söndag 10 april 2011

Larrys Turn

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JbPk6Gmxlpw/:
Array

Forskare Bygg Wearable Generatorer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4VrsaEykrm4/Researchers-Build-Wearable-Generators:
schliz skriver "Från itnews artikeln:". biotekniker vid University of Auckland har utvecklat billiga, lätta generatorer gummi makt som kunde skörden upp till en watt om inbäddad i skor Forskarna bygger på "dielektrikum elastomer generator" teknik som används i förflyttning av ett flexibelt, icke-ledande material för att bygga upp avgiften i bifogade elektroder. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nya Symbian UI stjärnor i drog promo VID, tar tre UK för en hisnande spin

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/nokia-x7-stars-in-pulled-promo-vid-takes-three-uk-for-a-dizzyin/:

Något är på gång i Esbo, och YouTube bara gav oss en mycket god uppfattning om vad det kan vara - med endast två dagar kvar innan Nokias London tillkännagivande , nya Symbian UI är en poppar upp i PR-videor tillsammans med eleganta X7 och stilfulla E6 . Tyvärr tre sådana filmer är alla listade som privata nu, men vi lyckades nab en rätt innan det blev konserver, demonstrerar en förbättrad Symbian med mjuk rullning som följer ett finger, en webbläsare påstås tre gånger snabbare och ett porträtt QWERTY-tangentbord - ja - Alla tillstånd av ett tre brittiska representant. Hitta de återstående två (för närvarande inaktiv) videor efter pausen, och låt oss veta om du ser dem vakna från kryo-sömn, tack!

Fortsätt läsa Ny Symbian UI stjärnor i drog promo VID, tar tre UK för en hisnande spin

Nya Symbian UI stjärnor i drog promo VID, tar tre UK för en svindlande spin publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 15:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mobiflip.de , Nokia Blog | källa YouTube | Tipsa | Kommentarer

Weird Science drinkar själv till döds för att undvika en hjärtattack

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4taVUD4uL7k/ws-drinks-itself-to-death-to-avoid-having-a-heart-attack.ars:

Upping spriten intaget är en nettovinst: Vad händer när en befolkningens alkoholkonsumtion går upp plötsligt? Finland var vänlig nog att göra försöket för oss genom att skippa skatten på sprit med ungefär en tredjedel. Nu har forskare köra siffrorna under åren efter övergången. Alkoholrelaterade dödsfall går upp bland de medelålders, med de största uppsving kommande hos kvinnor mellan 50 och 70, där andelen hoppade med 40 procent. Var dock antalet alkoholrelaterade dödsfall per månad liten, så den totala ökningen är ungefär 7 dödsfall per 100.000 personer per månad. Det är lätt uppvägas av nyttan för de äldre, men där de som är över 70 såg en stor nedgång i dödsfall på grund av kardiovaskulära problem.

Blind, som bor i en grotta, och en sömnlös, men fortfarande dominerande: Det är dominerande genetiskt. Massor av arter som anpassar sig till livet i grottorna inte bränner den energi som arbetar med att stödja ett öga som aldrig kommer att användas. Mexikos grotta fisk är en bra modell för att studera det, eftersom de utvecklats från arter som är kvar på ytan i närheten och kan korsa sig. Det visar sig att grottan populationerna insomniacs , åtminstone jämfört med deras yta släktingar, och om du föder hybrider, dessa djur är också insomniacs låga sömn kraven är tydligen genetiskt dominerande. Det märkliga med detta är att olika grottan populationer verkar ha en annan uppsättning mutationer som gör dem avstå sova.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Gillmor Gang 4.10.11 (TCTV)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/N74venaUDgU/:
Array

Hur orolig är konsumenter om sekretess?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hDe3aH03_DM/:
Array

HTC Desire S recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/htc-desire-s-review/:
Den här tiden förra året hade HTC två Android smartphones för den traditionella: den 3,7-tums Desire , utrustat med den senaste och bästa, och 3,2-tums Legend, som var ringare i specs men erbjöd det nya i en aluminium unibody konstruktion . Efter att ha sett att strategin att bli vackert, det företaget kommer tillbaka under 2011 med ett liknande förslag. Det 4-tums Incredible S är nu högre prisklasserna enhet, medan 3,7-tums Desire S är de mindre, aluminium skal luren. Vad är nyfiken Men den här gången, är att viljan S har exakt samma 1GHz Snapdragon inuti den, samma grafik, samma WVGA-upplösning, och samma 768 MB RAM-minne som Incredible S. Släng i själva verket kommer med Pepparkakor förinstallerade och några nya tweaks till Sense UI och du har att undra om detta kanske inte är den mer, hm, önskvärt av HTC: s nya Android duo. Bara ett sätt att ta reda på, eller hur? Fullständig översyn efter rasten.

Fortsätt läsa HTC Desire S recension

HTC Desire S recension publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 13:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder

Fråga Slashdot: Vilka land har den bästa e-sekretesslagar?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Wwmuh-48sa8/Ask-Slashdot-What-Country-Has-the-Best-Email-Privacy-Laws:
En anonym läsare skriver: "Med tanke på allt som pågår med möjlighet för regeringen att gå igenom mina mail om det är på en tredje parts server, jag undrar: vilka länder har bäst lagar om personlig integritet och vad är några bra värdar för använda? Jag skulle hellre betala en symbolisk avgift för att ha säker privat e-post än har medlemmar i regeringen kunna läsa det så snart som det är 180 dagar gamla om jag hålla det på min e-postleverantör. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

FBI Releases dokument som bekräftar Roswell UFO

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u6Tdym-QMI4/FBI-Releases-Document-Confirming-Roswell-UFO:
schwit1 skriver "En utredare för flygvapnet uppgav att tre så kallade flygande tefat hade drivits in i New Mexico. De beskrevs som rund i formen med förhöjt centrum cirka 50 meter i diameter. Var och en ockuperades av tre organ för mänskliga formen , men bara 3 meter hög klädd i metallisk kläder av mycket fin struktur. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Samsung att släppa två Bada 2,0 telefoner med NFC i Q4, programuppdatering i juli?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/samsung-to-release-two-bada-2-0-handsets-with-nfc-in-q4-softwar/:
Några av er Samsungers förmodligen föregriper snazzy Wave 578 utkommer i maj eller juni utanför USA, men den sorgliga nyheten är att det inte kommer att levereras med den kommande Bada 2,0 OS. Fret inte, men eftersom ryska blogg Bada World påstår sig ha fått en del smaskiga detaljer som kommer att muntra upp Bada fanatiker. Ovanstående bild - tydligen kommer från Samsung Frankrike konferens från ett par dagar sedan - innehåller ett par nya men namnlös telefoner som kommer att packa den nya programvaran, tillsammans med 7.2Mbps HSDPA, Bluetooth 3.0, och de till synes stilbildande NFC . Skillnaden mellan dessa två telefoner? En av dem verkar vara flaggskeppet Bada 2,0-modellen, som förväntar sig en September starta med en 3,65-tums HVGA display, en 5 megapixel huvudkameran, plus en VGA-kamera två. Den andra enheten kommer att följa en månad senare ståta med en mindre 3,14-tums QVGA skärm och bara en 3 megapixel kamera.

I relaterade nyheter, TNW Indien rapporterar att Bada 2.0 kommer att vara "första erfarenhet av Indien" runt juli, men ingen hårdvara nämns här. Detta kan innebära att befintliga Bada användare i Indien - där Samsungs FoU utvecklar 30 procent av Bada applikationer - kan vara en av de första att erhålla 2,0 uppdateringen och det bör inte dröja länge innan resten av världen få sin andel i denna rykande varm paj. Hur som helst, vara säker på att vi kommer att hålla ögonen skalade öppna för mer Bada 2,0 nyheter - det ska bli intressant att se var Samsungs nästa storsatsning kommer att ta oss.

Samsung att släppa två Bada 2,0 telefoner med NFC i Q4, programuppdatering i juli? ursprungligen visades på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 12:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bada World , TNW Indien | Tipsa | Kommentarer

Vad Om Amerika hade slagit Sovjet i rymden?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6HKCAeWc7Hc/What-If-America-Had-Beaten-the-Soviets-Into-Space:
MarkWhittington skriver "April 12 är 50-årsdagen av den sovjetiska kosmonauten Jurij Gagarins första rymdfärd. Coming mindre än fyra år efter Sputnik, Gagarin's omloppsbanor rymdfärden galvaniserad USA och ledde till president Kennedy tillkännager loppet till månen sex veckor senare. Frågan: Vad händer om Amerika hade slagit Sovjetunionen i rymden istället "?

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Den nya Information Age

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/UikcLnMC-F4/:
Array

RIM BlackBerry betaversioner Mobile Conferencing, gör din chef att gå sin egen concalls

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/rim-betas-blackberry-mobile-conferencing-allows-your-boss-to-jo/:
Färska till BlackBerry Beta Zone portal har RIM BlackBerry infört Mobile Conferencing, en app för att ta (skenbart) mysterium att gå med ett konferenssamtal - med följden att de jobben för många verkställande assistenter i fara. Schemalagda telefonmöten möten skjuts till en anställds telefon automatiskt blockerar tid i kalendern. När det är samarbete gången är alla deltagare påminns med en praktisk "gå nu" som automatiskt ringer till värd konferenser - komplett med koder och allt. Om ditt samtal tappas uppringning tillbaka i är bara ytterligare ett klick bort. Ja, vi vet att du bör redan vara chef, men om din kan inte räkna detta ett ut, gärna börja ordna det hörnet kontor i bakhuvudet.

RIM BlackBerry betaversioner Mobile Conferencing, gör din chef att gå sin egen concalls ursprungligen visades på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 11:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Scoop | källa BlackBerry Beta Zone | Tipsa | Kommentarer

E-Noa's Interpad Android tabletten är ingenstans att finna

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/e-noas-interpad-android-tablet-is-nowhere-to-be-found/:
Det har gått nästan åtta månader sedan vi berättade för dig att Interpad Tegra 2-förpackning Android tablett, och nu är vi hört rykten om att något liknande aldrig skulle kunna göra den till marknaden. Tabletten var ursprungligen tänkt för en December 2010 debut, men i augusti plattans maker, E-Noa, ett uttalande som sade att tabletten var på is tills januari. Tja, januari kommit och gått, och med en massa Tegra 2 tabletter redo att slå marknaden, ser ut som Interpad kan det hamna på efterkälken. Bortsett från bristen på uppdateringar av företagets hemsida, Facebook-sida är dess saknar all information, och enligt folk över på Tablet Killar, upprepade samtal till E-Noa kontor har gett något resultat. I grund och botten Interpad är ingenstans att finna, och med Acers Iconia Tab planeras för ett 24 april utsläpp och Motorolas Xoom redan gör rundor, den Interpad s en gång imponerande specifikationer bara inte verkar så speciellt längre.

E-Noa's Interpad Android tabletten är inte att finna någonstans ursprungligen visades på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 07:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tablet Guys | Tipsa | Kommentarer

ALS Lidande Begagnade ben att Contribute sista plåstret

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D3CXC1-UvuM/ALS-Sufferer-Used-Legs-To-Contribute-Last-Patch:
krkhan skriver "Det här är lite gammal, men ser det inte gjorde det på Slashdot då tycker jag att det förtjänar en rubrik nu. Adrian Hands led av ALS och hade förlorat motoriska färdigheter när han använde benen för att skriva i morsekod och fastställa en 9-årig bugg i Gnome. Plåstret lämnades tre dagar innan han gick bort. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.