lördag 8 januari 2011

50 Cent Platinum hörlurar av en stilren Audio hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/50-cent-platinum-headphones-by-sleek-audio-hands-on/:
Vi såg Sleek Audio Platinum hörlurar när vi intervjuade 50 Cent i går, men vi följde upp med företaget för att se vad mer vi kunde ta reda på om den kommande burkar. Vi var bummed att lära sig att den enda fungerande par på mässan var de runt 50 hals, men vi fick en fullständig genomgång av deets från en av Sleek s repetitioner. Först och främst, dessa är "Wireless Hybrid" hörlurar, vilket innebär att de har fått Kleer teknik inbyggd för 16-bitars förlustfri, trådlösa streaming, men du kan jack i en tråd (med inbyggd mikrofon) Om du får slut på juice. Varje hörlur har musik kontroller - ett handtag play / pause, den andra gör volym - och det finns en microUSB laddningsport också. Vi kunde fortfarande inte klämma ut en release datum, men vi får veta att de förmodligen kommer att vara någonstans i $ 350 till $ 400 olika - oavsett om det innefattar Kleer 3,5 dongeln är fortfarande okänt, men vi hade hoppas att den är med tanke som är trådlös en anmärkningsvärd egenskap. Bolagets lovade oss ett par så fort de är tillgängliga så att vi kan få några riktiga öron-on, men nu kolfiber ögongodis är allt ditt att njuta av. Bonus skott av dongeln efter rasten.

Fortsätt läsa 50 Cent Platinum hörlurar av en stilren Audio hands-on

50 Cent Platinum hörlurar av en stilren Audio hands-on ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 8 januari 2011 14:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Altec Lansing Q1 2011 produktlinje hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/altec-lansing-q1-2011-product-line-hands-on/:
För dem som har undrat vad Altec Lansing fick upp skjortärmarna för i år, stannade vi genom sin CES monter för att kolla in sin kommande utbud av högtalare och dockningsstation för iPod. Framför allt, några av de nya modellerna ha samma ID som Octiv Duo , med en böjd ansikte med en central ås kör på längden över högtalarna. Kom våren, kommer den europeiska folk få för att plocka upp VS2721 2.1-system och VS2720 2,0 kit, med fd besting sin föregångare - den trapetsformade VS2621 - med en trådbunden fjärrkontroll för volym, ton, och mute-kontroller. Samtidigt kommer amerikanska köpare fortfarande att få se den nuvarande VS2620 och VS2621 talare skrivbord stället för den förutnämnda PAR, men de ska också ha BXR1321 budget 2.1 system idrottsliga det nya ID, samt BXR1320 USB-drivna 2,0 högtalare. Mer efter paus.

Fortsätt läsa Altec Lansing Q1 2011 line händer produkt-on

Altec Lansing Q1 2011 produktlinje hands-on ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 8 Jan 2011 13:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

BP Mexikanska golfen Rig Saknade larmsystem

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pUkoudUNHpw/story01.htm:
DMandPenfold skriver "BP: s övervakning av IT-system på den trasiga Djuphavsräka Horizon oljerigg åberopas för mycket på ingenjörer följande komplexa data under lång tid, istället för att tillhandahålla automatisk varning varningar. Det är en viktig dom av oljeutsläppen kommissionen, myndigheten i uppdrag av President Barack Obama att undersöka Mexikanska golfen katastrof. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Android 2,3 blir portad till iPhone 3G, bryter hjärtan vänster och höger

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/android-2-3-gets-ported-to-the-iphone-3g-breaks-hearts-left-and/:
Android få transporteras till iPhone kan gamla nyheter vid det här laget, men Android 2.3 (alias Pepparkakor ) få portas till iPhone? Tja, det är något ... Ny, om helt väntat . Liksom tidigare är det iPhone 3G gör ära, och hamnen är fortfarande baserad på iDroid projektet, vilket innebär att du kan hänga på IOS i en dual-boot konfiguration så att du inte kommer att hamna ute i kylan då mindre än -stabila port beslutar att inte samarbeta. Och ja, detta återigen innebär att iPhone har fått den senaste versionen av Android före många Android-enheter har. Chef på tidigare avbrottet för en video.

Fortsätt läsa Android 2,3 blir portad till iPhone 3G, hjärtan vänster raster och höger

Android 2,3 blir portad till iPhone 3G, bryter hjärtan vänster och höger ursprungligen visades på Engadget , lör, 8 januari, 2011 13:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Redmond Pie | källa @ Nickpack (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Skullcandy Fix kontra Yurbuds Ironman ... Slaget om in-ear hörlurar! (Video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/skullcandy-fix-versus-yurbuds-ironman-battle-of-the-in-ear-h/:
Skullcandy slår CES med ett karakteristiskt djärvt påstående: dess nya Fix in-ear-hörlurar är utropat som det första att aldrig falla ur öronen, oavsett intensiteten av fysisk aktivitet. Vi har matchas upp dem mot Yurbuds Ironman-serien, en något större par in-ear-högtalare, vilket gör exakt samma yrkande. Båda företagen har patenterat sin särskilda teknik och båda anspråk på att vara den enda verkliga lösningen. Självklart riktar löpare, kraftfulla utövare och Headbangers diskret, de är prissätt på $ 70 för Skullcandy's Fix och $ 50 för Yurbuds Ironmans. Vi har haft ett par av varje att leka med i några timmar här och ljudkvaliteten är generellt tillfredsställande på båda. De Ironmans är mycket punchier i basområdet och erbjuder betydligt bättre ljudisolering - mycket yttre buller läcker in genom Fix sigill, men det överdimensionerade Ironman knopparna netralize den stora majoriteten av det. Båda känner sig bekväma i örat och bör inte orsaka någon sorg om du väljer att använda dem för långvarig jogs utomhus ... eller improviserade inomhus moshing sessioner.

Skullcandy Fix kontra Yurbuds Ironman ... Slaget om in-ear hörlurar! (Video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 8 januari 2011 13:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | |

Apple drar VLC från iTunes Store

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/apple-pulls-vlc-from-the-itunes-store/:
Ser ut som VLC: s roll som förkämpe för öppen källkod juridiska rättigheter är inte mer - snarare än advokat upp,'s Apple tagit den enkla vägen, och helt enkelt ta bort VLC media player från App Store. Rémi Denis-Courmont - den VideoLAN utvecklare som ursprungligen stämde att den tas bort - rapporter om att en Apple-ombudet underrättat honom om att bolaget hade följt med sin begäran om borttagning och drog app detta - som sannolikt sätter skitprat om andra potentiella VLC hamnar också. Om du tänker på det, får öppen källkod har precis planterat de första tegel i en muromgärdad trädgård av sina egna.

Apple drar VLC från iTunes Store som ursprungligen visades på Engadget , lör, 8 jan 2011 13:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TUAW | Tipsa | Kommentarer

Netbook Navigator NAV7, NAV9 och NAV10i hands-on med fullständiga specifikationer och video

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/netbook-navigator-nav7-nav9-and-nav10i-hands-on-with-full-specs/:
Med tillkännagivandet av tre nya Windows 7-baserade tabletter, Navigator har Netbook gjort ett plask i den redan översvämmade världen av tabletter här på CES 2011. Netbook Navigator visade upp den NAV7, NAV9 och NAV10i för oss på CES mässan, kolla förbi paus för alla detaljer.

Fortsätt läsa Netbook Navigator NAV7, NAV9 och NAV10i hands-on med fullständiga specifikationer och video

Netbook Navigator NAV7, NAV9 och NAV10i hands-on med fullständiga specifikationer och video publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 8 Jan 2011 12:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Samung Smart Touch Remote och Smart TV hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/samung-smart-touch-remote-and-smart-tv-hands-on/:
Samsung gjort en massa oväsen om sin första part Smart TV initiativ i går, så vi var tvungna att stanna till och kolla läget - särskilt att nya WiFi-baserade RMC30D Smart Touch Remote , som levereras med alla nya 8000-serien TV och ovan. (Den fungerar även med 7000-serien, men du måste köpa det separat.) Tyvärr var det inte fungerar så bra - massor av WiFi störningar i området gjorde kontrollen svårt att göra, och systemet i sig var en förvirrande UI mardröm förvärras av fjärrkontrollens långsamma resistiv pekskärm. Åh, Och nämnde vi att fjärrkontrollen i sig är en rakt upp iPhone 3G KIRF? Eftersom ja - det är . Saker och ting var något bättre när vi lastade upp snart kommer att vara släppta Android kontroll app på en närliggande fascinera, men det fixade inte de viktiga frågor med UI - det är mycket bara en bild på en vanlig fjärrkontroll dras om skärmen, som sällan fungerar bra på en pekskärm enhet. Ta inte bara vårt ord för det - kolla videon efter rasten.

Fortsätt läsa Samung Smart Touch Remote och Smart TV hands-on

Samung Smart Touch Remote och Smart TV hands-on ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 8 januari 2011 00:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | & n