söndag 20 mars 2011

Creative's 7-tums ZiiO tablett blir Froyo denna fredag, 10-tums modell att följa efter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/20/creatives-7-inch-ziio-tablet-gets-froyo-this-friday-10-inch-mo/:
Om du råkar vara en av den handfull Creative ZiiO tablett användare, då har vi goda nyheter för dig: kom fredagen den 7-tummare kommer vara den första av de Ziio duon att få sin Froyo uppdatering, medan dess 10-tums syskons väntas följa efter med april. Så vad är nytt? Tja, omfattar listan större språkstöd, nya alternativ lösenord, möjlighet att installera program på extern lagring och en text-till-tal-motor. När tillgänglig kan du hämta uppdateringen från antingen Creative's hemsida eller tabletterna "ZiiO Space portalen, men med alla medel, gärna smör upp folken över på XDA-utvecklare att smälla några Honeycomb på dessa ZiiOs istället.

Fortsätt läsa Creative's 7-tums ZiiO tablett blir Froyo denna fredag, 10-tums modell att följa efter

Creative's 7-tums ZiiO tablett blir Froyo denna fredag, 10-tums modell att följa efter ursprungligen visades på Engadget on Sun, 20 Mar 2011 18:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Creative | Tipsa | Kommentarer

Använda Kinect med din PS3

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FaSAm-xP3Z0/Using-Kinect-With-Your-PS3:
baxpace skriver "En handledning postat på Shantanugoel tech blogg visar hur du kan använda dina Microsoft Kinect sensor med en PS3. Som inläggen visar, är programvaran på en pre-alpha kvalitet stat, vilket innebär att biblioteken måste förbättras för att öka prestanda och funktioner, men det är en start ändå. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Ebook försäljning i USA dubbel år till år, papper böcker lider tvåsiffriga förluster

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/20/ebook-sales-in-the-us-double-year-on-year-paper-books-suffer-do/:
Vi tvivlar på världen någonsin kommer att komma till ett stadium där det kommer helt dike Ye Olde papper böcker, men den amerikanska konsumentmarknaden verkar klart ha sitt hjärta inställt på den elektroniska slag just nu. Netto ebook försäljning i januari var den här veckan rapporterades ha samlats $ 69.900.000 i intäkter för deras förlag, som uppgår till ett 116 procent hoppa från förra årets totala för månaden. Under samma period var vuxen hardcovers ned 11,3 procent till $ 49.100.000 och pocketböcker inför en liknande minskning i efterfrågan och minskade till $ 83.600.000, en brant nedgång på 19,7 procent från år till år. Utbildnings-och barnböcker var inte förskonade från denna utgallring av de fysiska lunta, antingen - hoppa förbi paus för att se hela statistisk uppdelning.

Fortsätt läsa Ebook försäljning i USA dubbel år till år, papper böcker lider tvåsiffriga förluster

Ebook försäljning i USA dubbel år till år, papper böcker lider tvåsiffriga förluster som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 20 Mar 2011 17:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Fråga Slashdot: Online vetenskap för årskurs 8 studenter?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JEGq0G1-uiE/Ask-Slashdot-Online-Science-For-8th-Grade-Students:
Peterus7 skriver "Jag är en student lärare i en årskurs 8 vetenskap klassrummet, och har märkt att eleverna är mycket motiverade av något på nätet. Efter att ha insett det, jag har letat efter sätt att införliva Internet-resurser i min undervisning, och försöker hitta coola projekt medborgare vetenskap, aktiviteter och simuleringar som skulle vara lämpliga för en grundskolan naturvetenskapliga undervisningen, såsom galaxyzoo och fold.it. Så, jag ber slashdot för mer resurser som kan bidra till vetenskapen för deras liv. Tack! "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Samsung Galaxy S II Mini läcker ut för tre, plus Nokia X7, Flyer och playbook utgivningsdatum i Storbritannien

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/20/samsung-galaxy-s-ii-mini-leaks-out-for-three-uk-plus-nokia-x7/:
Nej, inte Galaxy Mini , som low-end Android gro - detta ser ut som Samsungs mindre alternativ till det kommande Galaxy S II superphone. Vi bara fick lämnas brittiska företags Tre hela våren-sommaren lineupen, och Android 2,3 handenheten säkert sticker ut, låtsas vara miniatyr trots en 3,7-tums skärm (tror Droid ), en 1,4 GHz processor (tror Pre 3 ) och 21Mbps HSPA + anslutning. Men det är toppen av isberget jämfört med vad som väntar tre - det ser ut som Nokia X7 är levande, väl, och spåra för juni ut (för att inte tala om LG Optimus 3D), och tabletter kommer att släppa också, med kan föra HTC Flyer och WiFi-bara BlackBerry playbook lansering i juni. Se specifikationer och planeras fönster lansering i vårt galleri nedan, och tillsammans med oss ​​hoppas dessa dokument förebåda en snabb USA-release.

[Tack, Anonym]

Samsung Galaxy S II Mini läcker ut för tre, plus Nokia X7, Flyer och playbook utgivningsdatum i Storbritannien publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 20 Mar 2011 16:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

I jakten på mer spektrum, AT & T förvärvar T-Mobile För $ 39 miljarder

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/y_ljpa7LHnk/:
Array

Vuxna webbplatser kommer snart få sin egen. XXX Bordeller, men inte alla är glada

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TZ26LVARt1s/:
Array

AT & T förvärvar T-Mobile från Deutsche Telekom

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y52vSbuwLvk/ATampT-To-Acquire-T-Mobile-From-Deutsche-Telekom:
teh31337one skriver "AT & T och Deutsche Telekom har ingått ett slutgiltigt avtal om försäljning av T-Mobile USA för $ 39 miljarder i kontanter och aktier. pressmeddelandet här." Koliken en anonym läsare: "Amerikanerna kommer att ha ännu mindre val nu när det kommer till transportföretag mobiltelefon Säg adjö till den som hade den bästa kundservicen och var mest vänlig mot Android och böka.."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Push anmälan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/l_GxT55rUDQ/:
Array

Righthaven Copyright rättegång slår tillbaka

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xO2ulXzZkJk/Righthaven-Copyright-Lawsuit-Backfires:
Hugh Pickens skriver "Steve Green rapporter i Las Vegas som US District Judge James Mahan har beslutat att Centrum för interkulturell Organisera, en Oregon ideella, inte inkräkta på upphovsrätten när det postat en hel Las Vegas Review-Journal historia på sin webbplats tillstånd och att det inte fanns någon skada på marknaden för historien. Mahan betonade att hans beslut gångjärn till stor del på CIO: s ideella status och sa upphovsrätten stämningen skulle ogillas eftersom ideella använde det i ett pedagogiskt sätt, inte försöka använda berättelsen att samla in pengar, och eftersom historien i fråga var i första hand faktiska istället för att vara kreativ. "Marknaden (betjänas av CIO) är inte RJs marknaden, säger Mahan. Detta är den andra fair use nederlag för Righthaven och är betydande eftersom den innebar en hel berättelse inlägg istället en partiell berättelse inlägg. Green säger att Righthaven strategi att stämma 250 hemsida och krävande $ 150.000 i skadestånd plus förverkandet av webbplatsens domännamn tydligt har slint och nu Righthaven, de självutnämnda beskyddare av tidningsbranschen, har lämnat tidningsbranschen med mindre upphovsrättsligt skydd än om de aldrig in sina stämningar alls. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Intel lovar next-gen Atom chips på IDF Beijing

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/20/intel-promises-next-gen-atom-chips-at-idf-beijing/:
Vi har ännu inte få mer än en doft av Intels Ek Trail marker, men Cedar Trail processorer är nästan här - i själva verket är det som ser ut som Chipzilla för avsikt att införa den senaste Atom på IDF Peking i år. processorn UMPC Portal märkte att Intels fick en session med titeln "Att utforma en ny generation av netbooks med Intel Atom-processor baserad plattform" i april evenemanget, som lovar att ge deltagarna en inblick i "nästa generation Intel Atom-processor baserad plattform." Detaljerna är knappa, men det finns ett par punktlistor som kan fånga din uppmärksamhet. Först kommer Intel att prata om "WiFi-lösningar som levererar nya modeller användande netbook", som låter ungefär som Widi , och för det andra företag kommer att prata upp "fläktlös netbook design." Våra överaktiv fantasi är redan på jobbet - vi är på en bekväm soffa, surfa på internet på en storbilds-TV, utan en varm, skrymmande laptop till vikt ner oss och nary en tjuder att oroa sig för. Eller, kanske en båt.

Intel lovar next-gen Atom chips på IDF Beijing som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 20 Mar 2011 14:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa UMPC Portal | Tipsa | Kommentarer

HTC kommer nu tillgänglig för $ 200 från Sprint, $ 150 på Amazon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/20/htc-arrive-now-available-for-200-from-sprint-150-at-amazon/:
Det är mars 20: e och, rätt enligt tidtabellen , har Sprint började ta beställningar på sin första Windows Phone 7 luren. HTC 7 Pro, omdöpt till Anländer på Nu Network, kan nu hade för $ 200 efter rabatten när köpt med sedvanliga två-års kontrakt. Amazons gör sitt vanlig sak av underprissättning transportföretagens egen prissättning genom att erbjuda upp till 50 greenbacks mindre på $ 150, och vi misstänker andra återförsäljare online kommer att följa efter. Så överkomliga priser bör inte vara ett problem, men om du fortfarande undrar om investeringen kommer att vara värt det, vi har vår recension av den här handen i början av nästa vecka - precis innan Sprint gör det ovidkommande blåsa dörrarna av CTIA .

[Tack, Justin]

HTC kommer nu tillgänglig för $ 200 från Sprint, $ 150 på Amazon publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 20 Mar 2011 14:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sprint , Amazon | Tipsa | Kommentarer

AT & T förbinder sig att köpa T-Mobile från Deutsche Telekom för $ 39000000000

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/20/atandt-agrees-to-buy-t-mobile-from-deutsche-telekom/:
Wowzers! AT & T och Deutsche Telekom har ingått ett slutgiltigt avtal om försäljning av T-Mobile USA för $ 39 miljarder i kontanter och aktier. Pressmeddelande följer efter rasten.

Fortsätt läsa AT & T förbinder sig att köpa T-Mobile från Deutsche Telekom för $ 39000000000

AT & T förbinder sig att köpa T-Mobile från Deutsche Telekom för $ 39000000000 ursprungligen visades på Engadget on Sun, 20 Mar 2011 14:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Big data behöver tänka större

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hq2ZB60JOug/:
Array

Beetailer Hjälper återförsäljare online etablerat sig på Facebook

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WYeKcicJz9c/:
Array

RSA säger hacka kommer inte att tillåta "direkt angrepp" på SecureID tokens

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yGTvfIJnecw/rsa-says-hack-wont-allow-direct-attack-on-secureid-tokens.ars:

Bevakningsföretag RSA har utsatts för en "extremt sofistikerade" attack som har resulterat i exfiltration viss privat information, meddelade styrelseordförande Art Coviello i ett öppet brev som publicerades i går. Företaget har också lämnat in en not till SEC, som varnar för eventuella risker på grund av attacken. Sedan 2006 har RSA varit en del av EMC.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Mini E fältförsök avslutas, för 40 testare söka efter en ny bil börjar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/20/mini-e-field-trial-ends-for-the-40-testers-a-search-for-a-new-c/:
Mini E fältförsök avslutas, för 40 testare söka efter en ny bil börjar
Människor som älskar en viss bil tenderar att hålla bilen ett tag, längre än de borde ibland, men det är inte alltid ett alternativ. Ibland måste man ge tillbaka, och så är fallet för 40 "pionjärer" som var bland de första att få sina vantar på och bums i elektriska prototypen Mini E i Storbritannien. Denna flotta av testfordon har kallats hem, men tack och lov inte lida samma öde de återkallade GM EV1 - av vilka de flesta krossades under 90-talet. Istället kommer de flesta av dessa Minis hitta nya hem bland företagens fordonsparker, även om testning själva programmet är i stort sett över. Från detta program för BMW fick veta att de flesta förare fick bra överens, trots en fullständig brist på offentliga laddstationer, även om vissa säger kall temps sätta en crimp på körvanor - en möjlig kontrapunkt till en EV Mini testare på denna sida av dammen hittades. Allt som data används för att skräddarsy den kommande BMW i3, som vi redan har sett hooning runt i vissa snarare iskalla vädret men kommer inte ses hooning på allmänna gator fram till 2013 eller så.

Mini E fältförsök avslutas, för 40 testare ett sökande efter en ny bil börjar ursprungligen visades på Engadget on Sun, 20 Mar 2011 12:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tysk bil Scene | Tipsa | Kommentarer

Citation Kartan visar Top Vetenskap städer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/unRu_otao7s/Citation-Map-Shows-Top-Science-Cities:
mikejuk skriver "Vilka städer runt om i världen producerar inte bara de mest men den bästa vetenskapliga artiklar? Med hjälp av en databas och Google Maps är svaret givet. ett papper på Fysik arXiv beskriver hur två forskarna kombinerat citeringsdata med Google Maps för att skapa en intrig som visar hur viktiga städer runt om i världen var i termer av deras bidrag till fysik, kemi eller psykologi. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Varför kvinnor Regel Internet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZU58HuZ2vkE/:
Array

Är sent skede Nya tidigt? Bakom den häpnadsväckande Return of the $ 1B Venture Fund

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e0IyLg3-x0c/:
Array

Rms på header-filer och bearbetningar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VlDiuObtRNk/RMS-On-Header-Files-and-Derivative-Works:
tomhudson skriver "I detta mail från 2003, säger Richard Stallman" Jag har pratat med vår advokat om en specifik fråga som ni tog upp. att använda sig av enkla material från header-filer någon nyligen gjort gällande att även en huvudfil alltid gör en härledda verk. Det är inte FSF: s uppfattning. Vår uppfattning är att bara använda struktur definitioner, typedefs, konstanter uppräkning, makron med enkla organ osv, är inte tillräckligt för att göra en bearbetning. Det skulle ta en stor mängd kod (kommer från inline funktioner eller makron med stora organ) att göra det. " Detta bör bidra till slut de senaste FUD om Android "rena huvuden."

Läs mer i denna historia på Slashdot.