måndag 9 maj 2011

Världens Servrar Process 9.57ZB av uppgifter en år

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O69nqPKRvZc/Worlds-Servers-Process-957ZB-of-Data-a-Year:
CWmike skriver "För tre år sedan, bearbetas världens s 27 miljoner affärs-servrar 9,57 zettabytes eller 9.570.000.000.000.000.000.000 byte av information. Forskare vid Institutionen för internationella relationer och Pacific Studies och San Diego Supercomputer Center uppskattar att den totala motsvarar en 5,6-miljarder sjömil hög skorsten med böcker som sträcker sig från jorden till Neptunus och tillbaka till jorden, som upprepas cirka 20 gånger. till 2024, affärs-servrar över hela världen kommer årligen bearbeta den digitala motsvarigheten till en bunt med böcker som är längre än 4,37 ljusår till Alpha Centauri, forskarna säger att rapporten, med titeln "hur mycket information:? 2010 Rapport om Enterprise Server Information".. (PDF) släpptes i SNW konferens förra månaden "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Fråga Slashdot: Going Beyond kommentarstråd?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ntV5dufeQrY/Ask-Slashdot-Going-Beyond-Comment-Threads:
Åsa skriver "The Knight Foundation och Mozilla kör en rad utmaningar nyheter innovation Målet:.. få världens smartaste hackare tänker på hur nyheter organisationer kan utnyttja den öppna webben Den aktuella utmaningen handlar om kommentarstråd Detta verkar vara den perfekta. fråga att ställa till Slashdotters: Hur skulle du främja mer dynamisk utrymmen för nyheter på nätet diskussion Hur skulle du bevara samband med diskussioner på nätet och utrota troll Alla idéer, tekniska, praktiska eller opraktiska är välkomna Vilka tekniker (federation, atom kommentera?. skulle måtta, algoritmer) du anställa? Vilka är de oföränderliga sociala dynamiken? Knight och Mozilla kommer att arbeta med de bästa utmaningen aktörer att utnyttja de tekniska lösningarna i nyhetsredaktioner på Al Jazeera English, BBC, boston.com, The Guardian, och Zeit Online . Bidragen har öppet till 22 maj. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Planex kapacitiv pennan hånar Steve Jobs, hela vägen till banken

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/09/planex-capacitive-stylus-mocks-steve-jobs-all-the-way-to-the-ba/:
I det förflutna, vår täckning av Planex har till stor del förpassats till lagringsenheter och trådlösa accesspunkter, men nu som bolaget har ingått ett av de mest spännande företag av alla: att bryta dåliga Steve Jobs hjärta . Just det, har företaget rubba den naturliga ordningen i universum genom att släppa nya smartphone mätspetsar. De finns i två färger - svart och vitt, naturligtvis - och två längder: 4,2-eller 1,6-inches, med mjukt gummi tips mäta 8mm och 9mm, respektive. Pennorna kommer att köra dig 1.200 ¥ ($ 15) eller ¥ 1.000 ($ 12), som är mer eller mindre i nivå med den föreslagna aktuell aktiekurs på Pogo skiss pennan - ja, plus flyg till Japan för att att välja en av dessa saker upp . Men hey, ändå slår det en hunk av deli kött , eller hur?

Fortsätt läsa Planex kapacitiv pennan hånar Steve Jobs, hela vägen till banken

Planex kapacitiv pennan hånar Steve Jobs, hela vägen till banken publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 9 maj 2011 15:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | källa Planex Communications | Tipsa | Kommentarer

WatchESPN app är nu på Android, dig överallt TV strömmar fortfarande begränsad till några få leverantörer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/09/watchespn-app-is-now-on-android-go-anywhere-live-tv-streams-sti/:
Den WatchESPN app är nu tillgänglig för Android-enheter, vilket innebär att samma live video strömmar av ESPN-kanaler det visas på sin debut på Ios förra månaden . Gränssnittet verkar vara likvärdiga, men kör det kommer att kräva installation av Adobe AIR på Android 2.2 eller högre enhet (ingen tablet optimeringar ännu och det finns ingen Honeycomb nämner i pressmeddelandet efter pausen, men det är nog på listan efter IPAD-optimerade versionen droppar senare denna månad). Nackdelarna är fortfarande samma dock bara TV-abonnenter att aktiverat ESPNNetworks leverantörer (Time Warner Cable, Bright House eller Verizon FiOS TV) kan strömma allt (ESPN, espn2, ESPN3 och ESPNU) medan de med bara FiOS internet kan komma åt ESPN3, och alla andra är låst helt. Om du har rätt serviceplan, klicka marknaden länken nedan hämta programmet (det finns en annan app på marknaden som heter Watch ESPN gratis, men vi skulle nog undvika att för tillfället) gratis.

Fortsätt läsa WatchESPN app är nu på Android, dig överallt TV strömmar fortfarande begränsad till några få leverantörer

WatchESPN app är nu på Android, dig överallt TV strömmar fortfarande begränsad till bara ett fåtal leverantörer som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 9 maj, 2011 16:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

Projekt Ikaros: ett Interstellar Mission tidslinjen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wP7m1-U8Fh4/Project-Icarus-an-Interstellar-Mission-Timeline:
astroengine skriver "Vad skulle den infrastruktur som stöder en interstellära uppdrag ut? överväganden såsom bränsle källor, metoder gruvdrift, interstellära rymdskepp aktiviteter konstruktion och underhåll analyseras, som alla skulle utföras innan ens nå det slutliga målet interstellära. Project Icarus är för närvarande reda ut komplexiteten i denna operation och nyligen skapat en tjusig animation av hur en av de många bränsletankar kan återvinnas som skida kommunikationen relä på väg till närliggande stjärnor. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Comcast kommer att öppna upp sin video på begäran till TiVo DVR Premiere och erbjuda dem för installation

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/09/comcast-will-open-up-its-video-on-demand-to-tivo-premiere-dvrs-a/:
En av baksidorna att föra din egen DVR brukar ge upp tillgång till all tillgång till kabel-företags video on-demand, men TiVo har tagit fram ett avtal med Comcast att bringa sin Xfinity VOD på detaljhandeln TiVo Premiere DVRs . Detta är inte helt överraskande med tanke på Comcast On Demand logotyp som smet in i original uppsättningen av skärmdumpar på premiären debut och de andra företagen kabeln ger VOD tillgång som Cox , Suddenlink och RCN. Det verkar detta kommer att bli en marknad-för-marknaden uppgradering, med San Francisco Bay Area upp först (inga ord om exakt när, men förhoppningsvis kommer det inte att dröja så länge som den oavsett vad som hände--till-att Comcast TiVo utbyggnad) och andra att följa. Om du inte redan bor TiVo livsstil kommer Comcast också börja erbjuda Premiere förutom sin egen lådor och installera dem utan extra kostnad när tjänsten är tillgänglig. Vi väntar fortfarande på TiVo att skrubba en del av de grövre kanterna bort av Premiere men om du vill ha en större hårddisk, (delvis) HD UI och tillgång till online-tjänster allt i ett paket utan att äventyra tillgången till VOD, skall detta passa räkningen när den anländer.

Fortsätt läsa Comcast kommer att öppna upp sin video på begäran till TiVo DVR Premiere och erbjuda dem för installation

Comcast kommer att öppna upp sin video på begäran till TiVo DVR Premiere och erbjuda dem för installation ursprungligen visades på Engadget på måndag, 9 maj 2011 15:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TiVo Blogg | Tipsa | Kommentarer

Ubuntu Mål för 200 miljoner användare på fyra år

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EM_7sl2LyfI/Ubuntu-Aims-For-200-Million-Users-In-Four-Years:
dkd903 skriver "Att förverkliga det keynote på Ubuntus Developer Summit i Budapest, Ungern, har Canonical grundare Mark Shuttleworth meddelade att Canonical mål är att ha 200 miljoner Ubuntu-användare i fyra år. Canonical har inte officiellt lämnat några uppgifter om hur många Ubuntu-användare finns det för närvarande är - i själva verket är antalet ganska svårt att spåra Men enligt Prakash Advani, en partner chef för Centralasien på Canonical, det finns en uppskattningsvis 12 miljoner Ubuntu-användare ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Worldwide Night Sky ihopsydda I 5 gigapixel bild

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k9neKBm9uJw/Worldwide-Night-Sky-Stitched-Together-In-5-Gigapixel-Image:
katarn skriver "Nick Risinger rest världen, med hjälp av en robot kamerafästet och sex luftkylda kameror, alla med sina egna linser och filter, för att fånga hela natthimlen i en bild. störst hela färgäkta Sky Survey den Projektet tog ett år att slutföra, och Risinger loggas 60.000 resor miles. Den slutliga bilden består av över 37.000 enskilda bilder, har en upplösning på 5000 megapixlar och tog månader att pussla ihop. Risinger säger "Travel var nödvändigt som fånga den full sfär av natthimlen förde med sig vissa begränsningar. Vad kan ses i den norra hemisfären är inte alltid synlig från söder och, likaledes med årstiderna, vad som kan vara overhead på sommaren är under horisonten under vintern. kompliceras av väder och månen cykler, detta gjorde för några smala fönster av möjligheter som vi jagade genom avlägsna områdena i Arizona, Texas, Nevada, Colorado, Kalifornien och Oregon. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Bokrecension: Alfresco 3 Records Management

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NYh-23mWyJU/Book-Review-Alfresco-3-Records-Management:
ecmguru skriver "Mitt första intryck av boken var att författaren gjorde ett utmärkt jobb i att presentera dokumenthantering (RM) begrepp, som beskriver hur Alfresco genomfört RM funktionerna i Share, och hur du kan anpassa denna funktioner om det behövs. Jag blev lite upphetsad om att läsa den här boken eftersom jag arbetar för närvarande med en RM-projekt. " Läs vidare för resten av ecmguru: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Netflix VD tveksam till Fight Cable

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x-PnKhKVwKg/Netflix-CEO-Hesitant-To-Fight-Cable:
imamac skriver "De som var hoppfulla om att Netflix skulle föra kampen till kabeln företag kan vara besviken på de senaste kommentarerna från deras VD." är Reed Hastings nöjd med sitt företags massiv tillväxt, men han fruktar att bli för stort kommer att starta "ett Armageddon "med kabelnät." Det är en kamp han inte tror att hans företag kunde överleva. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


ASUS Eee PC 1015PX netbook frakt nu, Atom N570 ingår

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/09/asus-eee-pc-1015px-netbook-now-shipping-atom-n570-included/:
Heads up, netbook entusiaster: den ASUS Eee PC 1015PX är nu tillgänglig för Stateside leverans. I huvudsak en uppgradering till förra årets 1015PEM , denna valp klippor en 10,1-tum, 1024 x 600 skärm och hus en 1,66 GHz Intel Atom N570 dual-core CPU. Den är utrustad med en 250GB hårddisk, upp till 2 GB DDR3-minne, Bluetooth 3.0 kapacitet, LAN och VGA-portar, och en 0,3-megapixelkamera. Köpare har att välja mellan två modeller: MU17, som lovar en tio liv timmars batteritid och PU17, avsedda för en elva timmars körning. Trots deras batteri-relaterade skillnader, båda modellerna väger 2,76-pounds och finns på Amazon för 320 och $ 390, eller om Newegg för $ 330 och $ 350, respektive. Hit källan länkarna för mer information.

ASUS Eee PC 1015PX netbook nu sjöfart, N570 ingår Atom ursprungligen visades på Engadget på måndag, 9 maj 2011 11:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Laptoping.com | källa Amazon , Newegg , Asus | Tipsa | Kommentarer

Apple iMac (våren 2011) över

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/09/apple-imac-spring-2011-review/:
Den tyngsta av tungviktare i allt-i-ett område har sett ytterligare en uppdatering interna annan sats av nya för att liva upp den åldrande (men fortfarande stilrena) chassi. Apple presenterade sin senaste iMac uppdatera förra veckan , förvånande ingen med ett nytt urval av AMD Radeon HD grafikkort, quad-core Intel Sandy Bridge processorer, och solid-state lagring alternativ, alla utformade för att göra en sak: gå snabbare.

Dessa senaste iMac är helt naturligt det snabbaste ännu, eftersom du förväntar dig, men med rätt konfiguration de inte kan snabbt. Snabbare interna plus Thunderbolt hamnar på utsidan vända det är tänkt att vara en familjevänlig och iögonfallande maskinen till en anspråkslös kraftpaket som bara kan vara tillräckligt snabb för professionella användare. Det finns en viktigare fråga, men: detta är $ 1.999 system rätt val för dig?

Fortsätt läsa Apple iMac (våren 2011) över

Apple iMac (våren 2011) recension publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 9 maj 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer