onsdag 21 september 2011

Massachusetts Attorney General, offer för iTunes bedrägeribekämpning

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/86ebYTEBEYY/Massachusetts-Attorney-General-Victim-of-iTunes-Fraud:
chicksdaddy skriver "Massachusetts justitieminister Martha Coakley sade på tisdagen att hennes kontor skulle vara att undersöka länge klagomål om bedrägliga köp som utnyttjar Apples populära musikaffär på webben. Coakley var själv ett offer för identitetsstöld under de senaste månaderna, tala om för publiken att hennes stulna kreditkortsuppgifter användes för att göra bedrägliga iTunes inköp. På frågan (av en Threatpost reporter) om huruvida sådana bedrägerier utgör ett rapporterbart händelse under Bay State strikta dataintrång anmälan lag 201 CMR 17, säger Coakley att hennes kontor skulle vara ute i den frågan och kräva svar från Cupertino, som envist har vägrat att svara på mediernas önskemål om användaren rapporter om bedrägliga iTunes inköp, och som inte har anmält brott till Massachusetts tillsynsmyndigheter. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Apple erbjuder Final Cut Pro X uppdatera och gratis 30 dagars testversion, hoppas vi alla kan fortfarande vara vänner

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/apple-offers-final-cut-pro-x-update-and-free-30-day-trial-hopes/:
Massor av folk var mindre än nöjd med lanseringen av Apples ombyggda Final Cut Pro - i själva verket, ord som "missnöjda" kommer att tänka på när man beskriver svaret på den nya versionen av videoredigeringsprogram. Ta hjärta, har dock stora bakslaget inte gått obemärkt förbi. Företaget har släppt version 10.0.1 av Final Cut Pro X, som erbjuder upp några nya funktioner, inklusive stöd för rika XML och Xsan, Lion helskärmsläge och Media Stem export. Apple har även erbjudit ett sällsynt ögonblick av ödmjukhet, att erkänna att tillsatserna är ett försök att "svara dessa farhågor" för "mycket högljudd kunder." Företaget är också ute efter att pressa tillbaka mot några av de negativa press genom att erbjuda en 30 dagars demo av programmet till sin vakt användare rädd att ta steget. Mer uppdateringar, inklusive flera kameror stöd och broadcast-kvalitet videoövervakning utlovas för tidigt nästa år.

Apple erbjuder Final Cut Pro X uppdatera och gratis 30 dagars testversion, hoppas vi alla kan fortfarande vara vänner ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 16:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Ars Technica | källa Apple (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Roku meddelar Disney partnerskap, YouTube-kanal på gång

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/roku-announces-disney-partnership-youtube-channel-in-the-works/:
Roku har charmiga de byxorna Google och hängslena av Musse. Medierna streaming Företaget har belyst både utveckling av en YouTube-kanal och ett samarbete med Disney. Efter en inofficiell försök till viral video stjärnstatus var snabbt klämd av Google , har Roku bekräftat via Facebook planer på ett nytt YouTube-kanal. I en annan seger för Roku missbrukare lanserade företaget en Disney-kanal där fans av den tecknade besättningen kan svälja kortformen innehåll från Disney.com, inklusive animerade kortfilmer, filmtrailer och musikvideor. Som den anslutna första enheten att erbjuda innehåll från Magic Kingdom, ger vänskap Roku några allvarliga inflytande över sina konkurrenter , lagom till semestern utgifterna Spree.

Fortsätt läsa Roku meddelar Disney partnerskap, YouTube-kanal på gång

Roku meddelar Disney partnerskap, YouTube-kanal i verken ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 16:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gigaom , Zatz inte roligt! | källa Facebook | Tipsa | Kommentarer

Froyo-baserade ViewSonic V430 smartphone visas i Ryssland, anonymitet nästan garanterad

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/froyo-based-viewsonic-v430-smartphone-appears-in-russia-anonymi/:

ViewSonic har avslöjat sitt senaste Android-telefon, V430 - även om du skulle vara svårt att säga vem som gjorde det från ut ensam. Att sätta inkognito designen åt sidan, viktig statistik inkluderar en köttig WVGA 4,3-tums skärm och en 5 megapixel primära kamera ihop med en VGA på framsidan kamera, alla chugging med på en 1 GHz Snapdragon processor. ViewSonic har skurit ner till bara tre knappar under skärmen, en förändring från de fyra-knappen inställning vi har sett på sina tidigare Android tablets och telefon. Tyvärr har Android versionsnummer på liknande sätt minskas - det V430 är tydligen kör Android 2,2, inte Android 2,3 Gingerbread läckerheter vi har kommit att förvänta sig av Google-drivna smartphones under 2011. Den V430 ser ut på att lansera först i Ryssland, men inga ord ännu om huruvida det kommer att gå ombord på Transsibiriska över till Europa och utanför. Priset är också ryska säkerhetstjänsten.

Froyo-baserade ViewSonic V430 smartphone visas i Ryssland, anonymitet nästan garanterat publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 15:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Unwired View | | Tipsa | Kommentarer

Pakistan försöker Blockera Facebook igen

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fMJ9eo38EIw/Pakistan-Seeks-To-Block-Facebook-Again:
Mightee skriver "Pakistan, som var i nyheterna förra året för att blockera Facebook över en" Draw Mohammad dag "konkurrens, försöker förbjuda sociala nätverket igen på grund av den andra omgången i samma tävling, rapporterar Pakistan i dag. Domstolen Sheikh Azmat Saeed , ordförande över Lahore High Court, beställde ministeriet för information och teknik för att blockera tillgången till Facebook rikstäckande anklagad för "att sprida religiöst hat på Internet." Domstolen riktade också ministeriet att polisen Internet och blockera alla andra webbplatser som befanns skyldiga till samma kostnad, men skonade sökmotorer som Google (som det riktar sig av andra skäl). "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Julian Assange är Obehörig självbiografi

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0l3agajElJ8/Julian-Assanges-Unauthorized-Autobiography:
macwhizkid skriver "Efter att ha undertecknat en stor bok affär för hans självbiografi, med stöd Julian Assange ut (påstås att oroa sig själv är) men misslyckades med att gå hans £ 500.000 förskottsbetalning. Utgivaren är förståeligt missnöjd med detta resultat, och har för avsikt att publicera" Världens första obehöriga självbiografi "från ett tidigt utkast Assange in. Boken kommer finnas i butik i morgon, men jag hoppas fortfarande att det kommer att publiceras i början på Wikileaks ..."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Designer skapar "Coaster Eutanasi Roller"

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9CoLW-O22Lk/Designer-Creates-Euthanasia-Roller-Coaster:
disco_tracy skriver "litauiska arbetare nöjespark och nuvarande doktorand i Londons Royal College of Art Design Interaktioner avdelning, Julijonas Urbonas, har gjort en design för en hypotetisk dalbana som kan vara framtiden för human dödshjälp. Urbonas säger att det är konstruerad för att ge en person som ett sätt att dö med 'med elegans och eufori. " Från artikeln: "De tre-minuters resa innebär en lång, långsam, klättra - nästan en tredjedel av en mil lång - som lyfter en upp till en höjd av mer än 1600 meter, följt av en massiv hösten och sju strategiskt storlek . och placerade slingor Den slutliga härstamning och serie loopar ta alla en minut Men gravitationskraften - 10. GS - från snurrande slingor på 223 miles per timme i den enda minut är livsfarlig ".

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Twitter öppnar fotodelning via SMS om någon flygbolag

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/twitter-opens-up-photo-sharing-via-text-message-on-some-carriers/:
Vi är inte precis saknar sätt att dela ett foto på Twitter dessa dagar, men ett viktigt område som har kvar är den ärevördiga textmeddelande - vilket är ganska viktigt för de miljontals människor som inte har smartphones. Medan tweets via text har varit möjligt sedan dag ett, har Twitter just nu öppnat upp möjligheten att skicka en bild via SMS. Denna tjänst är endast tillgänglig på vissa bärare början - AT & T, Verizon och Cellular South i USA, Vodafone, O2 och Orange i Storbritannien, och Rogers i Kanada, plus Vodafone Italien, VIVA Bahrain och TIM Brasilien - men Twitter säger att det fungerar för att få funktionen för att ytterligare operatörer. Egentligen skicka en bild via text är lika enkelt som du förväntar dig (bara bifoga den till ditt meddelande och skicka det till ett lämpligt antal för ditt land), men du kommer naturligtvis måste vara medveten om eventuella extra avgifter din operatör kan införa.

Twitter öppnar fotodelning via SMS om någon flygbolag som ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 15:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink The Next Web | källa Twitter | Tipsa | Kommentarer

Comcast lanserar program för familjer med låga inkomster

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sCPWivazV7s/Comcast-Launches-Program-For-Low-Income-Families:
wasimkadak skriver "Comcast rullas ut sin Internet Essentials-programmet rikstäckande idag, erbjuda familjer med låga inkomster i sin tjänst territorium $ 10/month Internetanslutningar och tillgång till 150 datorer. Varje familj med minst ett barn som berättigar till gratis lunch programmet på offentliga skolor kan prenumerera på en låg hastighet (1.5 Mbps) Comcast Internet-anslutning för $ 9,95 per månad. Comcast garanterar att det inte kommer att höja priset och erbjuder planen utan maskinuthyrning eller avgifter aktivering. Abonnenterna kan heller inte ha "en förfallen Comcast faktura eller återlämnats utrustning, och de kan inte ha haft Comcast Internet de senaste 90 dagarna. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Amazon Att erbjuda Kindle e-böcker via offentliga bibliotek

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/adjw5P3wFNY/Amazon-To-Offer-Kindle-ebooks-Via-Public-Libraries:
destinyland skriver "Amazon meddelade i morse att de gör Kindle e-böcker tillgängliga för gratis i USA genom 11 tusen lokala folkbibliotek." Vi är glada att Amazon är att erbjuda en sådan ny strategi för biblioteket ebook ... " sade en Seattles bibliotekarie, och en Kindle blogg listade ut de fördelar med att ha dem tillgängliga på bibliotek. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


LightSquared föreslår "enkel, prisvärd lösning" på det där irriterande GPS störningar fråga

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/lightsquared-proposes-simple-affordable-solution-to-that-pesk/:
Det är inte den första " lösning "som LightSquared har föreslagit för GPS-störning fråga som har kommit i vägen för sin LTE nätinstallation, men bolagets nu försöker pracka på en ny "enkel och prisvärd lösning" på problemet. Som inte innebär egentligen några ändringar i själva nätverket utan ändringar i hög precision GPS-hårdvara som inte håller. För detta ändamål har bolaget meddelat att det tecknat ett avtal med Javad GNSS, som säger att det kunnat konfigurera om filter och linjära förstärkare användas på befintliga mottagare och göra dem "helt kompatibelt med LightSquared botten 10 MHz spektrum." Enligt Javad, är sådana förändringar inte väntas öka försäljningspriset för nya konfigureras enheter för konsumenterna, även om det skulle antagligen vara någon kostnad för ombyggnad av befintliga enheter (de första enheterna för att testa förväntas bli tillgänglig nästa månad). Så kan det vara "enkla" och "prisvärd", men det verkar inte som om det nödvändigtvis är en "enkel" lösning. LightSquared pressmeddelande är efter pausen.

Fortsätt läsa LightSquared föreslår "enkel, prisvärd lösning" på det där irriterande GPS störningar fråga

LightSquared föreslår "enkel, prisvärd lösning" på det där irriterande GPS störningar frågan ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 14:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Nya RED Scarlet att meddelas 3 november

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/new-red-scarlet-to-be-announced-november-3rd/:
Tja, det verkar som Canon inte kommer att vara det enda företaget som gör en stor kamera tillkännagivande den 3 november. RED vd Jim Jannard har nu också bekräftat att det också kommer att officiellt tillkännage sin "nya" RED Scarlet kameran på samma dag (ingen slump, verkar det), då det kommer närmare "alla ändringar" företaget har gjort till det. Tyvärr är det om alla de företag som säger just nu, men Jannard lovar att "när vi tillkännage förändringar kommer vi att vara redo att skickas."

[Tack, Lucario]

Nya RED Scarlet att meddelas 3 november ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 14:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Röd Användare | Tipsa | Kommentarer

Yahoo Blockerade mail om Wall Street Protester

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AZfAoyVyHMs/Yahoo-Blocked-Emails-About-Wall-Street-Protests:
itwbennett skriver "människor som försöker att e-posta information om Wall Street protester på måndagen med Yahoo mail, befann sig på den mottagande slutet av meddelanden från Yahoo hävdar" misstänkt aktivitet ". ThinkProgress.org har en YouTube-video av användare som försöker skicka e-post som nämner den "OccupyWallSt.org" hemsida, som verkade vara den magiska frasen för att få din e-post blockeras. Via Twitter meddelade Yahoo blockeringen nu var fast, men "det kan finnas rester av förseningar."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Med 4B SMS Tweets Bearbetade månad, Lets Twitter Nu användare dela foton via text

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dAkGbXDm4n8/:
photo

De av oss som lever i en värld överbefolkade med smarta telefoner glömmer ofta bort den funktionen telefoner idag dominerar den globala marknaden mobiltelefon. I en nick mot sina användare som inte finns på iPhone eller Androids eller någon annan telefon som i princip fungerar som en mini-dator, är Twitter tillåter nu sina användare att skicka bilder VA textmeddelande.

Användare som vill skicka ett foto till Twitter via SMS kan bara ladda upp en bild i ett textmeddelande som de skulle göra på telefonen och skicka till Twitter som de skulle skicka en vanlig text tweet - till 404-04 i USA, till exempel . Tyvärr funktionen fungerar inte ännu för DMS (och med tanke på vissa användare benägenhet för DM misslyckas, kanske det är en bra sak).

SMS-uppladdning funktionen är nu tillgänglig i USA på AT & T, Verizon Wireless och Cellular söder, i Storbritannien på Vodafone, O2 och Orange, i Italien på Vodafone, i Kanada på Rogers Communications, i Bahrain på Viva och i Brasilien om TIM Brasilien .

Twitter påminner oss i ett blogginlägg att över 4 miljarder SMS tweets skickas och tas emot varje månad och SMS tweeting finns i 80 länder och nio språk. Den visar också att det fortsätter att lägga till funktioner som förbättrar SMS Twitter erfarenhet som snabb Följ (som gör att du kan ta emot SMS-meddelanden utan ett Twitter-konto), SMS-kommandon och ytterligare bärare täckning.

Detta är små nyheter i en vecka fylld med Facebooks och Googles spel för gallerierna säker, men det är nog mycket uppskattad av miljontals användare med nu förbättrad funktionalitet.


Företag: Twitter
Webbplats: twitter.com
Finansiering: $ 1.16B

Twitter, som grundades av Jack Dorsey, Biz Stone och Evan Williams i mars 2006 (lanserades offentligt i juli 2006), är ett socialt nätverkande och mikro-blogging tjänst som gör att användare kan lägga upp sina senaste uppdateringarna. En uppdatering begränsas av 140 tecken och kan skickas genom tre metoder: webbformulär, SMS eller snabbmeddelande. Företaget har varit upptagen med att lägga till funktioner till produkten som Gmail import och sökning. De har nyligen lanserat en ny webbplats avsnitt som kallas "Utforska" för ...