fredag 17 december 2010

Tjuv Inlägg Hans Foto To komma offrets konto

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KOZNCmJc_U4/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "Washington Post reportern Marc Fisher upptäckte hans hus hade rånade. Pengar, var en vinterrock, en iPod och hans sons laptop stulen föreställa sig hans förvåning när Facebook-vänner av hans 15-årige son rapporterade att ett foto av den synliga tjuv, klädd i Fishers päls och innehar en tuss av anteckningar, hade varit upp till sin sons Facebook-konto. Hur beroende måste du vara att ett socialt nätverk för att skriva en statusuppdatering och ladda upp din bild * medan * du är burgling någons hus? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Google Books Gör ett Word Cloud av mänsklig historia

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_Ehd46Yq1bU/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "Från Ed Yong på Not Exactly Rocket Science blogg:" Precis som förstenad fossil berätta om livets utveckling på jorden, ord skrivna i böcker skildrar mänsklighetens historia Orden berätta en historia, inte bara. genom meningar de bildar, men i hur ofta de förekommer Avslöjande dessa berättelser är inte lätt -. du behöver för att konvertera böcker till digital form så att deras text kan analyseras och jämföras och du skulle behöva göra det. för miljontals böcker. lyckligtvis, det är precis vad Google har gjort sedan 2004. " Yong fortsätter med att förklara att de häpnadsväckande rekord av mänsklig kultur som finns i Google Books ger ny forskning vägar till samhällsvetare, lingvister och humanistisk vetenskap. Några av de tidiga resultaten (abstract), bygger på en analys av 5 miljoner böcker som innehåller 500 miljarder ord: Engelska är fortfarande lägga till ord i en hisnande takt, grammatik utvecklas och ofta blir mer regelbunden, vi glömmer vår historia snabbare, och kändisar är yngre än de brukade vara Du kan även spela med Google Books sökverktyg. dig själv. Till exempel, här är en snygg jämförelse av hur ofta orden Britannica och Wikipedia har dykt upp. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Microsoft rullar ut uppdaterade Windows Phone 7 Connector för Mac

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/17/microsoft-rolls-out-updated-windows-phone-7-connector-for-mac/:
Det är fortfarande tekniskt sett i beta, men Microsoft har just rullat ut en ganska stor uppdatering av sin Windows Phone 7 Connector programvara för Mac. Bland annat har programmet nu en ny process Enhetsinställningar, stöd för import manuell fil från enheten, och förmågan att synkronisera innehåll som köpts på telefonen till din Mac - för att inte nämna en massa buggfixar och andra mer Finjusteringar. Hit upp källan länken nedan för att starta nedladdningen, eller bara leta efter det i Microsoft AutoUpdate app.

Microsoft rullar ut uppdaterade Windows Phone 7 Connector för Mac ursprungligen visades på Engadget på Fri, 17 Dec 2010 14:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocket-lint , Telefon Scoop | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

USB 3.0 för Mac översyn och riktmärken (med en LaCie 2big USB 3,0)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/17/usb-3-0-for-mac-review-and-benchmarks-with-a-lacie-2big-usb-3-0/:
Det tog LaCie nästan ett helt år för att frakta 2big USB 3.0 RAID-enhet - en enhet som aviserades i hösten 2009 - men nu att det är här, det åtföljs av ett koncept som faktiskt långt överglänser själva enheten: USB 3,0 på en Mac. Av någon anledning har Apple vägrat att erbjuda supersnabbt USB på någon av sina maskiner, även en helt specced ut Mac Pro kostar väl norr om $ 10.000. Vi har sett påstådd e-post från Steve Jobs att notera är att USB 3.0 bara inte mainstream nog att svettas ännu, men kommer från killen som fortfarande baisse på Blu-ray får vi en känsla av att det kommer bli ganska lång tid långt alltför lång tid innan Apple äntligen grottor och uppgraderingar från USB 2.0. Vi är självklart inga fans av holdout - trots allt, även några sub-$ 500 netbooks är njuter den SuperSpeed bytet redan - så vi inte kunde ha varit mer spännande att höra att en långvarig lagring säljaren var på väg att fylla det tomrum som Cupertino fortsätter att ignorera. Vi kunde plocka upp en LaCie USB 3.0 PCIe expansionskort samt en 4TB (2 x 2 TB) 2big USB 3.0-enhet och lägga hela installationen genom sin takt på vår egen Mac Pro. Omsorg för att se hur det staplade upp mot USB 2.0, FireWire 400 och FireWire 800? Chef på tidigare avbrottet för de ohyggliga detaljerna.

Fortsätt läsa USB 3.0 för Mac översyn och riktmärken (med en LaCie 2big USB 3,0)

USB 3.0 för Mac översyn och riktmärken (med en LaCie 2big USB 3,0) ursprungligen visades på Engadget fre, 17 Dec 2010 14:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa LaCies USB 3-drivrutin för OS X , PCIe-kort , ExpressCard | Tipsa |

Word Lens - Augmented Reality Översättning

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bZoOuNXEcIY/story01.htm:
Barence skriver "PC Pro har en recension av en ny augmented reality iPhone app som översätter från spanska till engelska på fluga." Rikta kameran mot en anständig storlek bit av spanska texten och inom ett par sekunder kommer du få en ungefärlig och klar översättning, sa recensent. "Och mest storslaget av allt, är översättningen överdrog, på rätt storlek, om det ursprungliga objektet." Teamet bakom projektet har producerat en video om Word Lens i handling. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Domare Slutar Massive Porr rättegång

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s9G9Oe9MHCo/story01.htm:
eldavojohn skriver "En ny offensiv av porr producenter som använder upphovsrätten mot många anonyma P2P-användare har sagts upp av en West Virginian domare. Inledningsvis planerade Ken Ford of Adult Copyright Company nio stämningar mot vissa 22.000 fildelare, till att börja med 7000-person och 9.000-person passar i den första omgången. imponerad sänkte domaren allt ner till en stämning mot en fildelare, berättar Adult Copyright bolaget att de kommer att åtala varje individ för sig, eftersom den tilltalade varken deltog i samma transaktion eller medverkat i dessa brott. Så om du är ute efter att träffa 22.000 människor med en sådan rättegång kommer 350 $ domstolen ansökningsavgift kräver en investering på $ 7,7 miljoner ($ 1.800.000 för personer som förtecknas hittills). Ars påpekar lustiga faktum att " Ford har stämt tillräckligt många att advokater tar ut annonser på sin firma, "ger en bild av en annons för en sådan sökning. Detta är skilt från en liknande uppgörelse i US District Court för Northern District of Illinois."

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Android 2,3 Pepparkakor källkod nu tillgänglig

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/17/android-2-3-gingerbreads-source-code-now-available/:
Vill gräva igenom 2,3 och se vad all uppståndelse handlar om för dig själv? Jo, du har tur, för Pepparkakor har just nått Android Open Source Project slutförvaringsanläggning, vilket innebär att du kan ställa in maskinen för att hämta koden. Det är bra nyheter för hårdvara företag som inte bryr att få Googles certifiering för att inkludera Android Market Access - men det är också goda nyheter för casual och allvarliga hackare såväl som vill hantverk några allvarligt vilda, galna anpassade rom. Så, vad väntar du på? Få till det, gott folk.

[Tack, Mike]

Uppdatering: Ivrig kodare ombeds att "vänta några timmar eller några dagar" innan du hämtar för att balansera belastningen på servern - och medan du förmodligen inte intresserad av att göra det, är det förmodligen i ditt bästa intresse att lyssna till råd .

Android 2,3 Pepparkakor källkod nu publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 17 Dec 2010 13:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AOSP , Android Building (Google-grupper) | Tipsa | Kommentarer

Dropbox firar version 1.0, kastar selektiv sync i mixen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/17/dropbox-celebrates-version-1-0-throws-selective-sync-into-the-m/:
Om du är som oss, förmodligen kommer du har att förlita sig på Dropbox ganska lite i din dag-till-dag aktiviteter. Hell, vår publik källkod-fan uppföljare till det sociala nätverket om att "Tom från MySpace kille skulle "aldrig ha kommit igång utan det! Tja, om du är lika entusiastisk över lösningar moln lagring som vi är, kommer du vara mer än glada att veta att Dropbox 1,0 precis har tillkännagivits. Bland de nya funktioner som vi är mest ser fram emot att sätta på prov är selektiva Sync (välj vilka mappar få hämtas till vilka datorer) och utökade attribut Sync (förbättrat stöd för Mac-program som Quicken och Quark vars resursgafflar PLÅGA mest synkronisera applikationer och data i processen). Men det är inte allt! Hit källan länk för att komma igång.

Dropbox firar version 1.0, kastar selektiv sync i mixen publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 17 Dec 2010 14:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Scoop | källa Dropbox | Tipsa | Kommentarer

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Fysiker Förbättra Spin Information Storage

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bOjLmTTUiRg/story01.htm:
schliz skriver "Forskare har gjort framsteg i att utveckla spinntroniska RAM genom att framgångsrikt överföra spin information från en elektron till en mer robust atomkärnan och tillgång till de uppgifter som 2.000 gånger i 100 sekunder innan den skämda (abstract). Demonstrationen genomfördes med hjälp av fosfor-kisel i en mycket magnetiserad, låga temperaturer (8,59 Tesla, -269,5 grader Celsius). Andra forskare har uppnått spinn livslängd på 30 timmar i en svagare magnetfält (0,3 Tesla). "

Läs mer i denna historia på Slashdot.