torsdag 13 januari 2011

Jeopardy-Playing Supercomputer Beats Humans

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qCDzh9ZAmWk/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "Ok, var det bara en träningsrunda. Men kort sagt en demonstration i dag IBMs Jeopardy-playing superdator, en hejare vid namn Watson, grundligt överlistas två duktiga människor tävlande. IBM har arbetat med detta artificiell intelligens projektet . åratal att bevisa att en dator kan programmeras till att förstå conversational tal och ordlekar I dagens demo, verkar Watson att ha slagit en punkt:. Det började på en rulle i kategorin "Chicks Dig Me," om kvinnor och arkeologin riktig man kontra maskin tekning (där samma tävlande konkurrera om en $ 1.000.000 pris) kommer att vara tejpade i morgon, och sändes i februari. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Google vs Bing - en kvasi-empirisk studie

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MB278boIOdA/story01.htm:
eko3 skriver "SearchEngineLand.com är featuring en artikel som jämför Googles resultat prestanda fråga relevans för Microsofts Bing. Genom författarens metod och mycket små stickprov, hävdar han Bing återvänder något mer relevanta resultat än Google. Artikeln påstår att Google är ridning sin nuvarande framgång på marknaden bygger på dess arv namne när sökning på Internet brukade vara mycket mer smärtsamt än det är idag. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




JVC: s 4K videokamera inches närmare verkligheten, blir mindre hela tiden

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/jvcs-4k-camcorder-inches-closer-to-reality-getting-smaller-all/:
Detta absolut inte är det första 4K videokameran att läcka ut från JVC: s stabila , men det känns som företaget blir längre från fantasi och närmare verkligheten. På CES förra veckan var den outfit senaste prototyp så liten som vi någonsin har sett, med det objektet visas här har förmåga att logga videoklipp på 3840 x 2160 pixlar. Det är bara knappt större än 1080p modellerna redan på butikshyllorna, och det är utrustat med nya interna processorer som är mer än dubbelt så snabbt som kisel som används i företagets nuvarande lineupen. Tyvärr är vi inte närmare lära sig ett release datum eller pris, men de resultat som redovisas i källan länk få oss alla typer av hopp för något inom de närmaste tolv månaderna. Rätt, JVC?

JVC: s 4K videokamera inches närmare verkligheten, blir mindre hela tiden publicerades ursprungligen på Engadget tor, 13 Jan 2011 15:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNET | Tipsa | Kommentarer

Virgin Mobile överger obegränsad data till förmån för throttled 5GB plan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/virgin-mobile-abandons-unlimited-data-in-favor-of-throttled-5gb/:
Ja, det var kul så länge det varade, men det verkar som Virgin Mobile kunder i USA snart kommer att behöva klara sig utan sin man obegränsade $ 40 dataanvändning . Med start den 15 februari, som kommer att ersättas med en ny plan som ger dig 5 GB obehindrat uppgifternas användning, och strypt bandbredd för något som används utöver denna gräns. För sin del, säger Virgin att de flesta kunder som använder BB2Go plan för "att surfa på internet och rimliga nedladdning kommer sannolikt inte att påverkas / märka någon skillnad," men vi är säker på att det finns gott om folk där ute som kommer att opponera mig. Som ni kanske minns,-Mobile även infört T några bandbreddsstrypning av sina egna under det gångna året, men det faktiskt gjort så i stället för översatsning avgifter , vilket är lite lättare att acceptera än strypning klappade på toppen av en gång obegränsat plan.

[Tack till alla som skickat detta i]

Virgin Mobile överger obegränsad data till förmån för strypt 5GB plan som ursprungligen visades på Engadget tor, 13 Jan 2011 15:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Reg Hardware | källa PC Magazine | Tipsa | Kommentarer

Buffalo PC-TV1/HD adapter ger Intel Wireless Display stöd till Japan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/buffalos-pc-tv1-hd-adapter-brings-intel-wireless-display-suppor/:
Så, du gjorde det. Du gick ut och köpte en Widi -aktiverad bärbar dator. Grattis. Problemet är, du har ingen möjlighet att få dessa trådlösa överföringar till din TV, och det är där Buffalo kommer in Vi har redan sett en handfull av Wireless Bildskärmskort kom ut på marknaden här i USA, men mamma alltid sagt att fler gjort det desto bättre. Buffalo PC-TV1/HD är ganska enkelt, bara att koppla den till din TV via HDMI eller en sammansatt videokabel, synkronisera den med din Widi dator, och njuta av bytet av att titta på (mestadels) utan någon fördröjning HD-innehåll flöde från din bärbara dator till din HDTV. Kolla in det här mars för ¥ 12,500 ($ 150), eller bara göra vad alla andra gör - köp en $ 4 HDMI-kabel, och svälja det faktum att levande i framtiden helt enkelt inte är värt att gå sönder över.

Buffalo PC-TV1/HD adapter ger Intel Wireless Display stöd till Japan ursprungligen visades på Engadget tor, 13 Jan 2011 16:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | källa Buffalo | Tipsa | Kommentarer

Sony säger PSP2 "så kraftfull som PS3"

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/clQIEcxndIQ/story01.htm:
Jason skriver "Sony uppgift är Uppsättning av PSP2 som en high-end bärbara motsvarar dess PS3. Spelen innehåll på plattformen kommer att tydligt skilja den handhållna från Apples och Googles mobila produkter samt spel finns på App Store och Android marknad. Företaget kommer att visa den första konkreta detaljer om den handhållna i Tokyo den 27 januari. Detta är en månad före Nintendos 3DS plattform börjar säljas i Japan. Sony redan planerar att avslöja mer på GDC och E3 efter den initiala tillkännagivandet den här månaden . "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Mozilla att släppa Firefox 4 Nästa månad

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iPlHThtWlqA/story01.htm:
Neil skriver "Damon Sicore, Senior Director för Platform Engineering på Mozilla, har meddelat att företaget är nästan redo att skickas Firefox 4. På sin sändlista har Mozilla avslöjades har cirka 160 svårt blockerare att fixa, innan de börjar Release Candidate stadiet . Både RC och den slutgiltiga versionen skulle komma i februari, enligt Sicore. Mozilla var ursprungligen planerar på att ha Firefox 4 i slutet av förra året, men det hade fördröjer och 2011. Förra månaden, Firefox 4 Beta 8 släpptes för Windows, Mac OS X och Linux 32-bit/64-bit, med stöd för 57 språk. Mozillas färdplan säger att det fortfarande vill släppa en Beta 9, en Beta 10, och minst en Release Candidate bygga innan slutliga versionen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




FBI Söker misstänktes Records webbspel

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gBuqVEq37Yc/story01.htm:
wiredmikey skriver "Federal Bureau of Investigation onsdagen bad förvaltare av Internet spel att lämna över register över meddelanden från Jared Loughner efter en Wall Street Journal artikel som beskriver störande meddelanden de åtalade skytten skrev under en tremånadersperiod förra året. en intervju, David McVittie, förvaltaren av webbspel jorden Empires, sade han kontaktades av FBI, som begärde filer, däribland 131 meddelanden som Mr Loughner skrev. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




BlackBerry Curve "Apollo" läcka ger bild, detaljer, inget samband status

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/blackberry-curve-apollo-leak-provides-image-details-no-relat/:
"Lägre mitten slutet av lineupen ... anständigt specifikationer ... aggressivt prissatta." Inte precis de deskriptorer som drömmar är gjorda av, men det är formuleringen BGR använder för att beskriva sin andra läckte BlackBerry -enhet idag ( Dakota är den andra). En 480 x 360 skärmupplösning av okänd storlek, 800MGhz Tavor MG-1 CPU, 512MB RAM, en 5 megapixel kamera med HD-videoinspelning, 1050 mAh, 802.11b/g/n, 2,1 Bluetooth, NFC, GPS, och BlackBerry OS 6,1 att sätta allt i schack. Det tjänar alla quad-band GSM / GPRS / EDGE och tri-band UMTS / HSPA 7,2 Mbps. Tangentbordet, vi hade antar är ganska darn lysande. Priset och release datum, bör detta trolig blir verklighet, är fortfarande okänd.

BlackBerry Curve "Apollo" läcka ger bild, detaljer, inget samband status publicerades ursprungligen på Engadget tor, 13 Jan 2011 13:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BGR | Tipsa | Kommentarer

BlackBerry Balans meddelade, ger telefonen en kluven personlighet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/blackberry-balance-announced-gives-your-phone-a-split-personali/:
Du kanske kommer ihåg att VMware har inlett ett samarbete med LG för att separera "arbete" och "liv" miljöer på din Android-telefon i två skilda, säkra plattformar, som har några ganska uppenbara fördelar - som fler vill smartphones i deras personliga liv, IT-avdelningar kan fortfarande hantera innehållet på deras arbete telefoner utan kräver två separata enheter. Allvarligt, vem vill bära runt två telefoner? (Svara inte.) Hursomhelst, RIM: s få in i spelet med dagens tillkännagivande av BlackBerry Balance på ett företag med fokus händelse i Boston, ett verktyg som ska göra det möjligt för datanördar på kontoret för att hantera, torka och kryptera arbetsrelaterade innehållet på din BlackBerry medan personligt innehåll oskadd. Naturligtvis vill inte alla en BlackBerry som sin personliga smartphone - men för dem som gör det, bör detta få dig att känna lite mer övertygad om att IT-snubben inte kommer att spontant ta bort din mammas kontakt rekord. Inga ord om tillgänglighet ännu.

BlackBerry Balans meddelade, ger telefonen en delad personlighet som ursprungligen visades på Engadget tor, 13 Jan 2011 14:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Scoop | källa AllThingsD | Tipsa | Kommentarer

Vitality GlowCap recension

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/vitality-glowcap-review/:
Den Vitality GlowCap konceptet har varit flyter omkring i flera år nu , men ändå något blåser våra sinnen - du sticka en liten, batteridriven trådlös dator på toppen av din pillerasken, som påminner dig att ta din medicin i tid. Jo, visar det sig att de inte är exakt ett begrepp i dessa dagar, som du kan köpa en för $ 10 med en $ 15 per månad plan , och vi har faktiskt tillbringat den senaste månaden lever med gnisslet, glödande, AT & T-ansluten enhet håller en tidskrift hela tiden. Efter pausen, ta reda på vad en livräddande tjata känns.

Obs: Amazons faktiskt slut vid skrivande stund, men Livskraft säger en ny försändelse bör anlända i morgon.

Fortsätt läsa Vitality GlowCap recension

Vitality GlowCap recension publicerades ursprungligen på Engadget tor, 13 Jan 2011 14:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Vitality | Tipsa | Kommentarer