torsdag 22 september 2011

Sprint att lansera Direct Connect 2 oktober bekräftar mobil hotspot tak

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/sprint-to-launch-direct-connect-october-2nd-confirms-mobile-hot/:
Det sätt Sprints pågått nyligen, vi undrar om det ska bli något kvar att annonsera på sin 7 oktober strategi uppdatering . En annan skärmdump har dykt upp, med uppgifter om nu nätverkets intentioner att lansera sin CDMA-baserade (läs: inte mer iDEN) Direct Connect-tjänsten den 2 oktober, med "ökad täckning" som kommer tidigt nästa år. Vi har väntat för att se den på någon gång i vinter , vilket innebär att Nextel alternativet är att få skjuts ut i förtid. Med detta bör vi höra nyheter inom en snar framtid om kompatibla telefoner som Motorola amiral eller Kyocera Duramax / DuraCore duo.

Tyvärr kommer 2 oktober fyllas med både glada nyheter och dåliga, som det ser ut som läckt PM beskriver Sprints planer på att cap mobil hotspot add-on hade rätt på målet. Transportören gjorde sina avsikter officiellt i morse, bekräftade att det verkligen kommer att lägga en 5GB per månad koppel på tjudra görs från telefonen, komplett med översatsning avgifter på $ 0,05 per ytterligare används MB. Hävdvunna tillägg är inte ett alternativ här, så varje tetherer redan beskjutningen ut $ 30 för förmånen kommer att finna sig begränsad också. Men titta på den ljusa sidan: tablets behöver inte tillämpas på de uppgifter gemensamma jordbrukspolitiken, och på telefon data planer och engagerade mobilt paket bredband kommer att förbli opåverkade ... för nu, åtminstone .

Sprint att lansera Direct Connect 2 oktober bekräftar mobil hotspot tak ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 16:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa SprintFeed , BGR | Tipsa | Kommentarer

NTT DoCoMo: s mobila tillbehör luktar dina andetag, säga åt dig att sätta Burger nedåt (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/ntt-docomos-mobile-accessories-smell-your-breath-tell-you-to-p/:
Sjuk av dina vänner säger du ser fett i de där jeansen? Tydligen NTT DoCoMo känner din smärta och syftar till att byta ut den inbördes kritik med smartphone objektivitet. Visas upp i förväg CEATEC Japan 2011 (en årlig elektronik mässa), tog operatören sveper bort flera Mobile-baserade tillbehör, allt från Gamma Ray och UV-ljus övervakning fall telefonen till en Breathalyzer-liknande tillägg för att mäta kroppsfett (du betalar uppmärksamhet, HTC Rhyme ?). Det fanns också ett par ansökningar till hands för att kontrollera bilder av mat mot en en kalori databas la Google Goggles, och en AR genomförande av vädertjänster på tablets. Det är inte klart om den japanska som faktiskt planerar att släppa dessa innovationer till massan tidskrävande allmänheten, men som med alla saker tech i det hörnet av världen, de är säker på att få det innan vi någonsin gör. Hoppa förbi paus för en video titt på Nippon är krypa mot en Liftarens guide stil trådlösa världen.

Fortsätt läsa NTT DoCoMo: s mobila tillbehör luktar dina andetag, säga åt dig att sätta Burger nedåt (video)

NTT DoCoMo: s mobila tillbehör luktar dina andetag, säga åt dig att sätta Burger nedåt (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 17:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa Penn-Olson | Tipsa | Kommentarer

Volontär forskare upptäcka två möjliga planeter, säger NASA det missade en fläck

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/volunteer-scientists-discover-two-possible-planets-tell-nasa-it/:
Bevisa att det inte handlar om utbild-mah-ning, en grupp casual stjärnspäckade gazers har snubblat över vad som kan mycket väl vara ett par nya planeter. Uppföljning av spelare framgång med komplicerade medicinska gåtor , tecknade en armé på 40.000 online-nördar volontär astronomi upp till Planet Hunters projekt för att hjälpa mig via NASA-data. En av de möjliga planeter upptäckte de är ungefär två och en halv gånger så stor som jorden, medan den andra en jättestor åtta gånger större än denna roterande boll av blått och grönt som vi kallar hem. Projektet använder data från NASA: s Keppler teleskop, som registrerar fluktuationer i ljusstyrka som objekt passera framför avlägsna stjärnor - en inställning som har hjälpt vetenskapsmän att upptäcka 1235 eventuella planeter i dess första fyra månader. Självklart är dock att tekniken inte är perfekt, det är där projektets Muggle frivilliga (biträdd av Oxford och University of Chicago forskare) kommer i. De har varit kamma igenom NASA: s mätningar och är nu gå igenom de närmaste 90 dagarna i Keppler observationer.

[Bild kredit: NASA ]

Volontär forskare upptäcka två möjliga planeter, säger NASA det missade en fläck ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 15:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Den Engadget Intervju: Lala och Färg grundare Bill Nguyen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/the-engadget-interview-lala-and-color-founder-bill-nguyen/:
Bill Nguyen utstrålar entusiasm. Det är konstant och infektionssjukdomar, och när han försöker sälja dig på hans senaste projekt, det är svårt att inte bli upphetsad - enbart detta verkar skäl nog att vilja killen i ditt team. Nguyen har också mer än sin andel av erfarenhet rubriken startups - några har till och med gått så långt som att beskriva Houston infödda som en "seriell entreprenör," absolut inte en sträcka, ha grundat Onebox.com och Seven Networks tidigt i sin karriär.

Det var skapandet av Lala dock att verkligen sätta Nguyen på kartan. Tjänsten grundades i mitten '00s, kring begreppet cd-swapping, users fysiska skivor till varandra i små röda och vita Netflix-liknande kuvert. Webbplatsen skiftade växlar snart efter, att återfödas som en streaming-tjänst. Konceptet föddes ur Nguyens typiskt utopisk vision om fri musik streaming, i hopp om att stimulera inköp hos en hängiven publik - själva produkten, föga förvånande, mycket mer av en kompromiss som begränsar strömmar av användare som inte redan har att musik lagrad i sin dator. Läs vår intervju efter pausen.

Fortsätta läsa Engadget Intervju: Lala och Färg grundare Bill Nguyen

Den Engadget Intervju: Lala och Färg grundare Bill Nguyen publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 15:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

HP namn Meg Whitman ny VD och koncernchef, ger Leo Apotheker bagageutrymmet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/hp-names-meg-whitman-new-ceo-gives-leo-apotheker-the-boot/:
Meg Whitman Nåväl, efter mindre än ett år på jobbet som HP: s högsta hund Léo Apotheker är ute, och tidigare eBay VD och en tid kandidat för Kaliforniens guvernör Meg Whitman är i. Flytten var knappast oväntat, men det mycket snabbt utvecklats från stilla mummel och rykten till fullfjädrade faktum i eftermiddag. Det var från början förväntas att Whitman bara skulle kliva in som en tillfällig lösning - bara en annan person som passerar genom karuselldörren vid ingången till VD: s kontor. Men, Whitman, en nuvarande styrelsemedlem, i för lång tid. Hon är på väg in i ett avgörande och något svår tid för företaget som har sett sin aktiekurs sjunka 47-procent, dess $ 1200000000 mobila operativsystem flundra och överväger avknoppning av sin PC-verksamhet . Hon är inte främmande för kontroverser (bara hänvisa till hennes korta anställning hos Goldman Sachs) och var en integrerad del i växande eBay från en start med bara ett par ledamöter dussin medarbetare till en av de mest populära destinationerna på internet - så, åtminstone hon van vid att ha ett par kurva bollar kastas hennes väg. I ett uttalande i dag, sade Whitman att "Jag är hedrad och ser fram emot att leda HP tror jag HP frågor -.. Det är viktigt för Silicon Valley, Kalifornien, landet och världen" Företagets pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa HP namn Meg Whitman ny VD och koncernchef, ger Leo Apotheker bagageutrymmet

HP namn Meg Whitman ny VD och koncernchef, ger Leo Apotheker bagageutrymmet ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 16:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Övervakning mål kan avslöja FBI Tekniker Mobil spårning

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jrVhZNUgMR0/Surveillance-Case-May-Reveal-FBI-Cellphone-Tracking-Techniques:
glittermage skriver "Det WSJ rapporterar om ett pågående ärende om påstådda" Hacker "Daniel David Rigmaiden, angående regeringens verktyg som används för att spåra mobiltelefoner med eller utan tillstånd. Domaren kan tillåta Daniel att försvara sig mot regeringens påståenden genom att sätta tekniken i ljuset. Låter bra. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Facebook lanserar tidslinjen Uppdaterad Open Graph

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Fyk9vKa6JjE/Facebook-Unveils-Timeline-Updated-Open-Graph:
En anonym läsare skriver: "Facebook tillkännagav idag en ny tidslinje funktion och en ny typ av social app under sitt Öppna graf. De är ännu inte tillgängliga, men nästan alla detaljer är äntligen officiellt."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Möjligheter Från Twilight av Moores lag

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oZ98ArmgajU/Opportunities-From-the-Twilight-of-Moores-Law:
saccade.com skriver "Andrew" Bunnie "Huang bara skrivit en utmärkt essä, varför de bästa dagarna i Öppna Hardware är ändå att komma. Han visar hur de gradvis långsammare takt av halvledare densitet faktiskt kan skapa många nya möjligheter för mindre skala innovatörer och entreprenörer . Det bygger på ett föredrag som presenterades vid 2011 Open Hardware toppmötet. går vi in ​​i en ålder av släktklenod bärbara datorer och hantverksmässig teknik? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


CERN Experimentera Anger Snabbare än ljuset Neutriner

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RAFzqNfkz-c/CERN-Experiment-Indicates-Faster-Than-Light-Neutrinos:
intellitech skriver "Förbryllande resultat från Cern, hem för LHC har skam fysiker - eftersom det verkar subatomära partiklar har överskridit ljusets hastighet Neutriner skickas via marken från Cern mot Gran Sasso laboratoriet 732km bort tycktes visa upp några miljarddels. av en sekund för tidigt. Resultaten kommer snart att vara online för att komma närmare granskning till ett resultat som, om den stämmer, skulle VÄNDAS UPP OCH NER ett århundrade av fysik. Labbet forskning chef kallade det "en till synes otrolig resultat." "Även om AP-tråd, som utförts av ABC, som på liknande sätt betonar att uppgifterna är preliminära.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Facebook partner upp för att få musik, nyheter och videoklipp till din profil genom Open Graph

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-partners-up-to-bring-music-and-videos-to-your-profile-t/:
Facebooks F8 Developer Conference som pågår idag, och Andy Samberg Mark Zuckerberg har just avslöjat en annan del av hans plan för det sociala nätverket. Öppna Diagram kommer nu att integrera många av dina favorit-nyheter och musiktjänster, inklusive Spotify , Rhapsody , RDIO och MOG på din Facebook-sida med anpassade applikationer och kommer också att medföra video från VEVO, Netflix, Hulu och många fler. Den medieplattform är redan igång, så du kan se (och höra) resultaten av Mark arbetskraft just nu.

Uppdatering: Tyvärr för Facebook-användare i USA, har Netflix bekräftat att dess Facebook-integrationen kommer att vara tillgänglig i Kanada och Latinamerika från början, på grund av en amerikansk lag som "skapar viss förvirring över vår förmåga att låta USA: s medlemmar att berätta vad de tittar på . " Det gäller inte musiken tjänster, dock, och du kan få en uppfattning om hur Spotify fungerar i videon efter pausen. Även TiVo har kommit med i leken, tillkännage nya delar knappar för sin iPhone och iPad mobila applikationer, men det finns ingen direkt DVR integration nämns ännu.

Fortsätt läsa Facebook partner upp för att få musik, nyheter och videoklipp till din profil genom Open Graph

Facebook partner upp för att få musik, nyheter och videoklipp till din profil genom Open Graph publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 14:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Netflix , Spotify , TiVo | Tipsa | Kommentarer

Mango gupp Nodo, rullar uppdateringen tåget till Dells Venue Pro

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/mango-bumps-nodo-rolls-the-update-train-to-dells-venue-pro/:
Du har haft ett par månader för att få mysigt med Nodo på Venue Pro , men inte blir för kamratliga - Mango är på väg. En tjänsteman blogginlägg på Dells webbplats försäkrar ägare chunky WP7 reglaget som Microsofts efterlängtade OS-uppdatering bör vara på väg innan höstens slut. Olåst ägare i USA, EMEA och Indien, utöver låst luren ägarna på T-Mobile USA och Cincinnati Bell kommer att behandlas den tropiska programvaran såsen någon gång under de närmaste veckorna. Vänster ut från denna uppgradering part är kontrakterad enhet ägare på AT & T som bara får vänta för en framtida meddelande. En tjänsteman Mango utbyggnad över alla befintliga Redmond-sanktionerad enheter är redan planerat till de närmaste två veckorna ändå. Ändå är det alltid trevligt att höra nyheten bekräftad två gånger.

Mango gupp Nodo, rullar uppdateringen tåget till Dells Plats Pro ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 15:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dell Företag Blogg | Tipsa | Kommentarer

Nya bilder på Tumbling amerikanska satellit från Theirry Legaullt

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2AJBWm2cx80/New-Images-of-Tumbling-US-Satellite-From-Theirry-Legaullt:
BBC rapporterar att "en amatörastronom spelat in bilder på out-of-control amerikanska satellit som att den inte faller tillbaka till jorden. Theirry Legault, från Paris, fångade videon som satelliten passerade över norra Frankrike den 15 september. Sex ton, har 20-årige rymdfarkoster fallit ur sin bana och förväntas att krascha någonstans på jorden omkring den 24 september. Den amerikanska rymdstyrelsen säger risk för liv från den övre atmosfären forskning Satellite (UARS) är 1 på 3200. Herr Legault, en ingenjör, som används en speciellt utformad kamera för att spela in de tumlande satelliten genom sin 14-tums teleskop, publicera filmen på sin astrofotografering hemsida. " (Tidigare, lika imponerande arbete från Legault inkluderar hans bilder av Atlantis slutliga återinförsel och ISS, solen och månen i ett skott.)

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Opportunties Från Twilight av Moores lag

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vBcISt6SPQs/Opportunties-From-the-Twilight-of-Moores-Law:
saccade.com skriver "Andrew" Bunnie "Huang skrev bara en utmärkt essä, varför de bästa dagarna i Öppna Hardware är ändå att komma. Han visar hur de gradvis långsammare takt av halvledare densitet faktiskt kan skapa många nya möjligheter för mindre skala innovatörer och entreprenörer . Det bygger på ett föredrag som presenterades vid 2011 Open Hardware toppmötet. går vi in ​​i en ålder av släktklenod bärbara datorer och hantverksmässig teknik? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Vi är live från Facebooks 2011 F8 Developer Conference! (Video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/were-live-from-facebooks-2011-f8-developer-conference/:
Oh yeah, vi är här, live på F8 Developers Conference i San Francisco, och vi kommer att ge dig ett slag för slag av vad som väntar för alla er Facebook-älskande folk. Gatorna talar och ryktet brukets spottar på fullt genomlopp om vad vi kan förvänta oss, men Mark Zuckerberg är grundtonen är bara minuter bort, och alla kommer att avslöjas snart. Så, kolla tillbaka hit för att få de senaste nyheterna om alla de nya sociala nätverk godsaker som han rätter ut dem.

Uppdatering: Och det är på gång. Chef på tidigare avbrottet för levande ström.

Fortsätt läsa Vi är live från Facebooks 2011 F8 Developer Conference! (Video)

Vi är live från Facebooks 2011 F8 Developer Conference! (Video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 12:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Facebook outs tidslinjen ger din profilsida en ny outfit

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-outs-timeline-gives-your-profile-page-a-new-outfit/:
Tja, presenterade Mark är bara Facebooks nya utseende på hans F8 keynote, och han kallar det tidslinje. Tanken är att göra det lättare att se vad du vill se från ditt förflutna, genom att placera en, överraskning överraskning, tidslinje på högra kanten av din profilsida som bryter ner ditt innehåll genom att år och månad. Det är en mycket mer visuell upplevelse än facebook tidigare trådar, och Timeline Visningar kan du filtrera innehållet genom bilder, var du har varit (med tillstånd av Bing Maps innovation) och mycket mer. Du kan också lägga till program, "gillar", och alla dina annat innehåll i prydligt organiserade rutor på din profilsida för att göra det lättare att "berätta om ditt liv" på det sätt du vill - inklusive möjligheten att gå tillbaka och lägga saker till din tidslinje i efterhand, ingen flux kondensator behövs.

Utveckla ...

Facebook outs tidslinjen ger din profilsida en ny outfit ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 13:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Facebook | Tipsa | Kommentarer

Färg överger app självständighet för Facebook, hoppas du kommer att betala någon för ett "besök"

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/color-abandons-app-independence-for-facebook-hopes-youll-pay-s/:
Färg lanserats för att en hel del fanfar tillbaka i mars, och det är inte förvånande, egentligen - företaget spetsen Lala grundare Bill Nguyen, med tio miljoner i stöd från några toppen riskkapitalbolag. Den hype som omger fotodelning app tog inte lång tid att dö ner, men - under de senaste månaderna har vi inte hört mycket från start. Slår ut Färg laget var nytänkande projektet från grunden. Företaget använde F8 denna vecka att lansera en ny version av applikationen byggd helt kring Facebook. Den nya färgen selar uppdateringar till det sociala nätverket Open Graph-protokollet för att införa begreppet "besök", en social gest som uppmanar användaren att begära en live video feed från en Facebook-vän när han ser en intressant bild i sina feeds på det sociala nätverket eller i iPhone / Android app. Den korta videoström kan närvaro av flera användare, att bli något av en mini Ustream inbyggd i Facebook. Den nya färgen är för närvarande i en sluten testfasen, men intresserade kan anmäla sig att delta nedan.

Färg överger app självständighet för Facebook, hoppas du kommer att betala någon för ett "besök" ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 13:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Facebook | Tipsa | Kommentarer

Gränser Bust Betyder B & N kan få din Shopping Historia

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3ulTR0YmokY/Borders-Bust-Means-BampN-May-Get-Your-Shopping-History:
coondoggie skriver "till kanske ingen överraskning, Borders bokhandel samlat massor av information till konsumenterna - t.ex. personuppgifter, inklusive uppgifter om viss bok och försäljning video - under sin normala affärsverksamhet lovade att aldrig dela utan att konsumenten givit sitt samtycke sådan personlig information gränser. . Men nu när företaget säljs ut som en del av sin konkursansökan, alla Sekretess löften är avstängd. Reuters skrev i veckan att Barnes & Noble, som betalade nästan $ 14 miljoner Borders "immateriella tillgångar (inklusive kundinformation) på auktion förra vecka, sa att det inte skall behöva uppfylla vissa kunders integritet och normer som rekommenderas av en tredje part ombudsman. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.