söndag 25 september 2011

Klamrar sig fast Friktion: Några tankar om Facebooks f8

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1WNDh8G4xdY/:
zuckerberg

Det har gått över 72 timmar sedan Facebook first debuterade en rad banbrytande nya funktioner på F8, vilket är hela tiden jag behöver för att förutsäga företagets långsiktiga utsikterna, hur kommer det att uppfinna webben och prissättning av dess ofrånkomliga börsintroduktionen.

Okej, kanske inte. Men det har gett mig lite tid att prova funktionerna ut, i motsats till att basera mina intryck av av Facebooks välskrivna Keynote-presentationer. Och medan många av dessa har uppenbarligen en stor potential i praktiken jag hitta dem att vara en blandad (eller, i vissa fall ett rent irriterande) väska.

Sociala Overlubrication

En av de stora tillkännagivanden på F8 fanns något som hette friktionsfria delning. Här är kontentan: Facebook kommer att låta tredje parts webbplatser och applikationer integrera vad som är effektivt ett fördelningssystem brandslang. Slå på den, och allt du gör i App får delas med dina Facebook-vänner.

Som Facebook VD Mark Zuckerberg förklarade under sin keynote, är tanken att många människor inte delar lika ofta som de skulle kunna vara, eftersom det finns friktion arbetar med att klicka på alla dessa "Share" dialoger. Därav uttrycket friktionsfria delning: du besöker en webbplats eller app, aktivera delning gång och du är klar. Allt du gör från denna app blir automatiskt delas, och du kan alltid stänga av det om du beslutar dig för att behålla din aktivitet privat. Ganska fiffiga, eller hur?

Min oro med denna nya, friktionsfri delar, är att det faktiskt inte bli av med friktion alls - det bara flyttar den. Var innan jag skulle få utöva någon ansträngning (om än en minimal mängd) för att uttryckligen delar ett visst innehåll, med denna nya ansträngning dela jag ska handskas med en gnagande känsla i bakhuvudet undrar om jag verkligen vill artikeln jag bara klickade på för att delas med vänner. Jag tror att ordet för det är stress, eller kanske ångest. Som kvalificerar som former av friktion i min bok.

Med andra ord, med gamla skolan att dela, är den enda verkliga potentiella nackdelen att jag glömmer att dela något som mina vänner kan finna intressant. Big whoop. Med denna nya smorda, dela, kunde en mental förfalla vind med min delning något otympliga med mina vänner. Som, beroende på vilka dina Facebook-vänner "är och ditt yrke, kan faktiskt fråga.

Visst, finns det kommer att bli applikationer och webbplatser som människor är villiga att fritt aktie från utan att tveka - du skulle vara hårt pressade att hitta många berättelser över på The Economist som du skulle vara pinsamt om delning (varför ja, jag tillbringade eftermiddagen läste om argentinska handelsrestriktioner). Men det finns gott om vanliga webbplatser som drivs nyheter på ämnen som du kanske inte vill syndikeras till din chef eller familjemedlemmar. Saker som drog legalisering. Eller kön (ack!). Eller Jersey Shore. Vilket innebär en annan privatliv motreaktion kan vara runt hörnet.

Jag vet, jag vet - pressen (inklusive mig) har gråtit illaluktande över Facebook privatliv-strippa har många gånger förr, och den stora majoriteten av användarna har visat gång på gång att de bara inte bryr sig. Men jag attribut som mer till dem är ambivalent än vad jag gör till Facebook veta vad tycker användarna socialt acceptabelt. Kanske detta är den tid de har gått över gränsen, kanske är det inte - hur som helst, vi kommer att se en hel del nyheter artiklar om friktionsfria dela och förmodligen några brev från kongressen.

Om inte annat, jag slår vad om varningssignaler på "Acceptera" dialogrutan för den här funktionen får mycket mer framträdande under de närmaste månaderna. Kolla in rutan nedan - de är inte direkt gå ut i deras sätt att påpeka att detta är Shari

Murata vill ta soffpotatisarna i handen och gör fjärrkontrollen twist

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/25/murata-wants-to-take-couch-potatoes-by-the-hand-and-do-the-remot/:
Vi har sett Murata s marknadsföring framtid och det innebär antingen Chubby Checker, eller att 90-talet Helen Hunt film. Den japanska elektronik tillverkarens kokat ihop en flexibel sensor-enhet som låter dig Twist and Shout böja dig fram till avlägsna tv kontroll. Dubbade Leaf Grip fjärrkontrollen gör prototypen gränssnittsdesign användning av en speciell pyroelektrisk effekt utan piezoelektriska film som översätter vrida in byta kanal, snabb vridning att byta videoingångar, bockning för volymkontroll och en snabb böjning för att driva in på / av . Företaget är också utrustade icke-klicker (som vi hädanefter kommer att referera till som "Twister") med en solcell, vilket ger möjlighet att ladda - från din man grottan? Veck i sin planering åt sidan, är exempel transporter beräknas levereras någon gång nästa vår. Men innan de rusar denna produkt ut på marknaden, kan vi föreslå införande av en idrotts-inducerad raseri-bevis-läge?

Murata vill ta soffpotatisarna i handen och gör fjärrkontrollen twist ursprungligen visades på Engadget på Sun, 25 Sep 2011 16:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa Murata | Tipsa | Kommentarer

Motorolas Xoom 2 tablets par upp för ett porträtt, både på ca 9 mm tjock

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/25/motorolas-xoom-2-tablets-pair-up-for-a-portrait-both-at-around/:
Det finns inget som ett familjeporträtt, och Xoom 2 bröder har parat ihop sig för årets julkort skott - eller åtminstone för en anonym tipster senaste läcka. Dessa föreställde tablets ge oss en bättre titt på de bakåtvända knappar vi hörde om förra veckan, vilket verkar vara en strömbrytare och en volym rocker. Ju mindre syskon idrotten samma "Fleming" monikern vi såg i gårdagens bilder , samma 8,2-tums skärm storlek som tidigare rapporterats, och verkar vara ungefär lika tjock som ett 9.3mm iPhone 4. Kombinerat med detta är min nästa's intel verkar det som om båda tablets är av mycket likartade tjocklekar. Runt tillbaka? Några klistermärken, återigen framhäva de mindre tablet s kodnamn och utflykt LTE kompatibilitet.

Intressant, berättar vår professionella tippare oss att både skiffer dela Fleming kodnamn, tillsammans med Android 3,2 godhet och fem megapixel HD-kameror på baksidan, även om båda prototyperna är också "buggy som helvetet, med frekventa omstarter och krascher." Det kan betyda att vi fortfarande lite tid borta från att se den ursprungliga Xoom efterföljare, så för nu, kolla in vårt galleri nedan för att få en inblick själv.

Uppdatering: Vår tipster har bekräftat LTE för båda enheterna.

[Tack, Anonym]

Motorolas Xoom 2 tablets par upp för ett porträtt, både på ca 9 mm tjock ursprungligen visades på Engadget på Sun, 25 Sep 2011 16:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Amazon vill starta Kindle tablet?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q2YeZNk6hbY/Amazon-To-Launch-Kindle-Tablet:
Rykten överflöd att Amazon vill ha en smak av tablet marknaden och kommer att presentera en Kindle tablet senare i veckan. Den rådande tanken är Amazon kommer att erbjuda en enhet som kommer att kosta under $ 300 och kommer tjuder nära till sina musik-, film-och digital bok innehåll. Från artikeln: "Amazon har varumärkeskännedom, en uppsjö av befintliga lojala Kindle läsplatta ägare, och en webbaserad e-handelsplattform som inkluderar ett klick tillgång till att köpa e-böcker, filmer, digital nedladdning av musik, sin egen Android App Store, och strömmande media katalog. Det blir till Amazon är unikt anpassad för att gå head-to-head med Apple i den tablet marknaden och bli en formidabel konkurrent i hela branschen. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Den Weird Science of promiskuösa bläckfisk

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/d9TEcFpvQPg/the-weird-science-of-promiscuous-squid.ars:

Squid är inte kräsen om var de sätter sina spermier: är Invånare i det djupa havet spred ganska tunn, så många av de arter där ta extrema åtgärder för att se till att de dra full nytta av en partner när de hittar en. Nu har forskare studerat en djuphavs-bläckfisk i sin naturliga miljö och funnit att dessa djur inte ens bryr sig att kontrollera om deras med-arter medlemmar är berättigade kompisar eller inte. Använda fjärrstyrda fordon, författarna fann att både män och kvinnor genomförs lika många spermier paket, som visar, "manligt bläckfisk rutinmässigt och urskillningslöst parar sig med både män och kvinnor."

På plussidan kan det försena också att gripas: Massor av sjukdomar har formella namn som är helt annorlunda från dem genom vilka allmänheten känner till dem. Sjukdomen adermatoglyphia har fått att ha en av de konstigare allmänheten ". Invandring försening sjukdom" Det beror på att individer med sjukdomen inte utvecklas fingeravtryck. Forskare har nu identifierat en gen som orsakar dessa invandringen förseningar, och funnit den har en global effekt på en grundläggande cellulär process (RNA-splitsning), men enbart uttrycks i huden. Möjligheten av en allmän faktor för att ge ett sådant märkligt specifika defekt passar säkert den Weird Science personalens definition av konstig.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Forskare Skapa förnybar Sponge koldioxid

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wwd8bmuDhMw/Researchers-Create-Renewable-Carbon-Dioxide-Sponge:
Första gången accepterade inlämnare Babu V Bassa skriver "berörda om att lägga för mycket koldioxid till atmosfären? Fundera en beläggning på taket på bilen med det här nya materialet. En multinationell grupp forskare har utvecklat en förnyelsebar svamp liknande material för att fånga och lagra gas koldioxid. Det organiska materialet består av gamma-cyklodextrin. Konventionell metal-organic frameworks, som också är effektiva på adsorberande koldioxid, vanligtvis framställs av material som utvinns ur råolja och ofta innehåller giftiga tungmetaller och är också icke-förnybara . Forskningen papper som publiceras i Journal of American Chemical Society hävdar att dess syntes är i huvudsak koldioxidneutral och har visat förmåga att absorbera koldioxid från atmosfären gör dem lovande material för kol fixering. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Samsung flyttar tio miljoner Galaxy S II smartphones, klappar sig på ryggen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/25/samsung-moves-10-million-galaxy-s-iis-pats-itself-on-the-back/:
Galaxy S II
Sedan lanseringen i april, hävdar Samsung att ha flyttat 10 miljoner Galaxy S IIS - inte riktigt iPhone-nummer (som sålde 20 miljoner enheter i Q2 ensam), men ändå ganska imponerande. Det är särskilt anmärkningsvärt eftersom i slutet av juli hade endast fem miljoner övergått i kundernas händer. På bara åtta veckor antalet Galaxy S IIs säljs har fördubblats, och Sammy flaggskepp enhet har ännu inte ens göra en buckla här i USA. Den här takten S II är satt till långt överskugga dess allestädes närvarande föregångare försäljningssiffror, som tog över sju månader att träffa samma milstolpe . Kolla in själv gratulationer PR efter pausen.

Fortsätt läsa Samsung flyttar tio miljoner Galaxy S II smartphones, klappar sig på ryggen

Samsung flyttar tio miljoner Galaxy S II smartphones, klappar sig på ryggen ursprungligen visades på Engadget på Sun, 25 Sep 2011 14:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Samsung lanserar SSD 830 Drive

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wVzHsontQbs/Samsung-Launches-SSD-830-Drive:
MojoKid skriver "Även om de inte har stora hits med entusiaster, har Samsungs Solid State Drives varit framgångsrik på grund av starka relationer med ett antal OEM-tillverkare, däribland Apple. Med lanseringen av deras nya SSD 830 Series Solid State Drive dock Samsung . verkar redo att göra inbrytningar med entusiaster som väl SSD 830 testade här är 256GB modell, med åtta 32GB Samsung NAND flash-minneskretsar, 256 MB Samsung DDR2 SDRAM cacheminne och en ny Samsung SSD-kontroller Samsung Regulatorn har en 3. - ARM-kärna design med stöd för SATA III 6Gb / s hastigheter gränssnitt. prestandamässigt erbjöd Samsung SSD 830-serien kör det bästa Läs resultatet för koncernen som testades, även jämfört med den senaste SandForce-baserade SSD-enheter, även om SSD-830 kunde inte riktigt fånga SandForce i skriver. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Uppdatera Roundup: veckan i September 19, 2011

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/25/refresh-roundup-week-of-september-19-2011/:
Din smartphone och / eller tablet är bara tiggeri att få uppdaterad. Från tid till annan, är dessa mobila enheter välsignade med underhåll uppdateras, buggfixar, anpassade rom och allt däremellan, och så många av dem svävar omkring att det är lätt för en rejäl bit att gå vilse i mixen. Se till att de inte fly utan förvarning, har vi samlat alla möjliga uppdatera, hacka, och diverse andra fånerierna från förra veckan och proppfull dem i ett praktiskt Roundup. Om du hittar något för din enhet, ge oss ett rop på tips på Engadget dawt com och låt oss veta. Njut!

Officiell Android uppdateringar
  • Samsung Galaxy tab 10,1 med LTE är nu att få några mycket små plastikkirurgi, med vad som verkar vara ett enkelt underhåll uppdatering. [ Droid-Life ]
  • Inte det största fan av din buggy tangentbordet, Motorola Droid X-användare? Den senaste buggfix uppdatera, vältaligt kallas 4.5.605, löser tangentbord stabilitet och användbarhetsproblem som har drabbat ett stort antal användare. [ Droid-Life ]
  • Ägare av htc Sensation på O2 ska njuta av en tilläggsprodukt till Android 2.3.4 snart som utbyggnaden har redan börjat. [ Pocket-lint ]
  • Vad sägs om att Motorola Xoom WiFi? Android 3.2.1 (aka bygga HTK55D) rullar ut till enheter nu, vi föreställa oss att uppdateringen är en mindre buggfix av något slag, men vi har inte sett någon förändring logga in på det ännu. [ Droid-Life ]
  • Telus är slänga ut Gingerbread till Samsungs fascinera 4G. [ AndroidCentral ]
  • HTC Droid Incredible 2 är nu på den mottagande slutet av bygga 4.08.605.3, en mindre uppdatering som förbättrar servern anslutningar för e-synk, ökar Visual Voicemail stabilitet samt andra mindre buggfixar. [ Droid-Life ]
  • Rogers kunder rapporterar nu att Samsung Captivate ser nu en uppgradering till Gingerbread. [ MobileSyrup ]
  • Sony tablet S kom levereras med Android 3.1, men det är redan få knölen till 3,2. [ AndroidCentral ]
Inofficiell Android uppdateringar, anpassade rom och misc. hackery
  • Kom ihåg Android 2.3.6? Du vet, den uppdatering som

Google och monopol Theater

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/K8PLGbSH52I/:
Al Franken

När jag såg att Google antitrust förhör i onsdags, med dess gotcha stunder och senatorer pontificating om farorna Google utgör för samhället, slog det mig att det jag såg var teater. Och inte bara någon teater, men monopol teater. Jag lånar från begreppet säkerhet teater : "en term som beskriver säkerheten motåtgärder avsedd att ge en känsla av ökad trygghet medan du gör lite eller ingenting för att verkligen förbättra säkerheten." På samma sätt talar om Googles monopol och vad regeringen bör göra åt det ger känslan av att förbättra konkurrensen medan du gör lite eller ingenting att faktiskt förbättra den.

Utfrågningen berörde många allvarliga farhågor om Googles inflytande på marknaden, men i slutändan var det bara monopol teater. Ingenting antitrust tillsynsmyndigheterna göra för att Google verkligen kommer att förbättra konkurrensen.

Med 65 procent till 70 procent sökning marknadsandel i USA, 75 procent andel av sökannonsering, och 95 procent andel av mobila sök (enligt siffror kastas ut under förhöret), är det inte alltför svårt att göra så att Google gör utöva monopol på jakt. Men att vara ett monopol i sig är inte olagligt. Regeringen måste bevisa att Google missbrukar monopolet makten i ett konkurrenshämmande sätt för att vidta åtgärder, och det är där det blir knepigt.

Google på många sätt är ett naturligt monopol . Det har sin egen unika stordriftsfördelar. Ju fler människor som söker, desto mer data som samlas för att hälla tillbaka i sina algoritmer för att producera ännu bättre och mer korrekta resultat. Ju fler människor som använder Google, desto värdefullare blir det att sökandet annonsörer försöker nå dem. Så det finns subtila nätverkseffekter på både konsument-sökning och sidor reklam för ekvationen.

Eftersom Google erbjuder de flesta av sina produkter till konsumenter utan kostnad, är det svårt att hävda att konsumenterna skadas, eftersom Mathew Ingram påpekade i ett inlägg på GigaOm. Men skadar konsumenterna är inte det enda testet för konkurrensbegränsande beteende. Vidta åtgärder som driver konkurrenter från marknaden kan anses konkurrenshämmande eftersom den minskar konsumenternas valfrihet.

Huvudfrågan senaten utfrågningen var att försöka ta itu med är om Google alltmer använder sin dominans i sökandet efter att gynna sina egna produkter än konkurrenternas. Har Google Places ont Yelp eller Google Product Search ont NextTag? Det gör definitivt. I Yelp: s fall använt Google utdrag från Yelp recensioner för att hjälpa till att bygga Google Places (mer nyligen, den köpte Zagat ). Yelp protesterade, men fick höra om de inte gillar det, skulle de kunna blockera Yelp resultat från att visas var som helst på Google, bland annat i naturligt resultat. Detta var ett falskt val eftersom 75 procent av Yelp trafik kommer från Google på ett eller annat sätt. "Att inte vara i Google motsvarar inte finns på Internet", Yelp vd Jeremy Stoppelman vittnade under förhandlingen.

Ett annat exempel som fortsatte att komma upp under utfrågningen var Google Finance resultat som visas sammanfattade högst upp på Google när du söker efter en aktiesymbol, ungefär på samma sätt som Google Places resultat t

PayPal Bearbetning nu $ 315 miljoner betalningar per dag

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LtC5hyx6BuM/:
Send Money, Pay Online or Set Up a Merchant Account with PayPal

Wow. PayPal släppt några nya offentliga tal nyligen att visa betalningarna plattformen bearbetar ett mycket stort antal betalningar per dag. PayPal säger att det såg 3650 $ i total betalningsvolym under varje sekund under Q2 2011. Genom våra beräkningar innebär att PayPal är behandlingen ca $ 315.300.000 i betalningar per dag. I genomsnitt är de betalningar som plattform ser upp över 5 miljoner transaktioner per dag.

PayPal har otvetydigt varit kronjuvelen i föräldrarnas eBays familj av företag. Det senaste kvartalet, PayPal avgav sitt allra första miljarder dollar kvartalet intäkter. Totalt netto betalning volym (TPV) ökade 34% jämfört med samma period föregående år. Och PayPal är faktiskt avslutas på eBay marknadsplatser segment i form av intäkter (som till $ 1,6 miljarder i intäkter i Q2).

Ett annat område där PayPal växer snabbt är mobilt. Företaget sade tidigare i år som ser $ 10.000.000 i mobila transaktioner per ay, och förväntar sig mer än $ 3 miljarder mobila TPV i år, jämfört med $ 750 miljoner 2010.

För att sätta $ 315.000.000 nummer i perspektiv, snabbväxande start torget (vilket naturligtvis ger en i butik betalningar produkt) är att se $ 4.000.000 i betalningar per dag. PayPal vill också ta itu med i butiken betalningar samt och kommer att debutera flera detaljhandelskedjor partnerskap för denna teknik i år. Och Facebook är att generera en hel del volym för PayPal också. Det ska bli intressant att se vad som eBay och Facebook har upp ärmarna i ett par veckor.

PayPals Total ersättning volym under 2010 motsvarade närmare 18 procent av den globala e-handel. Med det sättet att de betalningar som plattformen växer, bör detta antal öka under 2011.


Företag: PayPal
Webbplats: paypal.com

Autom dam-bot kommer att hjälpa dig gå ner i vikt, älskar dig oavsett

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/25/autom-lady-bot-will-help-you-lose-weight-love-you-regardless/:
Aw, är denna lilla sötnos så bedårande - tills hon förnekar du pizza och ost frites. Autom , 15-tums pratar droid vi först fick en glimt av förra året, är tillbaka och tillgänglig för pre-order. Använda LCD-pekskärm, är hungriga dieters ombedd att skriva dagliga kaloriförbrukning och motionsvanor - som roboten kommer att svara vänligt att hålla dig motiverad. Med ansikte spårning kapacitet och en Killingly söt döden stirrar, är Autom tittar alltid, som bara kan få dig att känna dig skyldig nog att hoppa över dopp. Damen bot kostar $ 195 för deponering, 668,46 $ för enheten och en annan $ 79,95 per månad, men morgonpigga kan få 6 månader gratis och tio procent av månadsavgiften för beställning på företagets hemsida. Tänkt att fartyget år 2012, tydligen hjälpa den förestående roboten apokalypsen kommer inte billigt. Kolla in lite Autom i aktion efter rasten.

Fortsätt läsa Autom dam-bot kommer att hjälpa dig gå ner i vikt, älskar dig oavsett

Autom dam-bot kommer att hjälpa dig gå ner i vikt, älskar dig oavsett ursprungligen visades på Engadget på Sun, 25 Sep 2011 12:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Intuitivt Automata Inc. | Tipsa | Kommentarer

Överlägsen Anod för litium-jon batterier Utvecklad

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d4y9namjqkA/Superior-Anode-For-Lithium-Ion-Batteries-Developed:
RogerRoast skriver "Anoden är en kritisk komponent för att lagra energi i litium-jon-batterier. Berkeley Lab (DOE) har konstruerat en ny typ av anod som kan absorbera åtta gånger litium av aktuella konstruktioner, och har behållit sin kraftigt ökade energi kapacitet efter över ett års tester och många hundratals laddnings-urladdningscykler. Enligt den forskning som publiceras i avancerade material de använde en skräddarsydd polymer som leder ström och binder nära till litium-lagring kisel partiklar, även när de expandera till mer än tre gånger deras volym under laddning och sedan krymper igen under urladdning. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Newb-Friendly Linux smak för LAMP-server?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gQRLZbQj1Yg/Newb-Friendly-Linux-Flavor-For-LAMP-Server:
Första gången accepterade inlämnare bhcompy skriver "Jag behöver konfigurera ett system för att tjäna 2500 användare och jag har tittat på en LAMP-installation. Detta är inte kommersiellt, mer av en personlig sidoprojekt för några vänner. Jag har ingen erfarenhet av att konfigurera eller administrera en Linux-server som har arbetat med MS och PICK-baserade lösningar i hela mitt liv, så jag letar efter något som kommer att vara relativt enkla att genomföra och inte en knepig att hantera och helst inte helt CLI. Jag kommer att tjäna ett forum (phpBB 3 passar mina behov och verkar vara tillräcklig) och en mängd av PHP driven innehåll med en MySQL-backend. Krav är PHP 5.3.0 + och MySQL 5 +. förslag? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Engadget Mobile Podcast 105 - 2011/09/25

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/engadget-mobile-podcast-105-09-24-2011/:
En stor vecka, en mycket stor vecka för säker. Titta på alla dessa telefoner, titta på alla dessa nyheter. Vi har tagit med vår godmodiga, väl rundade och något-pottymouth'd associera Christopher Öring att hjälpa oss vettigt av det hela med en vass känsla. Det är en bra en, om vi får säga det själva. Luta dig tillbaka, spricka öppna en vintage flip-telefon, och njuta av showen.

Värd: Myriam Joire ( tnkgrl ), Brad Molen
Gäst: Christopher Öring
Producent: Trent Wolbe
Musik: Daestro - Light Drivs ( Ghostly International )

00:02:15 - Introduktion Engadget Distro!
00:04:10 - HP: s outgivna vita styrplattan och Pre 3 för AT & T (hands-on video)
00:15:00 - Värderingspoäng Revie w
00:20:14 - htc Sensation XE med Beats Audio går vi öron-on (video)
00:26:30 - HTC Rhyme med Sense 3,5 hands-on (video)
00:28:58 - 4G variant av HTC: s Radar fläckig i det vilda, som flyger en magenta flagga
00:30:52 - HTC Raider 4G kommer med sydkoreanska LTE, ser ut ungefär som på Holiday
00:32:45 - Sprint uppgift tak sin mobil hotspot planer 2 oktober
00:35:23 - Sprint att lansera Direct Connect 2 oktober bekräftar mobil hotspot tak
00:35:52 - Sprints Motorola Admiral visas tyst på YouTube som USA klockor dansande katter
00:35:55 ​​- Kyocera Duramax är i smeten ask, lanserar med Sprint Direct Connect 2 oktober
00:41:19 - AT & T vänder 4G LTE-bor, undrar nästan 97 procent av Amerika där partiet är
00:43:47 - Samsung Galaxy S II gör sin AT & T debut 2 oktober för $ 199 på kontrakt
00:46:13 - Game on: Sony Ericsson Xperia Play 4G redo vid AT & T för $ 50
00:46:28 - Motorola ATRIX 2 kikar ut (igen) i naturen, avsedda för AT & T: s faux-G?
00:49:25 - Pantech Breakout nu för att få LTE till ljus-walleted
00:51:36 -

(Grundare Berättelser) Eric Ries Anger Lean Startups: "Stoppa linan så att linjen aldrig stannar"

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jZqUkUpAoIk/:
Ries 5.mov

I del III av Chris Dixons grundare Berättelser intervju med Eric Ries , förklarar Lean Startup författarens hur Toyotas "lean manufacturing" produktion modell kan appliceras på nystartade.

Ries säger Dixon en av de fraser Toyota använder i produktionen är "stoppa linan så att linjen aldrig stannar." Det betyder "om du vill ha möjlighet att uthålligt ha hög produktivitet du måste sluta så fort du har en kvalitetsproblem och ta bort det eftersom kvalitetsproblem tornar upp sig och sammansatta ... så småningom kan du slipa hela din utvecklingsorganisation att stanna. "

Han tycker att Toyotas arbetsflöde kan användas för produktutveckling i vad han kallar "kontinuerlig användning." Angående begreppet till mjukvaruutveckling Ries säger team som tror att de sparar tid genom att släppa en gång i månaden, till exempel, faktiskt inte gör det. Efter varje utbyggnaden en oändlig tid går till spillo bekämpning av bränder och detta "tar bort från din förmåga att göra ett bra jobb på nästa version." Ries förespråkar en fixa det när dess bröt tillvägagångssätt.

Nedan frågar Dixon Ries om Lean Startup huvudmän kan ansöka om att riskkapital? Ries ger att det kunde vara fördelaktigt för investerare att göra mindre och mer konsekventa investeringar kontra färre, större ronder, men noterar problemet att detta synsätt är "vi för närvarande inte har några objektiva uppgifter om vem som gör framsteg och som inte är . "

Dixon påpekar att stora initiala rundor ger värde i den meningen att de ger en mental säkerhet filt så att grundarna kan fokusera på att bygga istället för att ständigt oroa fundraising.

Uppdelning skillnaden Ries tänker, "vi måste lista ut ett sätt att ge människor samma psykologiska känsla av komfort, men fortfarande har investerare och entreprenörer tillsammans ska kunna arbeta tillsammans med att skapa några incitament för att kunna svänga snabbare." Alla alltför ofta Ries säger grundarna bygga i månader bara för att inse det är för sent att byta växel.

Se hela episoden för att höra att ta reda på varför Ries tycker Mark Zuckerberg definierar vision. Var också noga med att titta på avsnitt I och

AIDS Vaccine Genombrott

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z_Bo1IQs700/AIDS-Vaccine-Breakthrough:
Doc Ruby skriver "Forskare vid Johns Hopkins University i MD, meddelade USA att de har stört de medel genom vilka HIV stoppar immunsystemet från att angripa det från artikeln:". Forskare säger sig ha hittat ett sätt att avväpna de aids-viruset i forskningen som kan leda till ett vaccin. Forskare har upptäckt att om de eliminerar en kolesterol membran som omger viruset kan hiv inte störa kommunikationen mellan sjukdomsbekämpande celler och immunförsvaret återgår systemet till det normala. [...] "Genom att stjäla kolesterol från kuvertet av viruset, kan vi neutralisera subversion ", säger Graham." Vi har brutit mot koden, vi kan stänga av den typ av störningar som hiv har på immunsystemet "'".

Läs mer om denna historia på Slashdot.