lördag 15 oktober 2011

Gillmor Gang 10.15.11 (TCTV)

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WYNYqdnqqyg/:
Gillmore Gang test pattern


The Gillmor Gang - Robert Scoble, Gabe Rivera, John Taschek, Kevin Marks och Steve Gillmor - märkt en vattendelare i historien om realtid. När @ gaberivera skrivit en sammanfattning Tweet rulla upp WSJ-inducerad VC semi-panik, han bokmärkt en diskussion som startade och i stort sett färdigt inte i bloggosfären, men på Twitter.

Vid tiden svärmen långsammare, det var dekorerad med många blogginlägg, inklusive en av dekanus för den ut i sin helhet, Fred Wilson. Vi ser tillbaka på denna tråd som den tidpunkt då 140 tecken gav vitamin B12 skott som jumpstarted flytten mot prioriteringen av Push Notification fönster.

@ Stevegillmor, @ gaberivera, @ scobleizer, @ jtaschek, @ kevinmarks


Windows 7 går om XP globalt, finns Vista gråtande i ett hörn

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/15/windows-7-overtakes-xp-globally-vista-found-weeping-in-a-corner/:
Enligt StatCounter har det tagit ungefär två år för Redmond senaste att överträffa XP och bli världens mest populära operativsystem. Oktober 2011 är första gången att Windows 7 har gått XP globalt, med en 40 procents andel av marknaden jämfört med den senares 38. Som för Vista, det har varit att hålla kvar på ca 11. Inte för att det är mycket av en överraskning, som i Nordamerika, Windows 7 tog kronan tillbaka i april i år . Avrundning ut de fem bästa, är OS X (även om det inte är klart om som fångar alla Cupertino är djur) och Linux, som kommer in på 7 och 0,82 procent. Men ta inte vårt ord för det, hoppa på över till källan länkar och få din interaktiva diagram på.

[Tack, Pipera]

Windows 7 går om XP globalt, finns Vista gråtande i ett hörn ursprungligen visades på Engadget , lör, 15 okt 2011 13:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WinRumors | källa StatCounter (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

HTC Amaze 4G recension

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/15/htc-amaze-4g-review/:
Vad gör du när du redan har skapat en Sensation ? Om du är HTC , du packa om att blixten i en något annorlunda chassi, ändra volymen (läs: hastighet) upp till 11 och låna lite av optiska trolldom tillägga att nya smartphone lukten. Alla viktiga delar som finns i DNA företagets senaste ovillkorligen heter produktutbud - det Amaze 4G. Tydligt att HTC: s kasta försiktighet till den ombytliga konsumenter vindar här höjer ribban för Android användarnas förväntningar och blanda i lagom razzle blända att vinna över dem hårt intjänade Geek dollar. Så, vad är haken här gången "runt? Nej, inte Beats - det är för Euro stepcousin, den Sensation XE . Här är huvudattraktionen denna handenhet förmåga att surfa längs T-Mobiles HSPA + 42Mbps nätverk . Det är rätt, magenta är nästan smög in i LTE hastighet territorium och du har Sense 3,0 för att hjälpa piloten att trådlöst rida. Följ med oss ​​efter pausen då vi skal tillbaka skikt av denna unibodied mobila lök.

Fortsätt läsa HTC Amaze 4G recension

HTC Amaze 4G recension ursprungligen visades på Engadget , lör, 15 okt 2011 12:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Kongressledamöter orolig Amazon Silk Sekretessfrågor

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M8Dkg9KkXuU/congressmen-worried-about-amazon-silk-privacy-issues:
suraj.sun sänder detta citat från en artikel på Ars: "Kongressen försöker svepa sitt kollektiva huvud kring Amazons nya Silk webbläsare på ett privatliv höra igår, uttryckt Rep Joe Barton (R-TX) upprördhet över det sätt på Silk: s". split "design kan tratt alla användare som bläddrar igenom data genom Amazon backend-servrar." Min personal igår berättade att en av våra ledande Internet-företag, Amazon, kommer att skapa sin egen server och sitt eget system och de kommer att tvinga alla att använder Amazon att gå igenom deras server och de ska samla in all denna information på varje person som gör det utan dennes vetskap. det får vara nog. " Idag kom ett liknande skott från andra sidan av gången, med Rep Ed Markey (D-MA) käck ut ett brev (PDF) till Amazon vd Jeff Bezos ungefär samma integritetsfrågor. "Konsumenterna kan köpa den nya Kindle Fire för att läsa 1984, men de kanske inte inser att tablet "Big Browser" kan titta på sina varje tangenttryckning när de är online, "Markey sade i ett uttalande."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Mobil Diverse: vecka 10 oktober, 2011

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/15/mobile-miscellany-week-of-october-10-2011/:
Denna vecka var packad med nyheter på den mobila fronten, så det var lätt att missa några historier här och där. Här är några av de andra saker som hänt i vida världen av trådlösa för veckan med den 10 oktober 2011:
  • US Cellular lanserade BlackBerry Curve 9350 denna vecka, och är nu tillgänglig för gratis (efter rabatt) med nya aktiveringar, och $ 50 med uppgraderingar. [ Unwired View ]
  • Det var inte den enda smartphone läggs till US Cellular s sortiment här veckan: HTC Hero S har också äntligen gjort det till kärleksfulla händer. [ US Cellular ]
  • O2 presenterade Samsung Galaxy Ace, en Gingerbread enhet med en 800 MHz CPU och 5MP kamera, i lila denna vecka. [ EuroDroid ]
  • MetroPCS debuterade för ett par nya grundläggande funktionen telefoner, Kyocera Presto och LG Beacon. Den förstnämnda är en candybar med standarden numeriskt, medan den senare är en 2,8-tums pekskärm med en full utdragbart QWERTY-. De två telefoner detaljhandeln för $ 30 och $ 70, respektive. [ CNet ]
  • Research in Motion kan vara planerar att lansera en helt vit BlackBerry Bold 9900, enligt ett par bilder som tas i Dubai. [ Electronista ]
  • Motorola Mobility sponsrar NFL internationellt i Storbritannien, och lanserar en omfattande marknadsföringskampanj för att markera den. [ Motorola ]
  • Vi har hört talas om LG myTouch och myTouch Q ett par gånger hittills, men detta är första gången vi har sett de två enheterna i det vilda. [ TmoNews ]
  • Nokias meddelade vinnare och andrapristagare sin ringsignal tävling. Tyvärr gjorde den store Marvelous inte göra snittet. [ SlashGear ]
  • Samsung presenterade en ny tjänst grupp messaging kallas "chaton." Sammy är definitivt inte den första att komma ut med en grupp messaging service, men det ger funktionalitet över hela linjen - Ios, Android och Windows är alla närvarande och redovisas. [ TheNextWeb ]

Mobil Diverse: vecka 10 Oktober 2011 publicerades ursprungligen på Engadget , lör, oktober 15, 2011 11:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Är Apple Pushing bort Professionals?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/opVGllny8pU/is-apple-pushing-away-professionals:
Barence skriver "Är Apple vänder ryggen åt professionella användare att fokusera på konsumenterna? Det är argument i denna artikel, som hävdar Apple är att alienera kreatörer som har stöttat företaget i 20 år eller mer. Fury över fördumning av Final Cut Pro är Apples vägran att sälja icke-blanka skärmar och dålig valuta hårdvara underblåser vreden från professionella Mac-användare. "Folk kommer att få hacka av. Jag är bara Apple för att jag vill ha OS, men om jag kunde komma upp med en" Hackintosh "med OS X, skulle jag vara så glad, fordringar ett ljud professionellt."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Snart No More Film filmkameror

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7NUXnIhmWbg/soon-no-more-film-movie-cameras:
Phil vass skriver "Creative rapporter Cow Magazine att tillverkare av filmkameror tysthet har avbrutit produktionen av filmkameror Det finns fortfarande vissa marknader. - inte i USA - där filmkameror säljs, men dessa siffror är långt färre än de brukade vara. Om man talar med folket i kameran uthyrning, är mängden filmkamera utnyttjandet i den övergripande tidsplanen troligen mellan 30 till 40 procent. Dock är filmen användning sjunker snabbt, som har förgreningar upp och ner på produktionen. oroar Arkivarier. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Kanadensiska Rock Band Vill att göra vinst på TeaParty.com salu

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HuRdLWXKuoU/:
tea

Domännamn marknadsplatsen Sedo morse meddelade att kanadensiska rockbandet The Tea Party har beslutat att sälja sina domännamn, TeaParty.com , exklusivt på Sedo.com .

Med 2012 valet säsongen närmar sig, bandet - som faktiskt bröt upp år sedan - förmodligen tänkte sälja domännamnet bara kan vara mycket lukrativ .

Säger Stuart Chatwood, basist i The Tea Party, med dollarsedlar i ögonen:

"Vi var golv av den globala pressen och intresset för våra domännamn teaparty.com som snart följde efter den första berättelsen i BusinessWeek.

Efter att ha varit överväldigade av de många erbjudanden som anlände dagligen, tyckte vi att det var klokt att få fram det bästa mäklare för att hjälpa representera bandet, och Sedo var det självklara valet. "

Den BusinessWeek historia han hänvisar till är den här en , med titeln "Teaparty.com kunde göra ett Rock Band Rich". Från artikeln:

Med så många kandidater till presidentvalet, politiska agenter, och intressegrupper tävlar om att kapitalisera på Tea Party varumärke, kan det finnas en budgivning krig.

Hur mycket tror du det kommer att sälja för?


Företag: Sedo
Webbplats: sedo.com
Starta Datum: 2 augusti, 2001

Sedo erbjuder våra användare alla verktyg som behövs för att köpa och sälja domäner hos en grupp av användare som sträcker sig runt hela världen, inklusive domän, mäklarservice, marknadsföring och sist men inte minst, Sedo populära domänparkering.

Läs mer

Nokia N9: de mest fantastiska telefon Du kommer aldrig att köpa

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pVJDpEbC2Ow/:
n9

Nokia var snäll nog att låna mig en Nokia N9 , sitt första och säkerligen sista MeeGo -drivna smartphone när jag inte så diskret påpekade att jag skulle älska att ge saken en solid virvel. Efter att ha spelat med det för en dag nu ska jag berätta varför jag tycker det är en fenomenal smartphone som rivaler det bästa av dem, och varför du skulle förmodligen vara bättre att inte köpa en ändå.

Jag ska börja med att förklara att jag inte är kvalificerad att vara en professionell smartphone granskare, som helst. Vi har våra tidigare CrunchGear och slavar MobileCrunch för den typen av grejer. Som sagt, jag har använt ett gäng smartphones genom åren, i alla former och storlekar, och jag vet fan vad jag vill.

Om du letar efter en av de ingående hands-on recensioner eller en lista med specifikationer , titta någon annanstans. Okej? Okej.

TL, DR: Nokia N9 hårdvara, operativsystem och förinstallerade program är nästan alla exceptionellt bra, och en tät integration mellan dem gör för en top notch användarupplevelse. Tyvärr är priset alldeles för brant, och det finns inte tillräckligt många program på marknaden.

Fullständig recension:

Nokia N9 är lätt en av de mest trevliga, snabba och genomtänkta telefoner jag någonsin använt. Och jag har använt massor av iPhone och Android-telefoner hittills att veta vad jag talar om.

Det finns en massa saker att gilla om N9: kvaliteten och tillgängligheten i pekskärmen, den fiffiga "svepa" funktioner, den allmänna utseende och känsla av (unibody) maskinvaran, navigering och "Drive" ansökningar, böjda glaset , kameran kvalitet, hur anmälningarna arbetet inkommande uppdateringarna utsikt över floden, avsaknaden av knappar, inbyggd NFC kapacitet, och så vidare. En riktigt, riktigt fast jobb, Nokia.

Den har sina egenheter också, som någon enhet vågar jag säga, och en förvånansvärt skit förinstallerat Webkit webbläsare (utan flikar, inga favoriter, inga "läsa det senare", och udda gör ibland). Du kan inte heller anpassa bakgrunden (spara för lås-skärm) eller lägga till effekter i det - något jag har vuxit förvånansvärt förtjust i med Android-telefoner. iPhone-användare kommer att sakna sina mappar.

Så varför skulle jag - och förmodligen du - aldrig köpa den? Två huvudsakliga anledningar.

Först är telefonen för dyrt. Den N9 kostar 480 € (ungefär $ 650) för 16 GB-versionen, och 560 euro (~ $ 755) för 64 GB-versionen, före skatter och subventioner.

Jag förstår resonemanget. Det är en high-end telefon, och Nokia vill att priset för att matcha hur det känns om enheten. Och om det inte var ~ 2 år för sent till marknaden, skulle det vara ett acceptabelt pris också.

Tyvärr, vi nu lever i en värld där du kan plocka upp en anständig iPhone eller Android telefon för ungefär samma pris eller billigare, så N9 kan helt enkelt inte konkurrera med priset.

Det andra skälet är mindre objektiv och mer uppenbart: den häpnadsväckande brist på program på marknaden (sk Nokia Store i dessa dagar). Det är inte katastrofalt, telefonen levereras med program som Kartor, Drive, Skype, Facebook, Twitter, Angry Birds (lite), AccuWeather, YouTube osv och du kan enkelt installera applikationer som Foursquare och några trevliga spel från butiken, utan kostnad.

Men det är ganska mycket det, och det är ett problem.

Jag vet att jag kan plocka upp en Android-telefon eller iPhone, installera

Girl Scout meriter märken får en 21: a århundradet ansiktslyftning, fokus på naturvetenskap och teknik

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/15/girl-scout-merit-badges-get-a-21st-century-facelift-focus-on-sc/:
Digital Movie Maker och Science of Happiness märken
Tänk bara scouterna kan tjäna emblem i bad-ass aktiviteter som robotik och videospel (vad hände med träsnideri och brand byggnad)? Tja du har fel sir (eller frun). Den Girl Scouts of America ger sina meriter märken en 21: a århundradet makeover, lägga högteknologiska prestationer som expert på datorer och Digital Movie Maker, samt mer esoteriska punkter stolthet som Locavore. Även gamla standbys håller återuppfunnit för den moderna åldern gillar mode, Fitness och makeup-märke, som nu kallas Science of Style och fokuserar på hur saker som solkräm arbeta och göra din egen parfym. Uppdateringen låter som det slags saker att starka, tekniskt kunniga kvinnor gillar Lady Ada skulle godkänna och vi är alla för det, varför skall scouterna vara ensamma om att lära sig om kärnfusion? Se bara till att våra tunna Mints fortfarande komma fram i tid ... på allvar, vi börjar gå genom indragning här!

Girl Scout meriter märken får en 21: a århundradet ansiktslyftning, fokus på naturvetenskap och teknik som ursprungligen visades på Engadget , lör, 15 oktober, 2011 07:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Yahoo! Nyheter | källa Allt som allt | Tipsa | Kommentarer

Daglig Crunch: Propulsion

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/oeSVbBFyna8/:
1448

Här är några av gårdagens inlägg på TechCrunch Gadgets:

Världens filmkamera beslutsfattare har Alla Lugnt Stoppad produktion av film-kameror

Shopping 2,0: Interaktiv hängare som används i japanska kläder butik (Videos)

Titta på Burning Man dyka upp och försvinna

Motorola avslöjar NFC-Packning ELITE Bluetooth Headset

Sheer Magnetism, Darling: du kan äga James Bonds Buzzsaw Rolex



Sony Reader T1 Hacked

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IwM3e7ApLxw/sony-reader-t1-hacked:
Nate största skriver "Det har varit drygt en månad sedan T1 startade och bara en vecka par eftersom den levereras. - Och det har redan blivit hackad En video har dykt upp som visar T1 driver ett antal program, inklusive en ny startskärm , AW Launcher, och ett par olika att läsa program. Det kan inte köra Angry Birds ännu, men detta är fortfarande goda nyheter. Det finns inga uppgifter ännu om när du kommer att kunna hacka din T1, men jag satsa de kommer att filtrera bort ganska snart. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Seeser laser pico-projektor alltid är i fokus, som drivs av Android

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/15/seeser-laser-pico-projector-is-always-in-focus-powered-by-andro/:
ESPlus Seeser
Vi har sett vår beskärda del av pico projektorer , så tar lite för att faktiskt få oss entusiastiska över en, men Seeser från ESPlus visar stor potential. Inuti den lilla svarta lådan är en laserbaserad projektion system som, till skillnad från traditionella lampor, inte behöver vara fokuserad och kan mata ut en 25-lumen, 800 x 600 bild upp till 100-inches i storlek. Det finns en SD-kortplats runt sidan, som verkar vara av mikro variation och det har en integrerad 1seg tuner för att dra i sändningar. Allt detta drivs av en 1 GHz processor Froyo - så det finns inga egentliga behov av att ansluta ett externt innehåll källa. Tyvärr förefaller det inte att man kan skryta tillgång till Android Market dock utan pekskärm, skulle du inte kunna dra nytta av de program ändå. Den Seeser bör finnas tillgänglig i Korea snart, men det finns inga ord ännu om hur mycket det kommer att kosta.

Seeser laser pico-projektor är alltid i fokus, som drivs av Android ursprungligen visades på Engadget , lör, 15 okt 2011 03:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pico Pros , om Projektorer | källa Seeser | Tipsa | Kommentarer

Nintendo säljer över 50 miljoner DS-enheter, 3DS försäljningen faller platt i jämförelse

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/15/nintendo-sells-over-50-million-ds-units-3ds-sales-fall-flat-in/:

Nintendos twin-skärm undrar har sett nästan lika många reinventions som Lady Gaga, så det kan inte komma som en stor chock att höra att DS (i alla dess former) har nu sålt över 50 miljoner exemplar i USA. Den hemunderhållning maestros fortfarande jagar liknande framgång för sina tredimensionella syskon, de 3DS, dock. Nintendo har lyckats sälja nästan en halv miljon tre Dee enheter enheter efter vägande prissänkning , men det finns nu några mycket starka konkurrenter som söker sin egen bit av (bärbara) spel paj. Lycka till, Nintendo, du kommer antagligen att behöva det.

Fortsätt läsa Nintendo säljer över 50 miljoner DS-enheter, 3DS försäljningen faller platt i jämförelse

Nintendo säljer över 50 miljoner DS-enheter, 3DS försäljningen faller platt i jämförelse ursprungligen visades på Engadget , lör, 15 okt 2011 05:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | | Tipsa | Kommentarer