Westone ES5 anpassade in-ear-monitorer recension publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 8 Feb 2011 13:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Verizons LG Revolution att stödja röst över LTE halvårsskiftet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/verizons-lg-revolution-to-support-voice-over-lte-mid-year/:
Verizon (som de flesta operatörer) har hittills varit tystlåten om sina planer för utbyggnad av röstsamtal tjänster på sitt LTE-nät , delvis på grund röst är inte en kärna tjänst av LTE - allt är helt enkelt behandlas som data, vilket innebär bolag har behövs för att fundera sina alternativ och välja hur (och när) för att lägga rösten i mixen. Vi hade fått vaga intryck från Verizons LTE invigningsevenemang slutet av förra året att 4G röst var inte i företagets 2011 planer, men det visar sig att det inte är sant: de har nu kommit ut att säga att LG Revolution - tillkännagav på CES senaste månaden - blir Verizons första Volte enheten när den lanseras i mitten av året. Naturligtvis kommer det falla tillbaka till CDMA röst när du är ute av LTE intervall, men flytten kommer att representera lufttrafikföretagets första baby steg in på 4G röst rike, det kommer att erbjuda högre ljudkvalitet än du är van vid med traditionell cellulära och vanliga samtal (besläktad med HD Voice , vi föreställa oss) som kommer att vara en av dess försäljningsställen när den lanseras. Varje uppgift är att detta kommer att bli en extremt långsamma övergång - det kommer ta år för mobiltelefoner att stödja standarden i stor skala och LTE fotavtryck att expandera nationellt, strunt mellan transportören samtal kompatibilitet - men det är en stor röra ändå . Leta efter fler nyheter om detta på MWC nästa vecka.

[Tack, Ravi]

Verizons LG Revolution att stödja röst över LTE halvårsskiftet ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 8 februari 2011 13:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNN | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Ballmer vänder sig till Geeks För Frälsning

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xcWQHQJpgI8/Ballmer-Turns-To-Geeks-For-Salvation:
jfruhlinger skriver "Ett av kritiken av Steve Ballmer som Microsofts vd är att, som någon som kom upp genom försäljning, han får inte riktigt vad kör ett innovativt högteknologiskt företag är omkring med bolagets styrelse börjar ifrågasätta sin prestation -. han fick inte sin bonus förra året på grund av Kin debaclet, till exempel - det verkar som Ballmer planerar att installera ingenjörer på höga platser till en vändpunkt för företaget ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Dell lovar en 10-tums Windows 7 tablett senare i år

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/dell-promises-a-10-inch-windows-7-tablet-later-this-year/:
Vi har mycket lite information här, men Dells just aviserat att den planering för att få en 10-tums Windows 7 tablett på marknaden senare i år. Enligt pressmeddelandet kommer det att vara för kommersiell och företagsmarknaden. Låter det bekant ? Japp, det låter som en HP Slate i vardande, men låt oss hoppas att den här är snabbare och håller sig till sin sjöfart schema . Vi har ingen annan information om nu, men vi hoppas att gräva upp mer på "Dell Means Business" händelse , som bör starta när som helst nu. Håll ögonen öppna för mer information ...

Obs: Bilderna ovan drogs från Dell sidan om Win 7 tablett (fullständig bild av den vackra PowerPoint efter paus) - vi förutsätter att det är vad hårdvaran kommer att se ut, men vi försöker få tag på några bättre bilder.

Fortsätt läsa Dell utlovar en 10-tums Windows 7 tablett senare i år

Dell lovar en 10-tums Windows 7 tablett senare i år som ursprungligen dök upp på Engadget sön, 8 februari 2011 13:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Dell utökar verksamheten lineupen med nya breddgrader, OptiPlex stationära datorer och Precision-arbetsstationer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/dell-expands-business-lineup-with-new-latitudes-optiplex-deskto/:
Så att vi inte glömmer, Dell är en stor spelare företag, och dagens lastbil med ny hårdvara tillkännagivanden bör ytterligare befäster den uppfattningen i din hjärna frågan. Det finns 24 nya "business datorlösningar" i allt, men att måla en bredare bild ... massor av bärbara och stationära datorer. På den mobila fronten, Latitude E5000-serien (E5420 och E5520 för budget-medvetna professionella, börjar på $ 859) och "business oländig" E6000-serien (E6220, E6320, E6420 och E6520 ATG) skryta med Intels 2: a generationen Core fartyg, bakgrundsbelyst tangentbord, och "Latitude enhetlighet" över 26 modeller. Rörlighet inte anledning till oro? Nya OptiPlex stationära datorer (990, 790 och 390, startar på $ 650) har Intel vPro-processor och små fotspår. Precision T1600-arbetsstation, som har 2: a generationens Intel Core / Xeon-processorer och AMD / Nvidia-grafik, börjar på $ 840. Intressen piqued? Vi vet att vi är släta över en hel del av mer affärer-y detaljer, så om du är benägen att ta reda på mer, pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Dell expanderar verksamheten lineupen med nya breddgrader, OptiPlex stationära datorer och Precision-arbetsstationer

Dell utökar verksamheten lineupen med nya breddgrader, OptiPlex stationära datorer och Precision-arbetsstationer som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 8 Feb 2011 13:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Visualiseras: KIRFers paradis

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/visualized-kirfers-paradise/:
Visualiseras: KIRFers paradis
LA älskare av saker som Keep It Real Fake , hitta din nästa knockoff kan vara lite svårare än väntat. Los Angeles polisen busted bara ett lager fullt av knock-offs, saker som GiPhones , iPhoncs , PNPs och bajsar . Bland allt detta skräp, några $ 10.000.000 värd var två snubbar hittades och greps - två snubbar som hade register över mer än 7 miljoner dollar i vinster. Det verkar KIRFing betalar, för ett litet tag åtminstone.

Visualiseras: KIRFers paradis publicerades ursprungligen på Engadget sön, februari 8, 2011 00:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa Cult of Mac | Tipsa | Kommentarer

IDC säger 100.9M smartphones säljs i fjärde kvartalet, outsold datorer för första gången

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/08/idc-says-100-9m-smartphones-sold-in-fourth-quarter-pcs-outsold/:
Om du haft någon kvardröjande tvivel om att smartphone är den nya dator, bara ta en blick på IDC: s nya globala smartphone försäljning siffror för det fjärde kvartalet 2010 där vi får veta att vissa 100.900 tusen enheter drevs i tre månader - - upp en jättestor 87,9 procent föregående år. Den siffran kan jämföras med 92.100 tusen datorer såldes under samma kvartal som, även rekord för PC-industrin, var kvar i dammet av smartphone s stratosfären stiga. Detta markerar första kvartalet i historien som smartphones har outsold traditionella datorer - och med tanke på banor som både branscher befinner sig i, skulle vi bli förvånade om de någonsin flip-floppade igen. Om något, IDC och andra företag analys kan behöva justera om nomenklaturen i sina rapporter om några år om (eller när) konvergens plattformar som Atrix 4G med sin Laptop Dock börjar få fäste. Naturligtvis, att Bill Gates och andra, teknisk korspollinering kommer detta inte som någon överraskning - och verkligen, som kan argumentera med en handhållen som är packning PC makt?

IDC säger 100.9M smartphones säljs i fjärde kvartalet, outsold PC för första gången publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 8 Feb 2011 12:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink ReadWriteWeb | källa IDC | Tipsa | Kommentarer