tisdag 21 juni 2011

Nexus S hackade och tweaked till slakt riktmärken, vara verklighet fördömda

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/nexus-s-hacked-and-tweaked-to-slaughter-benchmarks-reality-be-d/:
Nexus S Benchmark
Det är alltid en bra idé att ta riktmärken med en nypa salt - deras syntetiska tester som inte alltid stämmer med verkligt utfall. Men skulle vi inte skylla dig om din skrev dem av helt efter spioneri dessa resultat från Android gemenskapen forummedlem Simms22. Simms tog sin Nexus S, välsignade det med lite Cyanogen Mod 7 pixie damm, överklockat den till 1.544GHz och gjorde några andra tweaks för bra åtgärd. Resultatet? En helt otrolig poäng på 10.082 i Smartbench2011. För att sätta detta i perspektiv, träffa 1.2GHz dual-core Exynos driver Galaxy S II endast 3053 - och kom ihåg, är Nexus S arbetar med en kärna handikapp. Skaparen av Smartbech har erkänt det finns buggar utarbetas (gjorde besting Xoom med 400 procent ge bort det?) Men vi är inte riktigt redo att avfärda siffrorna spelet helt och hållet - vad ursäkt skulle vi ha för publicering kopiösa mängder av stapeldiagram?

Nexus S hackade och tweaked till slakt riktmärken, bli verklighet förbannat publicerades ursprungligen på Engadget tis, 21 Jun 2011 16:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android gemenskapen | Tipsa | Kommentarer

Google Chrome Att ha realtidskommunikation

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5vHzjnNvMPI/Google-Chrome-To-Have-Real-Time-Communications:
kai_hiwatari skriver "Förra månaden släppte Google ett open-source projekt kallat WebRTC som syftar till att möjliggör kommunikation i realtid funktioner i webbläsare genom enkla JavaScript API: er. Nu har de tagit det första steget mot att ha WebRTC inbyggda i Chrome. Med WebRTC , kan utvecklare bygga röst och video applikationer med något annat än HTML och JavaScript. Detta är en kraftfull teknik som kan utmana tjänster som Skype. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Man Mines Midtown New York Sidewalks

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8zqIvIQgpCw/Man-Mines-Midtown-New-York-Sidewalks:
43-årige Raffi Stepanian gör pengar söker New York gator, men det är inte löst ändra eller burkar läsk han söker, det är guld. Stepanian säger att han kan göra nästan $ 1000 per vecka skur Diamond District gator för att bitar av guld, platina och ädelstenar. "Material faller av kläder, på undersidan av skorna, tappar bort det smycken, och det faller i smutsen och håller sig till tuggummi på gatan. Andelen guld här ute på gatan är större än den mängd guld du skulle finna i en gruva... Det kommer nära en Mother Lode eftersom gatan är du plocka upp guld kvar av industrin ", säger han.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Kan icloud Var en Musical Honeypot?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pxM5BgsE2ak/Might-iCloud-Be-a-Musical-Honeypot:
En anonym läsare skriver: "Mellan vattenstämpel MP3-filer och matchande identiska filer kan icloud Music Match vinden upp att vara en gigantisk fälla för att hitta ägarna av illegalt kopierade filer bör RIAA stämning bevisen."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Microsofts SkyDrive Drops Silverlight

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K5wTtZ9wx68/Microsofts-SkyDrive-Drops-Silverlight:
mikejuk skriver "Microsofts SkyDrive, en webbtjänst som ger moln lagring för filer slutanvändaren, har just fått ett förnyat användargränssnitt - och den bygger HTML5 Ja, har en annan Microsofts webbplats tappade Silverlight Hur kan Microsoft förvänta sig oberoende utvecklare att grunda sina.. framtid på Silverlight när Microsoft självt är att överge det som ett sjunkande skepp? Vad hände med "äta din egen hund mat"? Det verkar som om nu Microsoft hellre äta hundmat gjort någon annanstans ... "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


CleanPath lanserar 800 miljoner dollar fonden för storskaliga Solar Finansiering

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/3sJh1jlXP58/:
Array

Sputnik 0667 PC mod: perfekt för 1900-talets början vardagsrum

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/sputnik-0667-pc-mod-perfect-for-your-early-1900s-living-room/:
Gör ya hatar det slick, aluminium unibody design som du just lade ut ett tusen plus smackers för? Letar du efter något som bara skriker alt-Tech , inte high-tech? Sedan snälla, fest din steampunky ögonen på denna skönhet av en PC mod som kommer att passa perfekt tillsammans med din Memaw China garderob. Tillverkad av svenska konststuderande Love Hulten, detta trä finkornig kabinett av underverk tar sin design cues från "20-talet och gamla Hi-Fi." Gömmer sig under att väl lackade huven är ett Gigabyte GA-H55N-USB3 Mini-ITX moderkort med en 3,2 GHz Core i3 500-processor, 4GB RAM, en 500GB hårddisk och ett GeForce GTX 460 GPU och en brasan strömförsörjning. Kärlekens hybrid kommoden är till salu, men du måste kontakta konstnären själv för att få priser. Kolla källorna nedan för några fler skott, samt lite inspiration från förra årtusendet.

Sputnik 0667 PC mod: perfekt för 1900-talets början vardagsrum publicerades ursprungligen på Engadget tis, 21 Jun 2011 13:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Geeky Gadgets | källa Sweclockers , Love Hulten | Tipsa | Kommentarer

AT & T att erbjuda 50 $ obegränsade förbetalda plan, redo att "GoPhone" 26 juni

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/atandt-to-offer-50-unlimited-prepaid-plan-ready-to-gophone-jun/:
Boost och Verizon bör inte ha allt det roliga, eller hur? Den senaste killen att göra en kanonkula till låg kostnad förbetalda pool är klädd i en blå-och-orange baddräkt, som AT & T kommer att vara redo att starta 50 $ obegränsad GoPhone planer 26 juni. Den nya förbetalda urval skjul $ 10 rabatt på sina tidigare oändliga tal och text att erbjuda, samtidigt som gungade i Web Access för Quick Meddelanden telefoner. För att vara fullt konkurrenskraftiga på pay-as-you-go-rike, kommer denna plan möjliggör att samma textning privilegier över våra gränser, du kommer att kunna SMS eller IM dina kompisar i Mexiko, Kanada och 100 andra länder . Den olyckliga (om än inte förvånande) delen är den rubriken smartphone vägen kommer till en extra månadskostnad, allt från $ 5 till $ 25. Även om det verkar Big Blue är lite långsam för partiet, är en trådlös jätte aldrig för sent - den kommer exakt när det innebär att. Fullständig pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa AT & T att erbjuda 50 $ obegränsade förbetalda plan, redo att "GoPhone" 26 juni

AT & T att erbjuda 50 $ obegränsade förbetalda plan, redo att "GoPhone" 26 juni ursprungligen visades på Engadget tis, 21 Jun 2011 13:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AT & T | Tipsa | Kommentarer

Amazons moln är full av hål

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VhaojMrUplM/Amazons-Cloud-Is-Full-of-Holes:
itwbennett skriver "Amazon Web Services är så enkel att använda att kunderna skapa virtuella maskiner utan att följa Amazons" mycket detaljerad "säkerhet riktlinjer, säger Thomas Schneider, en postdoktor i System Security Lab av Technische Universität Darmstadt. Framför allt Schneider och hans med- Forskarna fann att de privata nycklarna används för att autentisera med tjänster såsom Elastic Compute Cloud (EC2) eller Simple Storage Service (S3) offentligt publicerades i Amazon Machine Images (AMIS), som är förkonfigurerade operativsystem och programvara som används för att skapa virtuella maskiner. "[Kunder] bara glömt att ta bort deras API nycklar från maskiner innan publicering," Schneider sa. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Mozilla Fartyg Firefox 5, möter Rapid-lanseringsplan

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K5eMdRLHVIg/Mozilla-Ships-Firefox-5-Meets-Rapid-Release-Plan:
CWmike skriver "Mozilla levereras på tisdag den slutliga versionen av Firefox 5, den första under den nya snabbare frisättning regim det drog igång tidigare i år. Företaget har även lappat 10 buggar i Firefox 5, inklusive en i webbläsarens hantering av WebGL 3-D-rendering standard som rivalen Microsoft har kallat osäkra. Firefox 5 ser identisk med föregångaren, Firefox 4, men Mozillas gjort ändringar under huven. Mozilla har förnekat att kopiera Google Chrome optimistiska schema, men analytiker har noterat likheter och påpekade behovet av alla webbläsare beslutsfattare att öka takten. På grund av den kortare utvecklingscykel, som kallas Mozilla ut relativt få nya funktioner i Firefox 5. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


USB-IF släpper tillägg till USB Video Class 1,1, lossning komprimering är en go

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/usb-if-releases-extensions-to-usb-video-class-1-1-offloading-co/:
För de omedvetna, beskriver en USB Video Class en enhet som är kapabel att strömma video - du vet, saker som webbkameror , videokameror, TV-mottagare och även stillbilder kameror. Under längst tid, behövde du lita på din maskin för att göra det tråkiga jobbet i samband med kodning av video , men nya tillägg till USB Video Class 1,1 har aktiverat dessa mycket enheter till stöd för H.264. Med andra ord kan H.264-kodning nu lastas till enheten själv, och dessutom ger kompression mer bandbredd för ytterligare USB-enheter. Vi berättade att H.264 Payload specifikationen är kompatibel med förare baseras på USB-IF: s UVC 1,0 och 1,1 specifikationer och är beroende av korrekt stöd av MJPG och / eller Stream Baserat nyttolast format, och om du är en ingenjör söker att integrera, är de varor du behöver lagras undan i källan länken nedan.

Fortsätt läsa USB-IF släpper tillägg till USB Video Class 1,1, lossning komprimering är en go

USB-IF släpper tillägg till USB Video Class 1,1, lossning komprimering är en go ursprungligen visades på Engadget tis, 21 Jun 2011 00:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa USB-IF | Tipsa | Kommentarer

Seesmic Twitter app droppar BlackBerry-stöd, RIM: s rynka pannan bottnar ännu lägre

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/seesmic-twitter-app-drops-blackberry-support-rims-frown-sags-e/:

Den tredje part app erfarenhet har alltid kändes som en eftertanke för RIM . Usel urval och en halvfärdig installationen är bara några av de frågor som plågar BlackBerry ägare och utvecklare, men det finns ingen blåser starkare i App World än när en dev droppar stöd för en plattform, efter avsätta de resurser som krävs för att få en produkt till marknaden i första hand. Det är precis vad Seesmic har gjort med sina populära sociala medier app - effektiv 30 juni kommer företaget att släppa stöd för BlackBerry, "för att fokusera utvecklingsarbetet på (ITS) mest populära mobila plattformar." Det går så långt som att föreslå att användare "prova Seesmic för Android , iOS och Windows Phone 7 ", vilket naturligtvis skulle innebära ersätter den BlackBerry med en annan, mer app-vänlig enhet. Flytten innebär inte nödvändigtvis att andra enh kommer att följa efter, men om hoppa fartyget har blivit en trend, kan det få en betydande sordin på RIM: s framtida resultat , minst sagt.

Seesmic Twitter app droppar BlackBerry-stöd, RIM: s rynka pannan bottnar ännu lägre ursprungligen visades på Engadget tis, 21 Jun 2011 12:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink GigaOM | källa Seesmic | Tipsa | Kommentarer

Samsung Galaxy tab 10,1 slå Sprint den 24 juni, ta med din egen 4G

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/samsung-galaxy-tab-10-1-hitting-sprint-on-june-24th-bring-your/:
Samsung inte skulle få någon mer specifik än "midsommar" när det visade att Galaxy tab 10,1 skulle komma till Sprint , men det visar sig att du inte behöver vänta mycket längre tid att plocka en via transportören. Sprint har just meddelat att WiFi endast tablet kommer att vara tillgänglig via alla sina vanliga kanalerna börjar 24 juni för samma $ 499,99 Det kräver i andra butiker. Det är också inte-så-subtilt konstaterar att tablet är "ännu mer fantastiska" när det paras ihop med en Overdrive Pro 4G mobil hotspot eller Novatel MiFi - säljs separat, naturligtvis. Fullständig pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Samsung Galaxy tab 10,1 slå Sprint den 24 juni, ta med din egen 4G

Samsung Galaxy tab 10,1 slå Sprint den 24 juni, ta med din egen 4G ursprungligen visades på Engadget tis, 21 Jun 2011 12:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

EFF Stoppar Acceptera Bitcoin, Regifts alla donationer

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4xVoOqNXYds/EFF-Stops-Accepting-Bitcoin-Regifts-All-Donations:
Gendou skriver "EFF ett uttalande att det inte längre accepterar Bitcoin donationer, har inte använt någon av donationer, och överför alla tidigare donationer till Bitcoin kran. Se även och forum trådar."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Ge <em>The Onion</em> en Pulitzer kampanj Att få Ånga

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ueDsqK_0W4/Give-emThe-Onionem-a-Pulitzer-Campaign-Gaining-Steam:
Långt innan Stewart eller Colbert var på tv kan du räkna med att The Onion för att ge dig din dagliga dos av falska eller roliga nyheter. Efter den senaste publiceringen av deras 1000:e fråga har en liten men växande rörelse började trycka till Pulitzerpriset skall tilldelas den satiriska webbplatsen. Amerikanerna för rättvisa vid tilldelning av journalistik Priser webbplats uppmuntrar läsarna att lämna in videor om varför de tror att The Onion förtjänar äran. Rörelsen har vuxit så stort att du kan hitta videoklipp från Tom Hanks och Arianna Huffington bland användaren inlagor.

Läs mer om denna historia på Slashdot.