tisdag 9 augusti 2011

Afrikanska crested råttor avskräcka rovdjur genom upplåning gift bark

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZC9vfAT8WKU/african-crested-rats-deter-predators-by-borrowing-poison-bark.ars:

Däggdjur har alla möjliga intressanta och nya försvar taktik: Sharp spolar, stinkande spray, och smart kamouflage, bland annat. Vissa däggdjur producera ännu gift för att avskräcka rovdjur ute efter en måltid. Nu har forskare identifierat det första däggdjuret som använder gift, men blir det från en annan art. Senaste veckans nummer av Proc B rapporterar att de afrikanska crested råttan tuggar bark från en viss anläggning, sedan kladdar de slemmiga klistra in specialiserade hårstrån som kan leverera toxinet till en hungrig rovdjur mun.

Den afrikanska crested råttan är en stor grå gnagare som lever i (vänta på det ...) Afrika. Den liknar ett piggsvin vid första anblicken. I allmänhet är dessa råttor är ganska trög och oansenliga men när hotade de ludd upp en rad med hår längs ryggen och blottar en ljus svart och vitt mönster. De vänder sig också borta från rovdjur, pekar deras håriga mohawks och ljust mönstrade flankerna mot hotet. Fram till nyligen var forskarna inte säker på varför en sådan långsamma djur synes skulle bjuda in en attack med detta djärva display.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Funktion: Noggrannhet tar makten: en mans 3GHz strävan att bygga en perfekt SNES-emulator

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/-CHdNzxS3YA/accuracy-takes-power-one-mans-3ghz-quest-to-build-a-perfect-snes-emulator.ars:

Emulatorer för att spela äldre spel är oerhört populära på nätet, med regelbundna argument att bryta ut över vilken emulator är bäst för vilka spel. Idag presenterar vi en annan synpunkt från en herre som har skapat Super Nintendo-emulator bsnes. Han vill dela sina tankar om den viktigaste delen av emulering erfarenhet, noggrannhet.

Det tar inte mycket råstyrka för att spela Nintendo eller SNES-spel på en modern PC, emulatorer kunde göra det på 1990-talet med bara en 25MHz processorkraft. Men efterlikna de gamla konsoler korrekt, ja, det är en annan utmaning helt, korrekt emulatorer kan behöva upp till 3 GHz makt att troget återskapa åldrande teknik. I detta stycke vi tar en titt på varför noggrannhet är så viktigt för emulatorer och varför det är så svårt att uppnå.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


AT & T Träffar hinder i T-Mobile, Qualcomm Spectrum Förvärv

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Dj1T-DjD2LU/:
cell_tower

FCC har precis informerat god ol 'stora blå att den föreslagna förvärv av T-Mobile och Qualcomm är 700 MHz spektrum kommer att ses över tillsammans, snarare än som separata transaktioner. Det skulle egentligen inte vara en stor sak förutom det faktum att AT & T kan bita av mer än den kan tugga. Genom att granska de två föreslagna förvärv tillsammans, FCC tvingar AT & T för att motivera en sådan omfattande inköp av spektrum.

I ett brev till både AT & T och Qualcomm har FCC skriver: "I kommissionens pågående översyn har bekräftat att de föreslagna transaktionerna väcker ett antal frågor, inklusive men inte begränsat till, frågor om AT & T: s aggregering av spektrum över hela landet, särskilt i överlappande områden. Som ett resultat har vi dragit slutsatsen att det bästa sättet att avgöra om någon eller båda av de föreslagna transaktionerna ligga i allmänhetens intresse är att betrakta dem på ett samordnat sätt vid denna tid. "

Tja, kan AT & T inte vara för glad att höra det, men vi är glada FCC planerar att gå vidare med försiktighet. Förvärvet av dessa företags spektrum är en samordnad insats från AT & T. Det är inte att säga att AT & T har något ont geni komplott att skruva oss genom att ta över världen ett spektrum förvärv i taget, men att dessa inköp av misstag kan störa innovation, höja priserna och en uppsjö av andra ödesdigra konsekvenser.

Då igen, kan de förvärv leder bara till min AT & T iPhone få lite service för en förändring.



Företag:
T-MOBILE
IPO:
DT

T-Mobile är en mobil teleoperatör med huvudkontor i Bonn, Tyskland. Det är ett dotterbolag till Deutsche Telekom. T-Mobile har 101 miljoner abonnenter vilket gör den till världens sjätte största mobil ...

Läs mer

GROU.PS kan du skapa din egen privata Facebook

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1hgJVbP5nKM/:
grou_ps-logo-2011

Sociala grupprogram plattform GROU.PS har nyligen infört flera nya funktioner, det mest anmärkningsvärda av dessa är en Facebook-mall som kallas "theBook" som låter dig skapa egna, privata nätverk med samma utseende och känsla som Facebook.

Enligt GROU.PS grundare Emre Sokullu, har användningen av mallen redan ökat engagemang satser inom grupper med över 50%.

Mallens Dessutom var inspirerad av en av bolagets privata grupper, Lagbook , som använder en liknande mall för att skapa en afrikansk-baserat socialt nätverk. Gruppen växte till 35.000 medlemmar på bara sex månader, säger Sokullu, efter genomförandet av denna design.

Det kommer att vara "sociala" designer på väg i framtiden, för att komplettera Facebook mall. Dock kommer den kommande mallar vara mer ursprungliga, medger Sokullu.

Jag är ledsen, men är det lagligt?

Visst, vår första fråga, att se denna nya "theBook" mall handlade om upphovsrättsliga frågor. Det är trots allt inte att Facebook är design?

Sokullu sa att han inte trodde att det skulle vara ett problem. Zuckerberg är en vän , skämtade han. I ärlighetens namn, tror han att Facebook-designen är så allestädes närvarande nu, bör det betraktas public domain. Vi är inte så säker på Facebook kommer överens.

Men om det finns ett problem, sade Sokulla han kommer att dra den.

Hmm, kopiering Facebook ... låter som ett sätt att få några enkla tryck. Oops!

White Label Mobile App

GROU.PS också precis lanserat en mobil applikation generator för användning av dess över 200.000 sociala nätverk skapare. Den mobila plattformen är tillgänglig för dem på bolagets $ 29.95/month Platinum plan.

App, som är som en white-label Beluga eller GroupMe låter medlemmar uppdateringar efter status, chatta, dela foton, checka in till arenor, se vem som finns i närheten och mycket mer. Medlemmar kan även logga in med sitt Facebook-konto för enkel åtkomst.

En framtida version kommer lägga till stöd för händelser och anmälningar push.

För nu är den vita etiketten alternativet tillgänglig för Android och BlackBerry bara. Den iPhone / iPad app är märkt "GROU.PS" istället.

GROU.PS har genomgått flera förändringar under de senaste månaderna. I höstas, förvärvade Flux Networks , som driver sociala projekt , ryggraden för många märken "sociala plattformar inklusive MTV, Comedy Central, The Daily Show, Atom och TeenNick. Den flyttas också sig själv som en SaaS-företag och infört planer premium prissättning.

Företaget, som stöds av Golden Horn Ventures, har nu över 9 miljoner registrerade användare världen över och mer än 5 miljoner månatliga unika. Det är också just avslutat en hemlig runda av finansiering.

Du kan läsa mer om GROU.PS här .



Seagate har sålt en miljon hybridbilar Hårddiskar

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-TeS4b13LU8/:
unnamed

Seagate har just meddelat att de har sålt sina 1000000:e Momentus XT hybrid solid-state/mechanical hårddisk, en intressant utveckling för hårddisken tillverkaren särskilt med tanke på ökningen av dyra SSD-enheter. Dessa hybriddrift körs vid 7200 rpm, nästan dubbelt så snabbt som standard mekaniska drivanordningar. Enheterna innehåller en del halvledarminne samt en fullständig mekanisk enhet och erbjuda förbättringar hastighet på en mycket låg initial kostnad.

Den Hybrid Drive är en intressant teknisk utveckling. Det är billigare än en full SSD-enhet men tack vare en 4 GB cache du kan läsa och skriva till enheten - åtminstone i teorin - nästan lika snabbt som du kan med en SSD-enhet.

För att vara tydlig, detta är inte hela SD-enheten. Hastigheten besparingarna småningom minskas med beroendet av mekaniska delar, men priset - ca $ 99 för en 500GB modell - är ganska bra för en 7200 rpm.




Nokia: den N9 inte kommer till Amerika

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/09/nokia-the-n9-isnt-coming-to-america/:
Om du har ivrigt på 23 september så att du kan ta tag i din alldeles egna Nokia N9 i Amerika, bolagets första (och sista) MeeGo får smartphone inte sjöfarten i din region trots allt. Vi har varit att nå ut till Esbo under de senaste veckorna i ett försök att spika ner en USA-skepp datum för drop-dead gorgeous luren, och mycket till vår förtret fick vi en ganska nedslående svar:

"Efter mycket positivt mottagande till lanseringen av Nokia N9, är produkten nu rullas ut i länder runt om i världen. Vid den här tiden kommer vi inte att göra det tillgängligt i USA. Nokia tar marknad för marknad inställning till produkten utbyggnad, och varje land fattar sina egna beslut om vilka produkter att införa från dessa finns tillgängliga. Besluten baseras på en bedömning av befintliga och kommande produkter som utgör Nokias omfattande produktportfölj och det bästa sättet att hantera lokala marknaden möjligheter. "

Bummer. Dessutom var folk över på The Inquirer matas ett kusligt lik linje om ett leveransdatum i Storbritannien, lämnar oss att undra var exakt denna sak planerar att lansera. Oavsett, är vi fortfarande gör vårt darndest att få tag i en för granskning, men det är blir allt mer uppenbart att det knappast kommer frågan till folk som ligger i USA A. Och det, vänner, är en synd och skam.

Nokia: den N9 inte kommer till Amerika ursprungligen visades på Engadget tis, 9 augusti 2011 10:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Cablevision optimala app träffar 2,0, ger kabel-TV-streaming till iPhone, iPod Touch

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/09/cablevisions-optimum-app-hits-2-0-brings-cable-tv-streaming-to/:
Cablevision tog ett stort steg in i framtiden redan i april när det öppnade upp hela sin kanal lineupen för visning på tablet med Optimum för iPad , och nu är det att få den erfarenheten till andra iOS-enheter. Den nya app, helt enkelt kallas Optimum, går längs den ursprungliga och fungerar på iPhone eller berör iPod, vilket innebär att samma kontroversiella förmågan att strömma live-TV eller spela upp video på begäran - förutsatt att betraktaren är fortfarande hemma. Det tjuder till din adress tar de flesta av glans bort av visning på mobila enheter, men vi kommer inte argumentera så mycket om att lägga till extra skärmar utan extra kostnad. IPhone-applikation startas på versino 2,0, dela funktioner med den nyligen uppdaterade iPad inklusive möjligheten att arbeta som en fjärrkontroll för digitalbox och schemalägga DVR inspelningar på distans. Hit källan länken nedan för att ta antingen App från iTunes eller kolla in pressmeddelandet efter rasten.

Fortsätt läsa cablevision optimala app träffar 2,0, ger kabel-TV-streaming till iPhone, iPod Touch

Cablevision optimala app träffar 2,0, ger kabel-TV-streaming till iPhone, iPod Touch publicerades ursprungligen på Engadget tis, 9 augusti, 2011 10:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Optimalt för iPhone / iPod Touch , Optimalt för iPad | Tipsa | Kommentarer

Panasonic DY-PS10 Pocket server strömmar musik till din iPhone, får plats i fickan som annonseras

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/09/panasonics-dy-ps10-pocket-server-streams-music-to-your-iphone/:
Hur får man all den underhållning du vill ha på din iPhone? Om du bor i Japan har en fri ficka, och inte har något emot beskjutning ut ¥ 14,800 ($ 191), bör Panasonics Pocket Server DY-PS10 göra susen. Handenheten stora enhet kan strömma innehåll från den inbyggda SD-kortplatsen på din iPhone / iPod touch via en trådlös anslutning. Pocket Server kan hantera H.264-filer, JPEG och MP3, och batteriet bör ge dig ca 10 timmars uppspelning. Enheten kommer att börja säljas 15 september i Japan. Resten av oss under tiden måste hitta andra saker att fylla våra fickor med.

Panasonic DY-PS10 Pocket server strömmar musik till din iPhone, får plats i fickan som annonseras ursprungligen visades på Engadget tis, 9 Augusti, 2011 11:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Slashgear | källa Panasonic | Tipsa | Kommentarer

1,5 miljarder dollar Star Trek Theme Park Kommer till Jordanien

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/P1e3vJVqKAc/15-Billion-Star-Trek-Theme-Park-Coming-To-Jordan:
MikeChino skriver "Kung Abdullah av Jordanien (som en gång var ett extra i ett avsnitt av Star Trek: Voyager). Har gett grönt ljus för en 1,5 miljarder dollar Star Trek temapark som modigt tar Jordanien där ingen Mexikanska staten har gått före Medan temapark kommer inte drivas med dilithium kristaller, kommer den att använda grön teknik för att sänka sina koldioxidutsläpp - alla av landets elektricitet kommer att genereras från förnybara källor ". För bara några veckor sedan Sheikh Hamad Bin Hamdan Al Ahyan ristade sitt namn i öknen så att den kunde ses från rymden. Det ser ut som Sci-fi har äntligen gjort det till Mellanöstern. Jag kan inte vänta för dem att upptäcka Firefly.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Teknik klandras för att hjälpa brittiska upploppet

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C4XXws_0Q9k/Technology-Blamed-For-Helping-UK-Rioters:
Hugh Pickens skriver "Det WSJ rapporterar att efter tre nätter av upplopp och plundring i London, är Blackberry meddelande-nätverk och sociala nätverk får skulden av polisen, politiker och media organisationer för att hjälpa upprorsmakare i London sprida ordet om nästa hot spot. Det är en "krypterat, väldigt tryggt, säkert, snabbt, billigt, gratis, enkelt sätt för missnöjda urbana ungdomar för att sprida budskap till nästa mål, säger Mike Butcher, redaktör för TechCrunch Europe och digitala rådgivare till Londons borgmästare. Men Ian Maude, en analytiker på Enders Analysis, sa att det är orättvist att lägga skulden på tekniken. "Visst är det mycket lättare för människor att kommunicera med varandra i realtid via någon av dessa tjänster men det är ett faktum. De är inte bra eller ond i sig, dess de ändamål för vilka människor använder dem. " Metropolitan Police, som kallas Scotland Yard säger att de är övervakning sociala medier som Twitter och Facebook. Research In Motion Ltd (RIMM), tillverkaren av Blackberry smartphones, säger att det har engagerat med myndigheterna för att hjälpa till på något sätt vi kan. '"En anonym läsare påpekar att upprorsmakarna inte de enda som använder tekniken. London polisen har börjat publicera bilder på Flikr av människor de vill intervjua efter upploppen under de senaste dagarna.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Google-grupp medlemmar att använda ansiktsigenkänning för att identifiera London upploppet

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Iykau62gSp0/:
riotsum_1965965b

En ny Google-grupp som heter " London Upplopp ansiktsigenkänning "har dykt upp på nätet, i kölvattnet av upploppen som skakade den brittiska huvudstaden under helgen. Koncernens mål är att använda ansiktsigenkänning teknik för att identifiera de plundrare som visas i online-bilder.

Gruppen verkar vara eftertänksamt med tanke på vilka åtgärder, i trådar med titeln " Etiska frågor "och" att hålla saker Legal , "till exempel. De har också meddelat att "det är viktigt att vi bara använder rättskällor för bilder."

Men det finns en stor "läskigt" faktor för att detta åtagande också. Tanken att en grupp människor skulle laget upp på nätet för att använda (missbruk?) Ansiktsigenkänning teknik på detta sätt, särskilt utanför professionella kanaler brottsbekämpning, känns som en modern ta på medborgargarden stil rättvisa, där facklor av arga bybor har vänt till API: er och algoritmer.

I en nyare tråd, började i morse, erbjuder en commenter deras hjälp i att bygga ett verktyg att använda Face.API , vilket kan hjälpa till att identifiera människor i foton som har lagts på Facebook, Flickr och Twitter. Det finns även tal om att använda Facebook Graph API och Twitters API i samband med Face.com en för att bättre kunna identifiera brottslingar.

Medan klart, vi har inget emot att brottslingar ställs inför domstol, det fortfarande kan finnas vissa problem involverade i denna typ av online-beteende. Som hävdas här på Hacker News , kunde denna metod kriminalisera människor som inte deltar, men var åskådare, eller helt enkelt försöker få hem. Om deras handlingar här är lagliga, oavsett om de innefattar offentliga bilder är frågan - vill vi crowdsource rättvisa på det sättet?




Toshiba Pressmeddelanden Glasögon-Free 3D laptop till stor glädje

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8W8p34V9bT8/:
Qosmio_F755_3D

Qosmio F755 3D laptop är nu tillgänglig för dem som vill leva i 2D-värld, men - och bara ibland - kanske också vill se saker i 3D. Den bärbara datorn använder en "15,6-tums full-HD TruBrite ®-skärm med aktiv Lens" för att visa både 2D och 3D-bilder (prov som visas här kanske inte representerar faktiska displayen, kan dina resultat variera, rådfråga en läkare innan du spelar 3D-spel, 3D-spel kan orsaka huvudvärk, illamående, en känsla av att 3D är BS, korset, oavsiktligt intag av din vigselring, dans, Gary Oldman sjukdom, rudimentär svans tillväxt).

Den bärbara datorn kör en Intel-processor Core i7 och NVIDIA GeForce 540M och möjliggör för HD-video och Blu-Ray uppspelning.

Den bärbara datorn startar på $ 1700 när den finns tillgänglig i mitten av augusti. Klicka vidare för hela pressmeddelandet.

Product Page

Toshiba Diken glasen med Utlysning av världens första glasögon-Free 3D Laptop

Qosmio F755 3D inleder nytt sätt att uppleva 3D-underhållning, första bärbara datorn samtidigt visa 2D och glasögon-Free 3D-innehåll på en enda skärm

IRVINE, Kalifornien - (BUSINESS WIRE)-Toshibas Digital Products Division (DPD), en division för Toshiba America Information Systems, Inc., meddelade idag USA: s priser och tillgänglighet för Qosmio ® F755 3D laptop, världens första bärbara dator som kan visa glasögon utan 3D och 2D-innehåll på samma gång på ett screen1. Början i mitten av augusti, kommer 3D-underhållning entusiaster har möjlighet att "dike glasen" och njut av det senaste inom 3D-innehåll medan du njuter av alla bekvämligheter av premie, högpresterande bärbar dator.

"Qosmio F755 3D laptop är inte bara ett genombrott inom mobil underhållning, men ett bra exempel på Toshibas pågående arbete med att vända teknisk innovation till riktiga, användbara produkter"
"Qosmio F755 3D laptop är inte bara ett genombrott inom mobil underhållning, men ett bra exempel på Toshibas pågående arbete med att vända teknisk innovation till riktiga, användbara produkter", säger Carl Pinto, vice VD för produktutveckling, Toshiba America Information Systems, Inc ., Digital Products Division. "Vi är glada att få denna spjutspetsteknik till konsumenter, eftersom det är verkligen något liknande. Den unika kapaciteten hos den bärbara datorns 3D-display gör njuter av 3D-material både bekvämt och bekymmersfritt. Det är som ingenting du någonsin sett tidigare. "

Ett genombrott i Consumer 3D-teknik

För att uppnå ett 3D-perspektiv utan hjälp av speciella glasögon, använder den nya Qosmio F755 3D bärbar dator det senaste inom auto-stereoskopisk display teknik. Utrustad med en briljant 15,6-tums full-HD TruBrite ® skärm med Active Lens-teknik är den dubbla parallaxen bildvisning kunna projicera två bilder samtidigt, dela upp dem mellan vänster och höger öga för att skapa 3D-effekten. Toshibas intuitiva Face Tracking-teknik kranar sedan in den bärbara datorns inbyggda webbkameran för att ytterligare perfekt projektionen av bilden genom att reagera på rörelse och position betraktaren och ger en bred visning zon varifrån du kan visa 3D-innehåll. Slutresultatet för konsumenter är förmågan att se och njuta av riktig 3D - inga glasögon behövs.

2D eller 3D? Valet är ditt

Qosmio F755 3D laptop erbjuder upp två skärmar i ett, vilket ger användarna frihet att visa innehållet i antingen 2D eller 3D - eller båda samtidigt. Som den enda bärbara datorn i sitt slag att erbjuda en samtidig visning av 2D-och 3D-innehåll på en enda skärm, det ger användarna möjlighet att titta på 3D-innehåll i ett helskärmsläge eller kondensera den till ett mindre fönster, pr

Nielsen förvärvar Marketing Analytics, Inc.

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5zHDXBHb-Fc/:
nielsen-logo

Idag meddelade Nielsens det är att förvärva Marketing Analytics, Inc., ledande inom analys och avancerad planering programvara. Bolaget har för närvarande 52 anställda, kommer som alla ansluter sig till Nielsen laget. Affären innebär också att förvärv av andra tillgångar, inklusive programvara och pågående projekt klient.

Förvärvet har som mål att göra det möjligt Nielsen att bättre ge marknadsförare av konsumentvaror med "mest kompletta och aktuell bild av effekterna av media och marknadsföring", företaget säger i ett släpp . Detta skulle vara en klar fördel när man utvecklar marknadsplaner över kanaler, inklusive online och offline annonser, i butik kampanjer och erbjudanden konsument.

"Snabbrörliga konsumentvaror marknadsförare kräver avancerad, realtid, prediktiv analys insikt", säger John Lewis, vd och koncernchef, Consumer Nordamerika, Nielsen. "Genom att kombinera Nielsens globala räckvidd med Marketing Analytics kompetens och avancerade modeller och scenarier applikationer planering, kan vi köra ökat värde för våra globala kunder som söker den optimala marknadsmixen och utgifterna nivå för att maximera sin försäljning."

Marknadsföring Analytics, grundades 1991, har sitt huvudkontor i Evanston, Illinois Det har historiskt sett hjälpt företag mäter sin marknadsföring planer "effekt genom att kombinera djup modellering med expertis inom program.

Villkor för affären har inte offentliggjorts.



Företag:
NIELSEN
IPO:
26/1/2011, NLSN

Nielsen är en publik mätning företag som spårar TV, internet och radio användning över hela världen.

Läs mer

DudaMobile gör din webbplats Mobile i ett klick

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Dn322kYqycY/:
dudamobile

DudaMobile nu fram en ny, självbetjäning plattform som gör att befintliga webbplatsägare skapa en mobil version av deras webbplats bara genom att skriva i webbplatsens URL. Tjänsten, riktade mot småföretagare och andra yrkesverksamma, innehåller ett klick webbplats konvertering, automatisk synkronisering mellan den största anläggningen och den mobila webbplatsen, plus mobil-vänliga funktioner som ett klick för att ringa widget, ett kartor och vägbeskrivningar widget, ett SMS-widget för textning företagsinformation, Google AdWords-stöd (snart) och mobila analys.

DudaMobile Idag

För närvarande har företaget över 175 tusen webbplatser lagras på sin plattform, 35% är småföretag webbplatser. Och användare skapar 25.000 nya mobila webbplatser varje dag, vi berättade. Majoriteten av dessa platser skapades före självbetjäning plattform för lansering, med hjälp av befintliga DudaMobile partner, bland annat Webs.com, Logoworks av HP, och en stor amerikansk mobiloperatör som bolaget kan inte offentligt namn. Företaget har också precis samarbetar med Yahoo och Eniro, med de integrationer rulla ut nu.

När DudaMobile plattform används av parter i vissa fall är det integrerade i dessa företags egen skapelse backend webbplats plattformar. Det betyder att alla som bygger en webbplats med parternas verktygen omedelbart kan skapa en mobil-vänlig webbsida på samma gång. I andra fall är det en white label deal.

Freemium Paket

Nu är samma funktioner tillgängliga för alla som freemium erbjudande. Det resulterande mobila webbplats fungerar på alla smartphones, inklusive iPhone, Android, Blackberry och Windows Phone. DudaMobile ger dussintals mallar, men om du råkar veta CSS och HTML kan du ytterligare anpassa webbplatsen till dina önskemål. WordPress webbplatser stöds också.

Gratis planer omfattar 10 sidor, 500 MB bandbredd och är annonsfinansierad. Professionell sajter är $ 9/month erbjuder obegränsade sidor och bandbredd, din egen mobil URL och är reklamfri. Endast professionella webbplatser har tillgång till de ovan nämnda prylar, men båda båda versionerna inkluderar Analytics.

DudaMobile säger dess nuvarande användare ser upp till 40% omräkningskursen på mobilsajter "klicka för att ringa widgets, och bland vissa yrkesgrupper, som taxi och restauranger, är det så högt som 50%.

Det finns massor av fria och betalas mobila webbplats byggare där ute, inklusive ett från Google självt , men DudaMobile tjänst är unik eftersom den automatiskt synkroniserar innehåll från ditt skrivbord webbplats till den mobila versionen som förändringar görs.

Du kan läsa mer om DudaMobile här.



Företag:
DUDAMOBILE
Hemsida:

iOS 5 beta 5 äntligen får sin Jailbreak, rider hem i en gangster limo

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/09/ios-5-beta-5-finally-gets-its-jailbreak-rides-home-in-a-gangste/:
Numero cinque tog mycket längre tid att knäcka än tidigare betaversioner . Är Dev-Team killarna börjar att kämpa, eller är de bara ute njuta av solen? Hursomhelst, det är fortfarande uppbundna-bara och det fungerar inte på en iPad 2, men det är en fan av mycket bättre än rastgården. Jailbreak app utvecklare kan få upptagen med RedSn0w 0.9.8b5 via källan länk.

[Tack, Jeff och Kyle]

iOS 5 beta 5 får äntligen sin Jailbreak, rider hem i en gangster limousine ursprungligen visades på Engadget tis, 9 augusti 2011 09:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Redmond Pie | källa iPhone Dev-Team | Tipsa | Kommentarer

Delkin CF-kort klarar alla väder, sluta så yo "jibber jabber

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/09/delkins-cf-cards-handle-all-weathers-so-quit-yo-jibber-jabber/:
Delkin gliringar på mesar som sitter runt hela dagen diskuterar om det är värre att vara för varmt eller för kallt. Den nya 32GB och 64GB robust CompactFlash -kort njuta båda ytterligheter, med en påstådd temperaturområde på -40 till +85 grader Celsius. De uppnå detta genom undviker den billigare multi-level cell design av MJÄKIG mainstream kort till förmån för en nivå celler som varar i upp till två miljoner cykler och max ut på 105 MB / s läser och 95MB / s skriver. Vi skulle inte hålla något annat i vår SnoMote . Alla detaljer i PR efter pausen.

Fortsätt läsa Delkin CF-kort hanterar alla väder, så sluta yo "jibber jabber

Delkin CF-kort klarar alla väder, sluta så yo "jibber jabber ursprungligen visades på Engadget tis, 9 augusti 2011 09:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer