tisdag 28 december 2010

Cowon D3 Plenue PMP går Android, ser ut som en telefon, helt är inte

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/cowon-d3-plenue-pmp-runs-android-looks-like-a-phone-totally-is/:
Någonsin finner dig själv som vill ha en telefon som, du vet, inte kunde ringa? Välkommen till Cowon D3 Plenue, en Android -med PMP som ser så bra vi vill trycka på det för våra kinder och säga "Hej." Tyvärr finns skulle vara någon, ingen men upp till 32 GB Britney, Katy, Mandy, och den som mer du vill lagras på microSD och spelas upp över en 3,7-tum, 800 x 480 AMOLED. Som visas är inte kapabel att göra dina 1080p filer rättvisa, men PMP själv är, och med HDMI-utgång kan skicka dessa bilder till en extern panel. Det finns också WiFi, en T-DMB-mottagare, Bluetooth och även en accelerometer. I fall du undrar är det Android 2.1 gömma sig bakom att huden och samtidigt Cowon löften "Apps" Vi är lite osäkra de ska vara av marknaden sorten.

Cowon D3 Plenue PMP går Android, ser ut som en telefon, helt är inte ursprungligen fanns på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 17:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink OLED-Display.net | källa Cowon | Tipsa | Kommentarer

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Är Bredband Hiding främsta bevis på Bradley Manning?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mwh-Ze_DIm8/story01.htm:
Hugh Pickens skriver "Glenn Greenwald skriver i Salon att mer än sex månader, har Wired's redaktör Kevin Poulsen besatt men vägrar att offentliggöra de viktigaste bevis i gripandet av amerikanska armén PFC Bradley bemanning för att ha i egenskap av Wikileaks" källa. "I slutet av maj, Adrian Lamo - på samma gång han jobbade med FBI som statlig informatör mot Manning - gav Poulsen vad han påstods vara fullt chattloggar mellan Manning och Lamo där armén Privat påstås erkände att ha varit en källa för de olika kablarna, dokument och video som Wikileaks släpptes under hela detta år ", skriver Greenwald. Wired bara har publicerat ca 25% av stockarna skriver Greenwald och Poulsens döljandet av chattloggar aktivt bländande journalister som har försökt att lära sig vad Manning gjorde och inte gjorde. "Vare sig design eller effekt, har Kevin Poulsen och Bredband spelat en avgörande roll i att dölja sanningen från allmänheten om bemanningen gripandet, avslutar Greenwald." Detta har för länge sedan lämnat rike enbart journalistiska misslyckande och står som en av de mest flagranta exemplen på aktiva sanning-gömma av en "journalist" jag någonsin sett. ""

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Sydkorea rullar ut första kommersiella elektriska bussar är vi gröna av avund

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/south-korea-rolls-out-first-commercial-electric-bus-service-we/:
Den Seoul Metropolitan regeringen har just rullat ut en världsnyhet från instating kommersiella, alla elektriska bussar service i staden. Vi har tidigare sett pilotprogram och prövningar, men den faktiska arbetstiden kommersiell service har aldrig varit tidigare genomförts. Programmet, som utvecklats i samråd med Hyundai Heavy Industries och Hankuk Fiber och bussarna själva kan köra upp till ca 52 miles på en enda laddning (vilket tar ca 30 minuter), och har en maximal hastighet på cirka 62 miles per timme. Även flera andra städer har små flottor av elektriska kollektivtrafik , har Seoul meddelat att hälften av sin massiva flotta av bussar kommer att vara eldrivna år 2020.

Sydkorea rullar ut första kommersiella elektriska buss, vi är gröna av avund publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 16:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Gizmag | Tipsa | Kommentarer

Frankrike Hyvling Icke-Windows Tablet Skatt?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4EcmSxq4hec/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "Massor av världens länder har privatkopiering" avgifter ", vilket i praktiken skatter på varor som lagrar data, som övergår till en pool som delas ut till upphovsrättsinnehavare, som ett slags betalning för" kopiering "att individer gör. Det var ganska populärt med tomma CDR till exempel, men har utökats i vissa länder för att täcka hårddiskar, iPods och andra sådana enheter. Over i Frankrike, de är vill öka avgiften till pekdatorer, men tydligen om att tabletten dator med Microsoft Windows, kommer det att undantas från skatt. iPads och Android-tabletter kommer att få skatten. Varför? Jo, argumentet att om en tablett med Windows, det är verkligen en "dator . "Men om det är igång en av dessa" mobila "operativsystem, plötsligt är det en helt ny kategori Inte helt överraskande, skaparna av Android tabletter -. däribland franska företaget Archos -. är inte alls glad över detta"

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Fick just en BlackBerry? Det bästa program, tillbehör och tips

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/just-got-a-blackberry-the-best-apps-accessories-and-tips/:
Så du har precis fått en BlackBerry, va? Först och främst, välkommen till världen av härliga hårdvara tangentbord och den heliga Graal av mobila meddelandetjänster vi dödliga kallar BBM. När du komma förbi nyhet att skicka den obligatoriska "mypin" texter till alla du känner, du förmodligen tänker på dig själv - vad nu? Tur för dig har vi sammanställt en lista på våra favoritprogram och tillbehör, samt några veteran knep handel, så huvudet förbi paus för en snabbkurs i att göra mer än att bara spela BrickBreaker på en BlackBerry.

Fortsätt läsa har precis fått en BlackBerry? Det bästa program, tillbehör och tips

Fick just en BlackBerry? Det bästa program, tillbehör och tips publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 15:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Dell avslöjar specifikationer för Looking Glass Tablet

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iYUV7KFCSas/story01.htm:
adeelarshad82 skriver "Dell har inte officiellt presenterade sin Looking Glass tablett, men det är på rekord vid FCC. spec ark avslöjar en enhet med en 7-tums skärm, 3G och Wi-Fi-anslutning, och en SD-kortplats. Looking Glas sannolikt kommer att tillkännages vid nästa veckas Consumer Electronics Show (CES), som är noga med att inte ha någon brist på nya tabletter. Dell in dokument för enheten godkännande av FCC den 17 december. Looking Glass väntas bli en av de första enheterna att packa ett Nvidia Tegra 2-processor, en kraftfull krets för mobiltelefoner som kan stödja både typiska funktioner (som e-post och surfa) samt avancerade grafik -. alla samtidigt batteritid "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




App Store milstolpar: Windows Phone 7 träffar 5.000 som Android passerar 200.000 tillgänglig apps

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/app-store-milestones-windows-phone-7-hits-5-000-as-android-pass/:
Apps, program, apps ! Vart man än tittar, fler applikationer. Både Android och Windows Phone 7 har enligt uppgift passerat ett par antal milstolpar runda nyligen, vilket ger oss en anständig uppfattning om mognad gapet mellan de två. Microsofts nya operativsystem med ett gammalt OS "namn har rundade 5.000 tillgängliga apps hörn - det är enligt två källor hålla reda på vad som erbjuds på marknaden - samtidigt som AndroLib senaste uppgifter visar Androids passerat 200.000 tröskeln när det gäller apps och spel tillsammans. Vi försiktiga om tar något av dessa nummer som hårda sanningen, särskilt som AndroLib var rapporteringen 100.000 Android apps när det bara fanns 70.000 - men de ger en grov uppskattning om var varje plattform är i termer av kvantitet, om inte kvalitet. Nu, när tror du varje denna gång kommer att under 2011?

Fortsätt läsa App Store milstolpar: Windows Phone 7 träffar 5.000 som Android passerar 200.000 tillgänglig apps

App Store milstolpar: Windows Phone 7 träffar 5.000 som Android passerar 200.000 tillgänglig apps ursprungligen visades på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 15:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Softpedia , WPCentral | källa AndroLib , WP7 Applist , Marketplace Browser | Tipsa | Kommentarer

Proform TrailRunner 4,0 löpband tricks du börja träna med 10-tums Android tablett

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/proform-trailrunner-4-0-treadmill-tricks-you-into-exercising-wit/:
Letar du efter en nyårslöfte att bryta? Leta någon annanstans. Om du förbinder dig att banka ut tre fast miles på en TrailRunner 4,0 löpband varje dag, det finns en bättre än genomsnittet chans att du faktiskt kan göra just det under hela 2011. I ett förmodat försök att hålla nördar och knarkare Internet "i form" Proform har slängt en 10-tums Android tablett (icke-löstagbar, tyvärr) där uppe, som ger användaren möjlighet att ta del av nyheter, söka efter deras e-post och surfa på nätet så länge ett WiFi-nät inom täckningsområdet. När du är klar med det, kan du bläddra igenom träningen statistik och alternativ inklusive hastighet, tid, distans, förbrända kalorier, puls, lutning och hastighet. Dessutom är det integrerat med iFit Live för att ge användarna möjlighet att kartlägga sina framsteg, och den inbyggda högtalarsystemet och aux-ingång låter dig lyssna på dina hjärtans lust också. Vid $ 2.999, det är knappast ett impulsköp, men eftersom du redan budgetering $ 500 för en ny Android-enhet ... faktiskt, näe, det är fortfarande inga fynd.

[Tack, Justin]

Proform TrailRunner 4,0 löpband tricks du börja träna med 10-tums Android tablett publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 15:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Proform | Tipsa | Kommentarer

HTC Desire HD får FCC godkännande med nordamerikanska 3G, kan vara för Telus

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/htc-desire-hd-gets-fcc-approval-with-north-american-3g-might-be/:
För drygt en vecka sedan vi såg en skymt av en anordning som påstås vara en Telus -märkt version av 4,3-tums HTC Desire HD , ett djur som ännu inte ta steget till Nordamerika och inte officiellt existera i någon varianter att fullt ut stödja 3G-frekvenser som används där. Nåväl, nu har vi fått den rykande pistolen i form av en FCC godkännande för en enhet med modellnummer PD98120 som stödjer WCDMA Band II och V, vilket betyder att det är mogen för användning på AT & T, Bell, Telus och Rogers (sorry, T-Mobile). Den ursprungliga europeiska versionen av Desire HD är PD98100 - och DLNA intyg webbplats faktiskt hänvisar till telefonen som "PD98-serien" - så vi tror att vi tryggt kan säga det är vad vi tittar på här, särskilt med tanke på att FCC etikett plats dokument visar en enhet som anges i Desire HD: s mycket ovanligt sätt . Det är allt annat än en slam dunk att AT & T kan ta ett intresse för detta ... Men ja, Telus abonnenter kan du nog börja spara pengar nu.

HTC Desire HD får FCC godkännande med nordamerikanska 3G, kan vara för Telus publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 14:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Kinesiska skriftspråket att dominera Internet

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ex05mu4llHM/story01.htm:
Zothecula skriver "I begynnelsen var språket av World Wide Web på engelska. Tiderna förändras dock, och USA: s militär gåva till civilisationen känner inga nationella gränser, och växer över hela världen antagandet av Internet har förändrat publiken smink till en sådan utsträckning att det dominerande språket på Internet håller på att bli kinesiska. Det är inte att säga att kineserna allt som bekväma med detta heller. Det har bara varit en officiell dekret som kräver användning av kinesiska översättningar för alla engelska ord och fraser i tidningar, tidskrifter och webbplatser. Medan alla länder har sett oreglerade globala karaktär internet urholka traditionella kulturella värden och integriteten i de nationella språken, verkar det de kinesiska makthavarna vara ha dragit slutsatsen att renheten i det kinesiska språket behöver att bevaras. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Ledare: laddningsbara batterier är en vintage gadget akilleshäl

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/editorial-rechargeable-batteries-are-a-vintage-gadgets-achille/:
En av mina favorit aktiviteter runt helgdagar besöker min ständigt växande samling av avvecklade (och ofta dråpligt föråldrad) mobil maskinvara som jag håller i lager. Det är en årlig tradition för mig - en möjlighet att dra saker ur lådan, se till att alla apparater, tillbehör och dokumentation är insekt-och skadedjur fri, rengöra batteriets kontakter blåsa av ett års värde av damm, och allmänt kontrollera att allt är i gott skick. Låt mig säga dig, känner jag mig som ett barn i en godisbutik varje gång jag drar ut och öppna dessa behållare. Jag vet att när jag sluta känna på det sättet, är det dags att sälja samlingen - men för nu, det är fortfarande precis lika spännande som när jag började köpa slumpmässiga prylar från min barndom ett decennium sedan.

På ytan kan du anta att elektronik är tidlösa. De är tillverkade av material som är avsedda för dagligt bruk och missbruk, trots allt, och det skulle vara lätt att tro att en gadget kvar i lager - oanvända - skulle bli kvar i exakt samma skick som den dag du lämnade den . Jag har lärt mig den hårda vägen, dock att verkligheten är lite mer obehaglig: plast verkar torka ut och bli spröd som åren går, och saker börjar sprickbildning och splittring. Lådor och förpackning bryts, nästan som om de är återvinning sig om du gillar det eller inte. Och batterier - särskilt lut - kommer att läcka överallt, äta genom kretsar och oxiderande kontakter går att reparera.

Fortsätt läsa Ledare: laddningsbara batterier är en vintage gadget akilleshäl

Ledare: laddningsbara batterier är en vintage gadget akilleshäl ursprungligen visades på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 14:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Gibson vinner Papper Jamz föreläggande, beordrade detaljister att dra lager

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/gibson-wins-paper-jamz-injunction-retailers-ordered-to-pull-sto/:
Den Paper Jamz har de Jamz-ED sin sista - åtminstone för nu. Gibsons vann det föreläggande mot WowWee för modellering sina 2D-leksak gitarrer på den kända yxor som Flying V och Les Paul utan tillstånd, och eftersom återförsäljare som Walmart, Amazon, Best Buy och Target var alla namngivna i rättegången, kommer de att behöva dra PaperJamz från sina hyllor. Eller kanske inte - föreläggandet beviljades och omedelbart överklagade den 21, och vi har definitivt sett PaperJamz till salu i Best Buy-butiker här och där sedan dess, så det verkar som det fortfarande en chans att ta den supertunna gitarrer medan advokaterna sortera ut allt. Vi skulle gissa WowWee kan helt enkelt tänka om några av de mönster som litet mindre "inspirerade" av Gibson-gitarrer under tiden - skulle Flying V PaperJamz en dag kommando samma samlaren uppmärksamhet som en 1970-rättegång Ibanez, Tokai, eller Greco? För mänsklighetens skull, låt oss hoppas inte det.

Gibson vinner Papper Jamz föreläggande, beordrade detaljhandlarna att dra lager ursprungligen visades på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 13:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TechDirt | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

Just nu vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Periodiska sprängd på en enda hårstrå med joner, mänskliga uppgift vill håret tillbaka

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/periodic-table-blasted-onto-a-single-human-hair-using-ions-huma/:
Vi har sett det Toran inskrivna på en yta stor som en pin , och den atomära pennan göra inbrytningar in ännu mer imponerande bedrifter, men liten skrift upphör aldrig att förvåna oss. Nu tycks det, har hela periodiska systemet av elementen har beskrivits på ett enda hår - som Martyn Poliakoff, professor i kemi vid universitetet i Nottingham. Projektet innebar att förstora håret under ett elektronmikroskop, och "skriva" på den med joner med hjälp av en författare jonstrålen till avtryck hela tabellen element på håret. Som du ser i videon efter pausen, resultatet är ganska imponerande om än mycket liten.

Fortsätt läsa Periodiska sprängd på en enda hårstrå med joner, mänskliga uppgift vill håret tillbaka

Periodiska sprängd på en enda hårstrå med joner, mänskliga uppgift vill ha hans hår tillbaka ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 13:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa New Scientist | Tipsa | Kommentarer

Apples 1 miljard dollar Data Center Mystery

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qvK9ydW7xtM/story01.htm:
1sockchuck skriver "En av årets mest kittlande teknik hemligheter innebär Apples $ 1000000000 investering i ett nytt datacenter i North Carolina. Är det Dödsstjärnan i Apples plan för galaktisk dominans? Vissa Apple fågelskådare förutsäga det kommer att bli navet för en 21: a århundradet sändningar nätverk. Andra entusiaster gör överflygningar att filma videoklipp av 500.000 kvadratmeter stor lokal. Det finns också en inofficiell FAQ om den nya datacentret. Vad är Apples upp till denna enorma anläggning? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.