onsdag 5 januari 2011

Svenska företaget föreslår City Fastigheter On Rails

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CIs5ZK2h57Y/story01.htm:
Lanxon skriver "Ett svenskt arkitektkontor som kom upp med en plan att rulla byggnader genom en stad på räls har vunnit tredje pris i en tävling för att utveckla den norska staden Åndalsnes. Företaget, Jagnafalt Milton föreslog att befintliga och nya järnvägar skulle kunna byggd för att utgöra basen för byggnader som kan placeras på olika sätt beroende på årstiderna och på vädret. Det förslag till utformning för spårgående enkel-och dubbel-bädd stugor, tillsammans med en två våningar svit, rapporterar Wired. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Doctor Gifter sig Doctor's Daughter, TARDIS Exploderar

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ny1XXKQjPZs/story01.htm:
techmuse skriver "I en veritabel Vem är vem av Doctor Who, är 10. doktor David Tennant gifta Georgien Moffett, dotter till 5. Doctor Peter Davison, som spelade doktorn dotter i ett avsnitt av Doctor Who. Utom att läkarens dotter var en klon av doktorn, vilket innebar att hon verkligen var vem. Så en nyare Doctor är gifta sig med en äldre doktor dotter, som är en klon av de nyare läkare, men bara har hälften DNA den äldre läkaren. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




"Byggd för BlackBerry-programmet är redo att lägga till en annan etikett på din BB och playbook tillbehör

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/05/built-for-blackberry-program-is-ready-to-add-another-label-to/:
Leta efter logotypen, säger RIM. Titta inte för den typiskt BlackBerry -formade fall, bil montera, skärmskydd, eller hölster ... Leta efter logotypen. Uppenbarligen har BlackBerry-användare kämpat med att plocka ut tillbehör för sina smartphones, så RIM har beslutat att bygga ut ett licensprogram för speciellt certifierade "Byggd för BlackBerry" kringutrustning. Case-mate, har Incipio, Speck och andra tillverkare som redan undertecknats för detta autentiska tillbehörsprogram och du kommer att se en video lastad med marknadsföring tala efter pausen förklarar de synergieffekter som följer av detta industriella samarbetet.

Fortsätt läsa "Byggd för BlackBerry-programmet är redo att lägga till en annan etikett på din BB och playbook tillbehör

"Byggd för BlackBerry-programmet är redo att lägga till en annan etikett på din BB och playbook tillbehör ursprungligen visades på Engadget , ons, 5 januari, 2011 13:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Boy Genius Report | källa Byggd för BlackBerry | Tipsa | Kommentarer

Den Vyne kan du bära din iPhone eller iPod touch, om du vill är fortfarande upp till debatt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/05/the-vyne-lets-you-wear-your-iphone-or-ipod-touch-whether-you-wa/:
Det verkar som att bära dina prylar är på modet nuförtiden, och Vyne är inget undantag. Ett bälte-liknande flexibel remsa av plast med ett klipp på slutet för din iPod touch eller iPhone (även om vi antar att det ska fungera med en gadget som har rätt mått), är denna produkt inte är helt i motsats till Gorillapod. Det finns inga ord om pris eller releasedatum ännu, men tänk bara på all uppmärksamhet du får när du använder detta offentligt. Då igen, händer kommer din vara fria att göra massor av andra saker - som att kontrollera tiden på din iPod nano armbandsur .

Den Vyne kan du bära din iPhone eller iPod touch, om du vill är fortfarande upp till debatt som ursprungligen visades på Engadget , ons, 5 januari 2011 13:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

LG lanserar supertunn Optimus Svart med NOVA display

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/05/lg-announces-optimus-black-with-nova-display/:
Det kanske redan har tippat sin hand, men LG har nu bara fått fullt tjänsteman med sitt senaste flaggskepp Android telefonen, Optimus Black, som rymmer en 4 tums skärm NOVA som lovar att vara både ljusa (700 nits) och energieffektiva. Vad mer, trots att bara 9.2mm tunn, packar telefonen också 1.500 mAh batteri som lovar en hel dag för nyttjande, och du får en 2 megapixel framsidan kamera förutom en runda tillbaka som kommer att göra full 1080p video. Chef på tidigare avbrottet för hela pressmeddelandet.

Utveckla ...

Fortsätt läsa LG tillkännager superslimmad Optimus Svart med NOVA display

LG lanserar supertunn Optimus Svart med NOVA display som ursprungligen visades på Engadget , ons, januari 5, 2011 11:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Toshiba inte ger upp på netbooks, officiellt tillkännager Mini NB305 och NB505

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/05/toshiba-doesnt-give-up-on-the-netbooks-officially-announces-mi/:
Vem säger att netbooks och tabletter inte kan leva i harmoni? Utöver sin namnlösa tablett , Toshiba har tagit med sig två 10,1-tums netbooks på CES. Den första - Mini NB505 - är egentligen ingen överraskning, och liknar den som släpptes utomlands , har en Intel Atom N455 processor, 1GB RAM, Windows 7 Starter, och en 250GB hårddisk. På $ 300, det är officiellt Tosh billigaste netbook, men vi faktiskt har att säga fläckiga, seg lock, som finns i fem färger, är ett trevligt tillskott. På högre netbook slutet - ja, det finns fortfarande en sådan sak - Toshiba har uppdaterat Mini NB305 med ett blått, aluminium locket och en dual-core Atom N550-processor. För $ 380, du får en 250GB hårddisk, pekplatta 1 GB RAM, och samma stora chiclet tangentbord och combo. Okej, så är inte en Libretto W105 uppdatering, men hey, kan man inte säga Toshibas saknas i den mobila alternativ avdelning.

Toshiba inte ger upp på netbooks, officiellt tillkännager Mini NB305 och NB505 ursprungligen visades på Engadget , ons, januari 5, 2011 11:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Första PlayStation 3 Custom Firmware Skapad

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vr1hoqGJ4IA/story01.htm:
Stoobalou skriver "Hack i häl på upptäckten av PlayStation 3 privata rot nyckel, och senare läckage av iPhone hackare Geohot, den första egna firmware för de tidigare inpenetrable konsol har släppts. En kod wrangler endast känd som Kakaroto räknar han har skapat världens första anpassade firmware för den populära konsolen. - men om du förväntar sig att hjälpa dig att spela piratkopierade spel, kan du bli lite besviken "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Live från LG: s CES 2011 pressevent

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/05/live-from-lgs-ces-2011-press-event/:
Vi går nu in dagen för liveblog här på CES med alla de stora elektroniktillverkare äntligen redo att göra sin Big Splash meddelanden för 2011. LG är nästan säkert att släppa viss kunskap om oss om sin nya triumvirat av Android smartphones , medan 3DTVs, av både mobila och Supersized sort, förväntas att väga tungt också. Låt oss inte slösa tid prognosticating dock - det finns en uppsättning av välvårdad koreanska herrar redo att göra rätt av oss med ett säkert awesome presentation. Varför hålla dem väntar? Hoppa förbi paus för hela rykande hett liveblog åtgärder.

Fortsätt läsa Live från LG: s CES 2011 pressevent

Live från LG: s CES 2011 presskonferens publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 5 januari 2011 10:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Spillt kaffe i sittbrunnen 777 leder till oavsiktlig kapa varning, FAA-mandat Sippy koppar ser sannolikt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/05/spilled-coffee-in-777-cockpit-leads-to-inadvertent-hijack-warnin/:
Spillt kaffe i sittbrunnen 777 leder till ofrivillig kapa varning, FAA-mandat Sippy koppar ser sannolikt
Om du någonsin spillt kaffe på en bit av elektronik, kanske en tangentbord eller en bärbar dator , skänk en tanke åt piloten av United Airlines flight 940, utgående från Chicago och på väg till Frankfurt. Inte långt efter starten piloten uppenbarligen dumpade en kopp Joe på kommunikationen i cockpit och det gick snabbt neråt därifrån. Besättningen sände av misstag en kod 7500, vilket tyder på att planet håller på att stjälas, och som ni kan föreställa er, som ledde till en hel del oönskad uppmärksamhet. Det är inte klart om utrustningen krånglade och skickade kod eller piloten, sannolikt kämpar med en skållad knä, fett fingrar saker på panelen. Hursomhelst, själva flygningen vidarekopplas till Toronto och snarare tragiskt, var passagerare skall alla skickas tillbaka till Chicago för att försöka igen nästa dag.

Spillt kaffe i sittbrunnen 777 leder till oavsiktlig kapa varning, FAA-mandat Sippy koppar ser sannolikt ursprungligen visades på Engadget , ons, 5 jan 2011 10:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Airliners.net | källa AD | Tipsa | Kommentarer

Smart Grid Tar Powerline bredband tillbaka?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eyfRCD8bve8/story01.htm:
judgecorp skriver "Storbritannien är att ge Powerline bredband ett allvarligt försök igen, i upp till 1000 bostäder i Liverpool. Tekniken var en gång hyllades som ett alternativ till ADSL, som levereras via elnätet, men förlorade på grund av radiostörningar och pris. Den brittiska regeringen stöder installation av smarta mätare över hela landet, och det verkar en ny generation av 200Mbps Powerline bredband kan rida på att kapa installationskostnader. Hur är det med inblandning frågor? En nyligen FAQ från regulatorn, Ofcom, säger det har inte funnit några eficdence för brott mot EMC regler, men håller ett öga på den. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Sony Ericsson Xperia Arc raster täcka, meddelade på CES i veckan?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/05/sony-ericsson-xperia-arc-breaks-cover-announced-at-ces-this-wee/:
Ryska webbplatsen Gagadget verkar ha gjorde bilder av en telefon som passar ihop perfekt med den teasers Sony Ericsson har placerats strategiskt runt CES-mässan grunder denna vecka - vilket i sin tur, titta en hel del som Anzu vi har sett läckt under några månader. Platsens säger detta bad boy kommer till marknaden som den Xperia Arc, så kallade tack vare en konkav baksida. De specifikationer, om legit, är anständiga: 1GHz Qualcomm processor (single-core, det verkar), 4,2-tums 854 x 480 skärm, Pepparkakor , 8 megapixel Bakgrundsbelyst Sony sensor med HD-video, och en kropp som mäter bara 8,7 mm vid den tunnaste punkten. Sonys CES presskonferens senare i dag, så vi kanske inte har lång tid att vänta på att få alla detaljer på den här, under tiden, följ paus för en snabb PR-video Gagadget tycks ha dykt upp.

[Tack, SillentTroll]

Fortsätt läsa Sony Ericsson Xperia Arc raster täcka, meddelade på CES i veckan?

Sony Ericsson Xperia Arc raster täcka, meddelade på CES i veckan? ursprungligen visades på Engadget , ons, 5 januari 2011 10:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Gagadget | Tipsa | Kommentarer