onsdag 2 februari 2011

News Corp och Apple Avslöja <em>The Daily</em>

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ojzaZNDXaOM/News-Corp-and-Apple-Unveil-emThe-Dailyem:
RedEaredSlider skriver "The Daily, den digitala publikationen som utformats speciellt för Apples IPAD, finns nu tillgänglig på App Store. Publikationen lansering kom under en presskonferens i New York Guggenheimmuseet. News Corp VD Rupert Murdoch och Apple Vice President för Internet Eddy Cue anslöt The Daily's Editor-in-Chief Jesse Angelo. The Daily, som kopierar utseendet och känslan av en tidning eller tidskrift, är inriktat på multimedia möjligheter Apples IPAD. Rupert Murdoch säger att det dagliga erbjuder "otänkbar innovationer "till en värld av publicering."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Asus, Gigabyte att ersätta alla Sandy Bridge anslagstavlor

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-BBeylG_3ME/Asus-Gigabyte-To-Replace-All-Sandy-Bridge-Boards:
J. Dzhugashvili skriver "I kölvattnet av Intels tillkännagivande att alla befintliga Sandy Bridge chipset har en bugg som orsakar försämrade Serial ATA prestanda, har top-tier moderkortstillverkare Asus och Gigabyte gjort offentliga uttalanden om deras politik för återvändande för de berörda styrelser. Asus är lovande "bekymmersfri retur och / eller utbyte", medan Gigabyte säger ägarna till berörda nämnder har rätt till full återbetalning eller ersättning-och rekommenderar att användare söker bidrag. Båda bolagen har råd användare att kontakta inköpsstället för att fortsätta. I en liknande anteckning, har Gigabyte meddelat att nya Sandy Bridge moderkort med felfri chipset kommer att finnas i volym i april. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Texas Student går i skolan som en robot

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oUA8dtcK-78/Texas-Student-Attends-School-As-a-Robot:
kkleiner skriver "Freshman Lyndon Baty immunförsvar är så skört att han inte kan riskera vara omgiven av människor hans egen ålder, men han deltar klasser på sin gymnasieskola i Knox City, Texas varje dag. Allt tack vare en robot. Den VGO telepresence-plattform är en fyra meter hög bot på hjul med en liten skärm, kamera, högtalare och mikrofon på toppen. Baty loggar in roboten på distans från sitt hem, med hjälp av sin dator och en webbkamera till telefonkonferens i hans klasser. Baty kan köra VGO runt hans skolan, växling mellan klasser precis som vanliga studenter. För en pojke som har tillbringat mycket av sitt liv sjuk och isolerad från sina jämnåriga, VGO utgör inte bara en chans till ett bättre utbildning, det är också en möjlighet för frihet och comradery. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Android Market nätbutik hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/02/android-market-web-store-hands-on/:
Googles nya Android Market nätbutik är ett ganska häftigt och enkel idé i teorin - bläddra och köpa apps via webben, slå installera, och titta på dem visas på din Android-telefon eller tablett. Naturligtvis finns det en massa saker som kan gå fel på vägen, men det är verkligen inte vad vi hitta i vår tidiga användning. Visst, det tog Google lite tid att sätta på login funktion efter öppnandet för företagen i eftermiddag, men när vi äntligen möjlighet att logga in, var vi installera program höger och vänster, och sedan titta på dem nästan direkt "eller automagiskt" pop upp på vår Motorola Droid 2 Global och Dell Streak 7 . (Du kan faktiskt välja vilken enhet du vill ladda ner programmet till.) Japp, det är ganska bekvämt saker.

Den nätbutik gränssnittet i sig är helt enkelt som anges, och precis som den mobila app är det lätt att hitta program genom att söka eller bara bläddra i kategorierna till vänster järnväg. Men det är ingen tvekan om att sälja apps är "top of mind nu för Google - det är ingen slump att i varje kategori, Market standard visning betalas apps på den första fliken och fri dem andra. Dessutom har spel flyttats upp till toppen av listan Kategori och med tanke på spel är en av de betalda mest populära app kategorier gör det tydligt dessa racing och arkadtitlar svåra att passera. På tal om forking över pengar till Apps kan du göra just det via nätbutik kassaprocessen - sätta i ditt kreditkort direkt på din datorskärm, spara för senare bruk (om det är din sak), och du är bra att gå shopping. Nu är det bara att ge oss transportören fakturering och vi kommer att vara redo. Vi skulle kunna fortsätta och fortsätta, men som bara skulle vara tråkigt - prova själv och låt oss veta i kommentarerna om du stöter på buggar.

Android Market nätbutik hands-on ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 2 februari 2011 16:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Market nätbutik | Tipsa | Kommentarer

Rykte: Amazon kunde starta obegränsad streaming film i februari, inga större studios ombord ännu

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/02/rumor-amazon-could-launch-unlimited-movie-streaming-in-feb-no/:
Bara några dagar efter att vi fick en tidig titt på Amazons obegränsat film streaming setup, LA Times rapporterar "personer med insyn i ärendet" säger vi kunde se en officiell lansering i slutet av denna månad. Amazon sköt tydligen tillbaka sin ursprungliga dagen av tekniska skäl och även om det försöker förvärva mer innehåll att ta på Netflix . Amazon har enligt uppgift ännu inte låsa upp innehåll från någon av de sex stora filmbolagen i Hollywood, som matchar de val som ses i våra skärmdumpar, som Studios fortsätter att utvärdera effekten av streaming på deras dvd-försäljningen. Amazon får inte vara den enda att hoppa i, antingen som Hulu Plus skulle vara ute efter att lägga till fler filmer, men båda tittar framförallt på titlar mer än sju år gamla. Det är dåliga nyheter om du hoppades att se en fräschare urval än vad Watch omedelbart erbjudanden för dina $ 7,99 + en månad, men som alltid, någon av dessa saker kan ändras innan lansering.

Rykte: Amazon kunde starta obegränsad streaming film i februari, inga större studios ombord ännu publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 2 februari 2011 16:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Lyx spelkontroll sätts ihop för hand i Paris, overkill överallt annars

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/02/luxury-game-controller-is-hand-assembled-in-paris-overkill-ever/:
Känsla braskande är vi? Detta lyxiga spelkontroll (ja, du läste rätt) sätts ihop för hand i en parisisk verkstad och har en lackerat trä joystick ek, struts läder täcker, och elektronik artighet av Sanwa . Vi har ingen aning hur mycket detta kommer att kosta (och vi är uppriktigt rädd för att fråga) även om vi bör veta när detta blir tillgängligt den 18 denna månad. Kompatibel med PS3, Xbox 360 och PC, det förs till världen genom ett franskt företag som heter Hoon. Hit källan länk för att börja slösa pengar.

Lyx spelkontroll sätts ihop för hand i Paris, overkill överallt publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 2 feb 2011 16:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Highsnobiety | källa Hoon | Tipsa | Kommentarer

Wikileaks Nominerad För 2011 Nobels fredspris

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sYZwGyW5mXs/WikiLeaks-Nominated-For-2011-Nobel-Peace-Prize:
Mvar skriver "whistle-blower sajt Wikileaks har nominerats för 2011 års Nobels fredspris av en norsk politiker som hänvisas till dess roll i yttrandefriheten, rapporterade nyhetsbyrån NTB onsdag." Wikileaks är en av århundradets viktigaste bidragsgivarna till yttrandefrihet och öppenhet, "parlamentariker Snorre Valen sade i hans nominering. Valen ovan Wikileaks roll i att avslöja tillgångar av Tunisiens förre president Zine El Abidine Ben Ali och hans närmaste familj, vilket bidrar till de protester som tvingade dem i exil."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nya Corp och Apple Avslöja <em>The Daily</em>

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4IimXZIg9Bo/New-Corp-and-Apple-Unveil-emThe-Dailyem:
RedEaredSlider skriver "The Daily, den digitala publikationen som utformats speciellt för Apples IPAD, finns nu tillgänglig på App Store. Publikationen lansering kom under en presskonferens i New York Guggenheimmuseet. News Corp VD Rupert Murdoch och Apple Vice President för Internet Eddy Cue anslöt The Daily's Editor-in-Chief Jesse Angelo. The Daily, som kopierar utseendet och känslan av en tidning eller tidskrift, är inriktat på multimedia möjligheter Apples IPAD. Rupert Murdoch säger att det dagliga erbjuder "otänkbar innovationer "till en värld av publicering."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Android Honeycomb / Motorola Xoom hands-tillägg: widgets, livsmedelsaffär IQ, och Monster Madness (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/02/android-honeycomb-motorola-xoom-hands-ons-widgets-grocery-iq/:
Fullt fungerande Xooms med fullständig (eller till synes fullständigt) bygger på Honeycomb är ute i kraft här på Googles evenemang i Mountain View i dag, och ett gäng partners hänger ute för att visa att tabletten apps de har arbetat på. Vi kollade både Monster Madness - ett spel som har varit på Xbox 360 och PS3 under en tid - och livsmedelsaffär IQ, som båda uppenbarligen sätta mycket olika erfarenheter till bordet (om du inte anser matinköp "ett spel" som vissa av oss visserligen gör).

Även om vi trodde att vi upptäckt några stamning och eftersläpning från Monster Madness när det var demoed på scenen, de erfarenheter på nära håll och personligen var mycket smidigare - definitivt 100 procent spelbara. Vi dubbelkollade och bekräftat att tabletten spelet är en 100 procent innehåll port från konsolen spel, du är inte missa något här. Den har tre kontrollera funktioner som låter dig växla mellan två på skärmen analoga styrspakar, ett stick, och en helt accelerometer-baserade läge att de flesta användare förmodligen inte kommer att överväga praktiska eftersom du har att luta skärmen för mycket. Intressant nog konstaterade utvecklare att det finns en lågupplöst läge som han faktiskt växlar i ett område av spelet med mycket vatten eftersom det tenderar att sakta ner, trots att det körs på Unreal Engine och är fullt optimerad för flera kärnor . Kan det vara så att Game Studios redan vidga gränserna för denna hårdvara från dag ett?

Flytta till livsmedelsaffär IQ, det är i grunden en fancy inköpslista med kuponger - det är redan på både IOS och Android-telefoner, och oddsen är bra att du redan vet vad det är. Vad var riktigt intressant, dock var att vi fick en hel demo av "ansökan fragment" layout växling mellan liggande och stående åsikter (app har en två-rutan visa för tabletter) och processen att lägga till och ta bort widgets. Som med några av de första part widgets vi har sett, verkar livsmedelsaffär IQ har gjort ett bra jobb att göra sina manicker visuellt rika och engagerande - särskilt kupongen webbläsaren, som visas som en bunt roterande kuponger med färggrafik. Se videor av båda produkterna efter paus!

Fortsätt läsa Android Honeycomb / Motorola Xoom hands-tillägg: widgets, livsmedelsaffär IQ, och Monster Madness (video)

Android Honeycomb / Motorola Xoom hands-tillägg: widgets, livsmedelsaffär IQ, och Monster Madness (video) publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 2 februari 2011 14:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Motorola Xoom första riktmärke: 1823 i Quadrant

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/02/motorola-xoom-first-benchmark-1823-in-quadrant/:
Vi oblyga spec knarkare här på Engadget, och kan man klandra oss? Det finns berg av nya enheter varje år, och det hjälper att ha punktlistor och numeriska differentiators att skära igenom ludd. Det är därför vi är glada att säga att vi fick chansen att köra Quadrant riktmärke på Motorola Tegra 2-drivna Xoom , och de har många att jämföra med den mot många konkurrenter Se till att slutstycket Android fören på snart. 1823 är det magiska numret - som inte riktigt jämföra med LG Optimus 2X - men det är med en icke-optimerad smartphone version av Quadrant köra app på tablettens betydande 1280 x 800 skärm, inte mindre. Vad mer, rensat Quadrant upp några av de kodnamn förvirring vi har sett av Moto som för sent, eftersom det visar sig att Xoom också identifierar sig som både Trygon och Stingray . Bra att veta!

Motorola Xoom första riktmärke: 1823 i kvadrant publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 2 Februari 2011 15:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Android i-app köp hands-on (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/02/android-in-app-purchases-hands-on-video/:
Idag Google meddelade att Android i-app köp kommer till plattformen och vi kunde få en demo av Paul Sebastien av Disney. Han visade oss hur man köper en Track Pack (Far East Movement, för dem som bryr sig) i Tap Tap Revenge 4 över 3G i Nexus S , och med hjälp av en falsk kreditkort! Det är intressant att notera att i-app köpa UI matchar utseendet och känslan i den nya Android Market och utvecklare kan implementera de funktioner i några enkla steg. In-app köp bör börja rulla ut i olika Android apps i vår. Under tiden, ta en titt på vår video efter rasten.

Fortsätt läsa Android i-app köp hands-on (video)

Android i-app köp hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 2 februari 2011 15:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

<em>Google Art Project</em> Tar Galleries till din PC

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QuyBy9vITkU/emGoogle-Art-Projectem-Brings-Galleries-To-Your-PC:
Zothecula skriver "Google har aviserat ett samarbete med 17 av världens mest hyllade konstmuseer som gör att folk utsikt över 1.000 högupplösta konstverk bilder och 17 gigapixel bilder när du tar en virtuell promenad genom sin gallerier använda Street View-teknik. Då ingenting kan slå ser en konstverk i person, kan Google Art Project vara det näst bästa för dem utan tid och pengar till pop på ett plan och handel armbågar med horder av turister som vill få en glimt av vad några av de bästa museerna har att erbjuda . "

Läs mer i denna historia på Slashdot.